#ته_چین_مجلسی
ماست چکیده یا خامه ای یا همزده کلا ماست بدون اب یک پیاله ماست خوری
تخم مرغ کامل 3عدد
برنج 3 پیمانه
روغن مایع یک پیمانه سر خالی یا لیوان دسته دار فرانسوی
کره 100 گرم
زعفراااان به حدی که رنگ بگیره
نمک و فلفل سیاه
اب مرغ زعفرانی نصف لیوان غلیظ شده
زرشک به مقداری که دوست دارید
خلال پسته و بادام
طرز تهیه:
مرغ یک سینه مرغ کامل برای این مقدار خوبه پر مرغ میشه ولی باز اگه خواستید بیشتر بزنید . میتونید از ران مرغ بدون استخوان هم استفاده کنید ولی سینه بهتره
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و زعفران و نمک و فلفل سیاه بزارید بپزه اصلا زردچوبه نریزید که مزه مرغ فقط زعفرانی بشه وقتی مرغ کاملا پخت در بیارید و بزارید ابش عصاره بشه انقدر که نصف لیوان ازش بمونه غلیظ بشه .
سپس مرغ و خرد کنید و کنار بزارید.
ماست و روغن مایع و تخم مرغ و زعفران آبکرده و کره اب شده و اب مرغ غلیظ شده و نمک و فلفل و همه رو با هم مخلوط کنید و خوب بزنید.
برنج را بشورید و کته کنید البته خیلی زنده بردارید معمولا برای کته کردن برنج یه بند انگشت اب میریزم شما یک سوم ابی که همیشه برای کته کردن میریزید تو برنج بریزید که برنج خیلی دون و زنده باشه و نزارید ته دیگ بشه زود بردارید در حدی که فقط ابش گرفته بشه کافیه.
حالا برنجی که کته شده و کمی خنک شده را به موادی که اماده کردید اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خورد برنج بره نه زیاد که له بشه کمی...
ظرفتونو انتخاب کنید میتونید هم تو فر درست کنید و هم روی گاز هردوش خوب میشه اون دیگه بستگی به خودتون داره .
ظرفتونو چرب کنید و از برنجی که با مواد اغشته کردید بریزید تو ظرف و مرغهای تکه کرده هم بچینید تمام سطح روش و دوباره از برنجی که با مواد مخلوط شده روی مرغها بریزید و روشو صاف کنید و داخل فر یا گاز بزارید اگه تو فر میزارید روشو حتما فویل بکشید و با خلال دندان چند تا سوراخ روی فویل بزنید اگرم رو گاز درست می کنید درشو کامل بزارید و بزارید تا بپزه حدودا یک ساعت ولی باید چک کنید که ته دیگش نسوزه و برشته و طلایی بشه اگر در حین پخت نگاه کردین واحساس کردین روغنش کمه کمی دور تا دور ظرف با قاشق روغن مایع بدین چون ته چین اصلا نباید کم روغن باشه ته دیگش خوب نمیشه و نگران نباشید که روغنش زیاده بعد پخت روغن اضافشو پس میده و میتونید از روغنش برای سرخ کردن زرشک و خلال پسته و بادام استفاده کنید البته با اندازه هایی که من گفتم درست کنید روغنش اندازه است وقتی پخت یه 10 دقیقه زمان بدین بعد برگردونیدزرشک با کمی اب مرغ نیم ساعت خیس کنید بعد با شکر تفت بدین و خلال پسته و بادام هم کمی تفت دهید و روی تهچین تزیین کنید به سلیقه خودتون. فقط اگه تو فر درست میکنید وقتی برگردوندید اگه زیرش طلایی نبود دوباره بزارید تو فر و گریل و روشن کنید تا ته دیگ طلایی و برشته بشه ولی روی گاز خودش ته دیگش برشته میشه فقط مواظب باشید نسوزه شعله پخش کن بزارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین_مجلسی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون فوقالعاده برای صبحانه همراه مربا و خامه ایشون
نان_عسلی
آرد ۴۰۰ گرم ( این مقدار آرد اولیه هست که بعد برای اینکه به دست نچسبه ممکنه تا ۸۰۰ گرم هم نیاز باشه )
خمیر مایه فوری ۱ ق س
نمک ۱ ق م
شکر ۱ ق س
عسل یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه(من از 30 گرم کره استفاده کردم)
تخم مرغ ۳ عدد
آب ولرم یک پیمانه
مواد لازم برای رومال :
زرده تخم مرغ یک عدد * ۴۰۰ گرم آرد ، نمک ، شکر و خمیر مایه فوری رو با هم مخلوط می کنیم.
* بعد تخم مرغ و آب و روغن رو اضافه می کنیم .
* حتما به ترتیبی که خدمتتون عرض کردم مواد رو اضافه کنید پس اول با پیمانه روغن مایع رو اندازه گرفته و اضافه کنید بعد عسل رو بریزید .چرا ؟ وقتی پیمانه تون چرب می شه عسل به پیمانه نمی چسبه و اندازه گیری تون دقیق بوده و تا قطره آخر عسل در مواد ریخته می شه * مواد رو مخلوط می کنیم .
* و مجدد آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر به دست نچسبه .
* بعد بمدت ۱۰ دقیقه ورز می دیم * داخل ظرف رو چرب می کنیم و خمیرو داخلش قرار داده و روشو سلفون می کشیم بعد یه دستمال روش قرار می دیم .
* سپس در یه جای گرم قرار می دیم تا خمیر استراحت کرده و حجمش دوبرابر بشه تقریبا یک ساعت زمان نیاز داره خمیر شکل بدید
* روی خمیر رو با نایلون بپوشونید و اجازه بدین بمدت ۴۰ دقیقه استراحت کنه و دوباره حجم بگیره .
* بعد روی خمیر رو با قلمو زرده تخم مرغ می مالیم .
* فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم . سینی رو طبقه وسط قرار می دیم و طبقه پایین فر یه کاسه آبجوش می ذاریم تا محیط مرطوب باشه.کقتی نون طلایی شد آماده است میتونید 5 دقیقه هم گریلش کنین
#نان_عسلی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_اندونزی
کلم برگ قرمز ...... 1 لیوان
کلم برگ سفید ......2 لیوان
کالباس...... 200 گرم
ذرت...... 1/2 لیوان
نخودفرنگی .......1 لیوان
هویج ......2 عدد
خیار شور...... 4 عدد
سس مایونز و ماست و لیمو ترش تازه..... مقدار لازم
نمک و فلفل
کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. ذرت کنسروی ، نخود فرنگی پخته ، کالباس خرد شده ، هویج رنده شده ، خیار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید. سس مایونزو ماست و کمی لیمووترش( به ذائقه خودتون) ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید ، ظرف سالاد را 2 -3 ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهی. تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
نکته : میتوانید به جای کالباس از مرغ پخته یا تخم مرغ پخته هم استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_اندونزی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_کادایفو_کرم_پاتیسیر
مواد لازم :
رشته کادایف 150 گرم
کره 50 گرم
شکر ۱ ق س
گردوی خرد شده 50 گرم
مواد لازم برای تهیه فرنی:
آرد 2 ق س
نشاسته ذرت 4 ق س
خامه صبحانه 200 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر ۲.۵ لیوان
شکر ۴ ق س
طرز تهیه :
ابتدا کره را در ماهیتابه بزرگی که گنجایش رشته ها را داشته باشد ذوب می کنیم . رشته ها را با دست خرد می کنیم تا اندازهای آنها حدود 2 سانت شود. سپس همراه یک قاشق شکر به کره ذوب شده اضافه
می کنیم و دائم هم می زنیم تا رشته ها به کره آغشته شده و سپس تفت بخورند و سرخ شوند .رنگشان که طلایی شد از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم.
آرد و نشاسته را با هم الک می کنیم و در قابلمه مناسبی می ریزیم. سپس شیر را تدریجا اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در کاسه ای جدا گانه شکسته و با چنگال هم می زنیم و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم. شکر و پودر هل و خامه را هم اضافه کرده و همه مواد را با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند . قابلمه را روی حرارت ملایم برده و دائم هم می زنیم تا مواد پخته و غلیظ شوند و به غلظت ماست برسند . فرنی آماده را کنار میگذاریم تا از داغی بیافتد و به دمای محیط برسد.
هرازگاهی فرنی را هم بزنید تا رویه نبندد.
حالا از یک ظرف پیرکس یا یک قالب کمربندی استفاده کنید و نیمی از رشته های سرخ شده را کف قالب مورد نظر بریزید و نیمی از گردوی خرد شده را روی رشته ها بپاشید و فرنی به دمای محیط رسیده را روی گردوها بریزید و دوباره روی فرنی گردو بپاشید و مابقی رشته های سرخ شده را روی کل فرنی ریخته و با قاشق کمی منسجم کنید .
در ظرف را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا فرنی کاملا خنک شود با مقداری خلال پسته دسر را تزیین و سرو کنید. اگر از قالب کمر بندی استفاده کردید ابتدا با چاقو دورتا دور دسر را از قالب جدا کنید و کمر بند قالب را باز کرده و با همان کفه قالب در ظرف سرو قرار دهید و تزیین و سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_كرم_دار 🥞 😋
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
شیر ۱۰ ق غ
روغن ۶ ق غ
شکر ۵ ق غ
آرد ۷ ق غ سرپر
بکینگ پودر ۱ ق م
نوتلا يا شكلات صبحانه به ميزان لازم
.
🔸تخم مرغ های به دمای محیط رسیده رو با وانیل ۲ دقیقه بزنید ، حالا شیر و روغن و شکر رو اضافه کنید تا حل شدن کامل با همزن بهم بزنید ، حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و ۵ دقیقه بذارین استراحت کنه ، حالا به اندازه مشخص با ملاقه داخل ماهیتابه داغ مایه رو بریزین و بعد از ۳۰ ثانیه قبل از اینکه حباب ایجاد بشه به اندازه ای که روی سطح رو بپوشونه نوتلا یا شکلات صبحانه بریزین و بعد دوباره همون مقدار روش دوباره از مایه پنكيك بریزین و با احتیاط به یکباره برگردونید و بعد ۳۰ ثانیه آماده میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_لوبیا_سبز
🌀مواد لازم:
لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
نمک ۵ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۳ حبه
فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده 1/4 قاشق غذاخوری
سرکه 1/5 پیمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شوید 1 پیمانه
👇طرز تهیه👇
🔸طرز تهیه:
1- ابتدا یک قاشق نمک را در 3 لیتر آب بجوشانید.
2- لوبیاسبزها را که از قبل یک اندازه به اندازه ی ظرف ترشی بریده اید به آب در حال جوش اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بجوشانید.
3- لوبیا سبزها را آبکش کرده و در آب سرد قرار دهید و بعد از خنک شدن مجدداً آبکش کنید.
- فلفل سیاه، فلفل قرمز و سیر را ته ظرف ترشی بیندازید و بعد لوبیاهای آبکش شده را به صورت عمودی داخل ظرف بچینید.
5- در قابلمه آب، سرکه، شکر و سه قاشق نمک را روی حرارت قرار داده و شوید را در حالی که در دستمال پیچیده اید داخل قابلمه قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد. سپس دستمال را از قابلمه بیرون آورده و بعد از 5 دقیقه دیگر شعله را خاموش کنید.
6- بعد از خنک شدن آب و سرکه آن را روی لوبیاسبز بریزید، در ظرف ترشی را ببندید.
7- این ترشی را می توانید بعد از هفت روز نگهداری در یخچال نوش جان کنید.😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛