eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷صبح شد 🍃این صبحگاه روشن و زیبا بخیر 🌷بامداد دلکش و 🍃دلچسب و روح افزا بخیر 🌷صد سلام از من 🍃به دستان پر از مهر شما 🌷صبح من صبح شما 🍃صبح همه دنیا بخیر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌷سلام_صبحتون_بخیر_و_شادی ‎‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ‌‌‌‌‌‌
‍ ✅کوکو قارچ و سیب زمینی 😋 ۴ تا سیب زمینی متوسط اب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با ۱ ق غذاخوری ابلیمو تفت دادم تا ابش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده ، ۱ دونه پیاز متوسط رنده شده اب گرفته ، قارچ تفت خورده ، ۳ ق غذاخوری جعفری خرد شده نمک و فلفل پودر سیر ، ۱ دونه تخم مرغ و ۱ ق غذاخوری ارد سفید مخلوط کردم هم بزنید اگه حس کردید چسبندگیش کمه ۱ دونه تخم مرغ دیگه بزنید و بعد سرخ کنید ساده و خوشمزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_قارچ_و_سیب_زمینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍛 😋 🔸اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم. سپس توی یه تابه ۱ عدد پیاز درشت رو تفت دادم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند شد بهش ۲ ق غ خ زعفران دم شده زدم و یکدست که شد زیرشو خاموش کردم توی یه تابه دیگه مقداری روغن ریختم ‌و میگو های مزه دار شده رو ریختم و خوب تفت دادم و دوباره بهش زعفران زدم و خوب سرخ که شدن با پیاز های سرخ شده مخلوط کردم و بهش زرشک اضافه کرده و یه تفت خیلی کم که خورد زیرشو خاموش کردم. سپس برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاظر شده و برنج زعفرانی و جعفری خورد شده ریختم و سرو شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_پلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد ذرت     دو سوم پیمانه آرد گندم      یک سوم پیمانه بیکینگ پودر     سه چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین     سه چهارم قاشق چای خوری نمک     مقداری تخم مرغ زده شده     1 عدد ماست کم چرب     170 گرم روغن کانولا     1 قاشق غذاخوری آب لیمو     2 قاشق غذاخوری شکر    2 قاشق غذاخوری کره آب شده     2 تا 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه:  فر را روی درجه 400 ، از پیش گرم کنید درون کاسه بزرگی تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید در کاسه ای دیگر روغن، تخم مرغ، ماست و آب لیمو را با هم مخلوط کنید در وسط مواد خشک، سوراخی ایجاد کنید و مواد خیس را درون آن بریزیدمواد خشک و خیس را به آرامی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند با یک قاشق چای خوری درون هر قالب دونات، مقداری کره بچکانید و درون آن ها را چرب کنیددرون کیسه ای کوچک خمیر را بریزید و سر آن را محکم ببندید سپس در انتهای کیسه سوراخ کوچکی ایجاد کنید و با فشار، خمیر را درون قالب ها بریزید و تا نیمه آن ها را پر کنید و در وسط آن ها سوراخی ایجاد کنید اگر دوناتهایی که تهیه می کنید در سایز کوچک باشند 5- 4 دقیقه و اگر در سایز معمولی باشند 10- 8 دقیقه حرارت دهید فوروارد فراموش نشه👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_نان_ذرت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 سلام دوستان این هندونه های خوشگل هدیه دوست عزیزم هستش که تبدیل به ترشی شدن و اما طرز تهیه: ابتدا هندوانه ها رو شسته دم آنرا با قیچی گرفته و در آب سرد و نمک میریزیم و در یخچال به مدت ده روز نگهداری میکنیم و هر روز آب و نمک آن را عوض می کنیم تا تلخی شون گرفته بشه. بعد از این مدت هندوانه ها رو آبکشی کرده و در سرکه حدود یک تا دو دقیقه میجوشونیم✔ (نباید هندوانه ها نرم بشن). بعد از اینکه خنک شد در شیشه ریخته و مقداری سبزیجات معطر، سیر و فلفل اضافه میکنیم .بعد از دو هفته ترشی ما آماده ست. *این ترشی خواص فوق العاده ای داره از جمله درمان دردهای مفاصل، کاهش چربی خون و بهبود عملکرد کبد و به نوعی محافظ کبد محسوب میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_هندوانه_ابوجهل #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 #ترفند چطوری مانع از ریخته شدن گوشت کوبیده از سیخ بشیم؟ 🤔 برای اینکه گوشت کباب کوبیده از سیخ جدا نشود، کافیست قبل اینکه گوشت را به سیخ بکشید، روی سیخ آب پیاز بپاشید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_محلی 🔸دو لیوان آرد سفید قنادی با دو لیوان آرد گندم .یه قاشق غذاخوری مایه خمیر .یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر. سه قاشق غذاخوری شکر. یه قاشق مربا خوری نمک با هم مخلوط کرده یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه کرده و آب ولرم کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد وبه دست نچسبه .خمیر رو یه ساعت استراحت داده بعد چونه میگیریم و دوباره استراحت میدیم بعد چونه ها را باز میکنیم در ماهیتابه کمی روغن میریزیم و سرخ میکنیم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم لیمو شکری من😍😍🍋🍋🍋 برای هر نیم‌کیلو لیمو۲۵۰گرم شکر نیاز داریم ودر صورت تمایل چند برگ‌نعنا میتونید به جای شکر از عسل در این مخلوط استفاده کنید در حد امکان از لیموهای زرد استفاده کنید.چون سبز تلخ میشه لیموها رو بشورید وخوب خشکشون کنید بعد برشهای نازک نازک بزنید وحتمااا حتماا هسته هاش رو جدا کنید وگرنه تلخ میشه بعد از اینکه برش زدید داخل شیشه بچینید وهر یه لایه که لیمو چیدید شکر اضافه کنید تاسطح روی لیمو رو کاملا بپوشونه وبعد لایه بعد لیمو ومجدد شکر وچند برگ‌نعنا همینطور تا آخر بعد درب شیشه رو کاملا محکم کنید وبه مدت ده روز بزارید پشت پنجره ولی به شرطی که آفتاب مستقیم بهش نخوره چون‌خواصش رو از دست میده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
◦ بادمجان 1 کیلوگرم ◦ گوجه فرنگی 4 عدد ◦ سیر 3 الی 4 حبه ◦ تخم مرغ 3 عدد ◦ زردچوبه به مقدار لازم ◦ نمک به مقدار لازم ◦ فلفل به مقدار لازم ◦ رب گوجه فرنگی(دلخواه) 1 قاشق غذاخوری ◦ کره به مقدار لازم ابتدا بادمجان ها را کبابی کنید. پوست آن ها را جدا کرده، ساتوری خرد کنید. سیر ها را ریز خرد کنید و یا رنده کنید. گوجه فرنگی ها را بسیار نازک پوست بگیرید و رنده کنید. می توانید به ابعاد کوچک مکعبی آنها را خرد کنید. در تابه ای کمی کره بریزید، روی حرارت قرار دهید. وقتی کره ذوب شد سیر های خرد شده و یا رنده شده را درون تابه بریزید، زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. سپس بادمجان های کبابی و ساتوری شده را به سیر ها اضافه کنید. برای مدت 20 دقیقه بادمجان ها را به همراه سیر تفت دهید تا بادمجان ها خوب طعم بگیرند و کمی سرخ شوند. در نهایت گوجه فرنگی های رنده شده را به مواد درون تابه اضافه کنید. نمک و فلفل را نیز در این مرحله اضافه کنید. در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید. تا مخبلوط این مواد باهم خوب جا بیفتد. و آب گوجه فرنگی گرفته شود. می توانید در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی خانگی و یا آماده را به مواد اضافه کنید. در آخر مواد درون تابه را به یک سمت هدایت کنید و گوشه ای از تابه را خالی بگذارید. 2 عدد از تخم مرغ ها را درون آن فضا بشکنید و هم بزنید. بعد از اینکه تخم مرغ ها کمی خودشان را گرفتند، تخم مرغ های هم زده را با بقیه مواد مخلوط کنید. میرزا قاسمی شما آماده می باشد. می توانید یک عدد تخم مرغ باقی مانده را درون یک قالب تخم مرغ بشکنید و بدون قاطی کردن زردی آن، فرصت دهید تا گرفته و پخته شود. و پس از سرو میرزا قاسمی در ظرف مناسب، سپس تخم مرغ آماده شده را برای تزئین روی آن قرار دهید. شما می توانید میرزا قاسمی را مانند مردم خطه شمال همراه با کته، و یا با نان نوش جان کنید. میرزا قاسمی همراه با سبزی خوردن تازه، سیر ترشی، زیتون پرورده و چاشنی های خوشمزه دیگر بسیار لذت بخش خواهد بود.   نکته ها: – شما می توانید گوجه فرنگی ها را مانند بادمجان ها کباب کنید. پوست آن ها را جدا کرده و در نهایت رنده کنید. همچنین در روش دیگری، می توانید گوجه فرنگی ها را پس از شسته شدن، در آب در حال جوشیدن قرار دهید. پس از مدت 10 دقیقه آن ها را خارج کرده، پوست آن ها راحت تر جدا شده و کمی نیم پز می شوند. که در این صورت طبخ شما بسیار راحت تر می شود. – بادمجان های مورد استفاده شما می توانند از نوع بادمجان قلمی و یا بادمجان دلمه باشند. بادمجان های دلمه نیز بعد از کباب شدن بسیار خوشمزه و لذیذ می شود. – برای تزیین میرزا قاسمی میتوانید از انواع قالب پلاستیکی ژله استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میرزاقاسمی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ: ۲ عدد آب: به مقدار لازم خمیر یوفکا: ۱۰ عدد پیاز بزرگ: یک عدد نمک و فلفل: به میزان لازم سیر: ۲ حبه مواد لازم میانی: برنج: ۲ ق س پیاز (خردشده): ۴ الی ۵ عدد پاپریکا: ۲ ق س نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم 🥐مواد لازم رویه: زرده تخم مرغ: ۲ عدد روغن زیتون: ۳ ق س پیازچه (ریز خردشده): ۴ الی ۵ عدد 🥐طرز تهیه: سینه های مرغ را به همراه آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس مرغ را از ظرف خارج کرده و ریش ریش کنید، آب مرغ را کنار بگذارید. برای تهیه مواد میانی، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. برنج شسته شده، نمک، پاپریکا و فلفل سیاه پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. مرغ  ریش ریش شده و آب مرغ کنار گذاشته را اضافه کنید طوری که به اندازه بند انگشت روی برنج را آب مرغ بگیرد، اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند تا آب مرغ کاملا کشیده شود. یک عدد خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و مقداری از مخلوط مواد میانی را روی آن پخش کرده و رول کنید و این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید، زرده تخم مرغ و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و با برس روی رول های خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. برای سرو، بورک ها را در ظرف سرو بچینید.پیازچه ریز خرد شده روی آنها بپاشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورك_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. خاگینه هویج 🍴🌸 ۱-مواد لازم:دودعدد هویج،۲عدد تخم مرغ،۲قاشق ماست شیرین،۲قاشق غذا خوری آرد،وانیل،بکین پودر،زعفران.مواد شهد:۱ل شکر،۱ل آب و زعفرون دم کرده. ۲-هویج را رنده ریز کرده ابشو فشار میدیم تا خارج بشه بقیه مواد را کاملا قاطی کرده و هم میزنیم تا یکنواخت شود. ۳-نصف مواد را میریزیم در حرارت کم که خودش را بگیرد.در ظرف تفلون نسوز ۴-مواد آجیلی دلخواه را میریزیم و درشو میگزاریم تا خودش را بگیرد.گردو،بادام،پسته،دارچین،گل محمدی،هل،رنجبیل ۵-باقیمانده مواد را ریخته و درشو میگزاریم تا کاملا ببنده. ۶-برمیگردانیم طرف دیگرشم سرخ بشه. ۷-برش داده و شیره سرد را روش میریزیم و میگزاریم خوب به خودش جذب کنه. ۸-در ظرف سرو گذاشته و روش را با پسته تزءین میکنیم. شیره هم واسه دولیوان شکر یک ونیم لیوان اب وکمی زعفران واسه مواد میانیش هم گردو خرد شده.بادام خرد شده، پودر قند،دارچین.گل محمدی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔 مواد لازم (برای ۴نفر): گوشت گوسفند چرخ شده ٧٠٠گرم پیاز رنده شده ۱عدد کوچک سير خرد شده ١حبه سس گوجه كچاپ ۱قاشق غذاخوری نان برشته پودر شده ۱/۲فنجان پنير پارمزان ١/٤فنجان گشنیز خرد شده ۲قاشق غذاخوری تخم مرغ ٤عدد بيكن ورقه اي ١٢برش نازك پنير چدار رنده شده ١ فنجان فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم کاهو خرد شده ۲فنجان به علاوه مخلفات دلخواه(گوجه فرنگي و خيار شور) سس قرمز تند نان همبرگر 🍔🍔🍔🍔🍔🍔 طرز تهیه: ۱. ترکیب کردن گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سير، پودر نان، گشنیز، پنير پارمزان، نمک و فلفل با یکدیگر و به خوبی ورز دهید. ۲. تقسیم کردن ترکیب گوشت به ٤قسمت مساوی دایره ای شکل. توجه داشته باشید اندازه ی ضخامت و بزرگی و کوچکی همبرگرها به نان و سلیقه ی شما بر می گردد، اما همبرگر های کوچک تر و نازک تر راحت تر مغز پخت می شوند. دقت کنید که زیادی هم نازک نشود، که خشک شود. ۳. گریل کردن همبرگر ها بر روی دستگاه گریل هرطرف به مدت ۷ دقیقه تا زمانی که کاملا مغز پخت شود سپس پنير چدار رنده شده را بر روي برگر ها ريخته تا پنير كاملا ذوب شود. بيكن ها را در تابه اي با حرارت ملايم سرخ كنيد. (می توانید به جای گریل برگر ها را سرخ کنید اما پیشنهاد می کنم برگر ها را گریل کنید. چرا که با این روش غذایتان سالم تر است و ضرری نخواهد داشت. در هر دو صورت بگذارید هر دو طرف برگر خوب پخته و سرخ شود). ۴. برش دادن نان ها و قرار دادن مخلفات دلخواه كه در اينجا از كاهو، گوجه و خيار شور استفاده شده و سپس قرار دادن برگرهای آماده شده داخل نان و سپس بيكن هاي سرخ شده را روى برگرها قرار دهيد يا مى توانيد دور برگر ها بپيچيد. ٥. نيمرو كردن تخم مرغ ها و قرار دادن نيمروها بر روي آخرين لايه كه بيكن ها بود و در آخر سس كچاپ سپس به همراه سيب زميني سرخ شده سرو کنید
#همبرگر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥖🌽🥖🌽 مواد لازم برای۴ نفر آرد پنکیک ۳ فنجان آرد ذرت ۱ فنجان تخم مرغ ۱ عدد آب ۲ فنجان روغن کانولا به مقدار لازم سوسیس هات داگ ۸ عدد سیخ چوبی ۸ عدد طرز تهیه ۱- در یک کاسه، آرد پنکیک ، آرد ذرت، تخم مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید. ۲- روغن را تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) داخل قابلمه گرم کنید. ۳- سیخ ها را در هر یک از هات داگ ها فرو کنید و بعد هات داگ ها را داخل مخلوط آرد بچرخانید و داخل روغن داغ سرخ کنید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید. ۴- سپس با سس باربیکیو یا سس دلخواهتان سرو نمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هات_داگ_با_آرد_ذرت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوشنبه تون عالی 🌞 الهی امروزبه🌸 آرزوهاتون برسید🌸 الهی🌸 حالتون خوب 🌸 لحظه هاتون شیرین🌸 کارهاتون موفق 🌸 مشکلات تون آسان و🌸 زندگیتون با🌸 خوشبختی سپری بشه🌸 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم : خمیر مایه 1قاشق غذاخوری شیر ولرم 1 پیمانه تخم مرغ 1عدد شکر 1/2 پیمانه شیر خشک 3 قاشق غذاخوری خامه بسته صورتی 3 قاشق غذاخوری بهبود دهنده 1/2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو وقهوه باهم 2 قاشق غذاخوری پودر نسکافه2 قاشق غذاخوری کره آب شده 1/4پیمانه وانیل کمی،نمک کمی آرد حدودبه میزان لازم کره برای لایه وسط خمیرها 100 گرم ذوب شده ولی خنک طرز تهیه: اول شکر ومایه خمیر رو تو شیر ولرم می ریزیم ومیزاریم 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ وکره و وانیل و نمک وشیرخشک وبهبود دهنده وخامه رو اضافه با هم می زنیم وبه مایع خمیر آماده اضافه کنیدو مواد رو به ۳ قسمت (۲ قسمت مساوی و ۱ قسمت کمی بزرگتر ) تقسیم می کنیم وقسمت بزرگتر رنگ سفید خمیره ، به دوقسمت بعدی به یکیشون نسکافه واگه خواستی خوشرنگ تر بشه میتونی کمی زعفران غلیظ هم اضافه کنی وبه دیگری کاکائو وقهوه رواضافه و با آرد به شکل خمیری که زیاد سفت نباشند ولی به دست نچسبند آماده میکنیم به1/3 بزرگتر خمیر ساده سفید رو با آرد آماده وهر۳خمیر رو در۳ ظرف جدا گانه روش سلفون می کشیم و تا 1ساعت استراحت میدیم .بعد استراحت خمیر های رنگی رو هر کدام به ۴ قسمت وسفید رو به ۵ قسمت تقسیم و خمیر سفید رو به شکل مستطیل حدود ۲۵*۲۰ پهن و کره رو با برس روش میمالیم ولایه بعدی خمیره کاکائویی به همان اندازه باز وروی خمیر سفید گذاشته ودوباره کره مالیده وسپس خمیر نسکافه ای رو به همان اندازه باز وروی خمیر های قبلی گذاشته ومجدد کره مالیده وتا اتمام خمیرها بهمین تربیت کار رو به اتمام میبر یم فقط لایه اول وآخر کارمون خمیر ساده سفید هستش وروی لایه آخری کره مالیده نمیشود حالا از طول خمیرها رو به ۱۰ قسمت تقیسم وهرکدام رو مثل نان سمیت پیچیده ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم، ودر فر 180 درجه حدود۴۵ دقیقه گذاشته بعد آماده شدن نوش جان بفرمای ، نکته: نسبت به نوع و دمای فر این تایم میتونه متفاوت باشه. نوش جونتون 😋😋😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
الان فصل خرمالو هست. برای همین یه دستور کیک خرمالو براتون میزارم که اگه عاشق خرمالو هستید کیکش رو هم درست کنید و همراه خانواده لذت ببرید. مواد لازم: روغن مایع 1 پیمانه شکر 300 گرم تخم مرغ 3 عدد آرد 300 گرم جوش شیرین ¼ قاشق چای خوری نمک ¼ قاشق چای خوری بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری خرمالوی پوست گرفته و پوره شده 1 پیمانه گردوی خرد شده 40 گرم طرز تهیه: روغن مايع، شكر و تخم مرغ ها را بزنيد تا پف كند و سفيد شود. آرد، جوش شيرين، نمك و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده به مواد قبلي اضافه كنيد و اجازه دهيد تا خوب مخلوط شود. سپس خرمالو و گردو را نيز به مخلوط بيفزاييد.مايه آماده را در قالب گرد وسط خالي به قطر 25 سانت كه چرب و آردپاشي شده ريخته و در فر 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 تا 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_خرمالو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان خانگی مواد لازم برای۴ نفر پیاز نازک حلقه کرده ۱ عدد آرد ذرت ۱۷۵ گرم آرد برنج ۱۰۰ گرم بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری شکر ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری پنیر چدار ۱۱۵ گرم شیر ۲۰۰ میلی لیتر تخم مرغ ۲ عدد پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری روغن آفتابگردان ۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم نمایید. ۲- قالب لوف 900 گرمی را کمی چرب کنید. ۳- روغن را در تابه‌ای گرم نمایید، پیاز را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. ۴- سپس آرد ذرت، آرد برنج، بیکینگ پودر، شکر و نمک را در کاسه‌ای بریزید و خوب مخلوط کنید. ۵- آنگاه پنیر را بیفزایید و خوب مخلوط نمایید. ۶- حالا شیر، تخم‌مرغ‌ها، پودر زنجفیل و روغن آفتابگردان را خوب با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس آن را به مخلوط آرد اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید. اکنون آن را با نیمی از پیاز پخته و خنک شده خوب مخلوط نمایید. ۷- خمیر نان را در قالب آماده شده بریزید، روی آن را صاف کنید و برای حدود 45 دقیقه بپزید تا نان بالا بیاید و طلایی شود. ۸- سپس اطراف نان را با چاقو از قالب جدا نمایید و نان را روی توری سیمی بگذارید تا کمی خنک شود. حالا روی نان را با پیاز باقیمانده تزئین کنید و برش بزنید. 🍞🍞🍞🍞🍞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_خانگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. موز و سیب با سس کاراملی مواد لازم برای تهیه کیک موزی:کره نرم همدمای محیط ۱۱۰گرم.شکر سفید ۸۰ گرم.شکر قهوه ای ۸۰ گرم.تخم مرغ درشت۲عدد(۱۳۰ گرم)وانیل مایع۱/۲ق چ.موز کاملا رسیده و پوره شده ۳عدد(بدون پوست۲۵۰گرم).بیکینگ پودر۲ق چ.جوش شیرین۱/۲ق چ.نمک۱/۲ق چ.دارچین ۳/۴ق چ.زنجبیل ۱/۴ق چ.آرد سفید سه صفر۳۴۰ گرم.ماست ساده۶۰ گرم. مواد لازم برای آماده کردن سیب: سیب بدون پوست و خردشده ۳۰۰گرم(سه عدد متوسط یا پنج عدد کوچک).کره ۲۰ گرم.آب۱ق غ.وانیل ۱/۴ق چ.شکر قهوه ای ۱/۴پ.دارچین ۱ق چ.زنجبیل۱/۲ق چ.جوز هندی۱/۲ ق چ کره را داخل تابه گرم کنید و بقیه مواد را اضافه کرده روی حرارت بذارین تا سیب کمی نرم بشه و بعد اجازه بدین تا خنک بشه. طرز تهیه کیک: کره و شکرها رو با همزن بزنید تا مثل کِرِم بشه بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه و پس از هریک خوب بزنید(حدود یک دقیقه)وانیل هم بریزید.پوره موز اضافه و مخلوط کنید.ماست بریزید و مخلوط کنید.آرد،دارچین و زنجبیل،بیکینگ پودر ،نمک و جوش شیرین رو دوبار با هم الک کنید و با مواد مخلوط کنید.قالب میان تهی ۲۵ سانت را چرب و آردپاشی کنید.نیمی از خمیر کیک رو با قاشق داخلش بریزید(خمیر کمی سفته)نیمی از سیبهای آماده شده رو روش بریزید و پخش کنید.سپس بقیه خمیر کیک و بعد بقیه سیبها.با نوک کارد خمیر کیک و سیبها رو با هم مخلوط کنید قالب رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۰_۵۰ دقیقه قرار بدین سپس با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادس.روی توری فلزی خنک و با سس کاراملی نوش جان کنید. -برای اینکه کیک به قالب نچسبه قالب رو با کره همدمای محیط چرب کنید آرد بپاشید آرد اضافی رو خارج کنید قالب رو بذارین یخچال تا کره سفت بشه بعد خمیر کیک رو داخلش بریزین. -من اندازه ها رو (بخصوص آرد) به گرم میگم چون هر کسی ممکنه آرد رو یه جور پیمانه کنه و برای اینکه نتیجه کار خودتون خوب بشه لطفا شما هم وزن کنید.یه ترازوی کوچک دیجیتال برای شما دوست عزیزی که علاقه مند به پخت کیک هستید لازمه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛