eitaa logo
آشپزی خاص
97.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ز#مرغ_با_سس_پرتقالی🍗🍊 🌀طرز تهیه: روی مرغ زعفران زدم و با کره سرخ کردم نمک وفلفل و کمی پودر سیر و یک ونیم لیوان اب پرتقال تازه که خودم گرفتم بهش اضافه کردم. یکدونه زردک هم برش زدم و به مرغ اضافه کردم با شعله کم یک ساعت و نیم زمان پخت بهش دادم چند تا برش پرتقال اواخر پخت بهش اضافه کردم کمی زعفرون هم وقتی از رو حرارت برداشتم بهش اضافه کردم . مرغش و اخر سر هم که سیب زمینی های گل رز سرخ کردم کمی سرخ کردم که طلایی ترشه
ِ. کوفته ایزگارا ترکیه با همراه برنج با تهدیگ زعفرونی👌 مواد لازم سیر رنده شده3 حبه پیاز رنده شده2 عدد فلفل دلمه ای رنده شده1 عدد فلفل سبز خرد شده1-2 عدد گوشت چرخ کرده1 کیلوگرم پودر فلفل قرمز1/2 قاشق چایخوری زیره سبز1/4 قاشق چایخوری سماق1/4 قاشق چایخوری زنجبیل1 قاشق چایخوری نمک1 قاشق چایخوری گشنیز خرد شده1 پیمانه روغن زیتون با مقدار لازم آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می دهیم.از مواد به اندازه یک گردو برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می دهیم.سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می پزیم. برای خوشمزه تر شدن کف ظرف میتوانید آب گوشت و یک قاشق سس سالسا و پوره گوجه و روغن زیتون بریزید و به همراه سیب زمینی و گوجه در فر تنوری کنید. میتونید با روغن زیتون داخل ماهیتابه سرخ کرده و بعد از سرخ کردن با پوره گوجه براش سس درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_ایزگارا_ترکیه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای۱۵ نفر خمیر فیلو به مقدار لازم جعفری خرد شده نصف لیوان تخم مرغ ۱ عدد سیر ۲ حبه زنجبیل ۱ قاشق چای خوری پیاز ۱ عدد هویج رنده شده نصف لیوان مرغ چرخ کرده ۴۰۰ گرم طرز تهیه: سیر و پیاز رنده شده ، مرغ چرخ کرده ، تخم مرغ ، هویج ، جعفری ، زنجبیل ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مواد مزه دار شوند. بعد خمیر فیلو را به صورت مربعی برش بزنید ، قسمت پایینی خمیر مقداری از مواد بریزید سپس خمیر را رول کنید ( در زمان رول کردن گوشه ها را به داخل خمیر بدهید و در انتها با مقداری آب لبه ها را به هم بچسبانید) تمام رول ها را به همین صورت آماده کنید ، داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس رول ها را در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند ( پس از 5 دقیقه برگردانید تا طرف دیگر رول نیز سرخ شود ). پس از سرخ شدن رول ها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی رول ها گرفته شود سپس رول ها را همراه با سس دلخواه یا خامه ترش سرو کنید. ✅ نکات طرز تهیه خامه ترش در بخش سس و رب موجود است میتوانید این رول ها را بدون سرخ کردن آماده کنید ، اطراف رول ها را چرب کنید و 30 دقیقه درون فر یا هواپز بگذارید تا طلایی شوند ، به جای تخم مرغ میتوانید از پنیر و به جای خمیر فیلو از نان لواش میتوانید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسپرینگ_رول_مرغ_و_سبزیجات #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کافی میکس با کرم کافی میکس مواد لازم ۱ لیوان شیر ولرم ۲ بسته کافی میکس ۱ لیوان شکر ۱٫۲ لیوان روغن مایع ۳ عدد تخم مرغ ۱٫۲ ق چ وانیل ۲ لیوان آرد ۲ ق چ بکینگ پودر 🌻مواد لازم کرم کافی میکس🌻 ۱ق غ نشاسته ذرت ۱ق غ خامه صبحانه ۱٫۲ ق غ کره ۲تا۳ ق غ شکر ۱ بسته کافی میکس ۱ لیوان شیرولرم مراحل ۴۵ دقیقه ۲بسته کافی میکس رو با شیر مخلوط میکنیم اجازه میدیم تا خنک بشه تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط کرده با همزن به مدت ۵ دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه ،سپس کافی میکس و روغن رو اضافه میکنیم هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و الک میکنیم طی سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵دقیقه میپزیم ۱ بسته کافی میکس رو با ۱ لیوان شیر ولرم حل میکنیم اجازه میدیم تا خنک بشه ،سپس نشاسته ذرت و شکر رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا گلوله نداشته باشه در آخر روی حرارت میزاریم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه از روی حرارت بر میداریم سپس خامه و کره رو اضافه میکنیم هم میزنیم و بعد روی کیک خنک شده میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم
#کیک_کافی_میکس_با_کرم_کافی_میکس #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخ‌شده 250 گرم پیاز 1/4 پیمانه زرده تخم مرغ 1عدد آرد سوخاری 1/4 پیمانه پودر پایریکا 1قاشق غذاخوری  نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک‌دونالد ابتدا ۱ عدد زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کنید. گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی می‌باشد. پیاز را ریز رنده کنید و بدون آب به گوشت اضافه کنید.. در صورت تمایل از مقداری پودر سیر نیز استفاده نمایید. در این مرحله آرد سوخاری را بسته به ذائقه خود بین 1/4 تا 1/2 به مخلوط اضافه کنید. از مخلوط کردن تک تک مواد بپرهیزید. نمک و فلفل را به مقدار لازم بسته به ذائقه خود اضافه کنید. کلیه مواد را با یکدیگر به آرامی ترکیب کنید. پس از آماده سازی مواد گوشتی، مواد را به قسمت مساوی تقسیم نمایید و به کمک رینگ و یا درب شیشه قالب بزنید. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده می‌کنید می‌بایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. همچنین توصیه می‌شود وسط گوشت را خالی کنید تا زمان سرخ کردن یکنواخت سرخ شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیز_برگر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 😂 جوک موک 😂
⭕️آیا سلمان فارسی باعث شکست ایرانیان در جنگ باایران بود؟ ⭕️منظور از پیراهن خونی عثمان چه بود؟ ⭕️چرا تقصیر قتل عثمان را گردن امام علی انداختند؟ ⭕️چرا صیغه در بین اهل سنت حرام است؟ ⭕️ زرتشتیان ایران چگونه مسلمان شدند؟ ⭕️آیا دختر امام علی (ع) همسر عمر بود؟ ⭕️چرا در جنگ با ایران عمر فرمانده سپاه بود؟ 💯تمام جواب ها 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/525402112C55f795563f
زردآلو 3 تخم مرغ 1 لیوان شکر 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه شیر 5 گرم بکینگ پودر 2ونیم گرم وانیل شکری یک کاسه زردآلو تازه حدود 1ونیم لیوان آرد یا بیشتر تخم مرغ ها و شکر رو حدود 3 دقیقه با همزن بزنین، بقیه موادو بجز آرد و بکینگ پودر اضافه کنین و بزنین، آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.مایع کیک رو داخل قالبتون که روغن مالیدین و آرد پاشیدین ویا اینکه کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و روش زردآلو هارو بچینین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا روش سرخ شه.(حدود 25-30 دقیقه). بعد از سرد شدن میتونین روش پودر شکر الک کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_زردآلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: خیار 1 کیلو شکر 1 کیلو آب نصف حجم شکر جوهر لیمو 1/4 ق مرباخوری آب آهک زلال شده به مقدار لازم هل سبز 3 الی 4 عدد زاج 1 نخود گلاب 2 ق س طرز تهیه: از قسمت بیرون خیار به شکل برگ قالب بزنید. بعد با چاقو رگ برگ ایجاد کنید. در آب آهک زلال شده به مدت 6 ساعت قرار دهید. سپس به مدت یک ساعت در آب قرار دهید. خیارها را شوک حرارتی بدهید تا رنگ آن سبز بماند. (به مدت یک دقیقه در آب جوش بجوشانید و پس از آن در آب سرد یخچالی بریزید.) پس از خنک شدن، خیارها را در شیره نیمه قوام بریزید و هل و گلاب و زاج و جوهر لیمو را اضافه کنید. شیره که قوام آمد، حرارت را خاموش کنید. آب آهک زلال شده: آب سرد را با آهک خوب مخلوط کنید. سپس اجازه دهید تا کاملا ته نشین شود. محلول زلال شده را روی میوه بریزید. (به ازای هر پیمانه آهک ، ده پیمانه آب اضافه کنید. ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_خیار #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_خورشت_دال_عدس ✍طرز تهیه: برای چهار تا پنج نفر: یک و نیم لیوان دال عدس(در استوری در موردش توضیح میدم) رو با یک عدد سیب زمینی خرد شده و حدود چهار لیوان آب بذارید بیست دقیقه بپزه.اگر روش کمی کف جمع شد با قاشق بردارید.یدونه پیاز بزرگ و دو سه حبه سیر رو ریز خرد کنید و در روغن تفت بدید،بعد نمک و فلفل سیاه و قرمز(این غذا تند باشه خوشمزه تره) و یدونه گوجه فرنگی ریز خرد شده اضافه کنید کنید و کمی تفت بدید و بعد به دال عدس اضافه کنید و اجازه بدید انقدر بپزه که سیب زمینی و عدس کاملا باز و نرم بشه،مثل تصویر.این غذای گیاهی و خوشمزه هم با برنج و هم نان سرو میشه و خیلی غذای مفیدیه،حتما امتحان کنید.اگر با ذائقتون جوره،کمی زیره هم بهش اضافه کنید... #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به آخرین دوشنبه🌺خردادماه خوش آمدی روزتان خوش وپر از خیروبرکت🤗 آرزومندم امروزتان بدون مریضی بدون گرفتاری بدون قهرو کینه بدون دلخوری وبدون استرس باشه🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج رو‌مثل همیشه میذارم بجوشه ۱دقیقه قبل از اینکه آبکش کنم مقدار دلخواه رشته پلویی اضافه کرده بعدم آبکش کرده و دم میندازم. گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده و آبگرفته و نمک و زردچوبه و پودر فلفل سیاه و خیلی کم اردنخودچی رو مخلوط کرده و ورز میدم بعدم قلقلی درست میکنم و با مقداری روغن تفت میدم در نهایت در ظرف رو میذارم تا گوشتها خوب مغزپخت بشن خرما رو هم پوست و هسته گرفته و با خیلی کم کره تفت میدم میتونید گوشت قلقلی رو با رشته پلو همزمان دم بندازین یا اینکه رشته پلو رو جدا دم گذاشته و قلقلی ها رو موقع سرو روی اون قرار بدیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رشته_پلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ماکارونی فرم دار دو لیوان نخودفرنگی نصف لیوان کالباس خرد کرده یک لیوان کنسرو ذرت نصف لیوان سس مایونز یک لیوان ماست یک لیوان خیارشور خرد کرده نصف لیوان نمک و فلفل به میزان لازم دستور غذا آب و دو قاشق نمک را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید. دو لیوان ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود ده دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش می‌کنیم. یک لیوان سس و یک لیوان ماست و در صورت دلخواه کمی فلفل را در یک ظرف بزرگ ریخته، هم می‌زنیم. سپس نصف لیوان خیارشور خرد کرده، نصف لیوان کنسرو ذرت، نصف لیوان کنسرو نخودفرنگی و یک لیوان کالباس خرد کرده را به سس اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. ماکارونی آبکش شده را نیز اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را دو الی سه ساعت در یخچال می‌گذاریم تا جا افتاده، آماده پذیرایی شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ماکارونی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک و نیم لیوان لوبیا سبز و نیم لیوان هویج خرد شده رو توی آب ریختم و پختم ، آبکش کردم تا کامل اب اون رفت . یک عدد پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم ، روغن اون رو کامل گرفتم . یک تکه فلفل دلمه قرمز رو خرد کردم .  همه این مواد رو با چهار عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و سماق مخلوط کردم .  می تونید به جای سماق از پودر غوره یا پودر لیمو عمانی استفاده کنید و یا از زرشک داخل  استفاده کنید . ( البته بهتر هست که زرشک نریزید چون امکان سوختن داره )  اگه سبزیجات آب نداشته باشن و تخم مرغ اون کافی باشه ، نیاز به آرد نداره .  می تونید کمی شوید خشک هم اضافه کنید . لطفا لطفا لطفا ، سیب زمینی توی اون نریزید .🙏🙏 من نمیدونم چرا ما ایرانی ها اصرار داریم که توی تمام غذاها از سیب زمینی استفاده کنیم 🤔🤔🤔 با این مقدار مواد چهار تا کوکو با این سایز درست کردم .  از قالب استفاده نکردم . توی تابه کوچیک ، روغن ریختم ، وقتی داغ شد ، توی تابه ریختم و با در نیمه باز و شعله متوسط سرخ کردم بعد هم طرف دیگه اون رو سرخ کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_لوبیا_سبز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص : برنجی یا ساچاکلی 500 گرم گوشت چرخ کرده 3 قاشق غذاخوری برنج 1 پیاز متوسط، ریز خرد شده نصف بسته جعفری، ریز خرد شده نمک، فلفل سیاه و قرمز 3 تا تخم مرغ و روغن برا سرخ کردن برنج رو شستم روش آب ریختم اندازه یک انگشت روش آب باشه،گذاشتن بپزه تا آبشو بکشه، 1/3-1/2 گوشت چرخ کرده رو خیلی کم در روغن زیتون تفت دادم.حالا همه موادو ورز شکل دادم و داخل آردبعد داخل تخم مرغ زدم و تو روغن داغ سرخ کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ سالاد شويد 😋😋 چند تا سيب زميني و ابپز كردم گذاشتم خنك شده پوست شو گرفتم و نگيني خوردش كردم كمي ذرت بخار پز شده خيار شور نگيني و ژامبون نگيني و شويد تازه ريز شده بهش اضافه كردم. حالا سس سالاد 👈 چند تا قاشق ماست و چند تا قاشق سس كه البته من ماست شو بيشتر زدم، با نمك و فلفل سياه فراون و پاپريكا هم زدم بهش روغن زيتون سركه بالزاميك سركه خرما زدم كه طعمشون عاليه ، مخلوط سس و به مخلوط مواد سالاد اضافه كردم و هم زدم بعد تو قالب گرد مشما فريزر پهن كردم و سالاد و توي قالب ريختم كمي با پشت قاشق فشرده ش كردم و يك ساعتي تو فريزر گذاشتم بعد تو ظرف سرو برگردوندم به خاطر پهن كردن مشما تو قالب خيلي راحت و بي درد سر از قالب در مياد بعدش هم با مواد داخل سالاد تزئينش كردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_ساندویچ ✍طرزتهیه: يك ساندويچ سريع و خوشمزه،مخصوص دوستاني كه هنوز دارن فكر ميكنن شام چي بپزن 😉 . براي دوتا ساندويچ: يدونه پياز رو ريز خرد كنيد و در يك ق روغن تفت بديد تا يكم طلايي بشه بعد دو حبه سير رنده شده و حدود دویست گرم گوشت چرخكرده رو اضافه كنيد ،يكم تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه بعد يدونه فلفل دلمه اي ريز خرد شده رو اضافه كنيد و خوب تفت بديد تا بپزه و گوشت سرخ بشه ،میتونید قارچ خرد شده هم اضافه کنید،و بعد كمي نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و آويشن.مواد رو ته تابه بطور يكنواخت پهن كنيد و روش يك لايه پنير پيتزا ورقه اي يا رنده شده بريزيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم پنير ذوب بشه. از اين مواد داخل نون همبرگري يا ساندويچي بذاريد و با خيارشور و گوجه و كاهو سرو كنيد؛ نوش جان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : مغزگردو     1 کیلو گرمآبلیمو    1 قاشق غذاخوریشکر   یک و نیم کیلو گرمگلاب    نصف استکان طرز تهیه :  مغز گردو را از 48 ساعت قبل خیس کنید تا پوست نازک  رویش به راحتی کنده شود.بعد مغز پوست گرفته شده را در مقداری آب بجوشانید تا هم پخته شود و هم آب سیاه آن خارج شود و شفاف شود .بعد گردوهای پخته شده را با شکر و آب روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شهد مربا کاملا قوام بیاید تا کپک نزند.در آخر گلاب و آبلیمو را هم اضافه کنید و مربا را از روی حرارت بردارید.و پس از سرد شدن در شیشه یا ظرف دلخواه بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال نگهدارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بسیار مناسب برای مهمانیها و مراسم شیک مواد لازم: برنج ۴ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد زرده تخم مرغ یک عدد ماست ۲/۵ ملاقه کوچک روغن مایع ۱ لیوان کره برای چرب کردن قالب ۲۰ گرم زعفران مقداری پیاز داغ مقداری سینه مرغ پخته شده ۲ عدد زرشک مقداری دارچین مقداری (در صورت تمایل ) و اما روش تهیه👇 اول برنج را آبکش کردم و توی ظرفی تخم مرغ ها ، ماست و زعفران دم کرده و کمی نمک و دارچین و روغن مایع رو اضافه کردم و کامل با همزن دستی مخلوط کردم . بعد برنج رو بهش اضافه کردم و خوب به مواد آغشته کردم . برای مواد میانی 👇👇👇 قبل از آبکش کردن برنج سینه مرغ رو با پیاز و هویج و فلفل دلمه و ..... پختم و ریش ریش کردم کمی پیاز داغ درست کردم و مرغ ها رو اضافه کردم مقداری زرشک هم اضافه کردم و نمک و فلفل زدم و زعفران هم زدم تا تکمیل بشه قالب رو با کره چرب کردم بعد تقریبا تا نصفه از مخلوط برنج و ..توی قالب ریختم و مقداری از مواد میانی ریختم روی برنج و بعد روی مواد رو با برنج کامل پوشوندم و با قاشق فشار دادم تا منسجم بشه روی قالب رو فویل آلومینیومی کشیدم چند سوراخ با سیخ چوبی زدم روش و توی فر از قبل گرم شده قرار دادم من روی درجه ۱۷۵ درجه به مدت یک ساعت و نیم پختم شما اگر دوست دارین میتونین درجه رو ۱۸۰ و مدت ۴۰ دقیقه یا یک ساعت بزارین با این مقدار ۱۰ عدد از این اندازه ته چین در میاد دوستان عزیزی که فر ندارن همین مراحل رو میتونن توی قابلمه یا تابه مناسب انجام بدن و روی اجاق گاز دم بزارن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛