eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ # اسنک‌مرغ سبزیجات مواد لازم : سینه ی مرغ پخته و خرد شده نصف یک عدد. گوجه فرنگی ریز شده 2عدد. فلفل دلمه ریز شده یک عدد. جعفری ساطوری شده به مقدار لازم. پنیر پیتزا ی رنده شده 150گرم. خامه یا سس مایونز 2قاشق غذاخوری. نمک و فلفل به میزان لازم. نان لواش 3 عدد. تخم مرغ 2عدد برای سرخ کردن. طرز تهیه : همه ی مواد را مطابق فیلم با هم مخلوط میکنیم، حالا کمی از مواد را روی نیمی از نون لواش می ریزیم و از یک طرف نان را تا می زنیم، سپس‌ با چاقو به چهار قسمت تقسیم می کنیم، دو عدد تخم مرغ را با چنگال کمی میزنیم تا از لختگی درآید، اسنک ها را با تخم مرغ ها آغشته کرده و در ماهیتابه با روغن کم و حرارت پایین سرخ می کنیم. بهتره از ماهیتابه رژیمی استفاده کنین. به جای مرغ از سوسیس یا کالباس هم می تونین استفاده کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای هندی مواد لازم برای مرغ پنجابی : کره ۲ قاشق سوپخوری زیره سبز ۱ قاشق چایخوری پباز رنده سده و آب گرفته ۱ عدد سیر ۵ حبه زنجبیل تازه ۲ قاشق سوپخوری گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق سوپخوری زرد چوبه ۱ قاشق مرباخوری فلفل چیلی قرمز خرد شده ۱ عدد ران مرغ ۲ عدد طرز تهیه مرغ پنجابی : کره را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️کره ۱۵۰گرم برابر با ۱پیمانه ▫️شیر ۲/۳ پیمانه ▫️پکینگ پودر ۱/۲ ق چ ▫️ارد سفید به میزان حدود۲ پیمانه ( در حد خمیر شدن ) ▫️خمیر مایه ۱/۵ ق چ ▫️زرده تخم مرغ ۱عدد ▫️شكر ١ ق چ 🔴مواد میانی🔻 ▫️خرما ۱۰۰ گرم ▫️هل ۱ ق چ ▫️دارچین ۱ ق چ ▫️زیره سبز ۱ ق م‌ 🔴طرز تهیه🔻 🔸کره رو بزارید به دمای محیط برسه ، با همزن بزنید تا سفید بشه بعد زرده رو بهش اضافه کنید . خمیر مایه رو با شکر و شیر ولرم بزارید پف بکنه ، و بعد اضافه کنید به زرده و کره هم بزنید تا مخلوط بشه و در انتها ارد بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید ورز بدید تا یکدست بشه ( خمیر لطیفی به دست بیاد اما چسبناک نباشه ) 🔴تهیه مواد میانی🔻 🔸پوست خرما رو بگیرید و له کنید با مقدار کمی کره تفت بدید و هل و دارچین رو بهش اضافه کنید کمی که تفت خورد در انتها زیره رو اضافه کنید بهش و حرارت رو خاموش کنید . از‌خمیر یه گلوله بردارید و کف دستتون دایره باز کنید و یا کاتر دایره بزنید . مقداری از مواد رو وسط خمیر پهن کنید و خمیر رو از سه طرف بیارید به وسط ( شبیه سمبوسه ) تا شکل مثلث ایجاد بشه . با استفاده از شونه مخصوص قنادی روی خمیر رو سوراخ کنید با زعفرون غلیظ رومال بزنید و کنجد بپاشید، بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۰ دقیقه تا بپزه ‌ ‌ ♦️نکته:‌ این کلوچه سنتی سیستان هستش و بسیار عالی و خوشمزه میباشد😋😋
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 🍪۴ لیوان بیسکویت خرد شده کاکائویی و یا معمولی 🍮۱۲۵ گرم کره 🍥۱ بسته بستنی وانیلی مواد لازم برای سس شکلاتی: 🍮۱۲۵ گرم کره 🍶۱/۵ لیوان شیر 🌰نصف لیوان گردو خرد شده 🍶۲ لیوان شکر 🍫۱ لیوان تکه های شکلات تلخ بیسکویت های خرد شده را با کره ذوب شده مخلوط میکنیم،سپس این مخلوط را درون ظرف پیرکسی(شیشه ای) میریزیم. بستنی را به صورت تکه های کوچک میبریم و به روی مخلوط میچینیم سپس به رویش سفلون کشیده و به مدت ۲ ساعت در یخچال نگه میداریم. طرز تهیه : کره و شکر و شیر و تکه های شکلات را درون ظرفی ریخته و روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم بعد اینکه به جوش آمد به مدت ۷ دقیقه دوباره هم میزنیم سپس از روی شعله برداشته و منتظر میمانیم تا سرد شود(حین سرد شدن یکی دوبار نیز مخلوط را هم میزنیم) در آخر ظرف پیرکس را از یخچال دراورده و سس شکلاتی را بطور مساوی به رویش ریخته و میمالیم و گردو های خرد شده را به رویشان پاشیده و دوباره سفلون کشیده و به مدت ۱ ساعت در یخچال نگه میداریم.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نصف لیوان اب ولرم رو با یه قاشق خمیر مایه ویه قاشق مرباخوری نمک و دوقاشق شکر ویه قاشق آرد مخلوط کرده میزاریم کنار چند دقیقه بمونه و بعمل بیاد بعد یدونه سفیده تخم مرغ( زرده رو نگه میداریم برای رومال )و نصف لیوان شیر پنجاه گرم کره یک چهارم پیمانه روغن مایع یه قاشق زنجبیل رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم ودر آخر سه و نیم لیوان آرد افزوده ورز میدیم یکم حالت چسبنده ‌داره روشو پوشونده دوساعت استراحت میدیم بعد به اندازه صد گرمی چونه می کنیم می چینیم تو سینی روشو با زرده که بازعفران دم شده مخلوط کردیم رومال می کنیم داخل فر از قبل گرم شده بیست دقیقه با حرارت صد و هفتادو پنج می پزیم بعد روشو تا سرخ شدن گریل می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کیک مرغ😋 ✍ مواد لازم: سینه مرغ پخته شده ۱ عدد نون تست ۱ بسته و نصف خیار شور پیازچه ماست ۲ ق غ سس ۱ ق غ آب مرغ نمک و فلفل 🍜 طرز تهیه: اول کناره های تست رو برش میزنیم. برای مواد سینه مرغ رو با قسمت درشت رنده کردم.بعد خیار شور خیلی ریز نگینی خورد کردم و پیازچه ریز شده اضافه کردم. سس و ماست به همراه آب مرغ(در حد ۵ ق غ) میزنیم و نمک و فلفل رو هم میزان میکنیم.بعد موادمونو خوب هم‌میزنیم.روی نون مواد میذاریم و ی نون دیگ روش میذاریم و از وسط ب شکل مثلثی برش میزنیم ی لایه نازک سس رو لبه های نون میمالیم برای تزیین روش هم میتونید از ذرت شیرین،فلفل دلمه ای،گوجه،خیارشور،جعفری ساطوری شده و هویج استفاده کنید. . ❕نکات: ✔میتونید سینه مرغ رو ریش ریش هم بکنید ✔آب مرغتونو بچشید اگر نمکش زیاد بود،نمک بیشتری برای مواد استفاده نکنید چون خیارشور هم داره ممکنه شور بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهیچه با عطر سیب و دارچین 🍴 پیاز را تفت دهید تا سبک شود.. ماهیچه را اضافه کنید و همراه زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر تفت دهید.. حالا به میزان لازم به ماهیچه اب اضافه کنید یک سیب درختی و دو تکه چوب دارچین و دو حبه سیر به ان اضافه کنید و به ماهیچه زمان بدهید تا کاملا بپزد.. در انتهای پخت زعفران اضافه کنید و همراه چلو نوش جان کنید... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃سلام برتو 🌺🍃ای دوست مهربان 🌺🍃شکوه صبح زیبات 🌺🍃آکنده از شادیهای بی‌پایان 🌺🍃عمرت جاویدان 🌺🍃بالاترین دستها نگهبانت 🌺🍃امیدوارم امروز 🌺🍃زیباترین لبخندها بر لبت 🌺🍃وقشنگترین چشمها 🌺🍃بدرقه راهت باشه 🌺🍃 #سلام_صبحتون_بخیر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ 🎂🍰🍩🍰 کیک اسفنجی بدون فر مواد لازم برای۶ نفر تخم مرغ 5 عدد پودر شکر 1 پیمانه آرد 1 پیمانه آب جوش نصف پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری وانیل 1 قاشق چای خوری روغن مایع به مقدار لازم طرز تهیه: در ابتدا سفیده و زرده را جدا کنید. و سفیده را در ظرفی جدا با همزن به مقدار زیاد بزنید تا جایی که اثر پره های همزن روی آن بماند و ظرف را که بر میگردانید نریزد . ( سفیده ی زده شده را در یخچال بگذارید ) بعد اجاق گاز را روشن کنید. روی آن شعله پخش کن قرار دهید . حرارت را کم کنید و رویش قابلمه قرار دهید تا در حین درست کردن مایع کیک داغ شود. سپس زرده، پودر شکر و وانیل را با همزن آن قدربزنید که کرم رنگ شود . حال به مخلوط زرده آب جوش را اضافه کنید و با همزن تا جایی بزنید که شکر کامل حل شود و مایع کش دار و کرم رنگی حاصل گردد. بعد آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مخلوط زرده کم کم اضافه کنید ( بهتر است روی آن الک کنید) و با لیسک یا کفگیر بصورت دورانی و آهسته هم بزنید. در آخر سفیده ی زده شده را از یخچال خارج نموده و به مایع کیک کم کم اضافه کنید و بصورت دورانی و آهسته هم بزنید تا پف آن نخوابد. حالا ته قابلمه ی داغ شده را با روغن مایع چرب کنید . مایع کیک را داخل قابلمه بریزید و رویش دم کنی بگذارید. زمان لازم برای پخت کیک بستگی به قابلمه دارد. سایر نکات دیواره ی قابلمه را چرب نکنید چون کیکتان کم پف میکند.برای اینکه کیکتان یکدست پف کند در هنگام ریختن مایع داخل قابلمه دستتان را بچرخانید تا همه جا بریزد در ضمن بعد از ریختن مایع کیک یک یا دو بار قابلمه را روی زمین بکوبید تا هوای داخل کیک خارج گردد.تا 20 دقیقه اول اصلا در قابلمه را برندارید چون پف کیک میخوابد بعد از آن با خلال دندان چک کنید .بعد از آماده شدن کیک بگذارید کیک داخل قابلمه خنک شود بعد آن را خارج کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی_بدون_فر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۴عدد شکر دوسوم لیوان آرد یک لیوان بکینگپودر یه ق چ خ کره آب شده ۱۰۰گرم وانیل به مقدار لازم برای کارامل شکر سه چهارم لیوان کره دو ق غ خ . زردالو نیم کیلو اول از همه فر رو روشن کنید(۱۶۰درجه) شکر رو‌توی تابه بریزید و با حرارت خیلی کم بذارید تا شکر آب بشه،اصلا هم نزنید از کناره ها که شروع کرد به آب شدن تابه رو بچرخونید کافیه(مراقب باشید نسوزه)شکر که آب شد دو قاشق کره بهش اضافه کنیدو هم بزنید تا کارامل آماده بشه،کارامل آماده شده رو توی قالبی که کاغذ روغنی گذاشتید بریزیدو زردالو هارو نصف کنید و روش بچینید(استوری رو ببینید) خب،حالا چهار تا تخم مرغ رو با شکر پنج دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه،وانیل و کره ی آب شده رو‌اضافه کنید و هم بزنید ،حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که الک کرد و خوب با هم مخلوط شدن به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و بعد تو قالب بریزید و چند بار قالب رو روی میز بکوبیدو توی فر بذارید تا کیک بپزه(حدود یکساعت )ولی حتما چک کنید . کیک که پخت از فر خارج کنید و لبه هاشو با چاقو از قالب جدا کنید و داغ داغ برگردونید .... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_زرد_آلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍑🍯 3 کیلو هلو 15 استکان شکر(یک استکان حدود 70 گرم) آب پارچه تمیز  پوست هلو را جدا کنید ابتدا مثل سیب برش بزنید داخل شیشه سر شیشه خالی بماند داخل هر شیشه 1 استکان شکر بریزید. و شیشه را با آب پر کنید طوری که خیلی پر نشود(داخل شیشه حباب های هوا هست تکان بدین خارج بشه در شیشه ها محکم ببندید و داخل قابلمه بچینید.لابلای شیشه ها پارچه بذارید که به هم ضربه نزنند.داخل قابلمه را با آب به اندازه ای که روی شیشه ها برسد پر کنید و روی اجاق بذارید. وقتی جوشید 20 دقیقه بعد از روی اجاق بردارید. وقتی کمی از داغی افتاد شیشه ها را از قابلمه بیرون آورید دوباره در شیشه ها را محکم کنید و سر و ته بذارید تا خنک شود.نکته مهم این است که در شیشه ها محکم بسته شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
#کمپوت_هلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷 اینا که داخل عکس میبینید آلو سبز هست، اون چنتا آلو زرد رو فقط برای عکس گذاشتم، ابتدا آب میذاریم داخل قابلمه جوش بیاد، دوقاشق روغن و مقداری نمک هم بریزید. اندازه نمک به اندازه آب و مقدار آلوهاتون بستگی داره. روغن برای براق شدنش هست. بعد آلوها رو داخلش میریزیم و میذاریم دوتاجوش بخوره. مواظب باشید له نشه. و پوستش جدا نشه، بعد با کفگیر درشون میاریم و داخل آبکش یا روی پارچه زیر نور آفتاب میذاریم تا خشک بشه. همه جور آلویی رو با این روش میشه خشک کرد. آلو زرد. شابلون. آلو سیاه. گیلاس و آلبالو هم اینجوری میشه خشک کرد. یه سری هم بعد از جوشاندن پوستشو جدا میکنند بعد میذارند خشک بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خشک_کردن_آلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
معرکه موادلازم: آرد ........1/3 2 پیمانه ( 290 گرم) تخم مرغ .......2 عدد پودر قند......2 پیمانه ( 250 گرم ) کره....... 150گرم وانیل ........1 ق چ. کشمش...... 100 گرم کره باید به دمای محیط رسیده باشه. ابتدا کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا کرمی شود مرحله بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و بعد هر بار اضافه کردن خوب بزنید تا مخلوط بشه به و تخم مرغ بعدی. بعد وانیل و مرحله بعد آرد و اضافه کنید و باهمزن بزنید تا خوب مخلوط بشه در اخر کشمش هارو که از قبل شستین رو داخل ارد بغلطونید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و داخل قیف ساده بریزید کف سینی کای بزارین و با کمی فاصله بریزید و در اخر روشو با پودر قند الک کنید تا وقتی پخت حالت ترک بشه. نکته:بجای قیف میتونید از قاشق هم استفاده کنید ولی با قیف مرتب تر میشه. سعی نکنید خیلی موادو پهن بریزید در سینی به اندازه گردو بزرگ بریزید چون شیرینی وقتی تو فر میره کمی پهن میشه. شیرینی ها رنگش بعد پخت تغییر نمیکنه یه کوچولو فقط زیرش طلایی میشه. در اخر شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 15دقیقه بزارید و سر بزنید دمای فرها متفاوته بافت این شیرینی نرمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کشمشی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص #تهچین من برای ۲ پیمونه برنج که پختم و آبکش کردم1تخم مرغ کامل و2تا هم فقط زرده تخم مرغ رو میزنم بعد بهش4ق زعفران دم کرده غلیظ میزنم و1پر ماست پرچرب سفت و یکم نمک و نصف روغن میزنم اینا رو با هم خوب میزنم تا مخلوط بشن بعد برنج رو بهش اضافه میکنم و توی قالب مورد نظرم رو خیلی کم چرب کرده و از مواد ته چین یه ردیف میریزم بعد مرغ رو که پختم و ریش کردم و سرخ کردم رو با زرشک فراوون و خلال لای مواد میزارم و یه لایه دیگه روش از برنج میریزم و روش فویل میکشم میزارم فر به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت . ‌ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛