#مافین_مرغ
#فينگرفود
سکوت کن...
بگذار انسان ها تا انتهای قضاوت
اشتباهشان نسبت به آنچه هستی برود...!
بگذار نیت های تو را اشتباه بگیرند..
خیره نگاهشان کن...
مگر چقد مهم است درست شناخته شدن در اذهان دیگران،
وقتی آنها از درونت بی خبرند ..!
چه فرقی می کند تو را فرشته خطاب کنند یا شیطان؛
اگر این دنیا غریب است
تو آشنا بمون...
تو پای خوبی هایت بمان ...! 🌺
درود و سپاس به دوستان همیشه عزیز و مهربانم 😍 عاشقتونم خیلی زیاد و از توجه و دلگرمی تک تک شما مهربونهااا خیلی ممنون و سپاسگزارم 🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
تخم مرغ دو عدد
آرد یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر یک ق چ
ماست سفت و شیرین یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
مرغ پخته و خرد شده نصف پیمانه
قارچ تف داده شده نصف پیمانه
فلفل دلمه یک عدد کوچک
پنیر پیتزا مقداری
آویشن و نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا تخم مرغها را درون ظرفی شکسته و مقداری بزنید تا از حالت لختگی بیرون بیاید و کمی حجم بگیرد.
سپس یک پیمانه ماست و نصف پیمانه روغن را به آن اضافه کرده سپس آرد و بکینگ پودر و کمی نمک و فلفل و آویشن به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
از آخر مرغ پخته شده و قارچ و فلفل دلمه را به مواد اضافه کنید .توجه کنید که این مواد باید کاملا سرد باشد .
مواد مافین را درون قالب کاغذی ریخته و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید . بیش از اندازه در فر قرار ندهید جون باعث خشک شدن بافت مافین می شود .
بعد از پخت می توانید کمی پنیر پیتزا روی مافین ها بریزید و دوباره درون فر قرار داده و شعله بالایی را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_بربری_خانگی
با دستور پخت آشپزی خاص
این مواد برای ا عدد نان میباشد
مواد لازم
250گرم ارد
130گرم اب ولرم
نصف ق.چ مایه خمیر
نصف ق.چ نمک
2ق.چ روغن
طرز تهیه:
ابتدا مایع خمیر را دراب ولرم ریخته 10 دقیقه روی ان را.پوشانده ودرجای گرم نگه داشته تاعمل بیاید بعد روغن ونمک را اضافه کرده وبعد ارد را کم کم اضافه کرده ومخلوط میکنیم تا جایی که خمیرمان دیگر به دستمان نچسبد بعد به مدت 10 دقیقه ورز میدهیم ودر ظرفی که چذب کردیم به مدت1ونیم ساعت روی انرا پوشانده واستراحت میدهیم
بعد خمیر که دو برابر شده روی تخته مثل نان بربری باز کرده(البته قبل از این که خمیر ور بیاید یک قاشق ارد را در5.ق
اب در ظرف ریخته وخوب هم میزنیم وروی اجاق گاز روی شعله ملایم گذاشته
تا غلظت دار شود وبعد از روی گاز وقتی برداشته وکنار می گذاریم برای رومال کردن نان مان) وقتی خمیرمان را باز کردیم. در سینی فر که کمی چرب کرده وارد پاشی کردیم میگذاریم وروی ان را باحوله پوشانده به مدت نیم ساعت استراحت داده وبعداز ان روی ان را با چنگال مثل نان بر بری حالت داده وروی ان را از ان مایع که درست کردیم با فرچه می مالیم ودر فری که 10 دقیقه قبل بادرجه 180 روشن کرده قرار داده به مدت 25 دقیقه واگر روی ان سرخ نشده باشد در اخر گریل را روشن کنید که روی نان هم سرخ شود البته در موقع پخت یک ظرف اب جوش قرار دهید واگر 2عدد نان خواستید مواد را دو برابر کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
🔷 #سمبوسه_مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ
پنیر پارمسان
کلم بروکلی
خامه ترش
نمک و فلفل
سینه مرغ ریش شده را که از قبل پختهاید در طرفی بریزید. کلم بروکلی، خامه ترش، پنیر پارمسان و نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را بهخوبی با هم مخلوط کنید.
نون لواش را پهن کرده و مواد را درون آن قرار دهید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه کیکی:
مواد لازم:
تخم مرغ ۳عدد
ماست شیرین و سفت ۲ق غ
آرد ۴ق غ
روغن مایع ۱/۴پیمانه
بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
وانیل مقداری
پودر هل ۱/۲قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها رو باوانیل بزنید البته با
دور تند همزن تا کرم رنگ بشه بد ماست و
روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن
بزنید.
آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر هل که
سه بار الک کردید به مواد اضافه کرده در
حد یکدست شدن مواد با دور کند همزن
زیر ۱دقیقه بزنید
قالب را چرب کرده و مواد را داخل قالب
بریزید
دمای فر ۱۸۰درجه
مدت پخت ۳۰دقیقه
برای شهد خاگینه:
۱/۵لیوان شکر
۳/۴لیوان آب
۱/۴لیوان گلاب
زعفران دم کرده غلیظ مقداری
همه رو تو قابلمه بریزید و فقط در حد
ذوب شدن شکر حرارت بدین
زیاد نجوشونید چون شکرک میزنه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_کارامل_خامه_ای
شیر ۴ لیوان
پودر کرم کارامل ۲ بسته
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه ۱ بسته
شکر ۳ ق غذاخوری
اول شکر وپودر ژلاتین وپودر کرم کارامل رو توی قابلمه میریزیم وهم میزنیم.بعد لیوان لیوان شیر اضافه میکنیم ومخلوطشون میکنیم تا گلوله گلوله نشن.بعد روی گاز میزاریم ومخلوط میکنیم تا به جوش بیاد.وقتی جوش اومد دودقیقه میزاریم تا ریز بجوشه.زیرشو خاموش میکنیم بعدخامه رو به مواد اضافه میکنیم.کامل حلشون میکنیم وبعد از صافی رد شده در قالب میریزیم وسه ساعتی یخچال میزاریمش تاخودشو ببنده.بعد راحت از قالب درمیاریم و کارامل های داخل بسته ها رو روی دسر میریزیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیکن_استیریپس
مواد لازم برای مزه دار کردن :
سینه مرغ میشوریم خشک می کنیم خورد می کنیم به شکل مستطیل بعد مزه دارش می کنیم با نمک و فلفل قرمز همون پول بیبر و روغن مایع و پیاز و سس مایونز و زعفرون ی نیم ساعت یک ساعتی تو یخچال بمون
مواد لازم برای خمیر :
تخم مرغ مثلا 3 عدد باشه 4 قاشق آرد یک قاشق شیر و نمک و کمی زعفرونو خوب هم میزنیم نه زیاد شل باشه نه سفت تقریبا مثل مواد خاگینه
طرز تهیه:
مرغو وقتی مزه دار کردیم از تو مواد دونه دونه در میاریم پیاز اشو تمیز می کنیم میندازیم تو مواد خمیر بعد به پودر پانکو خوب آغشته می کنیم و در روغن فراوان سرخ کردم کاملا طلایی بشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛