eitaa logo
آشپزی خاص
97.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم برای بیسکوییت اوریو150 گرم کره آب شده 2 ق غ آب سرد 2 ق غ پودر ژلاتین1/5 ق چ خامه صبحانه350 گرم پنیر ماسکارپونه 350 گرم عصاره نعناع 2ق چ پودر شکر دانه 200 گرم شکلات تخته ای رنگ سبز (با طعم لیمو یا نعنا) خرد شده 100 گرم خامه فرم گرفته ، برگ نعناع و شکلات رنده شده برای تزیین به مقدار لازم طرز تهیه👇👇 بیسکوییت اوریو را در غذاساز کاملا خرد کرده و سپس با کره مخلوط کنید . این ترکیب را بعنوان کراست در هشت فنجان مخصوص دسر ریخته و با اندکی فشار ته ظروف منسجم کنید . پودر ژلاتین را روی کمی اب ریخته و پنج تا ده دقیقه استراحت دهید تا اسفنجی شود . خامه صبحانه را در ظرفی با همزن یکدست کرده سپس یک چهارم فنجان پودر شکر افزوده مجددا کمی بهم بزنید تا خامه کمی حالت پفی پیدا کند. پنیر ماسکارپونه را در ظرفی دیگر با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود سپس بقیه پودر شکر عصاره نعناع را اضافه کنید. ژلاتین رابه همراه با شکلات آب شده(به روش بن ماری) به مخلوط افزوده و خوب مخلوط کنید. مایه فوق را به کمک قیف یا قاشق روی کراست اوریو ریخته و سه ساعت در یخچال بگذارید . برای تزیین از خامه فرم گرفته برگ نعناع و شکلات رنده شده استفاده کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
چیز کیک لیوانی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: آرد 2-نیم لیوان شکر 1/5لیوان تخم مرغ 4عدد روغن مایع نصف لیوان شیر 1لیوان بکینگ پودر دو قاشق وانیل کمی پودر کاکائو 3قاشق سر صاف برای مواد توپ نارگیل: 2لیوان پودر نارگیل نصف لیوان پودر قند 2عدد سفیده تخم مرغ *ابتدا آماده کردن توپ نارگیلی: سفیده تخم مرغ رو با هم زن می زنیم تاپف کنه بعد پودر نارگیل و پودر قند رو اضافه مکنیم ومخلوط میکنیم سپس مواد رو به اندازه گردو بر میداریم وگرد میکنیم حدودا 13 عدد میزاریم یخچال نیم ساعت استراحت کنه مواد کیک رو آماده میکنیم مواد خشک رو با هم دو بار الک میکنیم تخم مرغ رو با شکر و وانیل هم میزنیم تا کشدار بشه بعد روغن مایع وشیر رو اضافه مکنیم سپس مواد خشک رو و با لیسک مخلوط میکنیم ظرف مورد نظر رو چرب کرده و مواد کیک رو میریزم کمی از مواد رو نگه میداریم توپ های نارگیلی رو رو مایه کیک میچینم باقی مونده مایه رو روی توپها مریزیم و میزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه کیک واقعا خوشمزه ای هست. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کاپ کیک سوپرایز نارگیلی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#ایده_تزیین_غذای_کودک پاهاونوک ازپوست لیموترش تودستش کباب چوبی کاکل وزنگوله زیر نوک گوجه بدنش برنج سفیدوزعفرونی قسمت کله هویج رنده شده ست چشاش برنجه سفیده که گلوله کردم وروش یک عدد سماق درشت گذاشتم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#تزیین_سالاد خیاروازوسط برش بزنیدنصفش روپوست بگیریدنصف دیگه رونگیریدحالاهردوتاروبه صورت یک اندازه بشکل عدد۷یا۸برش بزنیدودورسالادتون یکی از این یکی ازاون بذاریدیه جاهایی رو هم باکمک دست کمی حالت بدید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خاگینه _کنجد_کارامل مواد لازم تخم مرغ 1 عدد کره به دمای محیط رسیده 80 گرم پودرهل 1 ق س ارد 150 گرم شکر دانه ریز 80 گرم نمک یک پنس کرمفیل کاراملی 1/3 پیمانه پکینگ پودر 2/3 ق چ شیر 2/3 پیمانه وانیل 1/8 ق چ زعفران دم کرده غلیظ 1 ق س کنجد تفت داده 1/3 پیمانه طرزتهیه ابتدا مواد میانی رو اماده کرده کنجد را داخل ماهی تابه ریخته وروی حرارت ملایم تفت داده تا عطر کنجد به مشام برسد ومقداری تغییر رنگ بدهد بعد به ارد الک شده یک پنس نمک وپودر هل رو اضافه کرده ومخلوط کنیدکناری بگذارید شکر وکره نرم شده روباهمزن زده تا حالت پفکی پیداکندتخم مرغ و وانیل راافزوده وبا همزن بزنید تا موادیکدست شود مخلوط ارد را یک درمیان بریزید بک دور هم زده تا موادیکدست شودمواد اماده شده را به دوقسمت مساوی تفسیم کنید به یک قسمت زعفرون غلیظ اضافه کنید ویک قسمت ساده بمونه وبا لیسک هم بزنید تا مواد یکدست شه مواد ساده ومواد زعفرونی هر کدوم رو داخل قیف جداگانه بریزید قالب داخل سینی فر بزارید داخل قالب ساوراین ویا هررقالب مورد نطر را با روغن جداکننده چرب کنید ومفداری از کنجد بوداده داخل قالب بریزید ( نوک قیف ها رو خیلی کوچک برش بزنید)وداخل قالب ها رووتا نیمه پر کنید به این صورت که اول زعفرونی بعد موادساده قیف بزنید سپس از کرمفیل کاراملی بریزید بعد مواد زعفرونی وازروش موادساده قیف زده هنگام قیف زدن دقت کنید که فضای خالی میان مواد نموند روی مواد کنجد بپاشید سینی رو داخل فر از قبل گرم شده باحرارت 180 به مدت 40 الی 50 دقیقهوقرار دهید تا خاگینه ها پخته شود بعداز پخت کامل از فرخارج نموده وروی توری قرارداده تا خاگینه ها مقداری خنک شوند سپس خاگینه ها رو از قالب جدا کرده ودوساعت اسنراحت کامل بدهید تا خنک شوند از قسمت زیر خاگینه با خلال دندون ار چند جا سوراخ کنیدتا شربت رابه خوبی جذب کنند خاگینه های سرد رو داخل شربت گرم به مدت یک دقیقه قرارداده ودر بیارید(شربت نباید زیاد داغ باشه) همین کهفقط انگشت گرما رو احساس کرد کافیه خاگینه هارو ازشربت جدا کنید وبا پودر پسته تزیین کنید ودرظرف مورد نطر چیده سروکنید طرزتهیه شربت خاگینه شکر 3 پیمانه اب 2 پیمانه جوهر لیمو نوک ق چ وانیل نوک ق چ روی حرارت قرار داده بعد از حل شدن شکر جوهر لیمو ووانیل رو اضافه کنید وچن دقیقه بجوشانید وقتی شربت قوام امد خاموش کنید نکته به دلخواه میتوانید از اب یک چهارم پیمانه کم کنید وبه همان مقدار گلاب بزنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خاگینه کنجدی کارامل اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
این بهترين پنيري كه واقعا عالي ميشه 🌺🌺 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک مواد لازم شیر پرچرب دمای محیط ۳کیلو ۹۰۰ گرم باترمیلک ۱ کیلو ۹۵۰ گرم (برای تهیه باترمیلک هر پیمانه شیر ۲ قاشق غذاخوری سرکه بزارید یکی دو ساعت بمونه) پارچه تنظیف پنیر ۴ لایه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک شیر و باترمیلک را ۷ ساعت الی ۱۲ ساعت بیرون گذاشته تا کاملا به دمای محیط برسن. شیر و باترمیلک را در قابلمه ریخته داخل فر حداقل دما گذاشته ۱ ساعت تا شیر کمی گرم شود. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک وقتی یک ساعت تمام شد قابلمه را در آورده در یک جای گرم بزارید و یا فر را خاموش کنید با چراق روشن حدود ۲۴ ساعت بماند. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک بعد ار ۲۴ ساعت قاشق زده مواد مانتد شیر عسل باید شده باشه به هیج وجه هم نزنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک دوباره در یک مکان گرم مثل فر با چراغ روشن به مدت ۲۴ ساعت گذاشته بزارید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک بعد از استراحت دوباره روی حرارت گذاشته همون حداقل دمای گاز حدود ۴۰ دقیقه بزارید تا فقط گرم بشه نباید دست را بسوزونه. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک دوباره گاز را خاموش کرده بزارید یک ساعت کنار بمونه تا پنیر تکه تکه شود.اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک ۴ لایه پارچه تنظیف را روی هم گذاشته در یک کاسه گذاشته و مواد را بدون هم زدن خالی میکنید مانند عکس. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک این آب اضافه پنیر را میتوانید در یخچال گذاشته و برای تهیه نان ازش استفاده کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
این آب اضافه پنیر را میتوانید در یخچال گذاشته و برای تهیه نان ازش استفاده کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک بعد از ۸.۱۰ ساعت پنیر را برداشته در یخچال بزارید اجازه دهید تا ۱۰ ساعت استراحت کند. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک تمام آب اضافه پنیر را بگیرید به این صورت کاملا فشار دهید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک برای گرفتن آب پنیر دستمال را گره زده از جایی آویزون کنید تا کامل خالی شود و یا مانند عکس یک تخته تمیز روی آن گذاشته و یک قابلمه سنگین بزارید زیر پنیر یک سنی بزارید تا آب اضافی گرفته شود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک پنیر بعد از استراحت قابل استفاده میباشد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
باترمیلک باتر میلک یه محصول لبنیه که همونطور که از اسمش پیداست دوغاب باقی مونده از تهیه کره هست. یعنی وقتی کره تولید میشه دوغابی ازش به دست میاد که توی کشورهای دیگه به صورت بسته بندی صنعتی به فروش میره و توی بعضی دستورات آشپزی به کار میره. یکی از کاربردهای باتر میلک توی کیک پزی هست. توی اکثر این دستورات همراه باتر میلک جوش شیرین هم هست چون عامل اسیدی باتر میلک در ترکیب با جوش شیرین پف عالی به کیک میده و خود باتر میلک باعث میشه بافت کیک شما بسیار نرم و خوش طعم بشه طوری که تقریبا توی دهن آب میشه. برای تهیه باتر میلک توی خونه کافیه یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو را توی لیوان بریزید و روش شیر بریزید و همینطور به حال خودش رها کنید. بعد از ده تا پانزده دقیقه اگه همش بزنید میبنید که شیر بریده و غلیظ شده که بهش باتر میلک میگن. من زیر هر دستوری که باترمیلک داشته باشه باز توضیح میدم ولی چون خیلی از من سوال پرسیده میشد لازم دیدم یه پست جداگانه براش بزنم.
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‌ ‌ مواد لازم: آرد: 400 تا500 گرم شکر: 50گرم تخم مرغ: 2عدد شیر ولرم: 100 میلی لیتر خمیرمایه: یک و یک دوم قاشق چای خوری نمک: یک هشتم قاشق چای خوری روغن مایع یا کره: 80 گرم مواد میانی: خرما چرخ شده: 300 گرم پودرهل: یک قاشق سوپ خوری پودر دارچین: یک قاشق سوپ خوری روش تهیه 1- خمیر ترش را با یک قاشق مرباخوری شکر مخلوط کرده، سپس شیر ولرم را اضافه کنید و بگذارید به عمل آید. 2- کره، شکر، تخم مرغ ها و نمک را مخلوط کنید و با مفتول فلزی بزنید، سپس خمیرترش را اضافه کرده و پس از آن آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت به آن استراحت دهید. 3- خرما را با هل و دارچین مخلوط کنید. 4- از خمیر آماده به اندازه 80گرم جدا کرده و در دست گرد کنید و از مواد خرما داخل خمیر قرار داده و داخل سینی به ضخامت نیم سانتی متر پهن کنید، سپس 12 برش روی خمیر ایجاد کنید طوری که برش ها خیلی نزدیک مرکز نباشد. سینی را در طبقه وسط فر که از 15دقیقه قبل روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد روشن کرده اید، قرار دهید تا به مدت 15-20 دقیقه بپزد. نکته: خمیر ترش اضافی را برای اینکه ماندگاری بیشتری داشته باشد حتما در یخچال نگهداری کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان گل خرما اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیکی خوشمزه بابافتی عالی این کیک هم توقابلمه روی گازپختم دارای بافت لطیف، پوک با طعمی خوشمزه و در عین حال بسیار آسون آرد دو ویک سوم پیمانه پودر کاسترد ۴ق غ تخم مرغ ۴ عدد شکر یک ونیم پیمانه(میتونیدکم یازیادش کنید) وانیل یک چهارم ق م خ روغن مایع یک پیمانه بکینگ پودر یه قاشق غذاخوری پر ماست شیرین یک پیمانه (ازشیر هم میتونین استفاده کنید) تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن میزنیم و بعد روغن و ماست و وانیل رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم ارد و پودر کاسترد و بکین پودر رو چند بار الک میکنیم و بعد به مواد اضافه میکنیم و با صورت دورانی هم میزنیم قالب رو چرب کرده و مایع کیک رو داخلش میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده رو درجه حرارت ۱۸۰به مدت چهل وپنج دقیقه میزاریم که روی کیک طلایی بشه، من این کیک روهم بدون فر توی قابلمه روی گاز پختم برای تزیین کیک : یک قاشق غذاخوری‌پودر کاسترد ویک قاشق شکررا درنصف لیوان شیر حل کرده روی حرارت ملایم میگذاریم ومدام هم میزنیم تا حالت فرنی برسد بعد نصف لیوان گلاب بهش اضافه کنید(درصورت تمایل یک قاشق خامه هم اضافه کنید) ووقتی کیک کاملاسردشد کاسترد داغ رو روش بریزید من کمی خلال پسته وبادوم هم ریختم 😋نوش جون😋 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک کاسترد بدون فر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ✅کیک شکلاتی😍 ✍مواد لازم آرد دو پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه بیکینگ پور دو و نیم ق چ جوش شیرین نصف ق چ(نریزین هم مشکلی پیش نمیاد) نمک یکچهارم ق چ پودر نسکافه یک ق چ پودر شکریک و نیم پیمانه تخم مرغ دو عدد شیر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل نصف ق چ آب جوش یک دوم پیمانه 🍜طرز تهیه ابتدا مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بیکینگ پودر و جوش شیرین ونسکافه نمک پودر شکر هست رو با هم در ظرفی میریزیم و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه و فر را هم که از قبل با دمای 170 درجه روشن کردیم سپس مواد خشک رو وسطشو گود میکنیم و شیر و روغن مایع و تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و با دورکند همزن بمدت دو دقیقه هم میزنیم و بعد از دو دقیقه آب جوش رو هم کم کم اضافه کرده و هم میزنیم و سپس در قالب چرب شده میریزیم مایع کیک را (یه کمی شل تر از بقیه کیکاست نگران نباشید) و بمدت حدود35 دقیقه در فر میزاریم تا بپزه برای تزئین و خوشمزه تر کردنش من به خامه فرم گرفته دوق نوتلا اضافه کردم و شکلات سکه ای گذاشتم روش. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک شکلاتی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱