eitaa logo
آشپزی خاص
96.4هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
استفاده از بیسکویت ساده مواد لازم : 1 لیوان نشاسته ذرت یا نشاسته گل 2 لیوان شکر 4 لیوان آب نصف لیوان روغن دو سوم لیوان گلاب کمی هل بیسکوییت پتی بور زعفران طرز پخت : نشاسته رو با آب مخلوط کردم تا یکدست بشه. بعد بقیه مواد بجز زعفرون رو اضافه کردم و مرتب هم زدم تا یکم غلیظ بشه. بعد زعفرون رو اضافه کردم تا وقتی که چند تا جوش بزنه و غلیظ بشه. سپس یکم از مواد رو تو ظرف مستطیل شکل ریختم و یه ردیف بیسکوییت گذاشتم. عد دوباره مواد و بیسکوییت. تا 4 یا 5 مرحله می تونید ادامه بدید. لایه آخر روش از مواد ریختم و برای تزئین پودر پسته و نارگیل پاشیدم. 4 تا5 ساعت تو یخچال گذاشتم بعد برش زدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسقطی_با_بیسکوییت روش اول : استفاده از بیسکویت لوله ای مواد لازم برای مسقطی بیسکویتی : نشاسته —————> یک پیمانه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: با این مقدار مواد لازم حدود 25 تکه «مسقطی بیسکویتی»خواهیم داشت. اگر گلاب خلوص زیادی داشته باشد، می توان سه پیمانه مخلوط گلاب و آب را استفاده کرد. می توانید به جای کره بیست گرمی یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی استفاده کنید. روش تهیه مسقطی بیسکویتی : یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی می گذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکر ——————> یک و نیم پیمانه / 100 گرم / 400 کالری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گلاب ——————> سه پیمانه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره ——————> بیست گرم / 100 گرم / 737 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر نارگیل یک پیمانه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکویت لوله ای —–> یک بسته بیسکویت لوله ای حدود ده عدد بیسکویت 10 سانتی/100 گرم / 330 کالری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روش تهیه مسقطی بیسکویتی : یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی می گذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تهیه مسقطی بیسکوییتی *. روی یک کیسه فریزر نصف قاشق یا یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل می ریزیم. مواد داغ مسقطی را کم کم روی پودر نارگیلها ریخته و با یک کفگیر روی آن را صاف می کنیم. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تهیه مسقطی بیسکوییتی *. چند عدد بیسکویت لوله ای یک طرف مواد پهن شده می گذاریم و به کمک پلاستیک مواد را لوله می کنیم سپس روی مواد لوله شده یک قاشق پودر نارگیل ریخته، پلاستیک را دوباره دور آن پیچیده و برای 4 الی 5 ساعت در یخچال گذاشته، تا مسقطی سفت شود. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛