#مسقطی_با_بیسکوییت
استفاده از بیسکویت ساده
مواد لازم :
1 لیوان نشاسته ذرت یا نشاسته گل
2 لیوان شکر
4 لیوان آب
نصف لیوان روغن
دو سوم لیوان گلاب
کمی هل
بیسکوییت پتی بور
زعفران
طرز پخت :
نشاسته رو با آب مخلوط کردم تا یکدست بشه. بعد بقیه مواد بجز زعفرون رو اضافه کردم و مرتب هم زدم تا یکم غلیظ بشه.
بعد زعفرون رو اضافه کردم تا وقتی که چند تا جوش بزنه و غلیظ بشه.
سپس یکم از مواد رو تو ظرف مستطیل شکل ریختم و یه ردیف بیسکوییت گذاشتم.
عد دوباره مواد و بیسکوییت. تا 4 یا 5 مرحله می تونید ادامه بدید.
لایه آخر روش از مواد ریختم و برای تزئین پودر پسته و نارگیل پاشیدم.
4 تا5 ساعت تو یخچال گذاشتم بعد برش زدم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نکات :
با این مقدار مواد لازم حدود 25 تکه «مسقطی بیسکویتی»خواهیم داشت.
اگر گلاب خلوص زیادی داشته باشد، می توان سه پیمانه مخلوط گلاب و آب را استفاده کرد.
می توانید به جای کره بیست گرمی یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی استفاده کنید.
روش تهیه مسقطی بیسکویتی :
یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی می گذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تهیه مسقطی بیسکوییتی
*. چند عدد بیسکویت لوله ای یک طرف مواد پهن شده می گذاریم و به کمک پلاستیک مواد را لوله می کنیم سپس روی مواد لوله شده یک قاشق پودر نارگیل ریخته، پلاستیک را دوباره دور آن پیچیده و برای 4 الی 5 ساعت در یخچال گذاشته، تا مسقطی سفت شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛