eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️ســــلام ⛄️صبح زیباتون بخیر ❄️ان شالله امروز پراز ⛄️خیروبرکت ❄️تنتون سلامت ⛄️کسب وکارتون موفق ❄️و زندگیتون ⛄️غرق درخوشبختی ❄️وامروز یکی از ⛄️بهترین روزای ❄️زندگیتون باشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بسیار مناسب برای مهمانیها و مراسم شیک مواد لازم: برنج ۴ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد زرده تخم مرغ یک عدد ماست ۲/۵ ملاقه کوچک روغن مایع ۱ لیوان کره برای چرب کردن قالب ۲۰ گرم زعفران مقداری پیاز داغ مقداری سینه مرغ پخته شده ۲ عدد زرشک مقداری دارچین مقداری (در صورت تمایل ) و اما روش تهیه👇 اول برنج را آبکش کردم و توی ظرفی تخم مرغ ها ، ماست و زعفران دم کرده و کمی نمک و دارچین و روغن مایع رو اضافه کردم و کامل با همزن دستی مخلوط کردم . بعد برنج رو بهش اضافه کردم و خوب به مواد آغشته کردم . برای مواد میانی 👇👇👇 قبل از آبکش کردن برنج سینه مرغ رو با پیاز و هویج و فلفل دلمه و ..... پختم و ریش ریش کردم کمی پیاز داغ درست کردم و مرغ ها رو اضافه کردم مقداری زرشک هم اضافه کردم و نمک و فلفل زدم و زعفران هم زدم تا تکمیل بشه قالب رو با کره چرب کردم بعد تقریبا تا نصفه از مخلوط برنج و ..توی قالب ریختم و مقداری از مواد میانی ریختم روی برنج و بعد روی مواد رو با برنج کامل پوشوندم و با قاشق فشار دادم تا منسجم بشه روی قالب رو فویل آلومینیومی کشیدم چند سوراخ با سیخ چوبی زدم روش و توی فر از قبل گرم شده قرار دادم من روی درجه ۱۷۵ درجه به مدت یک ساعت و نیم پختم شما اگر دوست دارین میتونین درجه رو ۱۸۰ و مدت ۴۰ دقیقه یا یک ساعت بزارین با این مقدار ۱۰ عدد از این اندازه ته چین در میاد دوستان عزیزی که فر ندارن همین مراحل رو میتونن توی قابلمه یا تابه مناسب انجام بدن و روی اجاق گاز دم بزارن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ_تک_نفره_مجلسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا گل رز 2 تا زرىده تخم مرغ 2 قاشق غذا خورى کره آب شده 2 قاشق غذا خورى شير 4-5 قاشق غذا خورى آرد خاک قند و بادام آسياب شده هر کدوم 2 قاشق غذا خورى هل 1 قاشق چاى خورى براى شيره باقلوا 1/2 پيمانه شکر 1/2 پيمانه آب 1/4 پيمانه گلاب زرده تخم مرغ و با هم قاطى کنيد..احتياجى به همزن ندارين..شير و کره آب شده رو اضافه کنيد...توى دستور اصلى وانيل نبود اما من 1/8 قاشق چاى خورى زدم...بعد آرد و اضافه کنيد..و با دست قاطى کنيد..ممکنه آرد کمى بيشتر يا کمتر بخواد..به حدى که خمير سفت بشه و به دست نچسبه.. فرتون و روى دماى 300 روشن کنيد..خمير و اگر احساس ميکنيد کمى شله توى يخچال بزاريد چون نبايد نرم باشه خيلى..بعد خمير و به توپهاى اندازه گردو يا کمى بزرگتر در بياريد...هر توپ خمير و با ورزنه پهن کنيد. اينقدر که خمير نازک نازک بشه...توى عکسى که ميزارم شما ميتونيد نازک بودن خمير و ببينيد ...خميرو با يک لئوان يا قالب گرد بزنيد ....بعد خمير طبق عکس کناره هم طورى که لبه ها روى هم قرار بگيره بزاريد...بادام و خاک قندتون و که با هل مخلوط کرديد و بريزيد وسطش و لبه پايينى و کمى به داخل تا کنيد و شروعکنيد به رول کردن..در آخر ميتونيد لبه هاى گل رو به. بديد که گلتون بازتر بشه...توى سينى بزاريد و کمى از کره آب شده روش بريزيد...به مدته 40-50 دقيق روى وسط فر بزاريد. هواستون باشهکه خميرتون بايد خيلى خيلى نازک در بياد..چون وقتى رول ميکنيد اگر ضخامت داشته باشه درست پخته نميشه... براى شيره هم موادى و که گفتم و با هم قاطى کنيد و روى حرارت بزاريد...باقلوا که از توى فر در آوورديد شيره رو روش بريزيد... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوای_گل_رز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوای_گل_رز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 🔸تقریبا ۳۰۰ گرم گوشت ۳ تا سیب زمینی متوسط رنده کردم خوب آبشو گرفتم یه پیاز کوچیک رنده کردم ۲ تا تخم مرغ نمک فلفل زردچوبه دارچین زدم خوب ورز دادم و تو دست حالت دادم تو روعن گذاشتم درشو گذاشتم با شعله ی متوسط وقتی یه طرف سرخ شد برگردوندم ولی دیگه در نذاشتم.(وقتی یه طرف سرخ شد دیگه در نذارید چون هم طعمش بد میشه هم از تردی در میاد کتلتتون) همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_گوشت_و_سیب_زمینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سینه مرغ دوعدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ژامبون مرغ یا گوشت دو ورق پنیر زرد ورقه ای دوعدد تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاری 300 گرم روغن مایع به مقدار لازم طرزتهیه: کوردن بلو سینه مرغ رو ب صورت ورقه ای برش بزنید،بابیفتک کوب، بکوبید. تا ی ورقه نازک بشه. با نمک و فلفل مزه دار کنید؛ یک ورق ژامبون و یک ورق پنیر داخل برش قرار دهید و با خلال چوبی آن را ببندید؛ تخم مرغ را هم زده، سینه مرغ را در تخم مرغ سپس در پودر سوخاری بغلطانید؛ سینه مرغ پرشده را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی رنگ شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوردن_بلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کشکول (دسر ترکی) شیر 1لیتر نشاسته ذرت 3 ق س آرد برنج 3 ق س شکر 1 لیوان خامه صبحانه 100 گرم بادام پودر شده 1/2 پیمانه پسته خرد شده 1/4 پیمانه (به دلخواه) پودر نارگیل 2 ق س وانیل 1/2 ق چ تخم مرغ 1 عدد کره 1 ق غ یا 25 گرم پسته - گردو - فندق - بادام - بادام پرک - مروارید خوراکی ابتدا آردها، شیر، شکر و تخم مرغ را خوب مخلوط کرده از صافی رد میکنیم. بعد داخل قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم می زنیم. قبل از اینکه غلیظ شود، پودر بادام و پودر نارگیل را اضافه کرده هم میزنیم تا مانند فرنی شود.سپس پسته، وانیل، خامه و کره را افزوده، هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم. بعد درظرف سرو کشیده روی آنرا صاف میکنیم و کمی که خنک شد روی آنرا تزئین میکنیم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ 🍎ژله میوه ای🍊 برای آماده سازی این دسر زیبا و جالب شما به پودر ژله و میوه یا پوست میوه نیاز دارید میوه را از وسط نصف کنید ، داخل میوه را خالی کنید تا به شکل کاسه شود ژله را با توجه به دستور بسته بندی آماده کنید ، داخل کاسه های میوه را با ژله پر کنید ژله را داخل یخچال بگذارید تا ژله بسته شود سپس همانند شکل ژله ها را برش بزنید میتوانید از سیب و انواع میوه ها برای آماده سازی این دسر ساده استفاده کنید . 😋نوش جان😋#آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛