eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کارامل مواد لازم برای کرم کارامل  تخم مرغ = ۵ عدد شکر= ۲۲۰ گرم  شیر= نیم لیتر وانیل = نصف قاشق مرباخوری طرز تهیه کرم کارامل در ابتدا بهتر است شربت کارامل را تهیه کنید.برای تهیه شربت آن ، هفتاد گرم شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم طلایی شود، پس از آنکه رنگ شربت طلایی شد، نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهیدتا شربت به خوبی بجوشد; به حدی که ذرات شکرکاملا در شربت حل و غلیظ شود. سپس شربت رادر ظرف دیگری بریزید و جدار ظرف را نیز به شربت آغشته کنید. در این لحظه ، شربت شما آماده است .پس از تهیه شربت کارامل ، شیر را با شکر باقی مانده روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و پس از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را خوب بهم بزنید و با شیر سرد شده مخلوط کنید و مواد را در ظرفی که به شربت کارامل آغشته کرده اید، بریزید و داخل فر که ازقبل با حرارت ۳۵۰ درجه گرم کرده اید، به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید.پس از گذشت این مدت ، چنگال را در کرم فرو کنید. اگر مواد به چنگال نچسبد، کارامل شما آماده است . سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_کارامل #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم 500 گرم کادایف ویا رشته ختایی نرم(تل کادایف) 150 گرم کره آب شده 2 پیمانه گردو، درشت خرد شده برای شربت: 4ونیم پیمانه آب 4 پیمانه شکر آب نصف یک لیمو ترش طرزتهیه 🍳🍳 🍽برای شربت، آب و شکر رو حدود 15 دقیقه بجوشونین، بعد آب لیمو رو اضافه کنین و 5 دقیقه دیگه بجوشونین بعد از روی حرارت بردارید تا سرد شه. 🍽کره آب شده رو مثل ویدئو، روی کادایف ها بریزین و با دست به کادایف ها بخورونین.نصف کادایف هارو داخل قالب 20 در 30 سانتیمتری که خوب کره مالیدین، پخش کنین و روش گردو هارو بریزین و یکنواخت کنین و بعد نصف دیگه کادایف هارو روشون بریزین و یکنواخت کنین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا هم روش و هم زیرش سرخ شه، سپس با چاقو ببرین و شربت سرد رو روی باقلوای گرم بریزین و 1-2 ساعت صبر کنین تا شربتو بکشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرني_خرما_بدون_شكر مواد لازم : شير. يك و نيم ليوان دسته دار ارد برنج. دو ق غ  نشاسته ذرت. يك ق غ خرما. پنج عدد دارچين. نصف ق چ . هسته خرما رو دراورده و با كمي اب روي حرارت گذاشته تا نرم شود،خرما را با چنگال له كنيد ، ارد ر نشاسته را به شير سرد اضافه و هم بزنيد تا كامل تركيب شوند ،خرما و دارچين را نيز به شير. اضافه و روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا بجوشد و قوام ايد .سپي در ظرف سرو ريخته و دو مين صبر كنيد وبه دلخواه تزيين كنيد ، #نكته: اگه دوست دارين فرني شيرين باشه مقدار خرما رو تا دو برابر زياد كنيد ، من كم شبرين دوست دارم . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ايتاليايي  سالادی که با لوبيا چيتي درست ميشه و تركيب و طعم عالي داره رو من اينطور درست كردم،سينه مرغ پخته و خرد شده ،سيب زميني پخته و رنده شده دو پيمانه،تخم مرغ پخته و رنده شده دو عدد،لوبيا چيتي پخته يك پيمانه،خيار شور خرد شده و ذرت هر كدام نصف پيمانه،سبزي معطر سه ق غ(من از جعفري و گشنيز استفاده كردم)،پياز كوچك نگيني خرد سده يك عدد،سس اين سالاد تركيب سس مايونز و ماست به ميزان دلخواه،نمك و فلفل و آبليمو مقداري،همه مواد رو مخلوط و سرو ميكن #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذا و همچنین پیش غذای و فینگر فود خوش خوراک و خوشمزه و مخصوصا کسایی که بادمجون دوست دارن . برای ۹ تا ۱۰ عدد بادمجان ۵ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم رب گوجه ۲ ق غ از بادمجون های گوشتی و دراز استفاده کنین . بادمجون ها رو پوست کندم . هر کدوم رو به درازا به ۴ قسمت برش دادم . روش نمک پاشیدم و گذاشتم یه چند ساعت بمونه جلوی آفتاب . بعد بادمجان ها رو داخل تابه با روغن خیلی کم سرخش کردم . در تابه رو من میزارم ، این جوری دیگه نیاز به ریختن روغن زیاد نیستش . برای تهیه مواد گوشتی (البته که مواد سلیقه ای هستش و حتی می تونین کوفته قلقلی درست کنین ) ، پیاز رو نگینی کردم و با روغن تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو بهش اصافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه ای رو هم نگینی کردم و ریختم توش . حالا خودتون هر چی دوست دارین میتونین بریزین کاملا سلیقه ای هستش . نمک و فلفل و زردچوبه و رب هم اضافه کردم . بعد از کمی تفت دادم از روی گاز برداشتم . بادمجون های سرخ شده رو به شکل + روی هم قرار دادم . وسطش مواد گوشتی ریختم و بادمجون ها رو به صورت بقچه پیچیدم . برای فیکس کردنش از خلال دندون استفاده کردم . توی تابه کمی رب گوجه رو با روغن تفت دادم و بهش یه کم آب اضافه کردم و گذاشتم جوشید . کمی نمک و زردچوبه هم ریختم .بادمجون های بقچه ای رو توش گذاشتم . در تابه رو هم گذاشتم تا بادجون ها بپزن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بقچه_بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: سویا دانه ریز خیس خورده: ۲ پیمانه جعفری تازه خرد شده: ۴ قاشق غذا خوری پیاز متوسط: ۲ عدد آرد سوخاری: ۳ قاشق غذا خوری تخم مرغ:۲-۳ عدد سیب زمینی متوسط: یک عدد نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم پودرسیر و زیره: به مقدار لازم زردچوبه و آویشن: به مقدار لازم طرز تهیه: 👈سویا را که قبلا با آب گرم خیس کردید از آب دربیاورید و آب آن را بگیرید. پیاز و سیب زمینی را رنده کرده آب آن را بگیرید به سویا اضافه کنید.جعفری خرد شده، تخم مرغ و آرد و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روغن را در تابه داغ کنید و از مایه با قاشق بردارید داخل روغن داغ بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. بعد هم روی دستمال پهن کنید تا روغن اضافی آن کشیده شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_سویا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. سلام.روز همگی بخیر.🙂 من اومدم با یه فینگرفود خوشمزه،که قطعا همه عاشقش میشن!میتونید به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی یا کنار غذاهای دیگه در میهمانی هاتون سرو کنید و لذت ببرید.ولی دیگه باید قید رژیم و ...بزنیدا! اینم بگما!🙈 . مواد لازم: مرغ چرخ شده ۲۵۰ گرم سیب زمینی پخته ۱ عدد متوسط پنیر پیتزا یا... ساقه پیازچه خرد شده ۱ ق س پیاز رنده شده و آبگرفته ۱ عدد کوچک سیر ۶ حبه تخم مرغ زده شده ۲ عدد آرد سوخاری به میزان لازم پودر پاپریکا،آویشن،زنجبیل،فلفل و نمک به میزان لازم روغن ... مرغ،سیب زمینی پوسته گرفته،سیر و پیاز و ادویه هارو بریزید توی مخلوط کن تا کاملا مخلوط بشن.(اگر مواد خیلی سفت شد،ته فنجان آب اضافه کنید).به اندازه گردو از موادتون بردارید و گوله کنید و وسطشُ کمی فشار بدید و یه تکه پنیر و چندتا دونه ساقه خرد شده پیازچه بذارید و کاملا به شکل توپ فرمش بدید.گلوله هارو به ترتیب در تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بغلتونید و در روغن فراوان سرخ کنید یا در کف ظرف نسوز بچینید و روش کمی روغن اسپری کنید و در فری که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردید قرار بدید تا طلایی بشن.نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛