eitaa logo
آشپزی خاص
94.7هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برنج 1 پیمانه آب 6 پیمانه شکر 2 پیمانه خلال بادام 1/4 پیمانه کره 50 گرم زعفران آسیاب شده و دم شده نصف استکان گلاب 1/2 پیمانه هل ساییده 1/4 قاشق چایخوری دارچین و خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه با این مقدار مواد 4 پیاله شله زرد خواهید داشت. ✍️طرزتهیه: برنجی رو که از شب قبل خیس کردیم با مقدار آبی که گفتیم روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم کنید تا برنج به آرومی بپزه و خودش رو باز کنه. خیلی مهمه که کاملا پخته بشه و وا بره.بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر رو اضافه میکنیم.بعد کره و زعفران و هل رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم شله زردمون جا بیفته. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیره و همچنان حرارت باید ملایم باشه.کل مراحل پخت برای این مقدار حدود دو تا سه ساعت طول میکشه. وقتی که حس کردید غلظتش کافیه میتونید گلاب و هل رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد رو از روی شعله بردارید. در مرحله ی آخر خلال بادام هایی که از قبل خیس کردید هم اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شله_زرد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پسته #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد 2پیمانه تخم مرغ 6عدد شکر 1پیمانه کره125گرم پودرپسته 1پیمانه شیر 1چهارم پیمانه بکینگ پودر 2قاشق چ وانیل1/4قاشق چایخوری طرز تهیه زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.زرده رو با شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه.بعد کره ذوب شده رو اضافه میکنیم و یه دور با همزن میزنیم تا مخلوط شود بعد نیمی از پودر پسته رو اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم.سفیده رو در ظرف جداگانه میزنیم تا پف کند و حجمش دو برابر بشه وبه مخلوط زرده اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم. آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.بعد مابقی پودر پسته رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم.بعد شیر و مخلوط آرد رو طی 2تا3مرحله به مواد اضافه و مخلوط میکنیم مایه کیک رو در قالب چرب و آردپاشی شده میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای180درجه در طبقه وسط بمدت تقریبی 35تا45دقیقه قرار میدهیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
📝مواد لازم: سینه مرغ ۱عدد جو پرک ۱۰۰ گرم هویج ۱عدد قارچ ۲۵۰ گرم شیر نیم لیتر آبلیمو ۱قاشق سوپخوری پیاز ۱عدد متوسط روغن مایع به میزان لازم جعفری خرد شده ۱ق.غ نمک،فلفل سیاه،زرد چوبه به میزان لازم طرز تهیه: ایتدا پیاز نگینی خرد شده را کمی تفت داده تا نرم شود بعد مقداری زر‌د چوبه می ریزیم. سپس سینه مرغ را به همراه ۴ لیوان آب ریخته تا بپزد.مرغ که پخت ریش ریش می کنیم و می گذاریم کنار،هویج نگینی خرد شده را با جو پرک به آب مرغ اضافه کرده تا جو لعاب بندازد بعد مرغ و شیر را می ریزیم و به مدت ۲۰ دقیقه گذاشته کاملا بجوشد.در تابه قارچ خرد شده را با کمی آبلیمو تفت داده بعد به سوپ اضافه کرده،حالا هر چقدر روی حرارت باشد سفت تر می شود بعد از پخت و جا افتادن سوپ را در ظرفی ریخته و با جعفری تزئین کرده و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_شیر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه ارد سفید 125گرم_حدود یک لیوان_ اردنخودچی 75گرم _تقریبا 2/3لیوان_ کره 60گرم_می تونید ازمخلوط کره وروغن جااامد هم استفاده کنید ولی مایع نه_ پودرقند 70گرم _حدود نصف لیوان_ پودرهل یاپودردارچین 1ق م_من پودردارچین زدم _ شکلات تلخ اب شده 150گرم مغزیجات درصورت دلخواه مقداری درابتدا اردگندم الک شده راحدودپانزده دقیقه باحرارت ملااایم تفت دهید تابوی خامی اردگرفته شود ولی هیچ تغییررنگی ندهدسپس اردنخودچی رابیفزایید وحدودده دقیقه دیگرنیز هردوراتفت دهید_حرارت ملایم باشد ومدام هم بزنیدتااردها ازحالت خامی درایندولی تغییررنگی ندهند_ سپس کره رابیفزایید خوب هم بزنیدتاکره ذوب شود وبه خوردارد رود،ازروی حرارت برداشته پس ازکمی ازدماافتادن پودرهل یادارچین وپودرقندرااضافه کنیدوخوب هم بزنید، درنهایت شکلات تلخ ذوب شده رااضافه کنید وخوب هم بزنیدتاخمیرکاملایکدست ولطیفی شکل گیرد، *بسته به جنس ارداگرخمیرخیلی سفت بودمی توان کمی کره یاشکلات بیشتراضافه کرد، حلوارادرون قالبهای شکلات خوب فشرده کنید،می تونیددرون حلوا یامابین ان_بعنوان مغزی_ازمغزیجات دلخواه استفاده کنید، چندین ساعت دریخچال یاکمی درفریزقراردهیدتاحلوامنسجم شودسپس ازقالب خارج کنید، *قالبهای سیلیکونی شکلات نیازی به چرب کردن ندارند، *درضمن این حلواها رادرون ظرف دربسته وجای خنک نگهداری کنید،درهوای گرم نرم خواهندشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
♦️خوشمزه وعالی برای سحری وافطار مواد لازم برای۱۲ نفر: مواد اصلی 👇 آرد گندم ۴ پیمانه شیر ۱ پیمانه شکر نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه مایه خمیر ۱ قاشق سوپ خوری تخم مرغ ۱ عدد کشمش نصف پیمانه گردو خرد شده نصف پیمانه مواد رومال:👇 شیره خرما نصف پیمانه کنجد ۳ قاشق غذا خوری سیاه دانه ۲ قاشق غذا خوری زعفران آب کرده یا گلرنگ نصف پیمانه طرز تهیه ابتدا مایه خمیر ویک قاشق شکر وشیر ولرم را مخلوط کرده درب ظرف را بگذارید و ده دقیقه زمان بدهید تا پف کند سپس آرد وروغن وشکروشیر و بقیه مواد را مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد سپس خمیر را در وسط ظرف گرد کنید بدورش آرد بپاشید ودر ظرف ببندید ودر جای گرم نیم ساعت بگذارید تا پف کند بعد فر را روشن کرده با درجه۱۷۵سانتیگراد و ابتدا سینی فر را چرب کنید و سپس کمی هم دستتان راچرب کنید وخمیر را ورز بدهید تا هوای داخل خمیر خارج بشه وسپس چانه هایی به اندازه مشتتان بردارید وکف سینی با نوک انگشت پهن کنید به اندازه دایره ای به قطر ۱۲ تا۱۵ سانتیمتر وروش از مواد رومال با دست یا برس بزنید کنجد وسیاه دانه بپاشید ودر فر به مدت سی دقیقه بگذارید بعد ازخارج کردن وخنک شدن در ظرف دربسته یک هفته در یخچال وسه ماه در فریزر خوب میماند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاکولی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍒 🍒مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو : آلبالو ۱ کیلوگرم شکر ۲ کیلوگرم آب ۱ لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری ( در صورت تمایل) طرز تهیه آلبالو ها را شسته و پاک کنید. بهتر است هسته های آلبالو را هم جدا کنید. برای جدا کردن هسته ها هم می توانید از دستگاه هسته گیر آلبالو استفاده کنید و هم با دو انگشت شصت و سبابه به سمت سوراخ (محل اتصال دم به آلبالو) آن به هسته فشار وارد کنید، به راحتی هسته از آن جدا می شود. آلبالوهای هسته گرفته را ۴۸ ساعت در شکر بخوابانید و در یخچال نگهداری کنید،(ی کلایه شکر ؛یک لایه آلبالو) بهتر است از ظرف یا قابلمه لعابی استفاده کنید. آب را اضافه کنید و قابلمه را با شعله پخش کن روی حرارت بگذارید. شعله را خیلی کم نکنید چون رنگ شربت تیره می شود، و همین طور شعله را خیلی زیاد نکنید چون به سرعت می سوزد و قهوه ای رنگ می شود. بایستی حواستان به شربت باشد و هم بزنید تا شکر در شربت کاملا حل شود. بعد از حل شدن به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا قوام آید. از یک صافی استفاده کنید و آب شربت را در شیشه یا بطری نگهداری کنید. در ضمن آلبالو ها را در شربت فشار ندهید چون از شفافیت رنگ شربت می کاهد. 🍒نکات مهم در تهیه شربت آلبالو: • بطور کلی هرگونه شربتی را بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنیم. • شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست، درست کنیم رنگ آن سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترشی آن کمتر خواهد بود. اگر دم آلبالو را نگیریم شربت ما عطر دم آلبالو را جذب می کند ولی پس از چند ماه رنگ آن به رنگ چای مایل می شود. • اگر آلبالو ها ترش بود کمی بیشتر شکر بریزید. • به شربت آلبالو غالباً وانیل می زنند ولی بهتر است، اول شربت را بدون وانیل درست کنید و یک لیوان آن را با آب و یخ بنوشید، اگر عطر خود آلبالو به نظرتان کافی نیامد وانیل به آن اضافه کنید. • از آلبالوی باقی مانده در شربت آلبالو می توانید مربای آلبالو درست کنید. • برای تزیین پارچ شربت می توانید آلبالوهای تازه و هسته گرفته شده را حلقه حلقه کنید و همراه یخ داخل پارچ بریزید. 🍒🍷نکات مهم: ● کپک زدن و ترش شدن مربا و شربت این حالت در صورتی در مربا و شربت به وجود می آید که مربا یا شربت به حد کافی قوام نیامده باشد. اگر در یکی دو روز اول متوجه رقیق شدن شربت یا مربا شدید آن را دوباره بجوشانید تا قوام بیاید. ● شکرک زدن مربا و شربت این حالت در زمانی به وجود می آید که شربت و مربا با حرارت تند جوشیده باشد و آب آن سریع تبخیر شده باشد. در چنین حالتی کمی آب جوش اضافه کنید و شربت را دوباره بجوشانید یا ممکن است میزان شیرینی شربت یا مربا زیاد باشد که بهتر است برای مرباها و شربت های شیرین از کمی آبلیموی تازه استفاده شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت_آلبالو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛