eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#کیک_انگیسی_مخصوص #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا_گوشت مواد لازم خمیر:🍚 ▫️تخم مرغ همدما شده 1عدد ▫️خمیرمایه یک قاشق غذاخوری +یک قاشق مرباخوری ▫️آب ولرم نصف پیمانه ▫️شکر ی قاشق م ▫️نمک من نزدم چون از آرد نانوایی استفاده شد خودش ی مقدار نمکو داره ▫️شیرنصف پیمانه ▫️روغن5قاشق غذاخوری مایع ▫️آرد اندازه نیاز طرز تهیه:🍕 خمیرمایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط میکنیم روشو میپوشونیم و میزاریم تو دمای آشپزخونه 10تا یکربع بمونه پف کنه.بقیه موادو اضافه میکنیم و آرد میزنیم تا وقتی چسبندگی نداشته باشه.خمیر ک آماده شد روشومیپوشونیم و میزاریم یکساعت تو همون دمای آشپزخونه تا حجمش دوبرابر بشه.مواد داخلشو آماده میکنیم ،میتونه هر چیزی ک دوست دارید باشه.من ی پیاز متوسطو با 400گرم گوشت و فلفل سبز تند و سیر..آویشن..ادویه..و جعفری تف دادم در آخر دوقاشق کمتر رب گوجه اضافه کردم موقعی ک میخواهید این خمیرو پهن کنید چون خمیر خیلی نرمی هست باید حسابی سطح کارتون آرد پاشی بشه. ی مستطیل از خمیر باز کنید،خیلی نازک نشه با کارد لبه های اضافیشو بگیرید تا مرتب بشه..و بزارید روی کاغذ روغنی از مواد روشو پر کنید و پنیر پیتزا اضافه کنید.فلفل دلمه رو خلال کنید..و دوباره از خمیر بردارید پهن کنید و رشته های باریک برش بدید.و همینطور ک مشخصه حصیر باف کنید.دمای فررو 200بمدت یکربع شایدم یکم بیشتردرآخر گریل بالارو روشن کنید تا طلایی بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یا بال سوخاری دسته دار یکی از اون غذاهای خوشمزه است که کم هزینه هم به حساب میاد. برای منوی مهمانی هم غذای مناسبیه. خوبیش اینه که میشه از قبل پاچینی ها رو آماده کرد و فقط برای سرخ کردنشون ۲۰ دقیقه زمان گذاشت. خوردنش هم که راحته، دسته یا همون استخون کتف مرغ رو بگیرید و گاز بزنید;) دلیل نامگذاریش رو راستش نمیدونم. بعضی جاها خوندم که به اون قسمت بازوی مرغ ( بالای بال مرغ ) میگن پاچین! بعضیا هم میگن بازوی مرغ که به این روش درست میشه، بازو یا بال سوخاری به سبک چینی هست که خلاصه ش میشه پاچینی. حالا درستش کدومه؟ هر کی میدونه به منم بگه. امیدوارم خوشتون بیاد. مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر: بازوی مرغ ۶ عدد پیاز ۱ عدد زعفران آب گرفته مقداری آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری کنجد ۴ قاشق غذاخوری یا به میزان دلخواه پودر سوخاری ۱ پیمانه یا به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد روغن جهت سرخ کردن طرز تهیه: برای پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همون بازوی مرغه استفاده میکنیم. بازوهای مرغ رو جدا کنید و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفرون و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ بره. مرغها رو بذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار بشه. اگه عجله دارید میتونید این مرحله رو حذف کنید ولی مزه دار کردن مرغ تأثیر زیادی توی طعم نهایی داره. پس توصیه میکنم حذف نکنید. در حالیکه بازوی مرغ رو با یک دستتون گرفتید با چاقو یه برش به قسمت بالاش بدید تا گوشتش از استخون جدا شه. حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو رو به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا بشه. گوشت بازو رو به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا میکنه و انتهای بازو جمع میشه. اگه گوشت خوب فرم نگرفته نگران نباشید، با دستتون بهش حالت بدید. بعداً توی آرد و تخم مرغ که میزنید بهتر جمع میشه و خودشو میگیره. در ظرفی پودرسوخاری، کنجد، نمک و فلفل و آویشن و پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت رو با هم مخلوط کنید. تخم مرغ رو هم در ظرف گود دیگه ای هم بزنید.اشپزی خاص حالا بازوهای آماده شده رو ابتدا در مخلوط آرد بزنید تا خوب کاور بشه. بعد در تخم مرغ زده شده بزنید. و برای بار دوم در آرد بزنید و خوب تکون بدید تا کاملاً آغشته بشه. همه ی بازوها رو به همین ترتیب آماده کنید. در شیرجوش یا قابلمه ی کوچک گودی مقدار نسبتاًَ زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا خوب داغ بشه. بهتره روغن تا حدی باشه که روی قسمت گوشت پاچینی ها رو بگیره. وقتی روغن خوب داغ شد، پاچینی های آماده شده رو در قابلمه بذارید و روی حرارت ملایم اجازه بدید خوب سرخ بشن. حرارت زیاد نباشه چون در این صورت کاورشون زود میسوزه ولی توشون خام می مونه. پس حرارت رو کم کنید و بذارید حدوداً ۲۰ دقیقه سرخ بشن. بعد از روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه. سپس در ظرف مناسب به همراه سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاچینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاچینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک بسته پودر ژله ی شاتوت رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد شد و بعد گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده. یک بسته پودر ژله ی انگور رو هم با یک لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد بشه . وقتی ژله ی انگور سرد شد بهش دو تا بستنی تک نفره لیوانی اضافه کردم و خوب هم زدم بعد ژله ی شاتوت رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کاملا هم زدم و ریختم تو قالب و گذاشتم ببنده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_رنده_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم‌. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم. چندتاشو هم ژامبون مرغ ( و سوسیس به دلخواه که من نریختم) رو تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی و ذرت اضافه کردم سس کچاپ ریختم با آویشن. و روی نون تست ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ‌به مدت ۴تا۵ دقیقه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋ صبح پاییزیی🍁 شما عزیزان بخیر ☕️😊🍁 و پراز نیکبختی 😇 امیدوارم🍂 ساعتهایی مملو از🍂 عشق و ایثار دقایقی لبریز از مهربانی و ثانیه هایی 🍂 پراز خیر و برکت🍞 پیش رو داشته باشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سیب زمینی نگینی دو لیوان قارچ خرد شده یک لیوان فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان نخود فرنگی پخته نصف لیوان ذرت پخته نصف لیوان کالباس خرد شده یک لیوان(به جاش مرغ پخته بزنبد) تخم مرغ سه عدد کوچک یا دو عدد بزرگ پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان فلفل یک ق چ.پودر سیر یک ق چ.آویشن یک ق چ.نمک دو ق چ آرد دو ق غ طرز تهیه: آب رو جوش بیارین سیب زمینی خرد شده رو مدت یه تا پنج دقیقه داخلش بریزیدبعد آبکش کنید مواد کوکو باید خشک بشن با دستمال تمیز هم می تونید خشک بشه در ظرفی تخم مرغ رو بشکونید و با چنگال بزنید آرد و ادویه و نمک رو اضافه کنید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست بشه بعد هم پنیر رو اضافه کنید در آخر هم مواد کوکو رو اضافه کنید و مخلوط کنید حالا کف تابه رو کمی چرب کنید حتما تابه نچسب و بهتره چدنی باشه طرف صاف تابه رژیمی خیلی خوبه بزارید روغن خوب داغ بشه بعد مواد کوکو رو داخلش بریزید و پخش کنید دو سه دقیقه شعله رو زیاد کنید تا تخم مرغ بسته بشه بعد شعله رو کم کنید در تابه رو بزارید بعد نیم ساعت وقتی یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگه هم خوب سرخ بشه  این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کنید کف قالب یا سینی فر رو چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزد و داخل فر ۱۸۰ مدت نیم ساعت بزارید حدود پنج دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه نکته:برای این کوکو روغن کف تابه زیاد نریزید فقط در حد چرب شدن حتما هم از تابه چدنی و نچسب استفاده کنید طرف صاف تابه رژیمی عالیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان_زرافه موادلازم ا لیوان شیر ولرم ا استکان شکر اق غ مایه خمیر کمی وانیل اق سر خالی کوچیک چای نمک 3ق غ کره ارد هم به میزانی که خمیر بدست نچسبد البته این خمیر چون شکر دارد کمی چسبنده هست پس به علت رفع چسبندگ خمیر بیش از حد ارد اظافه نکنید تا جایی که خمیر یکجا جمع بشه و از ظرف جدا بشه کافیه همه مواد رو مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم تا خوب خمیر نرمی بدست اید بعد ا سوم از خمیر رو بر میداریم و به بقیه خمیر سه ق پودر کاکاعو با خیلی کم شیر در حد سه چهار ق غ اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا کا کاعو به خورد خمیر بره و یه خمیر کاکاویی یکدست بدست بیاد حالا خمیر سفید که داریم رو به پنج تا توپ هم انداز ه تقسیم میکنیم و خمیر کاکاویی رو هم به پنج توپ هم انداره تقسیم میکنیم و ا ساعت استراحت میدهیم و بعد طی اون زمان ا توپ سفید رو با وردنه باز میکنیم به صورت مستطیل با ارتفاع 55سانتی بعد ا توپ کاکاویی رو بر میداریم و با دست به صورت رل میکنیم یعنی به شکل مار و یک طرف خمیر سفید میزاریم و خمیر سفید رو دورش رل میکنیم و همه رو به همین ترتیب انجام میدهیم و در قالب صبحانه که کاغذ روغنی انداختیم یکیکی روی هم میزاریم و روش کمی زرده و زعفران میزنیم و در فر گرم شده میدهیم 180درجه تا زمانی که طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 موادلازم شکر ۱پیمانه زرده تخم مرغ ۶ عدد وانیل نصفه قاشق چای خوری پودر ژلاتین ۱ورق خامه نصف پیمانه اب پرتقال ۲ پیمانه بستنی نصف پیمانه طرز تهیه نصف شکر را با زرده تخم مرغ آنقدر هم زده تا خوب پف کند و سفید شود نصف دیگه شکر را با آب پرتقال و وانیل مخلوط کنید وبگذارید روی حرارت تا خوب حل شود خامه و بستنی راهم با هم مخلوط کنید و میتوانید بجای بستنی از پودر قند هم استفاده کنید پرتقال رو پوست گرفته وقسمت گوشت آنرا خردکرده🍊 همه مواد بالا رو با هم خوب هم بزنید ژلاتین رو داخل یک لیوان اب جوش بریزید هم بزنید و بگذارید رو حرارت غیر مستقیم تا خوب حل شود🍹 بعد آرام آرام داخل مابقی مواد بریزید وخوب هم بزنید وداخل قالب بریزید چهار ساعت داخل یخچال بماند خودش راکه گرفت از قالب دربیاوریدو رویش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت دو رنگ با گوشت و مرغ گوشت دو بار چرخ شده = 300 گرم  سینه مرغ چرخ کرده = 200 گرم  جعفری خرد شده ٬زرشک ٬مغز گردو خردشده به میزان لازم ارد سوخاری 2_3 ق غ پیاز متوسط = دو عدد رب گوجه فرنگی آبلیمو  نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به میزان لازم طرز تهیه: برای سس رولت،یکی از پیاز هارا رنده کرده ، سرخ می کنیم و رب را به آن اضافه می کنیم، نمک، فلفل، ادویه و آبلیمو را اضافه می کنیم و با دو لیوان آب به جوش می آوریم.پیاز دیگر را هم رنده میکنیم ابش را میگیریم و با گوشت مخلوط میکنیم. بعد هم نمک و ادویه ها و ارد سوخاری رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند گوشت مرغ را هم به همین صورت اماده میکنیم البته من به مرغ ارد سوخاری نزدم .حالا هر دو تا گوشت را در یخچال بمدت نیم ساعت استراحت میدهیم .بعد فویل را روی سطح صافی پهن می کنیم و آن را به دو قاشق روغن آغشته می کنیم تا گوشت به آن نچسبد، ابتدا گوشت قرمز را روی آن به قطر یک و نیم سانت پهن می کنیم و سپس گوشت مرغ را به آن اضافه می کنیم، آنها را صاف کرده و روی آن جعفری، زرشک و مغز گردو می ریزیم(.من یک هویج اب پز درسته هم وسطش گذاشتم تا وقتی برش میدیم شکل قشنگ تری پیدا کنه.) آن را از یک طرف می پیچیم و دو سر انرا خوب میبندیم و بمدت تقریبا یکساعت داخل فر 180 درجه میگذاریم(حرارت فرها متفاوت است زودتر سر بزنید که نسوزه) بعد که اماده شد از داخل فویل درمی اوریم و میگذاریم خنک شود و برش میدهیم و موقع سرو از سسی که قبلا اماده کردیم روش میریزیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅پودینگ شکلاتی😋 ✍مواد لازم شکلات ۲۰۰گرم شیر ۲ پیمانه خامه یک پیمانه شکر سه چهارم پیمانه پودر کاکائو یک چهارم پیمانه نمک یک چهارم قاشق چای ‌خوری آرد ذرت یک چهارم پیمانه وانیل نصف قاشق چای ‌خوری 🍜طرز تهیه شکلات را به قطعات خیلی ریز درآورید. شکلات، یک و سه چهارم پیمانه شیر، خامه، شکر، کاکائو و نمک را درون قابلمه ی بزرگی ریخته با هم مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت متوسط قرار داده و با یک همزن تا حدی هم بزنید که مخلوط نرم و غلیظی حاصل شود. آرد نشاسته با یک چهارم باقی‌ مانده از شیر را درون ظرفی با هم مخلوط کرده و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. بگذارید مواد درون قابلمه یک دقیقه آرام حرارت ببیند. در این میان،‌ آرام مخلوط را هم بزنید و موادی که به کناره‌ های قابلمه پریده را با یک کفگیر بگیرید و درون مخلوط بریزید. کره را به مخلوط اضافه کرده و یک دقیقه ی دیگر نیز آن ‌ها را حرارت دهید. وانیل را به مخلوط اضافه کنید. پودینگ شکلات را می ‌توانید به تنهایی و یا به عنوان رویه کیک استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه پاستیلی برای تزیین کیک #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بال_مرغ_در_فر چنتا بال مرغ 1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون 1/4 پیمانه آب 1 ق م رب گوجه فرنگی نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ... 3 سیب زمینی مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_فسنجون #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_کارامل😍😍 مواد لازم: شکر یک دوم فنجان آب مقداری ( دو قاشق غذاخوری) ۳عدد تخم مرغ یک دوم فنجان شکر ۲قاشق چای خوری عصاره وانیل یا طعم دهنده وانیل ۲فنجان شیر داغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد 2 ليوان  تخم مرغ 4 عدد  پكينگ پودر 2قاشق چایخوری وانيل نصف قاشق چایخوری  شکر 1 ليوان آب نارنگی 1ليوان روغن مايع 2/3 ليوان نمک 1/8قاشق چایخوری. رنده ی پوست نارنگی 1/2قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا آب چند تا نارنگی رو با آبمیوه گیری دستی یا برقی گرفته و صاف می کنیم. شكر و تخم مرغ ها را به همراه وانیل و رنده ی پوست نارنگی با همزن برقی آنقدر می زنیم تا كشدار و كرم رنگ شود بعد روغن مايع و آب نارنگی رو اضافه می كنيم و دوباره مخلوط را هم می زنيم. حالا همزن را كنار گذاشته و با ليسك آرد را که با پكينگ پودر و نمک مخلوط كرده و سه بار الک كرديم را، آرام آرام اضافه می كنيم و به شكل دورانی هم می زنيم.قالب را با کره یا روغن جامد چرب كرده، سپس آرد پاشی می کنیم و مايع كيک را داخل قالب ريخته و داخل فری که از قبل با درجه حرارت 175 روشن كرديم به مدت 40 دقيقه قرار می دهيم و بعد به دلخواه تزيين كرده سرو می كنيم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛