eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#کیک_بدون_فر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ▫️تخم مرغ ٤ عدد ▫️روغن مايع ١/٢ پيمانه ▫️ماست چكيده ٤قاشق سوپخوري ▫️پنير خامه اي ٢ قاشق سوپخوري ▫️آرد ٢پيمانه به اضافه ١/٢ پيمانه ▫️بيكينگ پودر نصف قاشق مربا خوري ▫️نمك و فلفل و آويشن ▫️سوسيس نگيني ريز ١پيمانه ▫️ژامبون ريز شده ١ پيمانه ▫️فلفل دلمه اي رنگي نگيني ١پيمانه ▫️قارچ تفت داده ١ پيمانه ▫️ذرت نصف پيمانه ▫️پنير پيتزا به مقدار لازم طرز تهیه: 🔸زرده و سفيده را جدا كرده ،سفيده را خوب زده ،،سپس زرده را با همزن بزنيد و روغن رو اضافه كنيد و كمي با همزن بزنيد،بعد ماست و پنير خامه اي و در آخر آرد و بيكينگ پودر و نمك و فلفل را اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد سپس سفيده را به مواد اضافه كنيد و بعد سوسيس و ژامبون و قارچ و فلفل دلمه و ذرت رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد ،،كاغذ مخصوص را توي قالب مافين گذاشته نصف قاالب رو مواد بريزيد و بعد كمي پنير پيتزا و بعد بقيه قالب رو با مواد پر كنيد ،مجددا كمي پنير پيتزا و آويشن ريخته و در فر ١٦٠ به مدت نيم ساعت آماده ميشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_پیتزا همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور فوق العاده عاالیه وخوشمزه مواد لازم جهت پخت کیک: تخم مرغ 6 عدد شکر 1 لیوان ارد 3 لیوان روغن یک لیوان ب پ 2 ق م هل سبز ساییده 1 ق م وانیل یک سوم ق چ ماست یک پیمانه پودر پسته جهت تزیین *مواد لازم جهت زرینه: زرده 1 عدد ماست یا شیر 1 ق غ پودر قند 1 ق م زعفران دم کرده غلیظ 1 ق م وانیل نوک ق چ *مواد لازم برای شهد: شکر 2 لیوان گلاب نصف لیوان اب یک و نیم لیوان *طرز تهیه: تخم مرغ ها را با 1 لیوان شکر با وانیل با همزن میزنیم تا حجمش 2 برابر شود.دور همزن را کند کرده و روغن و بعد ماست را اضافه میکنیم.همزن را خاموش کرده و ارد و ب پ را همراه با هل الک کرده به مواد اضافه میکنیم(با لیسک مخلوط کنید) مواد این کیک کاملا سفت است. سینی را چرب کنید(کاغذ روغنی نمیخواهد)و مواد را در ان بریزید.کیک را در دمای 180 درجه گذاشته.حدودا 20 دقیقه ای اماده است بگذارید تا کمی خنک شود مواد زرینه را مخلوط کرده و با فرچه روی کیک میزنیم. با حالت ضربه ای روی سطح کیک بزنید سپس کیک را درون فر گذاشته و با شعله گریل روی ان را طلایی میکنیم. نهایتا کیک را به صورت لوزی برش زده و بگذارید تا خنک شود شهد را اماده میکنیم و میگذاریم قوام بیاید بعد شهد گرم را روی کیک سرد شده میدهیم. در اخر سطح کیک را با پودر نارگیل و پسته تزیین کنید **این دستور فوق العاده خوشمزه ست و پیشنهاد میدم حتما تست کنید نکته :::,مواد خمیرتون سفت میشه نگران نباشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_باقلوا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅ سالاد لبو سیب زمینی😋 اول ته ظرف یا قالب دلخواهتون رابااب کمی خیس کنید ونایلون پهن کنید کف ظرف خیس که بشه نایلون بهتر به ظرف میچسبه وکمترچروک میشه ✍لایه اول: لبوی پخته ورنده ریز شده ،خوب کف قالب فشرده کنید،لبو یا همون چغندرخام رابا اسکاج خوب بشویید _باپوست_ وبا مقدار کافی ازاب وباحرارت ملایم چندساعتی بپزید بعد پوستشو بگیرید ورنده ریزبزنید پس ازسردشدن داخل قالب فشرده کنید. ✍لایه دوم: مخلوط سیب زمینی ابپز ونگینی خرد شده +خیارشور نگینی شده+مرغ پخته ونگینی شده _من نریختم_ومقدار کافی نمک،فلفل،سس مایونزوکمی سس خردل _زیاد سس نزنید که موادشل بشه_ ✍لایه سوم:سس مایونز ✍لایه چهارم:یک ردیف نخودفرنگی پخته شده یا ذرت پخته شد ✍لایه اخر: مخلوط هویج خام رنده ریزشده +کمی سس مایونز داخل قالب خوب فشرده کنید وداخل یخچال کمی استراحت دهید سپس داخل ظرف سرو برگردانید وبه دلخواه تزیین کنید، ✔️می تونین به دلخواه ازکلم رنده شده یا کاهو و.......هم بین لایه ها استفاده کنید ولی این ترکیب رنگ خیلی خوشگل میشه، ✔️اگر این سالاد را قالبی نخواستین تهیه کنید می تونین همه مواد_لبو پخته،سیب زمینی پخته،خیارشور وهویج پخته_رانگینی خردکنید و با ذرت یا نخودفرنگی پخته وسس مخلوط و سرو کنید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_لبو_سیب_زمینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ پلو میگو 😋 من یکی دو ساعت میگو‌ ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگو‌را هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردو‌خرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_پلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کیک یزدی 😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ: یک عدد درشت شکر: نصف لیوان مخلوط شیر و گلاب:نصف لیوان(من دو قاشق غذاخوری گلاب ریختم) روغن مایع: یک چهارم لیوان آرد سفید: یک لیوان عسل: یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری پودر هل یا وانیل: مقداری نمک میوه: مقداری 🍜 طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ،شکر و پودر هل را خوب همزدم تا کرم رنگ بشه بعد عسل،مخلوط شیر و گلاب را اضافه کردم دوباره یک دقیقه هم زدم بعد روغن مایع را اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم حالا مخلوط آرد، نمک میوه و بکینگ پودر را که دوبار الک کردم را به مواد اضافه کردم در حد مخلوط شدن هم زدم.مایه کیک را در قالب مافین که کپسول گذاشتم ریختم و در فر با درجه ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم. چند دستور امتحان کردم این از همه بهتر بود. منظورم از لیوان،لیوان دسته دار فرانسویه با این مقدار ده کیک درست میشه ولی من مواد رو دو برابر کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یزدی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
يك پيش غذاى فوق العاده خوشمزه👌🏻 چهار تا سیب زمینی رو پختم رنده ریز زدم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم و خوب ورز دادم که یکدست بشه. برای داخلش از هر موادی میتونید استفاده کنید. من از سینه مرغ آبپز و قارچ وفلفل دلمه ای و پنیر پیتزا استفاده کردم. شما میتونید فقط پنیر پیتزا بذارید. کمی از سیب زمینی برمیداریم تو دستمون باز میکنیم از مواد میانی میذاریم و گردش میکنیم. بعد تو سه تا کاسه آرد و تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری آماده میکنیم و توپکها رو اول تو آرد بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری میزنیم و تو روغن فراوون و با حرارت ملایم سرخش میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛