eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#شامی_سویا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان میکادو : ۱ عدد شکلات : 100 گرم کره : نسبت کره با شکلات یک چهارم 1/4 هست یعنی اگه ۱۰۰ گرم شکلات استفاده می کنید ۲۵ گرم کره اضافه کنید نکته : برای اینکه بتونید نان میکادو رو راحت رول کنید حلواتون بایستی داغ و شل و کمی چرب باشه . دستور کار : نایلون فریزر رو از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بذارید ( برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکنه بهتره روی میز کار رو کمی خیس کنید ). نان میکادو رو روی نایلون فریزر قرار بدین . بعضی از نانها ضخیم هستن و لازمه به مقدار خیلی خیلی کم اونا رو با آبپاش مرطوب کرد تا موقع رول کردن نشکنه مقداری از حلوا رو روی نان بریزید و با پالت یا چاقوی پهن روی نان پخش کنید .ضخامت حلوا ۳-۲میلیمتر باشه ، کافیه . با کمک نایلون نان میکادو رو رول کنید ( من از کاغذ روغنی برای زیر نان میکادو استفاده کردم ولی نایلون بهتره). بعد از اتمام کار حلوا رو بمدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین . شکلات و کره رو بمدت یک دقیقه داخل مکروفر بذارید تا آب بشه . با قاشق هم بزنید ، اگه آب نشده بود همین عمل رو دوباره تکرار کنید . با یه قاشق ، از شکلات آب شده روی حلوا بریزید و بعد بلافاصله روش پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید . حلوا رو بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا" سفت بشه . با یه چاقوی تیز ( چاقوهای لیزری برای اینکار خیلی خوبن ) با فاصله یک سانتیمتر برش بدین . بعد با کاردک یا کفگیر حلوا رو به سینی منتقل کنید .با توضیح مراحل👇😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_رولتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_رولتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_رولتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_رولتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یاهمون . موادلازم. تخم مرغ....................48.عدد. شکر............................3700 گرم. ماست........................1کیلوگرم. اب یا گلاب................1800گرم. روغن مایع .............1800گرم. ارد ........................5300گرم. بکینگ پودر......................... 2ق غ. نمک‌میوه یا جوش...............1ق غ. بار(شربت)..................400گرم. وانیل یا اسانس هل مقداری طرز تهیه. ابتدا تخم مرغ وشکر را داخل همزن( میکسر) میریزیم وروشن میکنیم بادنده دو تاخوب شکر حل بشه وقاطی بشن باهم .بعد ماست (فرق نداره چه ماستی باشه پرچرب یا کم چرب)رااضافه میکنیم و بعدش اب یا گلاب وبار(شربت) را اضافه میکنیم بعد اردوبکینگ پودر وجوش یا نمک میوه سه بارالک شده را اضافه میکنیم واخرسر روغن مایع رامیریزیم دقت کنید بعداز ریختن روغن مایع زیاد نزاریم دستگاه بزنه(این مرحله بادست هم ممکنه) مایه راداخل قیف ریخته وداخل فنجون کیک یزدی چرب شده (دقت کنین کپسول نمیزاریم بلکه با روغن جامد اب شده چربش میکنیم) یا قالبهای سیلیکونی در شکلها وطرحهای مختلف میریزیم وروش لازم نیست چیزی بپاشیم ودرون دیس مرتب چیده وداخل فر میگذاریم بادرجه 230به مدت بیست دقیقه بعداز پخته شدن تا موقعی که حرارت داره از فنجون یا قالب سیلیکونی در میاریم وشربت داغ میزنیم بهش وبه سلیقه خودمان روکاری میکنیم و نوش جان میکنیم. نکته ها. *بجای جوش ونمک میوه از آمونیاک هم میشه استفاده کرد. *برای چرب کردن میتوانید روغن مایع وجامد را باهم مخلوک کنیم وداخل فنجانها اندازه یک قاشق بریزیم دیگرلازم نیست دور فنجانها را چرب کنین.چون موقعی که مایه را داخل فنجان میریزم روغن خودش به کناره های فنجان کشیده میشه. *خمیررا بیش از حد هم بزنین تسمه میشه ووسطش گنبدی خواهد شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شیرازی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: یک بسته یوفکا ترکیه ای(مخصوص باقلوا) مغز گردو یا پسته1/5پیمانه گلاب 1/5ق غ کره آب شده150 گرم پودرقند2ق غ 1ق غ پودر هل پودردارچین1ق چ مواد لازم برای شهد باقلوا آب1و1/2پیمانه شکر 3پیمانه گلاب به میزان لازم زعفران 1ق غ (دم شده) آبلیمو 1ق چ ✍️طرز تهیه: روی هر یک از ورقهای یوفکارو با فرچه کره مالیده و روی هم قرار داده تا حدودا 20 ورق .بعد از چیدن ورقها روی هم برشهای 8×15 بزنید. تمام مواد مغزی باقلوا(گردو پودرشده،گلاب،پودرقند،پودرهل،پودردارچین،) رو باهم مخلوط کرده تا به صورت خمیر درآید واز این مخلوط کمی روی خمیر بزارید و رول کنید وداخل سینی فر بچینید وروشون کره بمالید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا زیرش طلایی شه وبرای طلایی شدن روی باقلواها گریل رو روشن کنید .بعد از فر بیرون آورده وشهد رو که خنک شده روی باقلواها بریزید وداخل یخچال قرار دهید سرد شود . طرز تهیه شهد همه مواد رو مخلوط کرده وروی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده وکمی که جوشید از رو حرارت بردارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبه تون زیبا 🌸🍃 امروز ازخدای💖 خوبیها تمنا دارم 🙏 خوشبختی تون همیشگی خنده هاتون دائمی😊 زندگیتون پراز مهر و محبت💖 مقصدتون خدا💖 و دست های شما 🖐 پر از خیر و نیکی باشه🌸🍃 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌#آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و برشهای یک اندازه بلند بزنید. برای حدود 1 ساعت سیب زمینی ها رو در کاسه آب سرد استراحت بدید و چند بار آب کاسه رو عوض کنید تا نشاسته اضافی سیب زمینی خارج بشه. در قابلمه آب بریزید و بذارید آب جوش بیاد به آب در حال جوش نمک اضافه کنید و سیب زمینی ها رو برای حدود 3 دقیقه در آب در حال جوش بذارید. مواظب باشید بیشتر از 5 دقیقه نجوشه همین که کمی نرم بشه کافیه... سیب زمینی ها رو در آبکش بریزید و با آب سرد اونها رو بشویید. بعد روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافیشون گرفته بشه. حالا سیب زمینی ها آماده هستن...اونها رو در کیسه فریز بریزید و در فریز قرار بدید تا منجمد بشن و بعد هر زمان خواستید سیب زمینی سرخ کرده نوش جان کنید بلافاصله مقداری از سیب زمینی ها رو از فریز در بیارید و همون طور که منجمد هستن در روغن داغ شناور سرخ و نوش جان کنید مرحله انجماد برای نگهداری طولانی مدت هست و قابل حذفه. البته ناگفته نماند که من مرحله انجماد اینارو کلاً بیخیال شدم و بعد از آبکشی و خشک‌کردن مستقیماً سرخ کردم دستور اون سس خوشمزه هم به این صورته یه کیلو گوجه رو با پوست خرد کردم ریختم تو قابلمه، دوتا فلفل دلمه‌ای قرمزم اضافه کردم، گذاشتم روی حرارت، نمک و ادویه زدم،ه میتونید چند حبه سیر هم اضافه کنید، و کمی روغن، بعد که کامل پخت و تقریبا حجم گوجه فرنگیا نصف شد، همه موادو میریزیم تو غذاساز تا یه دست بشه، اگه میخوایید توی فریزر بزارید بریزید تو زیپ کیپ و بزاریدش فریزر... اگرهم زیاد اهل فست فود هستید بریزید تو شیشه و تو یخچال نگهداری کنید... مناسب برای صبحان همراه نان تست به همین راحتی و حتی قابل استفاده برای انواع فست فود این سس به سس صبحانه یا سس پیتزا هم شناخته شده است و خیلیم خوشمزه است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب_زمینی_رستورانی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زردآلو و آلوزرد و هلوهای رسیده و کمی نرم رو شستم داخل قابلمه ریختم. برای ۷کیلو میوه ۳لیوان آب اضافه کردم همه رو روی حرارت متوسط گذاشتم تا آروم اروم بپزه و له بشه و آب اضافیش تبخیر بشه بعد گذاشتم خنک شد و از صافی(آبکش استیل) رد کردم مقداری نمک هم بهش اضافه کردم .داخل سینی پلاستیک پهن کردم و مایه لواشک رو روی اون ریختم و برای چند روز جایی که کم رفت وآمد و آفتاب گیر باشه قرار دادم تا کاملا خشک بشن.میتونید کف سینی رو خییییلی کم چرب کنید و پلاستیک نندازین و بنظرم این بهتره.هر کدوم که راحتترین انجام بدین.راستش لواشکا رو بعد از خشک شدن یه آبی با شلنگ بهش میگیرم تا گرد و خاکش بره بعد روی طناب تمیزی پهنش میکنم و سریع خشک میشه و برش میزنم میزارم جای کاملا خشک یا داخل فریزر.همه میوه ها به این روش لواشک میشن.لواشک رو میتونید از همون اول توی خونه بزارین تا خشک بشه فقط کمی زمان میبره و باید مراقب باشین کپک نزنن و بادمستقیم کولر یا پنکه مدام بهشون برسه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لواشک_مخلوط #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✍من برای تهیه این کشک و بادمجون ابتدا ۶ عدد بادمجان رو پوست کردم و یک ساعت توی آب نمک گزاشتم بعد آبکش کردم آبش که خوب رفت سرخ کردم . در ادامه ۳ عدد پیاز درشت رو خلالی کرده و پیاز داغ درست کردم بعد نصف بوته سیر رو برای تزئین خرد کرده و سرخ کردم و نصفش رو خیلی ریز کردم و جدا سرخ کردم و نعنا داغم جدا درست کردم .حالا بادمجون های سرخ شده با گوشت کوب میزنیم بعد مقداری از پیاز داغ ، نعنا داغ وسیر داغی که ریز درست کردیم رو در تابه میریزیم و بادمجان های کوبیده شده را به موادمون اضافه میکنیم بعد نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم نصف پیمانه گردو خرد شده ریز هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و کشک با نصف لیوان آب داغ مخلوط میکنیم و به بادمجونا اضافه میکنیم و میزاریم تا جا بیوفته . کشک بادمجون در ظرف مورد نظر میریزیم و با پیاز داغ و گردو خرد شده و نعنا و سیر داغ و کشک زعفرونی تزئین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کشک_بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_پلو میگوهاروباادویه،زردچوبه،کمیپودرلیموعمانی،دوحبه سیرله شده وکمی زعفران آبزده مزه دار میکنیم و میزاریم نیم ساعتی بمونه.بعد دوتا پیاز متوسط رو خلالی خرد و سرخ میکنیم؛بعد سیب زمینی نگینی خرد شده رو هم سرخ میکنیم.حالا توی یه تابه کمی روغن میریزیم و میگوهارو بهش اضافه میکنیم سریع یه تفت کوچولو میدیم و پیاز و سیب زمینی رو بهش اضافه میکنیم و نمک،فلفل و آب نصف نارنج میزنیم و تفت میدیم و سریع خاموشش میکنیم(میگو نباید زیاد تفت بخوره چون سفت میشه)و این مواد رو لابه لای برنج میریزیم و میزاریم دم بیادبرای رشته پلو؛ قبل از آبکش کردن برنج رشته رو همراه با کمی زردچوبه اضافه میکنیم و آبکشش میکنیم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کباب_انگشتی موادلازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز متوسط دو عدد نان تست ۳ تکه زرده تخم مرغ یک عدد نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم ✍طرزتهیه: پیازها رو رنده کنید و ابشو بگیرید ونونهای تست رو تو ی اب پیازها و اگه نیاز شد کمی اب ، خیس کنید تا نرم بشن. گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید. تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید. هر دو طرف کباب ها و اطرافشونو در روغن سرخ کنید و با یه کته ی مشتی و سبزی و سماق میل کنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
😍يك عصرونه يا شام سريع و خوشمزه براي اين غذا نون تست لازم داريم و فيله مرغ پخته شده و طعمدار و پنير پيتزاي ورقه اي ، پودر سوخاري و كمي شير ابتدا دور نون تست ها رو ببريد توي شير نرم كنيد و فيله مرغ ( من با پياز نمك فلفل پودرسير اويشن و پودرپاپريكا پختم تا طعمدار بشه ) و پنير رو داخلش بزاريد و با دست فرم بديد باز داخل شير يكم بغلطونيد و در نهايت در پودر سوخاري و در روغن سرخ كنيد . نوش جان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روغن مایع ۱لیوان شکر ۱لیوان آرد ۳لیوان وانیل کمی بکینگ پودر ۲قاشق مربا خوری تخم مرغ ۲عددپودر کاکائو۲ الی ۳قاشق غذاخوری ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل روخوب با هم مخلوط کرده حدود هفت هشت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه وبعدروغن را اضافه کرده حالا آردوبکینگ پودروپودر کاکائو الک شده را آرام آرام اضافه میکنیم (همه رو یهو اضافه نکنید تا جایی که خمیر نرم ولطیفی به دست بیاد)کف سینی کاغذ روغنی میندازیماندازه یک گردو کوچک از خمیر در دست گرد میکنیم و اسمارتیز روش میزاریم و کوکی ها رو بافاصله تو سینی بچینید چون پف میکنند وبزرگ میشن فر را از قبل گرم کنید وبه مدت ۱۵دقیقه دردمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد کوکی های خوشگلو بپزید.بعد از پخت بزارید خنک بشن بعد از کاغذ جداش کنید.وقتی گلوله ها رو گرد کردید و تو سینی گذاشتید با دست پهن نکنید فقط اسمارتیزا رو روش فشار بدید خود شیرینی ها پهن میشن بافت این کوکی، وقتی که هنوز گرمه، مثل کیک نرم هست ولی وقتی سرد میشه مثل کوکی ترد و خشک میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اولیه پیاز1 عدد/لوبیا قرمز1/5 پیمانه/برنج1 پیمانه/سبزی آش150 گرم/کشک1 لیوان/نعناع داغ به میزان لازم/نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم چند نکته: لوبیا قرمز را از چند ساعت قبل خیس کنید و سپس با چند لیوان آب بگذارید بپزد. پس از پخت، آن را درون یک صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. طرز تهیه پیاز را خرد کنید و آن را سرخ نمایید، در انتها زردچوبه را نیز اضافه کنید. اکنون ۴ الی ۵ لیوان آب را اضافه نمایید. لوبیا و برنج را نیز به مواد بیفزایید.پس از آنکه برنج پخت، نوبت اضافه کردن سبزی است.سبزی را پس از ساطوری کردن به آش اضافه کنید.پس از پخته شدن سبزی، فلفل را اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید اندکی آویشن نیز به آش بیفزایید.اکنون کشک را درون آش بریزید و بهم بزنید تا با سایر مواد مخلوط شود، حدود 5 دقیقه زمان برای این منظور کافی است.نمک را اضافه کنید. پیش از آنکه کشک را دورن آش بریزید، از نمک استفاده نکنید، زیرا در صورت شور بودن کشک، غذای شما نیز شور خواهد شد. پس از افزودن کشک، اندکی از آش را بچشید و مقدار مناسبی از نمک را اضافه کنید.آش را در ظرف مناسبی بکشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸🌸🌸🌸 مواد لازم ارد 3 لیوان فرانسه (450) گرم روغن مایع 170 گرم شکر دانه ریز 200 گرم پکینگ پودر 1 ق م سرپر وانیل 1/8 ق چ پودر نیسگوئیک 60 گرم شیر یک لیوان فرانسه پودر هل 1 ق چ تخم مرغ کامل 4 عدد ویک سفیده نمک یک پنس 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 طرزتهیه ابتدا ارد رو با پکبنگ پودر ونمک سه بار الک کرده کنار گذاشته وهمه مواد به دمای محیط رسیده باشه و بعد سفیده وزرده تخم مرغ رو جدا کرده سفیده رو خوب همزده ویک پنس نمک اضافه کرده به سفیده حدود 5 دقیقه بزنید ویا تا زمانی که کاملا پف کند مثل خامه فرم گرفته باشد دریخچال گذاشته تا اب نیندازد سپس زرده رو با وانیل کمی زده بعد شکر رو در 4 مرحله اضافه کنید وبا همزن برقی خوب همزده تا کرم رنگ وکشدار شود سپس شیر رو اضافه کنید فقط 2 دقیقه هم بزنیدوبعد روغن مایع رو اضافه کرده 1 دقیقه بزنید حالا همزن روکنارگذاشته ارد الک شده رو در 3 مرحله به مواد فوق اضافه کنید وبا لیسک به شکل دورانی هم بزنید وبعد پودر نیسگوئیک رو همراه پودر هل به مواد اضافه کرده وقتی کاملا یکدست شد سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و بالیسک اروم مخلوط کنید که پف سفیده نخوابه وبعد درقالب سایز 30 میان تهی که قبلا چرب وارد پاشی شده مواد کیک رو ریخته وبا لیسک روش صاف کتید و داخل فر ازقبل گرم شده به مدت 50 دقیقه بادمای 180 درجه درطبقه وسط فر بگذارید وقتی کیک پخت 10 دقیقه گریل بزنید تا روی کیک هم کمی برشته بشه سپس خانوش کنید 5 دقیقه با دربسته درفر بگذارید و5 دقیقه دیگر دزفر را بازکنید وکیک هم داخل فر باشه بعد از سپری شدن زمان ذکرشده قالب رو ازفرخارج کنید وکیک رو از داخل قالب خارج نموده وروی توری بزارید تا خنک شود وبعد به شکل دلخواه تزیین کنید که من بریلو بی رنگ وعسل کمی رومال کردم واز روش با پودرنارگیل و پودرپسته وشکلات رنده شده تزیین کردم درجه فر بستگی به دمای فر تون داره وهم چنین مدت زمان پخت برای من توستر بود با دمای 160 درجه وبه مدت 40 دقیقه پختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛