eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#خورش_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ ✅کیک انگلیسی😋 ✍مواد لازم تخم مرغ:3عدد  شکر:نصف لیوان آرد: 150گرم  وانیل:1/2 ق چ شیر:1/3 لیوان  بیکینگ پودر:1 ق م کاکائو: 1 ق م  کره یا روغن جامد: 100 گرم کشمش،گردو خرد شده یا خلال بادام :1/2 لیوان رنده پوست پرتقال یا اسانس : من یه دونه لیموترش درشت رو پوستشو رنده کردم 🍜طرز تهیه زرده و سفیده را از هم جدا کنید به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن یا کره مخلوط کنید و کمی بزنید تا به صورت کرم در آید. زرده ها را دانه دانه اضافه کنید . وانیل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید. 3-2 قاشق شیر اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زرده ها قاطی کنید( با لیسک) . بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و آرد را کم کم با الک کردن به مایه اضافه کنید . ته قالب را کاغذ می اندازیم و چرب می کنیم . نصف مایه را داخل قالب می ریزیم . یکی دو قاشق از مایه را کاکائو اضافه می کنیم . روی مایه ساده مایع کاکائویی رو میریزیم و گردو و کشمش یا خلال بادام بوداده شده می پاشیم و بعد بقیه مایع سفید را روی آن می ریزیم و روی کیک گردو و کشمش میپاشیم (کشمشی که خیسانده و در پارچه خشک کرده و در آرد غلتانده شده و بعدالک کرده که سنگین نشه که بره ته کیک ) و داخل فر با حرارت ١٨٠درجه حدود ٤٠ دقيقه گذاشتم. 🍰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_انگلیسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كتلت_نخود_فرنگي #خوراك_بدون_گوشت ابتدا يك و نيم پيمانه نخود فرنگى رو بصورت خام چرخ ميكنيم يا با غذاساز پوره ميكنيم و با سه عدد سيب زميني خام رنده شده و دو عدد پياز رنده شده و دو حبه سير ونمك و فلفل و زردچوبه و آويشن و نعنا خشك، كمى گزنه خشك ( درصورت دلخواه ) مخلوط كرده و در نهايت سه عدد تخم مرغ به اون اضافه كرده و بعد سرخش ميكنيم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح بخیر☀️ امروزتون پرازمعجزه الهی که مهربانی رسمتون باشه موفقیت سهمتون☕️ خوشبختی حقتون باشه خیروبرکت🧀 توزندگیتون جاری وتنتون سلامت باشه صبح تون بخیروخوشی 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 شیر ۱/۲ لیوان خامه یک پاکت ۲۰۰ میلی نوتلا سه ق غذا شکلات سفید ۲۰ گرم پودر ژلاتین ۱/۲ ق مربا و اما روش تهیه👇 پودر ژلاتین رو روی شیر میپاشیم میزاریم کنار تا اسفنجی بشه بعد بن ماریش میکنیم اما حواستون باشه تا ذرات ژلاتین حل شد از روی حرارت بردارین چون شیر وقتی زیاد بجوشه میبره و سپس میزاریم خنک بشه. خامه رو هم بن ماری میکنیم تا از هم باز بشه و شل بشه بعد شکلات خرد شده و نوتلا رو اضافه میکنیم هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شد از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و توی قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۴_۵ ساعت میزاریم یخچال تا ببنده من یک شب تا صبح گذاشتم بعد برگردوندم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_نوتلا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ مواد لازم زرد آلو دو کیلو نمک یک طرزتهیه براي درست کردن لواشک بايد زردآلوها را شسته و هسته ي آن را جا کنيد.بعد با کمي نمک بگذاريد که بپزد. وقتي کاملاً پخت آن را از صافي رد کنيد تا پوست آن کاملاً جدا شود. توجه داشته باشيد که سوراخهاي صافي به اندازه اي باشد که گوشت زردآلو از آن عبور کند. بعد آن را درون سيني که کمي سطح آن را چرب کرده ايد پهن کنيد. قطر آن بايد حداقل يک سانتي متر باشد. آن را جلوي آفتاب قرار دهيد. کمي که روي آن گرفت يک نايلون تميز روي آن بکشيد تا ميکروب در آن نفوذ نکند. بعد با خيال راحت جلوي آفتاب قرار دهيد تا کاملاً خودش را بگيرد و خشک شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لواشک_زرد_آلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موز ۴ عدد روغن ۱/۴ لیوان تخم مرغ ۱ عدد شکر نصف لیوان آرد ۱ و ۱/۲ لیوان نمک ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ جوش شیرین ۱ ق چ وانیل ۱/۸ ق چ دارچین ۱ ق چ پنیر خامه ای ۳ عدد شکر نصف لیوان شیر ۱ لیوان پودر ژلاتین ۱ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ . موز را با چنگال له میکنیم و شکر و تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و دارچین اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و در قالب کمربندی می ریزیم ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم به پنیر خامه ای وانیل و شکر را اضافه و میکنیم و ژلاتین را در شیر داغ می ریزیم و هم میزنیم تا حل شود و به بقیه مواد اضافه میکنیم و روی کیک داغ می ریزیم و ۴ ساعت در یخچال میگذاریم پودر ژله را با ۱ لیوان آب روی حرارت کم میگذاریم تا پودر ژله حل شود . سرد که شد روی کیک می ریزیم و ۱ ساعت دیگر در یخچال میگذاریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍆 بادمجان ها رو به تکه های نسبتا ریز خورد میکنم و کمی نمک و آب روش میریزم تا تلخیش گرفته بشه بعد شسته و کنار می ذارم تا آبش کشیده بشه و سپس چند ق روغن زیتون توی یک تابه درب دار میریزم و همه بادمجون ها رو یکجا توی تابه میریزم و در ظرف رو میبندم و حرارت رو ملایم میکنم تا به آرامی سرخ و نرم بشه درآمد حین سرخ شدن چند بار هم میزنم و با پشت قاشق کمی له میکنم بعد از پختن و سرخ شدن بادمجون دو عدد پیاز درشت رو خلال و سرخ میکنم مقداری از پیاز رو برای تزیین نگه میدارم و مابقی رو با چند حبه سیر ریز خورد شده و یک ق نعنا و کمی زرد چوبه و در صورت تمایل کمی فلفل قرمز تفت میدم و بادمجان ها رو اضافه میکنم و کشک رو با آب رقیق میکنم و به مواد اضافه میکنم و یک ربع بهش زمان میدم تا با حرارت ملایم جا بیفته و بعد با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک و گردو خورد شده فراوون تزیین و سرو میکنم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کشک_بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا حدود پانصد گرم آلبالوی تازه رو شسته و هسته اونها رو با هسته گیر (یا یک نی پلاستیکی کوچک) میگیریم، بعد اونها رو داخل یک کاسه میریزیم و حدود پنج قاشق غذاخوری شکر (مقدار شیرینیش ذائقه ایه من چون ملس دوست دارم این مقدار ریختم) لابه لای آلبالوها میریزیم و حدود سه چهار ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا آب بندازه بعد از این مدت آلبالو ها رو حدود پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا کمی نرم شوند بعد در سبد ریخته و زیر سبد یک کاسه قرار میدیم (اینجوری وقتی لای پلو بره، پلو دیگه خمیر نمیشه)، و شربت رو برای تزئین کنار میذاریم.  یک عدد پیاز درشت رو خرد کرده و سرخ میکنیم تا طلایی شود و کنار میگذاریم ... برای کوفته ریزه سیصد گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل مخلوط کرده و ورز میدیم و بعد به شکل توپهای کوچک درست میکنیم، نیم ساعت داخل فریزر قرار میدیم و بعد در روغن با حرارت کم تفت داده مقداری آب جوش پیاز داغ و زعفرون اضافه کرده درب تابه رو میذاریم و زمان میدیم تا جا بیفته (اینجوری نه رنگشون تیره میشه و نه خشک میشه، و کاملاً هم مغز پخت میشه) شش پیمانه برنج خیس کرده را همراه نمک در آب جوش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آلبالو_پلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت زعفرون شکر به میزان لازم زعفران ساییده شده 1/2 قاشق غذا خوری گلاب 3 قاشق غذا خوری آب نیم لیتر تخم شربتی مقدار لازم آبو بذاريد رو گاز كه بجوشه؛ بعد زيرشو كم كنيد و شكر رو بهش اضافه كنيد تا حل بشه كامل. بعدش زعفرون و گلاب رو اضافه كنيد و اجازه بديد يكربع بجوشه تا شربت غليظ بشه. وقتي خنك شد بريزيدش توي ظرف و درشو محكم ببنديد و هربار موقع مصرف نصف ليوان از شربت و باقيش رو آب و يخ بريزيد و نوش جان كنيد تخم شربتی هم در اخر اضافه کنید به شربت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت_زعفران #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ یک عدد برنج 4 نیم پیمانه تخم مرغ 3 عدد ماست 2 پیمانه زعفران و گلاب و هل به میزان لازم برنج در آب نمک خیس میکنیم بعد مرغ با کمی زعفران و نمک میزارم پخته بشه بعد مرغ یک استکان از آبش نگه میدارم مرغا رو ریش کرده و دوباره میریزم تو همون آب مرغ که کنار گزاشتم بعد برنج میزارم به جوش صاف میکنم بعد تخم مرغ و ماست و زعفران گلاب و هل باهم مخلوط میکنیم با برنج آبکش شده مخلوط میکنیم تو یک قابلمه نچسب بزرگ روغن میزارم داغ بشه بعد یکم از مواد میریزم وبا روغن هم میزنم بعد مرغ میریزیم روش و دوباره بقیه برنج زعفران میریزم و روش صاف میکنیم و زیر گاز کم میکنیم میزارم دم بکشه هرچی بیشتر روی گاز باشه با حرارت کم بیشتر ته دیگ میشه تو قابلمه بزرگم برا این درست میکنم که زیاد کلفت نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_مرغ 🍗 🌀خیلی خوشمزه و رژیم 💢طرز تهیه: خیلی آسونه از قبل سینه مرغ ورقه و زعفرانی شده داشتم توی فریزر سینه های ورقه شده رو کمی کوبیدم تا پهن بشه بعد وسطشم کدو هویج و کرفس خلالی نازک گذاشتم روشونم کمی پنیر و رول کردم سینه مرغ رو و توی ظرف پیرکس گذاشتم روشم کره و زعفران رومال کردم با کنجد فراوان اینا رفتن توی فر تا زمانی که روی مرغا طلایی بشن و پخته بشن با حرارت 200 درجه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #کنسرو_غوره آموزش با تمام نکات👌👌 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عدس ۳/۴ فنجان ذرت ۲ فنجان آب مرغ ۲ فنجان گوجه فرنگی رنده شده (من خورد کردم) ۴۰۰ گرم سیر له شده ۳ حبه پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده ۱ عدد ادویه مخلوط ۱/۴ ق چ زیره ۱/۲ ق چ همه مواد را بجز ذرت ، داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد بعد از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا نیم ساعت پخته شود ذرت رو اضافه کنید. یک ربع دیگه اجازه بدید بپزه. نمک و فلفلشو اندازه کنید حالا با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید. (من توش یکم هویجم زدم و کنارش سیب زمینی هم سرخ کردم) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#خوراک_عدس_و_ذرت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : آب؛ يك پيمانه شكر؛ يك پيمانه گلاب؛ نصف پيمانه آرد؛ يك و نيم پيمانه خامه ؛٢٥٠ ميلى ليتر مغز فندق؛ بيست عدد فندق پودر شده؛ يك پيمانه كره؛ پنچ قاشق سوپخورى زعفران دمكرده غليظ؛ دو قاشق سوپخورى طرز تهيه: شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روى حرارت گذاشته تا شكر حل شود . سپس گلاب و زعفران دمكرده را اضافه كرده و از روى حرارت برداريد. آرد را در قابلمه مناسبى ريخته و روى حرارت ملايم تفت دهيد تا خامى آرد گرفته شده و رنك آرد تغيير كند. آرد تفت داده شده را الك كرده و مجدد به قابلمه برگردانيد. فندق پودر شده را به آرد تفت داده اضافه كرده و ده دقيقه تفت دهيد. خامه و كره را اضافه كرده و مجدد تفت دهيد تا حلوا به رنگ دلخواه برسد. شربت آماده را كم كم به حلوا اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا شربت جذب حلوا شده و حلوا از ظرف جدا شود. در اين مرحله حلوا آماده مى باشد از روى حرارت برداريد. قالب مورد نظر را چرب كرده و حلوا را داخل قالب ريخته و با دست فشار دهيد تا حلوا شكل قالب را بگيرد. سپس حلوا را در ظرف سرو برگردانيد و با مغز فندق تزيين كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلواى_فندق #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر 🍔پیاز1عدد 🍕زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری 🍔پیازچه 1دسته 🍕آبلیمو 2قاشق سوپخوری 🍔فلفل سیاه به میزان لازم 🍕نمك به میزان لازم 🍔گوجه فرنگی (درشت) 1عدد 🍕جعفری (ساطوری شده) 2قاشق چایخوری 🍔آویشن (خشك) 1قاشق چایخوری 🍕تخم مرغ (درشت)1عدد 🍔گوشت (چرخكرده) نیم كیلو 🍕سیر 1عدد 🍔رب گوجه فرنگی 2قاشق سوپخوری ☯طرز تهیه 💎ابتدا در ظرف مناسبی گوشت چرخكرده،پیاز رنده شده و سیر رنده شده را به همراه 1عدد تخم مرغ خوب ورز دهید تا كاملا منسجم شوند. 💎سپس نمك ، فلفل،زردچوبه و زعفران را به آن بیفزایید و دوباره خوب ورز دهید.حالا همه مواد دیگر به جز گوجه فرنگی را به گوشت اضافه كنید و دوباره تا جایی كه میتوانید ورز بدهید. 💎سپس در ظرفی مناسب كه بهتر است نچسب باشد مقداری روغن داغ كنید و گوشت ها را به شكل دلخواه در آن سرخ كرده و بیرون از ظرف بگذارید. 💎وقتی تمام گوشتها سرخ شدند گوجه را به صورت حلقه حلقه ببرید و در كف ظرف بچینید و وقتی یك طرف آن سرخ شد طرف دیگر را قرار داده و گوشت های سرخ شده را روی آن قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید. 💎حالا در ظرفی مناسب كمی روغن بریزید و یك قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در آن خوب سرخ كنید و سپس نمك و فلفل و 2قاشق سوپخوری آبلیمو و زعفران آبكرده به آن اضافه كنید. 💎سس را پس از آماده كردن غذا برای سرو روی آن بریزید. ♦️نكات 1⃣اگر مایه شما رقیق شد به آن آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی بزنید. 2⃣حتما آب پیاز را پس از رنده كردن بگیرید و بعد آن را به گوشت بیفزایید. 3⃣برای جلوگیری از وا رفتن كبابها آنها را خوب ورز داده و در روغن بسیار داغ سرخ كنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛