هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم برای #چیز_کیک_شکلات_و_نعنا
#دسر_لیوانی
#چیز_کیک_تکنفره
بیسکوییت اوریو150 گرم
کره آب شده 2 ق غ
آب سرد 2 ق غ
پودر ژلاتین1/5 ق چ
خامه صبحانه350 گرم
پنیر ماسکارپونه 350 گرم
عصاره نعناع 2ق چ
پودر شکر دانه 200 گرم
شکلات تخته ای رنگ سبز (با طعم لیمو یا نعنا) خرد شده 100 گرم
خامه فرم گرفته ، برگ نعناع و شکلات رنده شده برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه👇👇
بیسکوییت اوریو را در غذاساز کاملا خرد کرده و سپس با کره مخلوط کنید . این ترکیب را بعنوان کراست در هشت فنجان مخصوص دسر ریخته و با اندکی فشار ته ظروف منسجم کنید .
پودر ژلاتین را روی کمی اب ریخته و پنج تا ده دقیقه استراحت دهید تا اسفنجی شود . خامه صبحانه را در ظرفی با همزن یکدست کرده سپس یک چهارم فنجان پودر شکر افزوده مجددا کمی بهم بزنید تا خامه کمی حالت پفی پیدا کند. پنیر ماسکارپونه را در ظرفی دیگر با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود سپس بقیه پودر شکر عصاره نعناع را اضافه کنید. ژلاتین رابه همراه با شکلات آب شده(به روش بن ماری) به مخلوط افزوده و خوب مخلوط کنید. مایه فوق را به کمک قیف یا قاشق روی کراست اوریو ریخته و سه ساعت در یخچال بگذارید . برای تزیین از خامه فرم گرفته برگ نعناع و شکلات رنده شده استفاده کنید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_سوپرایز_نارگیلی
مواد لازم:
آرد 2-نیم لیوان
شکر 1/5لیوان
تخم مرغ 4عدد
روغن مایع نصف لیوان
شیر 1لیوان
بکینگ پودر دو قاشق
وانیل کمی
پودر کاکائو 3قاشق سر صاف
برای مواد توپ نارگیل:
2لیوان پودر نارگیل
نصف لیوان پودر قند
2عدد سفیده تخم مرغ
*ابتدا آماده کردن توپ نارگیلی:
سفیده تخم مرغ رو با هم زن می زنیم تاپف کنه بعد پودر نارگیل و پودر قند رو اضافه مکنیم ومخلوط میکنیم سپس مواد رو به اندازه گردو بر میداریم وگرد میکنیم حدودا 13 عدد میزاریم یخچال نیم ساعت استراحت کنه
مواد کیک رو آماده میکنیم
مواد خشک رو با هم دو بار الک میکنیم
تخم مرغ رو با شکر و وانیل هم میزنیم تا کشدار بشه بعد روغن مایع وشیر رو اضافه مکنیم
سپس مواد خشک رو و با لیسک مخلوط میکنیم
ظرف مورد نظر رو چرب کرده و مواد کیک رو میریزم کمی از مواد رو نگه میداریم توپ های نارگیلی رو رو مایه کیک میچینم باقی مونده مایه رو روی توپها مریزیم و میزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه کیک واقعا خوشمزه ای هست.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خاگینه _کنجد_کارامل
مواد لازم
تخم مرغ 1 عدد
کره به دمای محیط رسیده 80 گرم
پودرهل 1 ق س
ارد 150 گرم
شکر دانه ریز 80 گرم
نمک یک پنس
کرمفیل کاراملی 1/3 پیمانه
پکینگ پودر 2/3 ق چ
شیر 2/3 پیمانه
وانیل 1/8 ق چ
زعفران دم کرده غلیظ 1 ق س
کنجد تفت داده 1/3 پیمانه
طرزتهیه
ابتدا مواد میانی رو اماده کرده
کنجد را داخل ماهی تابه ریخته
وروی حرارت ملایم تفت داده تا
عطر کنجد به مشام برسد ومقداری
تغییر رنگ بدهد بعد به ارد الک شده
یک پنس نمک وپودر هل رو اضافه
کرده ومخلوط کنیدکناری بگذارید
شکر وکره نرم شده روباهمزن زده
تا حالت پفکی پیداکندتخم مرغ و
وانیل راافزوده وبا همزن بزنید تا
موادیکدست شود مخلوط ارد را
یک درمیان بریزید بک دور هم زده
تا موادیکدست شودمواد اماده شده
را به دوقسمت مساوی تفسیم کنید
به یک قسمت زعفرون غلیظ اضافه
کنید ویک قسمت ساده بمونه وبا
لیسک هم بزنید تا مواد یکدست شه
مواد ساده ومواد زعفرونی هر کدوم
رو داخل قیف جداگانه بریزید قالب
داخل سینی فر بزارید داخل قالب
ساوراین ویا هررقالب مورد نطر را
با روغن جداکننده چرب کنید ومفداری
از کنجد بوداده داخل قالب بریزید ( نوک قیف ها رو خیلی کوچک برش
بزنید)وداخل قالب ها رووتا نیمه پر
کنید به این صورت که اول زعفرونی
بعد موادساده قیف بزنید سپس از
کرمفیل کاراملی بریزید بعد مواد زعفرونی وازروش موادساده قیف
زده هنگام قیف زدن دقت کنید که
فضای خالی میان مواد نموند روی
مواد کنجد بپاشید سینی رو داخل
فر از قبل گرم شده باحرارت 180 به
مدت 40 الی 50 دقیقهوقرار دهید
تا خاگینه ها پخته شود بعداز پخت
کامل از فرخارج نموده وروی توری
قرارداده تا خاگینه ها مقداری خنک
شوند سپس خاگینه ها رو از قالب
جدا کرده ودوساعت اسنراحت کامل
بدهید تا خنک شوند از قسمت زیر
خاگینه با خلال دندون ار چند جا سوراخ کنیدتا شربت رابه خوبی جذب
کنند خاگینه های سرد رو داخل شربت
گرم به مدت یک دقیقه قرارداده ودر
بیارید(شربت نباید زیاد داغ باشه) همین کهفقط انگشت گرما رو احساس کرد کافیه خاگینه هارو
ازشربت جدا کنید وبا پودر پسته
تزیین کنید ودرظرف مورد نطر
چیده سروکنید
طرزتهیه شربت خاگینه
شکر 3 پیمانه
اب 2 پیمانه
جوهر لیمو نوک ق چ
وانیل نوک ق چ
روی حرارت قرار داده بعد از
حل شدن شکر جوهر لیمو ووانیل
رو اضافه کنید وچن دقیقه بجوشانید
وقتی شربت قوام امد خاموش کنید
نکته به دلخواه میتوانید از اب یک
چهارم پیمانه کم کنید وبه همان مقدار
گلاب بزنید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
این بهترين پنيري كه واقعا عالي ميشه 🌺🌺
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک
این آب اضافه پنیر را میتوانید در یخچال گذاشته و برای تهیه نان ازش استفاده کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
باترمیلک
باتر میلک یه محصول لبنیه که همونطور که از اسمش پیداست دوغاب باقی مونده از تهیه کره هست. یعنی وقتی کره تولید میشه دوغابی ازش به دست میاد که توی کشورهای دیگه به صورت بسته بندی صنعتی به فروش میره و توی بعضی دستورات آشپزی به کار میره. یکی از کاربردهای باتر میلک توی کیک پزی هست. توی اکثر این دستورات همراه باتر میلک جوش شیرین هم هست چون عامل اسیدی باتر میلک در ترکیب با جوش شیرین پف عالی به کیک میده و خود باتر میلک باعث میشه بافت کیک شما بسیار نرم و خوش طعم بشه طوری که تقریبا توی دهن آب میشه.
برای تهیه باتر میلک توی خونه کافیه یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو را توی لیوان بریزید و روش شیر بریزید و همینطور به حال خودش رها کنید. بعد از ده تا پانزده دقیقه اگه همش بزنید میبنید که شیر بریده و غلیظ شده که بهش باتر میلک میگن. من زیر هر دستوری که باترمیلک داشته باشه باز توضیح میدم ولی چون خیلی از من سوال پرسیده میشد لازم دیدم یه پست جداگانه براش بزنم.
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#نان_گل_خرما
مواد لازم:
آرد: 400 تا500 گرم
شکر: 50گرم تخم مرغ: 2عدد
شیر ولرم: 100 میلی لیتر
خمیرمایه: یک و یک دوم قاشق چای خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
روغن مایع یا کره: 80 گرم
مواد میانی:
خرما چرخ شده: 300 گرم
پودرهل: یک قاشق سوپ خوری
پودر دارچین: یک قاشق سوپ خوری
روش تهیه
1- خمیر ترش را با یک قاشق مرباخوری شکر مخلوط کرده، سپس شیر ولرم را اضافه کنید و بگذارید به عمل آید.
2- کره، شکر، تخم مرغ ها و نمک را مخلوط کنید و با مفتول فلزی بزنید، سپس خمیرترش را اضافه کرده و پس از آن آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت به آن استراحت دهید.
3- خرما را با هل و دارچین مخلوط کنید.
4- از خمیر آماده به اندازه 80گرم جدا کرده و در دست گرد کنید و از مواد خرما داخل خمیر قرار داده و داخل سینی به ضخامت نیم سانتی متر پهن کنید، سپس 12 برش روی خمیر ایجاد کنید طوری که برش ها خیلی نزدیک مرکز نباشد. سینی را در طبقه وسط فر که از 15دقیقه قبل روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد روشن کرده اید، قرار دهید تا به مدت 15-20 دقیقه بپزد.
نکته:
خمیر ترش اضافی را برای اینکه ماندگاری بیشتری داشته باشد حتما در یخچال نگهداری کنید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_کاسترد_بدون_فر
کیکی خوشمزه بابافتی عالی
این کیک هم توقابلمه روی گازپختم
دارای بافت لطیف، پوک با طعمی خوشمزه و در عین حال بسیار آسون
آرد دو ویک سوم پیمانه
پودر کاسترد ۴ق غ
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک ونیم پیمانه(میتونیدکم یازیادش کنید)
وانیل یک چهارم ق م خ
روغن مایع یک پیمانه
بکینگ پودر یه قاشق غذاخوری پر
ماست شیرین یک پیمانه (ازشیر هم میتونین استفاده کنید)
تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن میزنیم و بعد روغن و ماست و وانیل رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم
ارد و پودر کاسترد و بکین پودر رو چند بار الک میکنیم و بعد به مواد اضافه میکنیم و با صورت دورانی هم میزنیم قالب رو چرب کرده و مایع کیک رو داخلش میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده رو درجه حرارت ۱۸۰به مدت چهل وپنج دقیقه میزاریم که روی کیک طلایی بشه،
من این کیک روهم بدون فر توی قابلمه روی گاز پختم
برای تزیین کیک :
یک قاشق غذاخوریپودر کاسترد ویک قاشق شکررا درنصف لیوان شیر حل کرده روی حرارت ملایم میگذاریم ومدام هم میزنیم تا حالت فرنی برسد بعد نصف لیوان گلاب بهش اضافه کنید(درصورت تمایل یک قاشق خامه هم اضافه کنید) ووقتی کیک کاملاسردشد کاسترد داغ رو روش بریزید من کمی خلال پسته وبادوم هم ریختم
😋نوش جون😋
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✅کیک شکلاتی😍
✍مواد لازم
آرد دو پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بیکینگ پور دو و نیم ق چ
جوش شیرین نصف ق چ(نریزین هم مشکلی پیش نمیاد)
نمک یکچهارم ق چ
پودر نسکافه یک ق چ
پودر شکریک و نیم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف ق چ
آب جوش یک دوم پیمانه
🍜طرز تهیه
ابتدا مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بیکینگ پودر و جوش شیرین ونسکافه نمک پودر شکر هست رو با هم در ظرفی میریزیم و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه و فر را هم که از قبل با دمای 170 درجه روشن کردیم سپس مواد خشک رو وسطشو گود میکنیم و شیر و روغن مایع و تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و با دورکند همزن بمدت دو دقیقه هم میزنیم و بعد از دو دقیقه آب جوش رو هم کم کم اضافه کرده و هم میزنیم و سپس در قالب چرب شده میریزیم مایع کیک را (یه کمی شل تر از بقیه کیکاست نگران نباشید) و بمدت حدود35 دقیقه در فر میزاریم تا بپزه
برای تزئین و خوشمزه تر کردنش من به خامه فرم گرفته دوق نوتلا اضافه کردم و شکلات سکه ای گذاشتم روش.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱