eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#آبدوغ_خيار خيار خرد شده+گردو خرد شده+كشمش+كمي سبزي خوردن خرد كرده+نعناع خشك+پودر موسير+پودر گل محمدي+ماست ترش+نمك همرو با هم مخلوط كنيد بعد آب اضافه كنيد و مقداري يخ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شربت ،هم تخم شربتی و خاکشیر یه کم شستنش سخته و زمان می‌بره برای همین خیلی راحتره که وقتی تشنمونه وهوس شربت میکنیم اینارو آماده داشته باشیم برا اینکار باید مقدار زیادشو بشوریم و بعد داخل قالب یخ بریزیم و بعد از اینکه منجمد شد در بسته بندی مناسب فریز کنیم و تو این روزای گرم خیلی سریع و راحت یه شربت خنک درست کنیم و به قول معروف جیگرمون حال بیاد همون‌طور که میدونید در طب سنتی خاکشیر مقویه کبد هستش و حرارت کبد رو تعدیل می‌کنه پس برای این روزای گرم خیلی مناسبه تخم شربتی هم برای متعادل نگه داشتن فشار خون و لاغری خیلی موثره 🔴نکته ای که داره: بعد از شستن خاکشیر بذارید خوب ته نشین بشه و بعد آب روشو کامل خالی کنید و بعد خاکشیرو در قالبای یخ بریزید، شربت🍹 خاکشیر و تخم شربتی با اضافه کردن آبلیمو و گلاب خیلی خوش‌طعم تر میشن 🔴نکته ی تخم شربتی هم اینه که برای شستن ،مقدارش زیاد نباشه چون سریع باد می‌کنه و حجمش چند برابر میشه وشستنش سخت میشه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نکات خانه داری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین میوه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تزیین میوه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
طرزتهیه: استخوانهای سینه مرغ کامل جداکردم هر سینه به دو‌قسمت تقسیم کردم و روی سینه مرغ با یه چاقوی تیز برش های عرضی عمیق نزدیک به هم زدم طوری که برش ها ازهم بازنشن.بعد فیله مرغ توی پیازخلالی،زعفران،نمک،فلفل به مدت دوساعت خابوندم.داخل یک‌ظرف یک عدد تخم مرغ بادوقاشق شیرباچنگال خوب میزنیم.داخل یک‌ظرفم آردمعمولی وداخل یک ظرفم پودر سوخاری من هم ازپودرسوخاری معمولی استفاده کردم هم پودرسوخاری پانکو که تمامی هایپرمارکتادارن آماده کردم اول فیله مرغ داخل آردسفید،بعدتخم مرغ بعدآرد سوخاری میغلتونیم وداخل روغن شناور سرخشون کنید.‌ 😋نوش جون😋 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مرغ سوخاری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ دلمه_گوجه_فرنگی ساده و خوشمزه . مواد لازم: برنج نصف فنجان روغن نصف فنجان شوید یک کاسه ماست‌خوری گوجه‌فرنگی ۱۵ عدد باقلا خردکرده یک کاسه ماست‌خوری نمک و زردچوبه به میزان لازم پنیرپیتزا پنج قاشق غذاخوری پیاز یک عدد زعفران نصف قاشق چای‌خوری گوشت چرخ‌کرده یک کاسه ماست‌خوری با این مقدار مواد لازم به اندازه ۱۵ عدد از «دلمه گوجه‌فرنگی» خواهیم داشت. طرز تهیه: نصف فنجان برنج و یک کاسه ماست‌خوری باقلا خردکرده را با سه فنجان آب و کمی نمک می‌پزیم تا یک کته باقلا نسبتاً شل به دست آید. یک عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ‌کرده، کمی زردچوبه اضافه می‌کنیم سپس یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده را در پیاز داغ تفت می‌دهیم. کته باقلا و زعفران آب کرده را اضافه کرده، تفت می‌دهیم. سپس یک کاسه ماست‌خوری شوید خردکرده و کمی نمک را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه دلمه آماده شود. گوجه‌فرنگی‌ها را شسته، وسط آن را مطابق شکل با چاقو و یک قاشق کوچک در می‌آوریم. سپس کمی نمک به داخل گوجه‌ها زده و با مایه دلمه وسط آن‌ها را پر می‌کنیم. در نهایت کمی پنیر پیتزا روی هر کدام می‌ریزیم. دلمه‌ها را حدود یک ساعت در طبقه وسط فر با شعله متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) قرار می‌دهیم تا دلمه‌ها پخته و بوی دلمه در بیاید. بعد از پخت دلمه، حدود نیم ساعت صبر می‌کنیم تا دلمه‌ها کمی خنک و سفت شوند. اکنون آن‌ها آماده پذیرایی می‌باشند. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دلمه گوجه فرنگی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍉یه تابستون گرم و پست خنک هندوانه ای🍉 😄ساده ست ولی کمی طولانی ⚀لایه ی اول: اول چند تا کیوی رو خرد کرده، با کمی آب و ۴ الی ۵ ق غ شکر روی حرارت گذاشته و اجازه بدید شکر به خورد کیوی بره (چون کیوی خام باعث بسته نشدن ژله میشه؛ البته خود من مربای کیوی داشتم و از همون استفاده کردم؛. حالا کیوی ها رو از آب خارج کرده و داخل ظرف مورد نظر ریخته و پودر ژله سبز رنگ (ترجیحا کیوی؛ منم نداشتم و لیمو زدم) رو با ۱/۵ لیوان آبجوش حل کرده (بن ماری) و وقتی از حرارت افتاد، روی کیوی ها بریزید؛ تو یخچال قرار بدید تا ژله ببنده (من تو فریزر گذاشتم ولی باید چک کنید تا یخ نزنه یه وقت). ⚁لایه ی دوم: نصف پودر ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان آبجوش بن ماری کرده و بعد از خنک شدن، نصف یه بستنی لیوانی وانیلی کوچک بهش اضافه کنید؛ کاملا مخلوط کرده و به قطر حدودا ۱ سانت روی ژله کیوی بریزید؛ مجدد تو یخچال قرار بدید تا ببنده. ⚂لایه ی سوم: هندوانه رو خرد کرده، داخل مخلوط کن ریخته و از صافی درشت رد کنید و تو یخچال بذارید تا خنک شه (حدودا ۱/۵ لیوان آب هندوانه ی زلال نیازه). پودر ژله قرمز رنگ (ترجیحا هندوانه، منم چون نداشتم انار زدم) رو با ۳/۴ لیوان آبجوش بن ماری کرده و بعد از خنک شدن با آب هندوانه مخلوط کنید. 🍉قبل از اضافه کردنش به بقیه ی ژله، حدود ۳۰ گرم شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کرده و داخل سرنگ بدون سوزن بریزید و روی جداره ظرف شکل تخمه هندوانه رو بکشید، تو یخچال بذارید تا سرد شه و ببنده (من چون سرنگ نداشتم تو پلاستیک ریختم و گوشه ی پلاستیک رو قیچی کردم). حالا مخلوط هندوانه و ژله رو داخل ظرف ریخته و باز تو یخچال قرار بدید؛ بعد از چند ساعت دسر شما آماده است. 😄نوش جان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر هندوانه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
آیتی ازخداست معصومه لطف بی انتهاست، معصومه جلوه ای از جمال قرآنی چهره ای حق نماست، معصومه میلاد حضرت معصومه (س)مبارک باد 🎉🎊 صبح بخیر عزیزان 🌷🌷🌷 @ashpaziykhs