✅شیرینی پفک گردویی😋
✍مواد لازم
پودرقند الک شده 75 گرم
وانیل یک پنسه
زرده تخم مرغ سه عدد
پودرهل سبز الک شده یک چهارم قاشق چای خوری سرخالی
آب لیموترش یک چهارم قاشق چای خوری
آرد یک قاشق چای خوری در صورت تمایل
گردوی نیم کوب یا خیلی ریز خردشده 60 تا 100 گرم ( من ۱۵۰ گرم )
پودرپسته کمی جهت تزیین
دمای فر : 130 تا 150 درجه سانتیگراد
زمان : 10 تا 15 دقیقه (فرمن ۱۵ دقیقه )
🍜طرز تهیه
یک سینی بزرگ فر را با ورق سیلیکونی یا کاغذ روغنی بپوشانید.
پودرقند،وانیل و زرده های تخم مرغ رابا همزن برقی هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ ، غلیظ و کشدارشده،اگرمقداری ازآن رابرداشته و مجددا به ظرف برگردانیم مانند روبان روی هم چین بخورد.
بیش از این مواد را هم نزنید(مدت زمان هم زدن بنا به نوع همزن و قدرت آن متغیر است ولی حدود 5 دقیقه با همزن برقی دستی معمولا کفایت می کند)
پودرهل و آب لیموترش را اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنید.
درصورت تمایل آرد را اضافه کرده هم بزنید.
سپس همزن را خاموش کردهوگردوها را اضافه و مواد را باقاشق هم بزنید.
فرراروی حدود130 تا 150 درجه سانتیگراد روشن کنید.
از مواد به اندازه یک قاشق چای خوری کوچک برداشته و به فاصله دو سانتی متر از هم روی سینی فر بریزید،مواد اندکی باید پهن شوند.سپس کمی پودر پسته روی آن بپاشید.
سینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها کمی پهن و پف کرده بشوند و به سینی نچسبند و رنگ روی شیرینی لیمویی ملایم مانده و تغییر رنگ چندانی نداشته باشد.
پس از پخت مرکز شیرینی شل است و باید اجازه دهید تا کاملا سردشده سپس با پالت جدا نموده و درظرف دربسته در محیط خشک و خنک نگهداری کنید.باید شیرینی ها ترد و توخالی باشند.
نکته
👈آرد كمي شيريني را ضخيم تر ميكند و آب ليمو ترش براي كاهش دادن طعم شيرين آن است و هر دو قابل حذف هستند.اگر آرد به طور كلي حذف شود شيريني لطيف تر و شكننده تر ميشود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کوفته_مرغ
مواد لازم:
يك عدد سینه مرغ
نصف فنجان جعفری خرد شده
نصف فنجان آرد نخودچی
۲ عدد تخم مرغ
يك عدد پیاز
نصف قاشق چایخوری زیره
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
۱۰ عدد آلو
✍️طرز تهیه:
در ابتدا سینه مرغ را با پیاز چرخ میکنیم و همه مواد را به آن اضافه کرده و ورز میدهیم .
در ادامه به صورت کوفتههایی به اندازه نارنگی کوچک درآورده و داخل روغن سرخ میکنیم .
از جعفری برای تزئین نیز می توانیم استفاده کنیم .
در صورت تمایل میتوانیم با ۱۰ عدد آلو و کمی آب آن را به مدت ۱۵ دقیقه دم بیاندازیم
نوش جان و لذت ببرید..
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ پای آناناس 😋
✍مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه سرخالی و دو قاشق غذاخوری سرخالی
بکینگ پودر ۱/۵ ق.م
پودر شکر ۱ پیمانه سر پر
تخم مرغ ۴ عدد
پودر نارگیل ۴ ق.غ
آب کمپوت آناناس یا شیر ۱/۲ پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
وانیل ۱/۳ق.چ
آناناس حلقه شده یک قوطی
🍜طرز تهیه :
ابتدا شکر و کره را با همزن بزنید تا سبک و یکدست شود ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده خوب هم بزنید سپس شیر یا آب کمپوت را اضافه کرده و بهم زدن ادامه دهید .
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به همراه پودر نارگیل به مواد اضافه کنید و خوب هم زده تا یکدست شود .
قالب پای را کاغذ کپسولی بزرگ مخصوص پای را گذاشته و از مواد درون قالب بریزید سطح کیک را صاف کنید و آناناس را یا به صورت حلقه ای یا بصورت نیم دایره روی مواد بزارید سپس بمدت تقریبا ۴۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه گذاشته تا بپزد .
#پای_آناناس
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کراکت_مرغ_با_چوب_شور
موادلازم:
سینه مرغ پخته شده:۱عدد
سیب زمینی پخته متوسط:۲عدد
تخم مرغ:۱عدد
پودر پیاز وپودر سیرونمک وفلفل
پودر سوخاری
چوب شور
کنجد برای تزیین
✍طرز تهیه:
.سیب زمینی پخته شده وسینه مرغ پخته شده وتخم مرغ وادیه جات رو همه رو باهم تو غذاساز میریزیم تا موادیکدست بشن بعد به اندازه یه نارنگی از مواد رو برداشته دور یه چوب شور موادو حالت میدیم وبسته به سلیقه مون توی کنجد یا آرد سوخاری و می غلطونیم ودر روغن سرخش میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بوراک_گوشت
یک نوع غذا یا پیش غذا یا فینگر هست مواد میانیش گوشت چرخ کرده دلخواه قارچ پیاز سرخ شده کمی جعفری کمی سس قرمز نمک فلفل وپنیر پیتزا هست که بعد آماده شدن لای خمیره یوفکا پیچیده میشه وسرخ میکنیم یا در سینی فر قرار داده روش زرده زده وکنجد میزنیم ودر فر قرار میدهیم وبا سس تند میل میکنید کاغذ های دورشم از لوازم قنادیها تهیه میکنیم وبا روبان رنگی میبندیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گوشت
مواد لازم :
تخم مرغ ________۴عدد
روغن مایع _______۱/۲پیمانه
ماست __________۱پیمانه
بیکینگ پودر__________۲ق.غ
نمک و فلفل _____به مقدار لازم
آرد _____________۱/۵پیمانه
کشمش _________۱/۳پیمانه
مایه ماکارونی ____۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا مایه ماکارونی رو آماده کنید و کنار بگذارید .
سپس تخم مرغ را با همزن بزنید تا یکدست شود روغن و ماست را یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنید و در آخر بیکینگ پودر و آرد را الک کرده و کم کم بریزید و خوب مخلوط کرده تا یکدست شود .
قالب مورد نظر را چرب کرده نیمی از مواد کیک را ریخته و مایه ماکارونی را روی مواد کیک بریزید و کشمش را روی مایه ماکارونی ریخته و بقیه ی مایه کیک را اضافه کنید و در فر با دمای ۱۷۰ درجه گذاشته تا پخته شود .
نوش جان😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_خرمایی
رسی امتحان شده
خرما 200گرم که با کمی پودر زنجفیل و دارچین و هل کوبیده شره چرخ میکنیم
آرد حدودا 250گرم
تخم مرغ یک عدد
وانیل کمی
شکر 40گرم
روغن 40گرم
شیر ولرم 50گرم
مایع خمیر یک ق چ خ
یک ق شکر +مایع خممیر +شیر ولرم مخبوط کرده گوشه ای میگذاریم تا عمل بیاد
تخم مرغ +مابقی شکر +روغن و وانیل با همزن دستی میزنیم تا مخلوط شوند بعد مایع خمیر عمل اومدرو اضافه میکنیم هم میزنیم و در آخر آرد زا کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد خمیر را ورز میدهیم و بعد به مدت یک ساعت استراحت میدیم به خمیر
از خمیر آماده شد اندازه یه گردو بر میداریم تو دست گودش میکنیم و اندازه یه فندق خرمای چرخ شده داخلش میزاریم و میبندیمش با کف دست پهنش میکنیم و چهار تا برش دور خمیرر میزنیم و دوباره بین برش هارو برش ایجاد میکنیم و هر کدوم از برشهارو دو نه دونه بر میگردونیم در
رویه مال هم یه تخم مرغ کامل من زدم در فر 180درجه به مدت بیست دقیقه
نوش جون
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛