eitaa logo
آشپزی خاص
88.4هزار دنبال‌کننده
14.3هزار عکس
44.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم آرد 3 لیوان_پودرقند 1 لیوان_زعفران 2 قاشق دم کرده_کنجد مقداری_ماست 3 قاشق غذاخوری_زرده تخم مرغ 3 عدد_ هل 1 قاشق چای خوری روغن 1 لیوان مایع یا جامد پیکبنگ پودر 1 قاشق غذا خوری طرز پخت اول روغن اندازه که ولرم بشه بعد پودر قند به روغن اضافه میکنیم تا کاملا توی روغن حل بشه بعد آرد و پودر هل و با پکینگ پودر الک کرده به مواد اضافه میکنیم حالا تخم مرغها راکمی هم میزنیم ماست به تخم مرغها مخلوط کرده به آرد اضافه میکنیم بعد با دست خمیر خوب.ورز میدیم و 1 ساعت به خمیر استراحت میدیم خمیر به عمل آمده را روی سطح صاف با وردنه باز میکنیم بعد قالب میزنیم روش رومال میزنیم و کنجد.میپاشیم تو فر از قبل گرم شده 180 درجه 15 الا 20 دقیقه طبقه وسط توی فر.بمونه میخواهید روی نان خوب برشته بشه 2 الا 3 دقیقه گریل روشن میکنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_چای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماست کشمشی مواد لازم تخم مرغ ۳عدد شکر یک پیمانه سرخالی ماست نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد یک و سه چهارم پیمانه وانیل یک دوم ق چ بکینگ پودر ۱ق م‌ سرخالی کشمش نصف پیمانه طرز تهیه تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم ( در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ودر آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم ودر قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم . این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ماست_کشمشی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان با این دستور یه شیرینی خوشمزه وترد خواهید داشت لطفا سعی کنید حتما از ترازو استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید یه ترازو جزئ اصلی واسه شیرینی پزی است من با لیوان هم اندازه زدم ولی بازم به گرم وزن کتید خیلی بهتره نیم کیلو یا 500گرم ارد نخود چی یا پنج لیوان دسته دار فرانسوی را الک کنید سه قاشق ارد سفید یا گندم را هم الک کنید وبعد سه قاشق پر از ارد نخود کم کنید بجاش ارد را جایگزین کردیم بعد 175گرم پودر قند یا یک لیوان یه بند انگشت سرخالی جایگزین نداره را هم الک کنید ویک قاشق چایخوری پودر هل را هم اضافه وهمه مواد را با هم مخلوط کنید . 175گرم روغن جامد یا یک لیوان روغن را روی حرارت فقط در حد اب شدن گرم کتید جوش نیاد وبعد بذارید سرد بشه واونوقت اندازه بزنید (عکس روغن را میزارم کانال ) وبا مواد خشک مخلوط کنید تا انسجامش مثل خمیر بشه اگر خیلی خشک بود کم کم روغن واگر نرم بود کمی ارد اضافه کنید تا خمیری مثل فیلم بشه . خمیر را دوقسمت کرده بین دوتا کیسه فریزر به قطر یک ونیم باز کرده وقالبتون را توی ارد بزنید تا نچسبه وخمیر را قالب بزنید توی ظرف یا سینی را کاغذ روغنی بیندازید شیرینی راتوی ظرف بچینید ودر صورت تمایل یا رومال زعفران کنید وپودر پسته بپاشید یا خلال جوبی را توی زعفران بزنید وحفره ای توی شیرینی ایجاد کنید ودر قابلمه ای که شعله پخش کن گذاشتیم با یه پایه فلزی از نیم ساعت قبل گرم شده میزاریم دم کنی هم نمی خواد بمدت تقریبی بیست دقیقه تا نیم ساعت با حرارت ملایم تا وقتیکه زیر شیرینی طلایی بشه وتا داغ است اصلا دست نزنید وقتی کاملا سرد شد راحت جدا می شه وهیچ مشکلی نداره نکته👌👌 اگر خواستید توی فر درست کنید با حرارت170درجه بمدت تقریبی 15تا 20 دقیقه البته دمای فرها متفاوت است بعد از این زمان حتما چک کنید زیر شیرینی طلایی بشه کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نخودچی_بدون_فر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سوسیس 4 عدد پیاز 1 عدد روغن زیتون به میزان لازم روغن به میزان لازم نمک و فلفل به مقدار لازم تخم مرغ 3 عدد بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری شکر قهوه ای 1 قاشق چایخوری شیر به میزان لازم آرد به میزان لازم فلفل دلمه‌ ای زرد 1 عدد فلفل دلمه ای سبز 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد پودر ذرت 1 پیمانه سس خردل به میزان لازم طرز تهیه و دستور پخت: کورن داگ داغ و خوشمزه با ساده ترین دستور پخت که تا به حال دیدید! هات داگ خورها می توانند کلیپ آموزشی طرز تهیه کورن داگ را بصورت آنلاین در مامی فود ببینند و مثل یه سرآشپز ماهر مهمانانشان را سورپرایز کنند. این خوراک در 4 دقیقه آماده شده و لینکهای دانلود فیلم آموزش پخت کورن داگ نیز برای شما قرار داده شده است. تماشا کرده، لذت ببرید و امتحان کنید :) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوسیس #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كره...... ۱۵۰گرم (به دمای محیط رسیده) پودر قند ......۱۰۰ گرم وانيل ......۱/۲ ق چ آرد..... ۲۸۰ گرم زنجبیل ......یک قاشق غذا خوری تخم مرغ .....یک عدد بکینگ پودر........نصف ق.چ طرزتهیه: كره و وانيل و پودر قند را با همزن برقی خوب هم بزنید تقریبا ۶_۷دقیقه تخم مرغ را اضافه كرده هم بزنیدو زنجبیل را اضافه کرده در انتها آردو بکینگ پودر را اضافه کنید (چون آردها با هم فرق میکنه آرد را کم کم اضافه کنید شاید مقدارش از چیزی که گفته شده کمتر یا بیشتر شود ) و با دست کاملا ورز میدهیم در روی سطح صاف بین دو کیسه فریزر خمیر را باز کرده وقالب دلخواه بزنید.. در فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه بگذارید مدت زمان پخت بسته به کوچیک و بزرگ بودن کاتر تغییر میکنه. همين كه ديديد حاشيه زيرين شیرینی داره طلایی ميشه از فر خارج کنید بعد از پخت هم اجازه بدهيد شیرینیها كاملا سرد شوند بعد از سينی جدا كنید. و کاملا سرد شود در ضمن من یک ساعت به خمیر استراحت دادم بعد کاتر زدم و روی شیرینی با یک زرده و مقداری شیر و زعفران رمال کردم و تخم خرفه و کنجد روی آن زدم و بعد نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_زنجبیلی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام روزتون قشنگـ، عمرتون بلند ایمانتون راسخ، محبتتون همیشگی، همراهتون دعاے خیـــر صبحانہ تون مهر، دلتون نورانے بہ نور خدا 🌺🍃صبح تون عالی🌺🍃 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_اتابکی خوشگل وخوشمزه با تصاویر مراحل تهیه ودستور کامل #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛