eitaa logo
آشپزی خاص
93.9هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.5هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ # اسنک‌مرغ سبزیجات مواد لازم : سینه ی مرغ پخته و خرد شده نصف یک عدد. گوجه فرنگی ریز شده 2عدد. فلفل دلمه ریز شده یک عدد. جعفری ساطوری شده به مقدار لازم. پنیر پیتزا ی رنده شده 150گرم. خامه یا سس مایونز 2قاشق غذاخوری. نمک و فلفل به میزان لازم. نان لواش 3 عدد. تخم مرغ 2عدد برای سرخ کردن. طرز تهیه : همه ی مواد را مطابق فیلم با هم مخلوط میکنیم، حالا کمی از مواد را روی نیمی از نون لواش می ریزیم و از یک طرف نان را تا می زنیم، سپس‌ با چاقو به چهار قسمت تقسیم می کنیم، دو عدد تخم مرغ را با چنگال کمی میزنیم تا از لختگی درآید، اسنک ها را با تخم مرغ ها آغشته کرده و در ماهیتابه با روغن کم و حرارت پایین سرخ می کنیم. بهتره از ماهیتابه رژیمی استفاده کنین. به جای مرغ از سوسیس یا کالباس هم می تونین استفاده کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای هندی مواد لازم برای مرغ پنجابی : کره ۲ قاشق سوپخوری زیره سبز ۱ قاشق چایخوری پباز رنده سده و آب گرفته ۱ عدد سیر ۵ حبه زنجبیل تازه ۲ قاشق سوپخوری گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق سوپخوری زرد چوبه ۱ قاشق مرباخوری فلفل چیلی قرمز خرد شده ۱ عدد ران مرغ ۲ عدد طرز تهیه مرغ پنجابی : کره را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️کره ۱۵۰گرم برابر با ۱پیمانه ▫️شیر ۲/۳ پیمانه ▫️پکینگ پودر ۱/۲ ق چ ▫️ارد سفید به میزان حدود۲ پیمانه ( در حد خمیر شدن ) ▫️خمیر مایه ۱/۵ ق چ ▫️زرده تخم مرغ ۱عدد ▫️شكر ١ ق چ 🔴مواد میانی🔻 ▫️خرما ۱۰۰ گرم ▫️هل ۱ ق چ ▫️دارچین ۱ ق چ ▫️زیره سبز ۱ ق م‌ 🔴طرز تهیه🔻 🔸کره رو بزارید به دمای محیط برسه ، با همزن بزنید تا سفید بشه بعد زرده رو بهش اضافه کنید . خمیر مایه رو با شکر و شیر ولرم بزارید پف بکنه ، و بعد اضافه کنید به زرده و کره هم بزنید تا مخلوط بشه و در انتها ارد بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید ورز بدید تا یکدست بشه ( خمیر لطیفی به دست بیاد اما چسبناک نباشه ) 🔴تهیه مواد میانی🔻 🔸پوست خرما رو بگیرید و له کنید با مقدار کمی کره تفت بدید و هل و دارچین رو بهش اضافه کنید کمی که تفت خورد در انتها زیره رو اضافه کنید بهش و حرارت رو خاموش کنید . از‌خمیر یه گلوله بردارید و کف دستتون دایره باز کنید و یا کاتر دایره بزنید . مقداری از مواد رو وسط خمیر پهن کنید و خمیر رو از سه طرف بیارید به وسط ( شبیه سمبوسه ) تا شکل مثلث ایجاد بشه . با استفاده از شونه مخصوص قنادی روی خمیر رو سوراخ کنید با زعفرون غلیظ رومال بزنید و کنجد بپاشید، بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۰ دقیقه تا بپزه ‌ ‌ ♦️نکته:‌ این کلوچه سنتی سیستان هستش و بسیار عالی و خوشمزه میباشد😋😋
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 🍪۴ لیوان بیسکویت خرد شده کاکائویی و یا معمولی 🍮۱۲۵ گرم کره 🍥۱ بسته بستنی وانیلی مواد لازم برای سس شکلاتی: 🍮۱۲۵ گرم کره 🍶۱/۵ لیوان شیر 🌰نصف لیوان گردو خرد شده 🍶۲ لیوان شکر 🍫۱ لیوان تکه های شکلات تلخ بیسکویت های خرد شده را با کره ذوب شده مخلوط میکنیم،سپس این مخلوط را درون ظرف پیرکسی(شیشه ای) میریزیم. بستنی را به صورت تکه های کوچک میبریم و به روی مخلوط میچینیم سپس به رویش سفلون کشیده و به مدت ۲ ساعت در یخچال نگه میداریم. طرز تهیه : کره و شکر و شیر و تکه های شکلات را درون ظرفی ریخته و روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم بعد اینکه به جوش آمد به مدت ۷ دقیقه دوباره هم میزنیم سپس از روی شعله برداشته و منتظر میمانیم تا سرد شود(حین سرد شدن یکی دوبار نیز مخلوط را هم میزنیم) در آخر ظرف پیرکس را از یخچال دراورده و سس شکلاتی را بطور مساوی به رویش ریخته و میمالیم و گردو های خرد شده را به رویشان پاشیده و دوباره سفلون کشیده و به مدت ۱ ساعت در یخچال نگه میداریم.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نصف لیوان اب ولرم رو با یه قاشق خمیر مایه ویه قاشق مرباخوری نمک و دوقاشق شکر ویه قاشق آرد مخلوط کرده میزاریم کنار چند دقیقه بمونه و بعمل بیاد بعد یدونه سفیده تخم مرغ( زرده رو نگه میداریم برای رومال )و نصف لیوان شیر پنجاه گرم کره یک چهارم پیمانه روغن مایع یه قاشق زنجبیل رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم ودر آخر سه و نیم لیوان آرد افزوده ورز میدیم یکم حالت چسبنده ‌داره روشو پوشونده دوساعت استراحت میدیم بعد به اندازه صد گرمی چونه می کنیم می چینیم تو سینی روشو با زرده که بازعفران دم شده مخلوط کردیم رومال می کنیم داخل فر از قبل گرم شده بیست دقیقه با حرارت صد و هفتادو پنج می پزیم بعد روشو تا سرخ شدن گریل می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کیک مرغ😋 ✍ مواد لازم: سینه مرغ پخته شده ۱ عدد نون تست ۱ بسته و نصف خیار شور پیازچه ماست ۲ ق غ سس ۱ ق غ آب مرغ نمک و فلفل 🍜 طرز تهیه: اول کناره های تست رو برش میزنیم. برای مواد سینه مرغ رو با قسمت درشت رنده کردم.بعد خیار شور خیلی ریز نگینی خورد کردم و پیازچه ریز شده اضافه کردم. سس و ماست به همراه آب مرغ(در حد ۵ ق غ) میزنیم و نمک و فلفل رو هم میزان میکنیم.بعد موادمونو خوب هم‌میزنیم.روی نون مواد میذاریم و ی نون دیگ روش میذاریم و از وسط ب شکل مثلثی برش میزنیم ی لایه نازک سس رو لبه های نون میمالیم برای تزیین روش هم میتونید از ذرت شیرین،فلفل دلمه ای،گوجه،خیارشور،جعفری ساطوری شده و هویج استفاده کنید. . ❕نکات: ✔میتونید سینه مرغ رو ریش ریش هم بکنید ✔آب مرغتونو بچشید اگر نمکش زیاد بود،نمک بیشتری برای مواد استفاده نکنید چون خیارشور هم داره ممکنه شور بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛