#کتلت
مواد لازم
سیب زمینی سه عدد بزرگ
پیاز یک عدد
گوشت چرخ کرده (۲۰۰تا۳۰۰)گرم
ادویه و نمک به مقدار لازم
تخم مرغ دو عدد
سبزی خشک مخصوص کتلت به مقدار لازم
طرز تهیه
سیب زمینی رو رنده کنید و ابشو بگیرین پیازو هم رنده کنید ابشو بگیرین با هم مخلوط کنین تخم مرغ و گوشت و ادویه و نمک و سبزی خشک رو بهش اضافه کنین و همه رو با هم خوب مخلوط کنین در اخر هم تو روغن به شکل دلخواهتون سرخ کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آمده و عطر و گلاب آورده🌸🍃
برچشم خمار عشق خواب آورده🌸🍃
بگشای درو پنجره تا هست شوی🌸🍃
چون آتش وشور بیحساب آورده🌸🍃
سلام
صبحتون بخیر و شادی
❤️🌷🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷#لوبيا_پلو_شيرازي
براي درست كردنش دو پيمونه لوبيا چشم بلبلي رو با كمي نمك و زرچوبه بپزید بزارید کنار
برنج رو موقع ابكشي اگر شويد تر داريد بهش اصافه کنید ي جوش زد ابكش كنيد (در اصل بايد تر باشن شويدا )
يا مثلا موقعي كه ابكشي كرديد شويدخشك بپاشيد با لوبيا ها قاطي کنید،
ته قابلمه تهديگ مورد نظرتون بزاريد و برنج رو بزاريد دم بكشه .
اين غذا همراه گوشت چرخكرده ،قلقلي و مرغ ميتونه سرو بشه .
كه يك عدد پياز تفت بدهید طلايي شد گوشت رو اضافه كنید نمك فلفل ي كوچولو رب بزنید و با برنج سرو كنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كراكت_سيبزميني
سيب زميني پخته شده متوسط ٥ عدد
تخم مرغ ٢ عدد
ذرت ابپز شده ٢ ق غ
يك سوم سينه مرغ ابپز شده
پنير پيتزا ٣ ق غ
هويج پخته شده ١ عدد
جعفري ساتوري شده يك ق غ
پياز كوچك يك عدد
پودر سوخاري به ميزان لازم
نمك ، فلفل سياه ، پودر سير به ميزان لازم
سيب زميني ، هويج ، ذرت ، پنير پيتزا ، سينه مرغ ،پياز رو با غذاساز ميكس ميكنيم ( يا چرخ كنيد ) پس از ميكس شدن ادويه و يك عدد از تخم مرغ ها و جعفري رو اضافه ميكنيم ورز ميديم با دست به شكل دلخواه در مياريمشون داخل يه سيني كه كاغذ روغني انداختيم ميچينيم و ٢ ساعت داخل فريزر ميذاريم بعد از ٢ ساعت از فريزر خارج كرده يك عدد تخم مرغ رو همزده كراكت ها رو داخل تخم مرغ زده و داخل پودر سوخاري ميزنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم
نكته : موقع سرخ كردن كراكت ها حتما بايد يخ زده باشن تا دفرمه نشن .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستیل_زنجبیل
موادلازم:
۲۰۰گرم زنجفیل تازه
۳قاشق سوپخوری نشاسته
۴قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک پ عسل
۳لیوان اب
طرز تهیه:
زنجبیل تازه رو بارنده ریز رنده میکنیم ومیذاریم با یه لیوان اب خوب بپزه بعد میکسش میکنیم واز صافی ردش میکنیم پودر نشاسته وژلاتین وعسل یا میتونید شکر استفاده کنید ولی من از عسل استفاده کردم .با 3 لیوان اب
مخلوط کرده رو حرارت ملایم میذارید تا خوب غلیظ بشه وبپزه بعدته سینی سلیفون کشیده ومواد روتوش پهن میکنیم ودر یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه وبعد برش میزنیم ومن تو ارد غلطوندم تا چسبندگیش برا یه روز تو هوای ازاد میذاریم تا کمی خشک بشه ..طعم کمی تند اما خیلی خوشمزه با چای 😋😋😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_رافاالو(دسر شیر)
رافاالو همون شکلات توپی هستش که روی دسر گذاشته
200 میلی لیتر خامه
300 میلی لیتر شیر سرد(1ونیم لیوان)
40 گرم شکر(2 قاشق غذاخوری)(به اختیار کم یا زیاد کنین)
40 گرم پودر نارگیل(2 قاشق غذاخوری)
50 گرم نشاسته(2ونیم قاشق غذاخوری)
100 گرم شکلات سفید
-
بجز شکلات همه موادو خوب هم بزنین تا یکنواخت شن، بعد بزارین روی شعله و مدام مخلوط کنین تا بجوشه،بعد از روی شعله بردارین و تکه های شکلاتو اضافه کنین و کمی دیگه مخلوط کنین و بعد داخل ظرفهای دلخواه بریزین و بزارین سرد شه بعد روش شکلات توپی بزارین و روش پودر نارگیل بریزین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب_زمینی_خوشمزه
👈برای شروع سیب زمینی هاروچیبسی خردکنید وچندساعت تواب سرد بزارین بعد داخل روغن فراوان باکمی نمک حسابی سرخ کنید
بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعدکمی سس کچاب،خردل،مایونز هرکدوم که دوست داشتین،بعدکمی هم ورقه های ژامبون خردشده به جاش مرغ هم میشه ریخت وبعد کمی هم پنیر ،چندلایه تکرار کنیدبعدبزارین توفر یا ماکرو تاپنیراب بشه وگریل بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#طرز_تهیه_ادویه_پلویی
✅پودر دارچین 4 قاشق سوپخوری
✅پودر زیره 2 قاشق سوپخوری
✅پودر هل 1 قاشق چایخوری
✅پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری
✅پودر گل سرخ 6 قاشق سوپخوری
🔴برای داشتن ادویه عالی و خوش عطر و بو ادویه ها را در منزل خودتان آسیاب نمایید ، بهتر است چوب دارچین را ابتدا داخل هاون بکوبید و سپس در آسیاب نرم کنید تا تیغه های دستگاه آسیب نبیند
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فوت_فن_انواع_ته_ديگ
#ته_دیگ_زعفرانی:
برنج را ابکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع ,نصف فنجان اب سرد و نصف فنجان هم زعفران اب کرده پر رنگ بریزید و بد برنج ابکش شده را روی ان بریزید دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بکذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جا بیفتد
#ته_دیگ_نان:
کف قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید سپس برنج را روی نان ها بریزید و دم کنید.
#ته_دیگ_کدو_حلوایى:
کدو حلوایی را پوست بگیرید. دانه های آن را جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، کف ظرف را کمی نمک و روغن بریزید. کدو حلوایی های قالب زده را کف قابلمه بچینید. روی آن کمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بکشد.
#ته_دیگ_قارچ:
قارچ را ورقه کنید. کف قابلمه کمی روغن ، نمک و زردچوبه بریزید و قارچ ها را بچینید. وقتی روغن کاملا داغ شد و قارچ ها شروع به سرخ کردن کردند ، برنج را روی آن اضافه کنید.
#ته_دیگ_نان_تست:
نان تست را قالب بزنید با به شکل دلخواه برش دهید و کف قابلمه بچینید.سپس روغن بریزید سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
#ته_دیگ_سیب_زمینی_کنجدی_و_گشنیز:
سیب زمینی ها را ورقه ای کنید یا قالب بزنید و روی کنجدها بزنید تا کنجد به آن ها بچسبد. کف قابلمه را روغن ریخته و سیب زمینی کنجدی ها را بچینید ، در اطراف آن نیز میتوانید از چند شاخه گشنیز استفاده کنید تا زیباتر شود. سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
#ته_دیگ_سیب_زمینی_با_زیره:
کمی روغن ته قابلمه بریزید، زیره را درون روغن بریزید و سیب زمینی ها را روی آنها بچینید سپس برنج را روی آن بریزید.
#ته_دیگ_سیب_زمینی_نگینی_خلالی:
سیب زمینی ها را خلالی یا نگینی خرد کنید و تا حد امکان همه آنها یک اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آنها برنج آبکش شده را بریزید.
#ته_دیگ_بال_مرغ:
ابتدا روی بال مرغ ها نمک و زردچوبه بزنید. سپس کمی روغن کف قابلمه بریزید پس از اینکه داغ شد، بال مرغ ها را بچینید و برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
#ته_دیگ_تخمه_و_کنجد:
برای تهیه این ته دیگ مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان و کنجد را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید. توجه داشته باشید، این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن می شود
#ته_دیگ_اسفناج:
برگ های تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید یا اینکه اسفناجی که برای بورانی دست کرده اید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دم کنید
#ته_دیگ_کاهو:
کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلو های سبز رنگ عالی است. مثل باقالی پلو، شوید پلو و..
#ته_دیگ_کاهو_و_سیب_زمینی:
سیب زمینی ها را ورقه کنید ، کف قابلمه روغن بریزید و سیب زمینی ها را به شکل دلخواه در کف قابلمه بچینید . یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
#ته_دیگ_با_گل_های_خوراکی:
کف قابلمه یا قالب کمی روغن بریزید و به دلخواه کمی هویج ورقه ورقه شده یا رنده شده ، یا گلبرگهای گل محمدی را در یک طرف و در طرف دیگه برگهای کاهو را بچینید و برنج را روی آن بریزید . دقت کنید که ته دیگ شما نسوزد.
#ته_دیگ_چوب_شور:
کف قابلمه روغن بریزید. چوب شورها را روی آن بچینید. سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
#ته_دیگ_تخمه_آفتابگردان:
ته قابلمه مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید. توجه داشته باشید، این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن می شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_مرغ_پنیری
مرغ چرخ شده.....۳۰۰گرم
پیاز رنده شده(اب گرفته)......۱عدد
نمک و فلفل و پودر سیر.....به میزان لازم
ارد سفیدو ارد سوخاری.....به میزان لازم
تخم مرغ.....۲عدد
پنیر تکه ای(پروسس مارک کاله).....به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز رنده کنید.حتما اب پیاز بگیرید.به همراه نمک و فلفل و پودر سیر،به مرغ چرخ شده اضافه کنید.خوب ورز بدید.به اندازه یه نارنگی کوچک برداشته کف دست باز می کنیم،یه تکه پنیر وسط گوشت گذاشته و گوشت را جمع می کنیم.ابتدا داخل ارد سفید بعد تخم مرغ زده شده در آخر در ارد سوخاری می غلطانیم.(برای چسبندگی گوشت بهتره کمی دست را خیس کنیم تا گوشت به دست نچسبد)همه توپک ها را درست کنید حدود دو ساعت داخل یخچال بزارید تا یکم خودشو بگیره.بعد داخل روغن داغ سرخ کنید.بهتر روغن را در کوچک بریزد که توپک ها به صورت غوطه ور در روغن قرار بگیرد.
امیدوارم این غذای خوشمزه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سیب_و_دارچین
حتما پخته بودن کیک رو چک کنین.حتما آرد +ب پ رو ۳ بار الک کنید...
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 2/1 پیمانه ...۸۳ گرم
کره 50 گرم اب کرده
ماست 1 پیمانه
آرد 210 گرم یا 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
سیب 3 عدد
پودر دارچین
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه
شکر ،روغن و کره را چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگش روشن شه. تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید . بعد ماست را اضافه کنید .آرد و بیکینگ پودر را با قاشق به بقیه مواد اضافه کنید یا با همزن دور کند کمی بزنید
مواد را در قالب 30×20 بریزید و سیب ها روی مایع کیک بگذارید و روی آن دارچین بریزید و به مدت 40-45 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_چینی
پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی
شیر یک ششم پیمانه
ماءالشعیر لایت نصف پیمانه
تخم مرغ دو عدد
ارد تقریبا یک پیمانه
نمک ، فلفل، پودر سیر ب میزان لازم
آبلیمو دو ق غ
مایه خمیر نصف ق غ
زعفران حل شده یک ق غ
شیر و ماءالشعیر و مخمر رو با هم مخلوط کنید سپس تخم مرغ و نمک، فلفل و پودر سیر رو اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید سپس ارد رو کم کم اضافه کنید نوع ارد خیلی مهمه. من از یک پیمانه دو قاشق غذاخوری کاملا سر پر بیشتر زدم ( غلظتش مثل ماست چکیده بشه) در نهایت ابلیمو و زعفران رو اضافه کنید درشو ببندین خمیر رو یه ربع الی بیست دقیقه استراحت بدین سپس فیله ها رو ک بصورت نوار باریک در اوردین داخل خمیر بذارید باز یه ربع بهش استراحت بدین. سپس در حالی ک تمام سطح مرغ ب این خمیر اغشته ست داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_مرغ_و_ذرت
#فینگرفود
مواد لازم برای 12 عدد:
مرغ پخته و خُرد شده 100 گرم
کره 40 گرم
آرد 150 گرم(1پیمانه)
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر نصف پیمانه
ذرت پخته یا کنسرو 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.
در ظرف دیگری شیر+کره نرم+تخم مرغ را مخلوط کنید.
سپس مرغ خُرد شده +ذرت را هم به مواد شیر اضافه و مخلوط کرده و بعد مخلوط آرد را به تدریج افزوده و مخلوط کنید.
در قالب کاپ کیک کپسول کاغذی قرار دهید و کمی کپسولها رو چرب کنید و مواد را بین قالبها تقسیم کنید.
قالب را برای 15 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از مافینها در بیاید در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید .
اگر بعد از اتمام پخت لازم بود کمی گریل فر را روشن کنید تا روی مافینها طلایی شود.
🌹به مواد بالا میتونید فلفل دلمه خُرد شده ،قارچ تفت داده شده،آویشن و پودر سیر اضافه کنید.(من فقط از ذرت و مرغ استفاده کردم)
حتما از کره استفاده کنید و روغن مایع رو جایگزین نکنید.
همه مواد به دمای محیط رسیده باشند
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوخاری
#فيله_سوخارى
برای تهیه این غذا فقط کافیه تخممرغ; سس سویا ; پودر فلفل قرمز و سیاه، پودر سیر، پودر زنجبیلو باهم مخلوط کنید. بعد فیلههای مرغتونو به مدت 1 ساعت داخل این مخلوط در یخچال قرار بدید.
بعد فیلهها رو تک تک از این مخلوط بیرون بیارید و داخل مخلوطِ پودر سوخاری اسپایسی و کورن فلکس خورد شده بغلطونید و در روغن غوطه ور با شعله ملایم سرخشون کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸آغاز کنم به نامت
💖ای حضرت دوست
🌸هر آنچه شود
💖به نامت آغاز، نکوست
🌸دفترچهٔ عشق را اگر بگشاییم
💖سطر از پی سطر،
🌸آیتی از تو در اوست
💖سلام
🌸صبحتون پرخیر و برکت
💖الهی به امید تو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️
#کیک_با_روکش_ژله
کیک ۱ عدد
ژله با طعم دلخواه ۳ بسته
بستنی ۳ لیوان
آب جوش ۳ لیوان
ژله آلوئه ورا برای تزئین ۱ بسته
پودر ژله برای ژله رولی ۱ بسته
ژله به رنگ سبز برای برگ ۱ بسته
بستنی برای ژله رولی ۱ عدد
یک کیک رو از قبل با هر دستوری که خودتون دارین آماده کنین و بزارین کاملا سرد بشه قالبی بزرگتر از قالب کیک بگیرین و چربش کنین و یک ربع تو فریزر بزارین یک بسته از ژله هارو بگیرین و با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کنین تا تمام ذرات ژله حل بشه و بزارین کاملا سرد بشه بعد بهش یک لیوان بستنی اضافه کنین (برای اینکه مطمین بشین ژله خوب سفت میشه بستنی از یک لیوان کمتر بریزین مثلا دو سوم لیوان) ژله آماده شده رو بریزین تو قالب و بزارین یخچال تا ببنده دو بسته دیگه ژله رو با هم با دو لیوان آب جوش مخلوط کنین وقتی کاملا سرد شد با کمتر از دو لیوان بستنی حدود یکی و نصف بستنی مخلوط کنین (بستنی کمتر بریزین که بهتر ببنده) بزارین یخچال تا ژله نیم بند بشه (یعنی مثل سفیده تخم مرغ بشه) قالب رو از یخچال بیرون میاریم وقتی ژله زیرین سفت شد کیک رو روی ژله زیری میزاریم فقط طوری کیک رو بزارین که وسط قالب قرار بگیره و چون قالب بزرگتر از کیک هست دور تا دور کیک خالی میمونه حالا اون دوبسته ژله ای که نیم بند شده از یخچال بیرون بیارین و خوب هم بزنین بعد بریزین دور تا دور کیک و روی کیک ژله باید کل سطح کیک رو بپوشونه (اگه ژله کم اومد از بسته بیشتری استفاده کنین) اگه ژله نیم بند باشه دور کیک بریزین ژله اصلا به خورد کیک نمیره ولی اگه ژله به خورد کیک هم بره عیبی نداره چون وقتی که تو یخچال میزارین ژله تو بافت کیک میبنده و سفت میشه که تو این حالت هم خوشمزست این مرحله کیک تموم مبشه مابقی کارها برای تزیین کیک و کارهای اضافه هست و همون طور که گفتم میتونین انجام ندید یا طبق سلیقه خودتون تزیین کنین برای تزیین اول باید ژله رولی درست کنین دستور ژله رولی (یک بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش و یک بستنی لیوانی کوچیک روکه هنوز ژله گرمه داخلش میریزیم و میزاریم بستنی با دمای ژله آب بشه وقتی کاملا بستنی آب شد خیلی اروم دو دور هم بزنین زیاد هم نزنین دورنگ نمیشه بعد بریزین تو یه سینی ۲۰ در ۳۰ که از قبل داخلش پلاستیک گذاشتین و چرب کردین بریزین و بزارین یخچال بعد چهل و پنج دقیقه هر دو سانت برش دالبری یا هلالی بدین بعد رولش کنین ژله رولی که آماده شد بزارین روی سطح کیک که ژلهای روش کاملا سفت شده برای برگش هم ژله رنگ سبز رو ساده درست کنین بعد به شکل برگ برش بدین و کنار گلها بچینین قلبها هم با قالب برش زده شده همه رو روی سطح ژله بچینین ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کنین بعد کمتر از یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنین اول حدود نیم سانت دور تا دور گلها و برگها ژله آلورا بریزین و بزارین یخچال تا نیم بند بشه بعد مابقی ژله رو روش بریزین بزارین یخچال تا کاملا ببنده بهتره چند ساعت تو یخچال باشه تا خوب سفت بشه (اول آلوورا نیم سانت میریزیم تا گلها و برگها سر جاشون سفت بشن اگه همه رو باهم بریزین گلها و برگها از جاشون جابه جا میشن و شکلشون بهم میریزه) مرحله آخر در آوردن ژله هست که یه مقدار سخته اول دور تا دورشو با چاقو باز کنین بعد کف قالب رو کمتر از ده ثانیه تو آب جوش بزارین از قبل دستتون رو خیس کنین یا یک ظرفی رو روش پلاستیک بزارین و پلاستیک رو خیس کنین اول کیک رو داخل اون برگردونید بعد به ظرف اصلی منتقل کنین چون تزیین کیک روی قالب هست باید این کارو انجام بدید ولی میتونین قبل از انجام این کار اول تزیین رو انجام بدید بعد کیک رو روش قرار بدین چون من در آخر تصمیم گرفتم تزیین کنم برای همین روی کارم قرار گرفت.
سایر نکات
همون طور که گفتم میتونین تزیینشو انجام ندید خیلی از مراحلش کم میشه و یا میتونین از هر چیزی مثل میوه هم برای تزیینش استفاده کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛