#خورشت_بامیه 🍲
🌹 مواد لازم :
بامیه به دلخواه حدود 250 گرم من استفاده کردم
رب گوجه فرنگی 1 ق غ خ
زعفران به مقدار نیاز
پوره گوجه فرنگی 2 عدد
اب لیمو ترش دو ق غ خ
سیر 5 حبه
پیاز یک عدد کوچک
گوشت خورشتی به مقدار لازم
🌹 طرز تهیه :
بعد بامیه هارو ابکش میکنم تفت میدم کمی نمک اضافه میکنم تا کاملا اب بامیها کشیده شه و از لیزی بیوفته
در قابلمه ای دیگه پیاز ، سیر همراه گوشت خورشتی زعفرون و زردچوبه و فلفل و ادویه کمی تفت میدم و رب اضافه میکنم، اجازه میدم مواد خوب تفت بخوره بعد آب اضافه میکنم، سه ساعت زمان میدیم تا گوشت خوب بپزه و خورشت جابیفته.
نیم ساعت آخر بامیه های سرخ شده رو توی خورشت میریزم دو تا گوجه فرنگی پوره شده بدون تفت دادن بهش اضافه میکنم و کمی نمک اجازه میدم بامیه ها با حرارت ملایم بپزن قبل از سرو کمی لیمو تازه یا اب لیمو به خورشت اضافه میکنم
اگر میخواید خورشت بامیه کش دار نباشه بامیه هارو خوب تفت بدید تا ابش کشیده شه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پنیر_و_سبزی
مواد لازم:
شکر: یک قاشق چایخوری
آب ولرم: یک دوم پیمانه
خمیر مایه: یک قاشق سوپخوری
روغن مایع: یک دوم پیمانه
سفیده تخم مرغ: دو عدد
ماست: یک دوم پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری
آرد: حدود 450 گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
مواد میانی:
پنیر صبحانه: 150 گرم
گردو: 50 گرم
سبزی (شوید،جعفری،ترخون ) خردشده:یک چهارم پیمانه
روش تهیه:
1 – شکر را در آب ولرم حل کرده وخمیرمایه را روی سطح آب بپاشید. دمای آب باید درحدی باشد که دست را نسوزاند (حدود 40 درجه سانتیگراد). خمیرمایه را به آرامی مخلوط کرده حدود 10 دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید و پف کند.
2 – در ظرف دیگری روغن مایع، سفیده تخم مرغ، ماست، نمک و پودر زنجبیل را مخلوط کنید و با قاشق یا همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. خمیر مایه عمل آمده را به همراه کمی آرد به مواد اضافه کنید.
3 – آرد را به تدریج به مواد افزوده ومخلوط کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا چسبندگی آن گرفته شود وخمیر نرم ولطیفی به دست آید.
4 – ظرف بزرگی را با یک قاشق روغن مایع چرب کنید سپس خمیر را یک دور در ظرف بچرخانید تا همه سطح خمیر چرب شود، روی ظرف را بپوشانید و درجای نسبتا گرمی بگذارید تا استراحت کرده حجمش دو برابر شود.
5 – در فاصله استراحت خمیر مواد میانی را به این ترتیب آماده کنید: پنیر را با چنگال له کرده مغز گردوی خردشده وسبزی دلخواه اضافه کنید. خوب با هم مخلوط کرده، بعد از آماده شدن خمیر برای وسط نان استفاده نمایید.
6 – بعد از استراحت خمیر و دوبرابر شدن حجمش، پف آن را به آرامی با فشار دست بخوابانید وروی سطح آرد پاشی شده دوباره ورز دهید.
از خمیر چانه های 20 تا 30 گرمی درست کنید وسط خمیر را به اندازه یک قاشق از مواد میانی قرار دهید سپس به آن فرم دلخواه دهید و با فاصله در سینی فر بچینید. روی نان های آماده شده را دوباره بپوشانید و حدود نیم ساعت دیگر استراحت دهید تا حجمشان دو برابر شود.
7 – بعد از استراحت دوم، روی نان ها را با زرده تخم مرغ رومال کنید وکنجد بپاشید وبه مدت 15 دقیقه درفر از پیش گرم شده با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید.
🎀🎈🎀🎈 این دستور را میتوان در مایکروفر ،توستر و فر درست کرد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⭐️ نکاتی برای پخت یک کباب خوش طعم :
👈 اگر می خواهید یک کباب کوبیده خوش طعم و عالی درست کنید فقط کافی است این نکات را رعایت کنید تا کبابی مانند کباب های رستوران ها داشته باشید.
👈 درست کردن کباب کوبیده فوت و فن ساده ای دارد. در این مقاله فوت و فن درست کردن یک کباب رستورانی را به شما آموزش می دهیم.
👌 1_ برای یک کباب کوبیده خوش طعم دو سوم گوشت دندهی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید.
👌 2_ به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدوداً سه تا پیاز متوسط می شود را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب می شود.
👌 3_ حسابی ورز بدهید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن در یخچال بگذارید.
👌 4_ حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ شود.
👌 5_ اگر سیخ هایتان نو هستند یکبار خالی روی آتش بگذارید .
👌 6_ برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسهای آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشد، اینکار کمک می کند که کباب به سیخ بچسبد.
👌 7_ به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زُخم گوشت را بگیرد و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زردچوبه جداً خودداری کنید.
👌 8_ جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب می شود ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب می شود.
👌 9_ به اندازهی یک پرتقال گوشت بردارید و به سیخ بکشید و ابتدا و انتهای سیخ را خوب بچسبانید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی فوری
مواد لازم
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سر صاف بیکینگ پودر
1/2 پیمانه ماست
2 لیوان آرد
سس شکلات:
2 قاشق پودر شکلات
1/2 لیوان دسته دار شکر
2 قاشق آب
تخم مرغ و ماست و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و کم کم آرد را اضافه میکنیم تا دیگر به دست نچسبه. بعد قالب میزنیم و سرخ میکنیم. میتوانید داخلش رو از مواد پیراشکی یا سس شکلات پر کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه_گوجه_فرنگی🍅
👩🍳مواد لازم
گوجه فرنگی درشت ۶ عدد
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
جعفری ۱۵۰ گرم
برنج یک فنجان
لپه یک فنجان
روغن یا کره۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و دارچین به مقدار کافی
آب گوجه فرنگی یک فنجان
#طرز_پخت
ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده سرخ کنید. برنج و لپه را جداگانه بپزید. سپس برنج، لپه، گوشت و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط کرده و نمک، فلفل و دارچین را به آن اضافه کنید. قسمت بالای گوجه فرنگی ها را برش بدهید و داخل آنها را خالی کنید. مخلوط آماده شده را داخل گوجه فرنگی ها بریزید و از قسمت بریده شده گوجه فرنگی ها به عنوان در استفاده کنید. سپس آنها را آهسته در داخل ظرف بچینید و روی آن روغن، آب گوجه فرنگی و کمی آب ریخته و بگذارید روی حرارت بپزد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی_سالمون
👩🍳مواد لازم
برگ تازه گشنیز: یک دوم پیمانه
آب لیمو تازه: یک قاشق غذاخوری
زیره سبز: یک دوم قاشق چایخوری
نمک: قاشق چایخوری
سس قرمز تند: به میزان دلخواه
آب: یک چهارم پیمانه
استیک سالمون: دو تکه
فلفل دلمه ای زرد رنگ: یک عدد، خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز رنگ: یک عدد، خرد شده
#طرز_تهیه:
برگ های گشنیز، زیره، نمک ، سس فلفل، و آب را مخلوط کرده تا به شکل پوره درآید. آن را در ظرف دار یا در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار ریخته و سالمون را به آن اضافه کنید. کیسه را بسته و هوای داخل آن را خارج کرده و آن را زیرو رو کرده تا مواد روی سالمون را بپوشاند. آن را در یخچال گذاشته، و گهگاه کیسه را برگردانید، یک ساعت. فر را تا دمای چهار صد درجه فارنهایت گرم کنید؛ در ظرف مخصوص فر ، کمی روغن را اسپری نموده و برشهای فلفل دلمه ای را در یک لایه روی ظرف بچینید، اجازه دهید به مدت بیست دقیقه بپزند. مواد طعم دهنده را از روی ماهی کنار زده و سالمون را روی فلفل دلمه ای ها قرار دهید. آن را تا زمان مغر پخت شدن بپزید، حدود شش تا هشت دقیقه برای هر طرف.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپرينگ_رول
مواد اوليه👇
مرغ نواري پخته شده ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا. ۱۵۰ گرم
پنیر پارمسان ۵۰گرم
کلم برگ سفید ۵۰ گرم کلم برگ بنفش. ۵۰ گرم
خمیر یوفکا. یک بسته
بادمجان ۱عدد
کدو مسمایی. ۱عدد
پیاز ۱عدد
فلفل دلمه ای سبز. ۱عدد
فلفل دلمه ای رنگی. ۱عدد
جعفری ساطوری شده. ۳قاشق غذاخوری
سويا سس ١ قاشق غذاخوري
جوانه ماش. مقداری آرد. ۵۰ گرم آب به میزان لازم روغن کنجد به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا مرغ را تفت میدهیم
پیاز را اضافه نموده تا سبک شود
تمامی سبزیجات را اضافه كرده و تفت میدهیم سويا سس را اضافه نموده و سپس پنیر پارمسان و پیتزا را اضافه نموده و خوب هم میزنیم و اجازه میدهیم تا خنک شوند
در آخر مواد را داخل خمیر یوفکا میپیچیم و آرد و آب را مخلوط کرده تا خمیری بدست آید برای چسباندن گوشه های دست پیچ و در روغن کنجد سرخ می کنیم و سپس روغن اضافه آن را میگیریم
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#طرز_تهيه_املت_پنير_پنج_دقيقه_اي
#نان_حلزونی
از نمونه نونهای حجیم و لطیفه که واسه صبحونه خیلی عالیه
یک لیوان شیر رو توی ظرف گرم کردم .
یک قاشق مایه خمیر و یک قاشق شکر و کمی از شیر گرم شده رو تو یه کاسه ریختم تا عمل بیاد و پف کنه...
یک قاشق شکر و پنجاه گرم کره رو تو بقیه شیر ریختم تا کره ذوب بشه.
تو یه کاسه دو تا تخم مرغ رو هم زدم و با مایه خمیر عمل اومده و مایه شیر و کره مخلوط کردن و حدود نیم کیلو آرد رو بهش اصافه کردم تا به دست نچسبید و حسابی ورز دادم..
دوساعت جای گرم گذاشتم تا حجیم شد.
بعد به 16 قسمت تقسیم کردم.
و هر چونه رو با وردنه باز کردم و رول کردم و حلزونی پیچیدم و تو ظرف کنار هم گذاشتم.
نیمساعت موند تا دوباره پف کرد.
و با شیر و خامه و زعفرون وکنجد رومال کردم و در فر داغ نیمساعت پختم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_گوشت_سیب_زمینی
این غذا یکی از محبوب ترین غذای کشور تونس
که شبهای عید معمولا این غذا رو سرو میکنند
ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم،سپس رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هممخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم،حالا میریم سراغ مواد گوشتی
یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده،داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم،سپس سیب زمینی های رنده شده رو(اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم)کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم،و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم،سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم،و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم
پ ن:من از پودر سوخاری پانکو استفاده کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبز_فسنجون_گیلانی
یه غذای گیلانی واقعا بینظیر که تو هر محلی یه جور درست میکنن حتما درست کنین لذت ببرین.
گوشت بوقلمون ۸۰۰گرم اگه ندارین مرغ گردوی آسیاب شده و پوره شده ۱۵۰گرم
رب انار ترش ۱ ق غ سر خالی
سبزی معطر مخصوص این غذا. ۱تا ۱ونیم لیوان خرد شده جعفری. گشنیز. برگ سیر. اسفناج. چوچاق. اناریجه. بارنگ بو یا بادرنجبویه. خالواش. کوتکوتو یا نعنای محلی گیلان پیاز دو عدد درشت رب گوجه ۲ق غ دلخواهیه میتونین نزنین
پیاز ها رو خلالی خرد کرده ریختم تو تابه با روغن و زردچوبه حسابی سرخ و طلایی کردم از روغن کشیدم بیرون گذاشتم کنار گوشت بوقلمون یا مرغ را گذاشتم تو همون روغن تابه دو طرفشو حسابی سرخ کرده پیاز داغ رو اضافه کردم و رب هم زدم خوب تفت که دادم گردو و سبزی خرد شده هم اضافه کردم بعد از کمی تفت دادن آب ریختم روی شعله خیلی کم گذاشتم بپزه وقتی گوشت مرغ یا بوقلمون رو بعد چند ساعت چنگال زدم دیدم که پخت رب انار رو با نمک و فلفل ریختم داخل خورشت. دیگه زمان دادم با شعله خیلی کم خوب جا بیفته داخل ظرف که کشیدم دو سه تا بادمجون سرخ شده هم کنارش گذاشتم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــ🌸ـــلام
صبح تابستونیتون🍃🌸
پـر از خـیر و بـرکت 🍃🌸
امروزتون شاد
امروزتون بخیر و نیکی🍃🌸
حال دلتون خوب
وجودتـون سبز و سلامت🍃🌸
زندگیتون غرق در خوشبختی
روزتـون پراز انـرژی مثبت 🍃🌸
جمعه تون پراز خیر و شـادی🍃🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زبرا_کیک_در_مایکروفر
موادلازم :
سه عدد تخم مرغ
شکر : یک پیمانه +یک چهارم پیمانه
آرد :دو پیمانه + ۲ ق غ
پودر کاکائو: ۲ ق غ
بکینگ پودر : ۲ ق م
گلاب : نصف پیمانه (میتونید بحاش شیر بریزید و گلاب رو حذف کنید یا اب)
یک چهارم ق چ وانیل
روغن مایع : نصف پیمانه
تخم مرغ و وانیل و شکر رو بزنید تا کشدار و حجیم بشه
بعد روغن اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید و بعد گلاب
در اخر آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردید و اضافه کنید و مخلوط کنید
مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید
به یکی اون دو ق آرد و به یکی دیگه دو ق پودر کاکائو بزنید
قالب رو چرب و آرد پاشی کنید
از دو ملاقه یک سایز یا هر چیزی که برابر باشند استفاده کنید
به نوبت مواد رو روی هم بریزید مثلا اول یه ملاقه مواد ساده وسط تابه بریزید و یه ملاقه وسط مواد ساده اینجوری تا آخر بریزید مواد خودش پهن میشه و آخر با خلال روش رو تزیین کنید .
اگر تو فر میزارید: دمای صدوهشتاد بعد چهل دقیقه چک کنید ،قالب رو هم چرب و آرد پاشی کنید همونطور که فیلمش رو توی پیج گذاشتم .
اگر تو.مایکروفر مبخواید درست کنید با کانوکشن 180 گرم کنید وقتی گرم شد ظرف کیک و بزارید داخلش 40 دقیقه زمان بدید البته بعد از سی دقیقه چک کنید اگر پخته بود دربیارید اگر نه بزارید تا پایان زمانش بمونه
اگر رویگاز میزارید : کف تابه کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید همه جارو بعد مواد رو بریزید ،زیرشعله پخش کن بزارید و بزارید با شعله ملایم بپزه بعد نیم ساعت چک کنید با خلال
واشر تابه دوطرفه رو دربیارید ،تابه از قبل نیاز به گرم شدن نداره
اول اروم درشو باز کنید بخار کامل خارج بشه بعد کامل باز کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
سلام به همگی حال و احوالتون چطوره؟
براتون مربای زردآلوی خوشرنگ آوردم مخصوص اونایی که میگفتن مربای زردآلو یاد بده جاش توکانال خالیه بفرماییداینم
#مربای_زردآلو
زردآلو= یک کیلو
شکر=۹۰۰ گرم
فرقی نداره از چه زردآلویی استفاده میکنین از این زردآلوهای کوچیک یا بزرگ ها تنها تفاوتی که داره تو رنگشه زردآلوهای بزرگ کمرنگ ترن اما این کوچیکا خوش رنگن و به طبع باعث خوش رنگ شدن مرباتون میشن و اینکه سعی کنید از زردآلو های سفت استفاده کنید منظورم زردآلوی کال و سفت و ترش نیست، زردآلوی شیرین و سفت و رسیده
زردآلو ها رو بشورین و هسته شو در بیارین من به صورت درسته مربا رو آماده کردمتا مجلسی تر باشه شما اگه میخواین خوردنش راحت تر باشه میتونید نصف یا چهار قاچ کنید
داخل قابلمه یک لایه زرآلو و یک لایه شکر بریزید و بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین تا آب بندازه بعد روی حرارت متوسط رو به بالا قرار بدین تا شکر ها حل بشه و شروع به جوشیدن و کف کردن بکنه مواظب باشید که سر نره و سعی کنین کف روی مربا رو جمع کنینتا مربا شفاف تر باشه و وقتی تست کردین و دیدین شیره قوام اومده کمی آبلیمو اضافه و حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدین خنک بشه و بعد داخل ظرف مورد نظر انتقال بدین و توی یخچال یا فریزر نگه داری کنید
اگه بعد از بیست و چهار ساعت دیدین زردآلو ها تون اصلا آب ننداختن یه استکان آب جوش روش بریزین و روی حرارت قرار بدین
سعی کنین بیشتر از یک کیلو نباشه مربا چون زمان بیشتری میبره و زردآلو ها وا میرن اگه مقدار بیشتری مربا میخواین دفعات بیشتری تهیه کنین
من وانیل و زعفران اضافه نمیکنم کلا طعم خود میوه رو دوست دارم ولی شما اگه دوست داشتید اضافه کنید
هسته های زردآلو رو هم پوست بگیرید و اواخر پخت یا بعدا بهش اضافه کنید ولی یادتون نره تست کنین اگه تلخ بود اضافه نکنین ولی معمولا شیرین هستن
خب دیگه فکر میکنم همه نکات رو گفتم امیدوارم تهیه کنید و راضی باشین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_خوشمزه_هویج
حتما امتحانش کنید.
🌟مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
هویج: 300 گرم
آرد نخودچی: 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 1 عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم
گردو: به مقدار لازم
زرشک: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع: مقدار لازم جهت سرخ کردن
پیاز: 3 عدد
گوجه سبز: به مقدار لازم
آب: 2.5 لیوان
🌟طرز تهیه: ابتدا یک پیاز متوسط را نگینی خرد کرده طلایی که شد با زرشک و ادویه دلخواه کمی تفت دهید و برای داخل کوفته ها کنار بگذارید. مواد کوفته شامل هویج رنده شده، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده (آب پیاز را بگیرید)، آرد نخودچی، نمک و فلفل و ادویه مخلوط کنید و ورز دهید سپس یک عدد تخم مرغ را را به مخلوط اضافه کنید و دوباره ورز دهید مقداری از کوفته را بردارید کف دست گرد کنید و حفره ای ایجاد کنید از مخلوط زرشک و پیازداغ یک قاشق بریزید یک تکه گردو روی آن بگذارید و کوفته را جمع کنید و دوباره کف دست گرد کنید تا یکدست شود زمانی که تمام کوفته ها را آماده کردید در تابه ای کمی سرخ کنید. برای سس کوفته ابتدا یک عدد پیاز متوسط را نگینی کرده طلایی که شد رب گوجه فرنگی و نمک وادویه سرخ کنید سپس دو و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا بجوش آید و کمی سفت شود غلظت سس نه رقیق باشد نه خیلی غلیظ غلظت متوسط و لعابدار باشد در صورت تمایل می توانید کمی سرکه و شکر یا آلو یا گوجه سبز برای چاشنی سس به آن اضافه کنید تا کمی طعم دار شود سپس زیر حرارت را کم کنید کوفته ها را یکی یکی در قابلمه قراردهید احتیاط کنید که خیلی کوفته ها جابجا نشود یا به آرامی جابجا شود سپس درب قابلمه را نیمه ببندید و نیم ساعت اجازه دهید تا کوفته ها بپزند.
🌟#نکته های #آشپزی🌟
☝مقدار #هویج را می توانید کمتر یا بیشتر کنید هر چه مقدار #گوشت بیشتر باشد طعم کوفته خوشمزه تر است.
☝برای اینکه #کوفته_ها وا نرود زیر حرارت را کم کنید و کوفته ها را در قابلمه زیاد جابجا نکنید.
☝می توانید تخم مرغ را حذف کنید اما زدن تخم مرغ سبب انسجام بیشتر کوفته می باشد.
☝می توانید جهت چاشنی این کوفته از سرکه و شکر یا آبلیمو و شکر یا آلو بخارا هم استفاده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کمپوت_گلابی
گلابی 1 کیلو . شکر 1 و 1/2 لیوان . آب 4 لیوان . آبلیمو 1 قاشق چایخوری.زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه : گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید ، درون قابلمه 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی ها و زعفران را درون شربت بریزید. پس از اینکه گلابی ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛