#کلوچه_زعفرونی_کشمشی
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
روغن نصف پیمانه
زعفرون دم کرده غلیظ و گلاب یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
وانیل کمی
کشمش نصف پیمانه
.شیر نصف پیمانه
طرز تهیه
آرد و بیکینگ پودر و سه بار الک میکنیم و میذاریم کنار تخم مرغ هارو به همراه وانیل و شکر حدود پنج دیقه ای با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه بعد روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعدم مخلوط گلاب و زعفرون شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . همزن و میزاریم کنار و تو سه مرحله آرد رو به مواد اضافه میکنیم و ب صورتی دورانی با لیسک هم میزنیم. کشمش و که از یک ربع قبلش خیس کردم و بعد توی آرد غلتوندم و به مواد کیکم اضافه کردم.سینی دستگاه چرب کردم ی ملاقه کوچیک از مواد ریختم تو هر قالبش و بعد درشو بستم بعد ۴ دیقه اینطورا امادس.
.
بچها میتونین مواد کزک رو بریزید تو قالب و بذارین تو فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰برای ۴۵ دیقه یا روی گاز درست كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
.
سلام سلام🙋
آقا ریا نباشه این قشنگ خوش ادا شام امشب مابودن
یه غذای #سالم #خوشمزه و #ارگانیک😉
به نظر من یک بخش از هیجان غذا مربوط به قشنگیه اون هست😊
ضمناً موجودات خوشگلی که در عکس میبینید کدو ستاره ای هستن.
وی با ایشونا خورشت کدو غوره ای ساختم که نگو و نپرس😄
جای همگی خالی❤❤
.
#خورشت_کدو
برای این خورشت خوشمزه
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زرچوبه مخلوط کرده قلقلی میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم.
دو عدد پیاز درشت را نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه زرچوبه وفلفل و رب گوجه فرنگی، دو سه برش حلقه ای از یک فلفل قلمی تند ، ادویه خورشتی و نمک اضافه کرده و مجدد تفت میدیم و بعد به مقدار کافی آب جوش و کمی زعفران اضافه میکنیم و گوشت قلقلی ها و کدوها رو داخل سس قرار میدیم و درب ظرف رو میذاریم تا کاملا بپزه و جا بیفته همینطور میتونیم کدوها رو سرخ کنیم و بعد از اینکه گوشت قلقلی ها پخت ده دقیقه آخر به همراه غوره به خورشت اضافه کنیم بعد از اینکه جا افتاد در ظرف مناسب میکشیم و با گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و پلوی زعفرانی سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون ماهیتابه ای
مواد لازم
آرد:2کیلوگرم
آب پنیر۲ لیوان
شکر۱ لیوان
شیر۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
مایه خمیر۱.۵ق غ
کنجد۲ق غ
سیاه دانه1ق غ
نمک۱ق چ
دستور تهیه :
مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم برای ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاد.
آب پنیر، شیر، شکر، روغن مایع و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و روی حرارت قرار می دهیم تا ولرم شود.
داخل ظرفی بزرگ، آرد را ریخته به ترتیب مایه خمیر، نمک، سیاه دانه، کنجد و مخلوط آب پنیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم، خمیر را ورز داده تا یکدست شود.
روی خمیر را پوشانده و در جای گرم قرار می دهیم، بعد یک ساعت ورز می دهیم دوباره روی آن را پوشانده و یک ساعت دیگر کنار می گذاریم.
داخل تابه را با روغن چرب می کنیم، پف خمیر را گرفته و به ضخامت حدود ۲ سانتیمتر کف تابه پهن می کنیم.
روی تابه را پوشانده و برای نیم ساعت کنار می گذاریم.
نان را داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد حدود یک ساعت می پزیم.
نوش جان
نکات :
برای ترد شدن بهتر نان، از آرد قنادی استفاده کنید.
مقدار شکر رابا توجه به ذائقه می توانید بیشتر کنید.
به جای آب پنیر می توانید ۱ لیوان آب ولرم و ۱ لیوان ماست اضافه کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_ماهیتابه_ای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_فیله_مرغ_زعفرونی
مواد لازم : 📝
سینه مرغ: ۵ عدد
پیاز: ۲ عدد
ماست یا روغن مایع: ۱/۲ لیوان
زنجبیل تازه: ۱ تکه کوچک
زعفران دم کرده: ۱/۳ لیوان
آبلیمو: ۵ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی درشت: ۴ عدد
کره: مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
✍طرز تهیه :
پیازها را به شکل حلقه های نازک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سینه های مرغ را به صورت نوارهای پهنی برش بزنید و هر نوار را از وسط نصف کنید سپس به پیازها اضافه نمایید. در ادامه ماست یا روغن مایع، زنجبیل، زعفران دم کرده، ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به تکه های مرغ و پیاز اضافه کنید. خوب مخلوط نمایید تا تکه های مرغ کاملا به مواد آغشته شود. سپس روی ظرف را با سلفون یا نایلون فریزر بپوشانید و به مدت ۸-۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
پس از مزه دار شدن تکه های مرغ را در یک ردیف روی سطح کار قرار دهید سپس روی آن را با دست نگه دارید و سیخ را به آرامی از داخل تکه های مرغ عبور دهید برای تهیه سس کره مخصوص جوجه کباب مقداری کره را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا آب شود. سپس ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.سیخ های جوجه را روی آتش ذغال قرار دهید و کمی این طرف و آن طرف کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس با قلمو از سس کره روی سطح جوجه کباب بزنید. در زمان کباب شدن هر چند لحظه یک بار سیخ های جوجه را روی هم قرار دهید تا آب کباب به خورد جوجه ها برود و جوجه کباب ترد بماند. پس از اینکه جوجه کباب آماده شد بقیه سس کره را روی کباب ها بریزید و از روی حرارت بردارید. در صورتی که می خواهید جوجه کباب را در فر آماده کنید باید جوجه ها را پس به سیخ کشیدن داخل سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید. سپس سینی را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. هر چند دقیقه کباب ها را پشت و رو کنید و با سس کره روی آن برس بکشید تا آماده شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فسنجون
من پیاز رورنده می کنم و تفت میدم،نمک و زردچوبه اضافه می کنم و گردو رواضافه می کنم و یکم تفت میدم و بعد اب اضافه می کنم،رب انار هم توش می ریزم و تکه های مرغ روسرخ می کنم و توش میذارم تا بپزه،در آخر مزه می کنم و اگه ترش بود شکر اضافه می کنم تا طعمش ملس بشه،شش ساعتزمان پخت بهش بدید با شعله ی کم در آخر چند تکه یخ اضافه کنید تا به روغن بیوفته می تونید بجای مرغ از گوشت قلقلی و گوشت خورشتی هم استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷صبح شد
🍃این صبحگاه روشن و زیبا بخیر
🌷بامداد دلکش و
🍃دلچسب و روح افزا بخیر
🌷صد سلام از من
🍃به دستان پر از مهر شما
🌷صبح من صبح شما
🍃صبح همه دنیا بخیر
🌷سلام_صبحتون_بخیر_و_شادی
✅کوکو قارچ و سیب زمینی 😋
۴ تا سیب زمینی متوسط اب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با ۱ ق غذاخوری ابلیمو تفت دادم تا ابش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده ، ۱ دونه پیاز متوسط رنده شده اب گرفته ، قارچ تفت خورده ، ۳ ق غذاخوری جعفری خرد شده نمک و فلفل پودر سیر ، ۱ دونه تخم مرغ و ۱ ق غذاخوری ارد سفید مخلوط کردم هم بزنید اگه حس کردید چسبندگیش کمه ۱ دونه تخم مرغ دیگه بزنید و بعد سرخ کنید ساده و خوشمزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_پلو 🍛 😋
🔸اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم.
سپس توی یه تابه ۱ عدد پیاز درشت رو تفت دادم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند شد بهش ۲ ق غ خ زعفران دم شده زدم و یکدست که شد زیرشو خاموش کردم
توی یه تابه دیگه مقداری روغن ریختم و میگو های مزه دار شده رو ریختم و خوب تفت دادم و دوباره بهش زعفران زدم و خوب سرخ که شدن با پیاز های سرخ شده مخلوط کردم و بهش زرشک اضافه کرده و یه تفت خیلی کم که خورد زیرشو خاموش کردم.
سپس برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاظر شده و برنج زعفرانی و جعفری خورد شده ریختم و سرو شد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_نان_ذرت
مواد لازم:
آرد ذرت دو سوم پیمانه
آرد گندم یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر سه چهارم قاشق چای خوری
جوش شیرین سه چهارم قاشق چای خوری
نمک مقداری
تخم مرغ زده شده 1 عدد
ماست کم چرب 170 گرم
روغن کانولا 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
کره آب شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را روی درجه 400 ، از پیش گرم کنید درون کاسه بزرگی تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید در کاسه ای دیگر روغن، تخم مرغ، ماست و آب لیمو را با هم مخلوط کنید در وسط مواد خشک، سوراخی ایجاد کنید و مواد خیس را درون آن بریزیدمواد خشک و خیس را به آرامی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند با یک قاشق چای خوری درون هر قالب دونات، مقداری کره بچکانید و درون آن ها را چرب کنیددرون کیسه ای کوچک خمیر را بریزید و سر آن را محکم ببندید سپس در انتهای کیسه سوراخ کوچکی ایجاد کنید و با فشار، خمیر را درون قالب ها بریزید و تا نیمه آن ها را پر کنید و در وسط آن ها سوراخی ایجاد کنید اگر دوناتهایی که تهیه می کنید در سایز کوچک باشند 5- 4 دقیقه و اگر در سایز معمولی باشند 10- 8 دقیقه حرارت دهید
فوروارد فراموش نشه👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#ترشی_هندوانه_ابوجهل
#ترشی_شپله
سلام دوستان
این هندونه های خوشگل هدیه دوست عزیزم هستش که تبدیل به ترشی شدن و اما طرز تهیه:
ابتدا هندوانه ها رو شسته دم آنرا با قیچی گرفته و در آب سرد و نمک میریزیم و در یخچال به مدت ده روز نگهداری میکنیم و هر روز آب و نمک آن را عوض می کنیم تا تلخی شون گرفته بشه. بعد از این مدت هندوانه ها رو آبکشی کرده و در سرکه حدود یک تا دو دقیقه میجوشونیم✔ (نباید هندوانه ها نرم بشن).
بعد از اینکه خنک شد در شیشه ریخته و مقداری سبزیجات معطر، سیر و فلفل اضافه میکنیم .بعد از دو هفته ترشی ما آماده ست.
*این ترشی خواص فوق العاده ای داره از جمله درمان دردهای مفاصل، کاهش چربی خون و بهبود عملکرد کبد و به نوعی محافظ کبد محسوب میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_محلی
🔸دو لیوان آرد سفید قنادی با دو لیوان آرد گندم .یه قاشق غذاخوری مایه خمیر .یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر. سه قاشق غذاخوری شکر. یه قاشق مربا خوری نمک با هم مخلوط کرده یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه کرده و آب ولرم کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد وبه دست نچسبه .خمیر رو یه ساعت استراحت داده بعد چونه میگیریم و دوباره استراحت میدیم بعد چونه ها را باز میکنیم در ماهیتابه کمی روغن میریزیم و سرخ میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم لیمو شکری من😍😍🍋🍋🍋
برای هر نیمکیلو لیمو۲۵۰گرم شکر نیاز داریم
ودر صورت تمایل چند برگنعنا میتونید به جای شکر از عسل در این مخلوط استفاده کنید در حد امکان از لیموهای زرد استفاده کنید.چون سبز تلخ میشه لیموها رو بشورید وخوب خشکشون کنید بعد برشهای نازک نازک بزنید وحتمااا حتماا هسته هاش رو جدا کنید وگرنه تلخ میشه بعد از اینکه برش زدید داخل شیشه بچینید وهر یه لایه که لیمو چیدید شکر اضافه کنید تاسطح روی لیمو رو کاملا بپوشونه وبعد لایه بعد لیمو ومجدد شکر وچند برگنعنا همینطور تا آخر بعد درب شیشه رو کاملا محکم کنید وبه مدت ده روز بزارید پشت پنجره ولی به شرطی که آفتاب مستقیم بهش نخوره چونخواصش رو از دست میده.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میرزاقاسمی
◦ بادمجان 1 کیلوگرم
◦ گوجه فرنگی 4 عدد
◦ سیر 3 الی 4 حبه
◦ تخم مرغ 3 عدد
◦ زردچوبه به مقدار لازم
◦ نمک به مقدار لازم
◦ فلفل به مقدار لازم
◦ رب گوجه فرنگی(دلخواه) 1 قاشق غذاخوری
◦ کره به مقدار لازم
ابتدا بادمجان ها را کبابی کنید. پوست آن ها را جدا کرده، ساتوری خرد کنید. سیر ها را ریز خرد کنید و یا رنده کنید. گوجه فرنگی ها را بسیار نازک پوست بگیرید و رنده کنید. می توانید به ابعاد کوچک مکعبی آنها را خرد کنید.
در تابه ای کمی کره بریزید، روی حرارت قرار دهید. وقتی کره ذوب شد سیر های خرد شده و یا رنده شده را درون تابه بریزید، زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. سپس بادمجان های کبابی و ساتوری شده را به سیر ها اضافه کنید. برای مدت 20 دقیقه بادمجان ها را به همراه سیر تفت دهید تا بادمجان ها خوب طعم بگیرند و کمی سرخ شوند.
در نهایت گوجه فرنگی های رنده شده را به مواد درون تابه اضافه کنید. نمک و فلفل را نیز در این مرحله اضافه کنید. در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید. تا مخبلوط این مواد باهم خوب جا بیفتد. و آب گوجه فرنگی گرفته شود. می توانید در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی خانگی و یا آماده را به مواد اضافه کنید.
در آخر مواد درون تابه را به یک سمت هدایت کنید و گوشه ای از تابه را خالی بگذارید. 2 عدد از تخم مرغ ها را درون آن فضا بشکنید و هم بزنید. بعد از اینکه تخم مرغ ها کمی خودشان را گرفتند، تخم مرغ های هم زده را با بقیه مواد مخلوط کنید. میرزا قاسمی شما آماده می باشد. می توانید یک عدد تخم مرغ باقی مانده را درون یک قالب تخم مرغ بشکنید و بدون قاطی کردن زردی آن، فرصت دهید تا گرفته و پخته شود. و پس از سرو میرزا قاسمی در ظرف مناسب، سپس تخم مرغ آماده شده را برای تزئین روی آن قرار دهید.
شما می توانید میرزا قاسمی را مانند مردم خطه شمال همراه با کته، و یا با نان نوش جان کنید. میرزا قاسمی همراه با سبزی خوردن تازه، سیر ترشی، زیتون پرورده و چاشنی های خوشمزه دیگر بسیار لذت بخش خواهد بود.
نکته ها:
– شما می توانید گوجه فرنگی ها را مانند بادمجان ها کباب کنید. پوست آن ها را جدا کرده و در نهایت رنده کنید. همچنین در روش دیگری، می توانید گوجه فرنگی ها را پس از شسته شدن، در آب در حال جوشیدن قرار دهید. پس از مدت 10 دقیقه آن ها را خارج کرده، پوست آن ها راحت تر جدا شده و کمی نیم پز می شوند. که در این صورت طبخ شما بسیار راحت تر می شود. – بادمجان های مورد استفاده شما می توانند از نوع بادمجان قلمی و یا بادمجان دلمه باشند. بادمجان های دلمه نیز بعد از کباب شدن بسیار خوشمزه و لذیذ می شود.
– برای تزیین میرزا قاسمی میتوانید از انواع قالب پلاستیکی ژله استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورك_مرغ
مرغ: ۲ عدد
آب: به مقدار لازم
خمیر یوفکا: ۱۰ عدد
پیاز بزرگ: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر: ۲ حبه
مواد لازم میانی:
برنج: ۲ ق س
پیاز (خردشده): ۴ الی ۵ عدد
پاپریکا: ۲ ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
🥐مواد لازم رویه:
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
روغن زیتون: ۳ ق س
پیازچه (ریز خردشده): ۴ الی ۵ عدد
🥐طرز تهیه:
سینه های مرغ را به همراه آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس مرغ را از ظرف خارج کرده و ریش ریش کنید، آب مرغ را کنار بگذارید. برای تهیه مواد میانی، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
برنج شسته شده، نمک، پاپریکا و فلفل سیاه پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. مرغ ریش ریش شده و آب مرغ کنار گذاشته را اضافه کنید طوری که به اندازه بند انگشت روی برنج را آب مرغ بگیرد، اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند تا آب مرغ کاملا کشیده شود.
یک عدد خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و مقداری از مخلوط مواد میانی را روی آن پخش کرده و رول کنید و این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید، زرده تخم مرغ و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و با برس روی رول های خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. برای سرو، بورک ها را در ظرف سرو بچینید.پیازچه ریز خرد شده روی آنها بپاشید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. خاگینه هویج 🍴🌸
۱-مواد لازم:دودعدد هویج،۲عدد تخم مرغ،۲قاشق ماست شیرین،۲قاشق غذا خوری آرد،وانیل،بکین پودر،زعفران.مواد شهد:۱ل شکر،۱ل آب و زعفرون دم کرده.
۲-هویج را رنده ریز کرده ابشو فشار میدیم تا خارج بشه بقیه مواد را کاملا قاطی کرده و هم میزنیم تا یکنواخت شود.
۳-نصف مواد را میریزیم در حرارت کم که خودش را بگیرد.در ظرف تفلون نسوز
۴-مواد آجیلی دلخواه را میریزیم و درشو میگزاریم تا خودش را بگیرد.گردو،بادام،پسته،دارچین،گل محمدی،هل،رنجبیل
۵-باقیمانده مواد را ریخته و درشو میگزاریم تا کاملا ببنده.
۶-برمیگردانیم طرف دیگرشم سرخ بشه.
۷-برش داده و شیره سرد را روش میریزیم و میگزاریم خوب به خودش جذب کنه.
۸-در ظرف سرو گذاشته و روش را با پسته تزءین میکنیم.
شیره هم واسه دولیوان شکر یک ونیم لیوان اب وکمی زعفران
واسه مواد میانیش هم گردو خرد شده.بادام خرد شده، پودر قند،دارچین.گل محمدی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
مواد لازم (برای ۴نفر):
گوشت گوسفند چرخ شده ٧٠٠گرم
پیاز رنده شده ۱عدد کوچک
سير خرد شده ١حبه
سس گوجه كچاپ ۱قاشق غذاخوری
نان برشته پودر شده ۱/۲فنجان
پنير پارمزان ١/٤فنجان
گشنیز خرد شده ۲قاشق غذاخوری
تخم مرغ ٤عدد
بيكن ورقه اي ١٢برش نازك
پنير چدار رنده شده ١ فنجان
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
کاهو خرد شده ۲فنجان به علاوه مخلفات دلخواه(گوجه فرنگي و خيار شور)
سس قرمز تند
نان همبرگر
🍔🍔🍔🍔🍔🍔
طرز تهیه:
۱. ترکیب کردن گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سير، پودر نان، گشنیز، پنير پارمزان، نمک و فلفل با یکدیگر و به خوبی ورز دهید.
۲. تقسیم کردن ترکیب گوشت به ٤قسمت مساوی دایره ای شکل. توجه داشته باشید اندازه ی ضخامت و بزرگی و کوچکی همبرگرها به نان و سلیقه ی شما بر می گردد، اما همبرگر های کوچک تر و نازک تر راحت تر مغز پخت می شوند. دقت کنید که زیادی هم نازک نشود، که خشک شود.
۳. گریل کردن همبرگر ها بر روی دستگاه گریل هرطرف به مدت ۷ دقیقه تا زمانی که کاملا مغز پخت شود سپس پنير چدار رنده شده را بر روي برگر ها ريخته تا پنير كاملا ذوب شود. بيكن ها را در تابه اي با حرارت ملايم سرخ كنيد. (می توانید به جای گریل برگر ها را سرخ کنید اما پیشنهاد می کنم برگر ها را گریل کنید. چرا که با این روش غذایتان سالم تر است و ضرری نخواهد داشت. در هر دو صورت بگذارید هر دو طرف برگر خوب پخته و سرخ شود).
۴. برش دادن نان ها و قرار دادن مخلفات دلخواه كه در اينجا از كاهو، گوجه و خيار شور استفاده شده و سپس قرار دادن برگرهای آماده شده داخل نان و سپس بيكن هاي سرخ شده را روى برگرها قرار دهيد يا مى توانيد دور برگر ها بپيچيد.
٥. نيمرو كردن تخم مرغ ها و قرار دادن نيمروها بر روي آخرين لايه كه بيكن ها بود و در آخر سس كچاپ سپس به همراه سيب زميني سرخ شده سرو کنید
#هات_داگ_با_آرد_ذرت 🥖🌽🥖🌽
مواد لازم برای۴ نفر
آرد پنکیک ۳ فنجان
آرد ذرت ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۲ فنجان
روغن کانولا به مقدار لازم
سوسیس هات داگ ۸ عدد
سیخ چوبی ۸ عدد
طرز تهیه
۱- در یک کاسه، آرد پنکیک ، آرد ذرت، تخم مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید.
۲- روغن را تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) داخل قابلمه گرم کنید.
۳- سیخ ها را در هر یک از هات داگ ها فرو کنید و بعد هات داگ ها را داخل مخلوط آرد بچرخانید و داخل روغن داغ سرخ کنید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید.
۴- سپس با سس باربیکیو یا سس دلخواهتان سرو نمایید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛