#نان_دلربا
نصف لیوان اب ولرم رو با یه قاشق خمیر مایه ویه قاشق مرباخوری نمک و دوقاشق شکر ویه قاشق آرد مخلوط کرده میزاریم کنار چند دقیقه بمونه و بعمل بیاد بعد یدونه سفیده تخم مرغ( زرده رو نگه میداریم برای رومال )و نصف لیوان شیر پنجاه گرم کره یک چهارم پیمانه روغن مایع یه قاشق زنجبیل رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم ودر آخر سه و نیم لیوان آرد افزوده ورز میدیم یکم حالت چسبنده داره روشو پوشونده دوساعت استراحت میدیم بعد به اندازه صد گرمی چونه می کنیم می چینیم تو سینی روشو با زرده که بازعفران دم شده مخلوط کردیم رومال می کنیم داخل فر از قبل گرم شده بیست دقیقه با حرارت صد و هفتادو پنج می پزیم بعد روشو تا سرخ شدن گریل می کنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کیک مرغ😋
✍ مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده ۱ عدد
نون تست ۱ بسته و نصف
خیار شور
پیازچه
ماست ۲ ق غ
سس ۱ ق غ
آب مرغ
نمک و فلفل
🍜 طرز تهیه:
اول کناره های تست رو برش میزنیم.
برای مواد سینه مرغ رو با قسمت درشت رنده کردم.بعد خیار شور خیلی ریز نگینی خورد کردم و پیازچه ریز شده اضافه کردم. سس و ماست به همراه آب مرغ(در حد ۵ ق غ) میزنیم و نمک و فلفل رو هم میزان میکنیم.بعد موادمونو خوب هممیزنیم.روی نون مواد میذاریم و ی نون دیگ روش میذاریم و از وسط ب شکل مثلثی برش میزنیم ی لایه نازک سس رو لبه های نون میمالیم
برای تزیین روش هم میتونید از ذرت شیرین،فلفل دلمه ای،گوجه،خیارشور،جعفری ساطوری شده و هویج استفاده کنید.
.
❕نکات:
✔میتونید سینه مرغ رو ریش ریش هم بکنید
✔آب مرغتونو بچشید اگر نمکش زیاد بود،نمک بیشتری برای مواد استفاده نکنید چون خیارشور هم داره ممکنه شور بشه.
#کیک_مرغ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهیچه با عطر سیب و دارچین 🍴
پیاز را تفت دهید تا سبک شود.. ماهیچه را اضافه کنید و همراه زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر تفت دهید.. حالا به میزان لازم به ماهیچه اب اضافه کنید یک سیب درختی و دو تکه چوب دارچین و دو حبه سیر به ان اضافه کنید و به ماهیچه زمان بدهید تا کاملا بپزد.. در انتهای پخت زعفران اضافه کنید و همراه چلو نوش جان کنید...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃سلام برتو
🌺🍃ای دوست مهربان
🌺🍃شکوه صبح زیبات
🌺🍃آکنده از شادیهای بیپایان
🌺🍃عمرت جاویدان
🌺🍃بالاترین دستها نگهبانت
🌺🍃امیدوارم امروز
🌺🍃زیباترین لبخندها بر لبت
🌺🍃وقشنگترین چشمها
🌺🍃بدرقه راهت باشه
🌺🍃 #سلام_صبحتون_بخیر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🎂🍰🍩🍰
کیک اسفنجی بدون فر
مواد لازم برای۶ نفر
تخم مرغ 5 عدد
پودر شکر 1 پیمانه
آرد 1 پیمانه
آب جوش نصف پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ابتدا سفیده و زرده را جدا کنید.
و سفیده را در ظرفی جدا با همزن به مقدار زیاد بزنید تا جایی که اثر
پره های همزن روی آن بماند و ظرف را که بر میگردانید نریزد . ( سفیده ی زده شده را در یخچال بگذارید )
بعد اجاق گاز را روشن کنید. روی آن شعله پخش کن قرار دهید . حرارت را کم کنید و رویش قابلمه قرار دهید تا در حین درست کردن مایع کیک داغ شود.
سپس زرده، پودر شکر و وانیل را با همزن آن قدربزنید که کرم رنگ شود .
حال به مخلوط زرده آب جوش را اضافه کنید و با همزن تا جایی بزنید که شکر کامل حل شود و مایع کش دار و کرم رنگی حاصل گردد.
بعد آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مخلوط زرده کم کم اضافه کنید ( بهتر است روی آن الک کنید) و با لیسک یا کفگیر بصورت دورانی و آهسته هم بزنید.
در آخر سفیده ی زده شده را از یخچال خارج نموده و به مایع کیک کم کم اضافه کنید و بصورت دورانی و آهسته هم بزنید تا پف آن نخوابد.
حالا ته قابلمه ی داغ شده را با روغن مایع چرب کنید . مایع کیک را داخل قابلمه بریزید و رویش دم کنی بگذارید.
زمان لازم برای پخت کیک بستگی به قابلمه دارد.
سایر نکات
دیواره ی قابلمه را چرب نکنید چون کیکتان کم پف میکند.برای اینکه کیکتان
یکدست پف کند در هنگام ریختن مایع داخل قابلمه دستتان را بچرخانید تا همه جا بریزد در ضمن بعد از ریختن مایع کیک یک یا دو بار قابلمه را روی زمین بکوبید تا هوای داخل کیک خارج گردد.تا 20 دقیقه اول اصلا در قابلمه را برندارید چون پف کیک میخوابد بعد از آن با خلال دندان چک کنید .بعد از آماده شدن کیک بگذارید کیک داخل قابلمه خنک شود بعد آن را خارج کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_زرد_آلو
تخم مرغ ۴عدد
شکر دوسوم لیوان
آرد یک لیوان
بکینگپودر یه ق چ خ
کره آب شده ۱۰۰گرم
وانیل به مقدار لازم
برای کارامل
شکر سه چهارم لیوان
کره دو ق غ خ
.
زردالو نیم کیلو
اول از همه فر رو روشن کنید(۱۶۰درجه)
شکر روتوی تابه بریزید و با حرارت خیلی کم بذارید تا شکر آب بشه،اصلا هم نزنید از کناره ها که شروع کرد به آب شدن تابه رو بچرخونید کافیه(مراقب باشید نسوزه)شکر که آب شد دو قاشق کره بهش اضافه کنیدو هم بزنید تا کارامل آماده بشه،کارامل آماده شده رو توی قالبی که کاغذ روغنی گذاشتید بریزیدو زردالو هارو نصف کنید و روش بچینید(استوری رو ببینید)
خب،حالا چهار تا تخم مرغ رو با شکر پنج دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه،وانیل و کره ی آب شده رواضافه کنید و هم بزنید ،حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که الک کرد و خوب با هم مخلوط شدن به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و بعد تو قالب بریزید و چند بار قالب رو روی میز بکوبیدو توی فر بذارید تا کیک بپزه(حدود یکساعت )ولی حتما چک کنید .
کیک که پخت از فر خارج کنید و لبه هاشو با چاقو از قالب جدا کنید و داغ داغ برگردونید ....
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کمپوت_هلو🍑🍯
3 کیلو هلو
15 استکان شکر(یک استکان حدود 70 گرم)
آب
پارچه تمیز
پوست هلو را جدا کنید ابتدا مثل سیب برش بزنید داخل شیشه سر شیشه خالی بماند داخل هر شیشه 1 استکان شکر بریزید. و شیشه را با آب پر کنید طوری که خیلی پر نشود(داخل شیشه حباب های هوا هست تکان بدین خارج بشه در شیشه ها محکم ببندید و داخل قابلمه بچینید.لابلای شیشه ها پارچه بذارید که به هم ضربه نزنند.داخل قابلمه را با آب به اندازه ای که روی شیشه ها برسد پر کنید و روی اجاق بذارید. وقتی جوشید 20 دقیقه بعد از روی اجاق بردارید. وقتی کمی از داغی افتاد شیشه ها را از قابلمه بیرون آورید دوباره در شیشه ها را محکم کنید و سر و ته بذارید تا خنک شود.نکته مهم این است که در شیشه ها محکم بسته شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇