✅ پلو میگو 😋
من یکی دو ساعت میگو ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگورا هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردوخرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم .
#میگو_پلو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کیک یزدی 😋
✍ مواد لازم:
تخم مرغ: یک عدد درشت
شکر: نصف لیوان
مخلوط شیر و گلاب:نصف لیوان(من دو قاشق غذاخوری گلاب ریختم)
روغن مایع: یک چهارم لیوان
آرد سفید: یک لیوان
عسل: یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل یا وانیل: مقداری
نمک میوه: مقداری
🍜 طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ،شکر و پودر هل را خوب همزدم تا کرم رنگ بشه بعد عسل،مخلوط شیر و گلاب را اضافه کردم دوباره یک دقیقه هم زدم بعد روغن مایع را اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم حالا مخلوط آرد، نمک میوه و بکینگ پودر را که دوبار الک کردم را به مواد اضافه کردم در حد مخلوط شدن هم زدم.مایه کیک را در قالب مافین که کپسول گذاشتم ریختم و در فر با درجه ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم.
چند دستور امتحان کردم این از همه بهتر بود.
منظورم از لیوان،لیوان دسته دار فرانسویه
با این مقدار ده کیک درست میشه ولی من مواد رو دو برابر کردم.
#کیک_یزدی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کراکت_سیب_زمینی
يك پيش غذاى فوق العاده خوشمزه👌🏻
چهار تا سیب زمینی رو پختم رنده ریز زدم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم و خوب ورز دادم که یکدست بشه. برای داخلش از هر موادی میتونید استفاده کنید. من از سینه مرغ آبپز و قارچ وفلفل دلمه ای و پنیر پیتزا استفاده کردم. شما میتونید فقط پنیر پیتزا بذارید. کمی از سیب زمینی برمیداریم تو دستمون باز میکنیم از مواد میانی میذاریم و گردش میکنیم. بعد تو سه تا کاسه آرد و تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری آماده میکنیم و توپکها رو اول تو آرد بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری میزنیم و تو روغن فراوون و با حرارت ملایم سرخش میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_توپک_خرمایی_با_بیسکویت
مواد لازم : 📝
1 بسته خرما
1 بسته بیسکوئیت بتی پور
1 لیوان گردو خردشده
1 ق چ هل
1 ق چ دارچین
50 گرم کره
پودر پسته، نارگیل، وشکلات برای تزئین
✍طرز تهیه :
هسته خرما را گرفته و با کره کمی تفت دهید تا حدی که خرما له شود . هل و دارچین و گردو رو هم اضافه کرده سپس بیسکوییت ها را خوب با گوشت کوب بکوبید یا آسیاب کنید تا ریز شوند و به خرما اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس به اندازه یک گردو برداشته و گرد میکنیم . بعد درون پودر نارگیل یا پسته و بغلتونید نوش جان کنید بسیار خوشمزه و مقوی 🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅رول مرغ با نان لواش (بسیار خوشمزه)😋
✍مواد اولیه :
نان ترتیلا یا نان لواش (بسته به اندازه ی نون فرق داره) به میزان نیاز
جعفری خرد شده 1/2 پیمانه
پیازچه خرد شده 4تا
سیر رنده شده 1 ق چ
گوجه فرنگی و فلفل سبز (خردشده) 1 پیمانه
پنیر چدار رنده شده 1و 1/2 پیمانه
سینه مرغ (ریش ریش شده) 2 پیمانه
پنیر خامه ای 250 گرم
نمک فلفل به میزان نیاز
🍜 طرزتهیه :
1-همه مواد رو باهم مخلوط کنید.
2.نونا رو باز کنید از مواد داخلش قرار بدید و رولش کنید.
3-بگذارید یخچال با خودشو بگیره و بعد با چاقوی تیز برش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#
#حلوای_خرما_کنجدی
مواد لازم:
خرما ٥٠٠ گرم
ارد نخودچي ٢/٣ پيمانه
روغن مايع ١/٢ پيمانه
كنجد ١ پيمانه
پودر هل ١ ق س
ارده ١/٢ پيمانه
طرز تهیه:
هسته هاي خرما را جدا كرده و چرخ كنيد ارده را با خرماي چرخ شده مخلوط كنيد آرد نخود را با روغن مايع داخل تابه ريخته و تفت دهيد تا مقداري تغيير رنگ دهد ، سپس هل و كنجد را اضافه كنيد و يك دقيقه تفت دهيد شعله را خاموش كنيد و مخلوط خرما و ارده را اضافه كرده و هم بزنيد تا همه مواد حلوا يكدست شود روي سطح صاف كنجد بريزيد و حلوا را به ضخامت دلخواه روي كنجد باز كنيد و روي حلوا را نيز كنجد بريزيد
وقتي حلوا سرد شد با چاقو برش دهيد مي توانيد مقداري از مواد حلوا گلوله كرده و در كنجد بغلطانيد و در قالب سيليكوني فشار دهيد و بعداز اينكه حلوا كاملاً سرد شد از قالب جدا كنيد و به دلخواه تزيين كنيد
یک حلوای خوشمزه 😍😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ذرت_مکزیکی:
مواد لازم📍
1 قوطی کنسرو ذرت
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری پودر سیرز
1 پیمانه قارچ
3 قاشق سس سفید
2 قاشق پنیر پیتزا
نمک و فلفل به مقدار لازم
طریقه پخت:
1: درون قابلمهای یا ظرف شیشهای مناسب تا نصفه آب میریزیم و میگذاریم تا به جوش بیاید
2: کاسه ای را روی آب در حال جوشیدن قرار میدهیم تا گرم شود. کره یا روغن را درون کاسه میریزیم و ذرتهای کنسروی را اضافه میکنیم.
3: قارچ ها را خرد میکنیم و کمی تفت میدهیم یا میپزیم.
4: قارچها را به ذرتها اضافه میکنیم. روی کاسه را میپوشانیم و چند دقیقه اجازه میدهیم که ذرتها و قارچها داغ شوند.
5: آویشن، پودر سیر، سس مایونز، فلفل و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
6: در انتها نیز پنیر پیتزا را می ریزیم تا با حرارت مواد پنیر آب شود. ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب ریخته و با سس سفید سرو میکنیم.
🌽🌽🌽
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛