eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برا کیک تخم مرغ ۳عدد پودر قند یک لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان پکینگ پودر یه قاشق چایخوری یا یه بسته ترکیه وانیل نوک قاشق چایخوری آرد یک ونیم لیوان مواد برا داخل رول هویج یه کیلو پودر قند یه لیوان گردو خرد شده نصف لیوان دارچین یه قاشق غذاخوری ابتدا هویج را با رنده ریز رنده میکنیم وپودر قند داخلش ریخته رو حرارت ملایم میزاریم تا آب هویج کشیده بشه ویکم تفت بخوره بعد گردو ودارچین توش میریزیم هم میزنیم وخاموش میکنیم حالا میریم سراغ کیک ابتدا تخم مرغ ووانیل وپودر قند وروغن را با هم زن میزنیم تا حجم تخم مرغ دو برابر بشه بعد شیر را اضاف میکنیم کمی هم زده وآرد را اضاف میکنیم هم میزنیم وبعد پکینگ پودر افزوده وکمی هم میزنیم بعد یه قالب ۳۰×۴۰کفش کاغذ روغنی انداخته کمی با روغن چرب میکنیم بعد اون هویج آماده شده را کف قالب پهن میکنیم وکاملا صاف بشه وبعد مواد کیک را روی هویج میریزم وصافش میکنیم وبعد در فر ۱۸۰درجه به مدت تریبا ۲۰_۲۵دقیقه میزاریم بپزه بعده پخت در میاریم وروش یه کاغذ روغنی میزاریم وکیک را بر میگردانیم وسمت هویج به رو میشه کاغذ روغنی را ورداشته شروع میکنیم به رول کردن بعد داخل همون کاغذ روغنی میزاریم بمونه تا کاملا خودشو بگیره بعد به اندازه دلخواه برش میزنیم ونوش جان میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_رولتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 1 عدد نمک 1 قاشق چ شکر 40 گرم(حدود 1/4 پیمانه) روغن مایع 40 گرم(یک پنجم پیمانه) آب ولرم 1 پیمانه سرخالی خمیر مایه 1 قاشق غ آرد حدود 400 گرم(آرد سفید سه صفر) آرد3 بار الک شود تخم مرغ+شکر+نمک+روغن مایع را در کاسه با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر+آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید آرد را کم کم اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیرجمع شود روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا چسبندگیش برطرف شود(اگر چسبندگی زیاد بود کم کم آرد اضافه و خوب ورز دهید) میزان آردکاملا تقریبی ست و ممکن است کمتر مصرف شود بنابراین آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید وچسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید خمیر نهایی نباید خشک و سفت باشد و باید کاملا لطیف بوده در عین حال به دست نچسبد خمیر را در کاسه چرب قرار داده و یک دور در کاسه بچرخانید تا اطراف آن چرب شود و بعد با کارد روی آن خط ایجاد کرده و سلفون بکشید و 1 تا 1/5 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجمش 2 برابر شود کرم: زرده تخم مرغ 4 عدد شکر 100 گرم(نصف پیمانه) آرد 40 گرم(2 قاشق سوپخوری پُر) کره 30 گرم+وانیل کمی شیر 2 پیمانه سرخالی زرده تخم مرغ+نصف شکر را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس آرد را اضافه و با همزن مخلوط کنید بقیه شکر +شیر را روی حرارت ملایم قرار دهیدتاشکر حل شود وبعد کم کم به مخلوط زرده اضافه و هم بزنید مخلوط را درقابلمه روی حرارت ملایم مدام هم زده و وقتی غلیظ شدکره ووانیل رااضافه وحرارت راخاموش کنیدو روی سطحش نایلون بندازید تا نبنددوخنک شود پف خمیر رابخوابانید واز خمیر گلوله کوچکی برداشته پهن کنیدو1قاشق مرباخوری کرم وسط آن گذاشته و دور خمیر را جمع کرده و آرام توپی کنید و با فاصله در ظرف فر قرار دهید ظرف 30×40 یا 20×30 روی نانها را پوشانده و دوباره استراحت دهید تا حجمشان2برابر شود رومال: با مخلوط1عدد زرده+2قاشق چایخوری خامه رومال کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 20 تا 25 دقیقه بپزید و در آخر چند لحظه گریل بزنید تا روی نان طلایی شود از فر در آورده وبا شربت بار رومال کنید و پودر نارگیل بپاشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_کرمدار #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت گردن گوسفندی +پیاز دو عدد+سیر ۴حبه+رب گوجه فرنگی ۱/۵قاشق غذاخوری +چوب دارچین ۲تکه+زعفران دم کرده مقداری+زردچوبه وفلفل ونمک گوشت گردن رو تمیز بشورید کمی زعفران وفلفل سیاه با برس به تمام نقاط گوشت میمالیم. پیاز رو نگینی خرد کرده وبه همراه مقداری روغن تفت میدهیم تا پیاز نرم شود مقداری زردچوبه به پیاز میزنیم گوشت آغشته به زعفران وفلفل سیاه به قابلمه اضافه وهمراه با پیاز خوب تفت میدهیم. آب به اندازه کافی میریزیم تا سطح گوشت رو بگیره (من از آب جوش استفاده کردم)دوتکه چوب دارچین وچهار حبه سیر بهش اضافه میکنیم وقتی جوش آومد در قابلمه رو میزاریم وشعله را کم تا آرام بپزه حدود چهار تا پنج ساعت زمان میبره عزیزان آگه عجله دارید تو زود پز بپزید توجه کنید وقتی تو زود پز میپزید آب کمتری نیاز دارد .یکساعت آخر پخت رب رو با کمی روغن تفت میدهیم فلفل قرمز ونصف لیوان آب به رب اضافه میکنیم ومیزاریم چند جوش بزنه وسس غلیظی بدست بیادوهمراه نمک ‌به گوشت اضافه میکنیم دوباره درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته سس گوشت زیاد آبکی ورقیق نباشه، اواخر پخت چوب دارچین وسیر رو از قابلمه بیرون میاریم وهمراه چلو نوووووش جان بفرمایید 😊 عزیزان میتونید اوایل پخت رب را اضافه با گوشت تفت بدید .من جداگانه رب را تفت میدیم و اواسط پخت اضافه میکنم با این روش رنگ خورش تیره نمیشه همراه سیر وچوب دارچین چند عدد برگ بو اضافه کنید عالی میشه آگه رب دوست ندارید نزنید با زعفران هم عاااالی میشه چلو_گردن هم با باقالی پلو هم با چلو سرو میشه در کنارش سبزی خوردن یا پیاز ترشی یا کلم ترشی نوش جان... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_گردن #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍇🍎🍇🍎🍇🍎 مواد لازم برای ۳ نفر لوبیا سبز ۴۰۰ گرم گوشت ۳۰۰ گرم (برای هر نفر ۱۰۰ گرم) پیاز ۱ دونه متوسط هویج ۱ دونه متوسط خلال شده رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری پر زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری کاری ۱ قاشق چایخوری چوب دارچین ۱ تیکه فلفل ۱ قاشق چایخوری بسته ب ذائقتون میتونید کم یا زیاد کنید زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری ✏️✏️✏️✏️ ابتدا پیاز رو تفت میدیم تا طلایی بشه بعد گوشت رو اضافه کرده مجدد تفت میدیم ادویه ها رو اضافه کرده (نمک در انتهای پخت اضافه شود باعث سفت شدن گوشت میشود). تفت میدهیم با بوی ادویه ها خارج بشه. لوبیا و هویج رو اضافه کرده و تفت میدهیم (وقتی تفت بخورن منقبض میشن و باعث میشه در زمان پخت له نشن) بعد رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم (اگر خورشت خوش رنگ میخواید داشته باشید حتما رب گوجه باید حسابی تفت بخوره) و در انتها آب جوش رو اضافه کرده من برای این مقدار ۱ لیتر آب معادل ۴ لیوان اضافه کردم. میزاریم روی حرارت متوسط جوش بیاد بعد حرارت رو کم کرده و میزاریم ۱ ساعت نیم تا دو ساعت بپزه و در انتها نمک رو اضافه میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_لوبیا_سبز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قلقلی پاشا عزیزان اندازه های که میگم برای پنج الی شش نفره خودتون زیاد وکمش کنید. گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز درشت رنده شده و آب گرفته شده یکعدد آرد نخود چی ویا آرد گندم یک قاشق پر نمک وفلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم همه مواد رو مخلوط وخوب خوب ورز بدید تا موقع سرخ گردن قلقلی ها ترک نخوره مواد رو که مخلوط کردید به اندازه یک گردوی کوچک بردارید وقلقلی ها رو آماده کنید وبزارید یخچال حدود نیم ساعت(گاه گاهی کف دستتونو خیس کنید تا روی قلقلی ها صاف ویکدست باشه) مواد داخل سس پیاز یکعدد نسبتا بزرگ رب گوجه فرنگی یک قاشق سر پر رب انار سه الی چهار قاشق پر نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه به میزان لازم زیاد ادویه نزنید چون داخل قلقلی ها هم از ادویه استفاده کردیم روغن رو داغ کرده قلقلی ها رو سرخ میکنیم وقتی که قلقلی ها سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده پیاز خرد شده اضافه کرده تفت که خورد ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه کرده همه رو تفت میدهیم .رب انار و قلقلی سرخ شده هم اضافه تفت کوچولو میدیم یک کاسه آب گرم میریزیم نمک میزنیم درشو میزاریم با شعله کم بپزه وجا بیفته، نزارید آبش کاملا کشیده بشه سسش کمی غلیظ بشه کافیه .این خورش حتما سس داشته باشه. اگر رب انارتون ترش مزه هست پنج دقیقه آخر یک قاشق شکر بزنید. اگر خورش ترش هم دوست دارید نریزید .در کنار این خورش کمی سیب زمینی سرخ کنید.نووووش جان🌹 به این خورش اگر رب گوجه نزنید.فقط رب انار بزنید نعنای خشک بزنید میشه خورش داود پاشا اگر رب انار نزنید وفقط رب گوجه فرنگی بزنید میشه کله گنجشکی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قلقلی_پاشا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمب سیب زمینی👨‍🍳 مواد لازم: 🥔سیب زمینی ۵۰۰ گرم 🥡آرد سمولینا ۲۵۰ گرم (دو و نیم پیمانه)(از لوازم قنادی ها قابل تهیه ست،اما میتونید بجاش از آرد معمولی استفاده کنید ولی خواص سمولینا بیشتره و تُرد تر میشه) نمک و فلفل و جعفری به میزان لازم بیکینگ پودر ۲ ق غ 🧀پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم(۱پیمانه) 🥚تخم مرغ ۱ عدد ژامبون و پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا به میزان لازم . 💖برای داخلش میتونید از هر موادی که دوست داشتید مثل مایه ماکارونی یا سبزیجات استفاده کنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با نان پفکی ۱ لیتر آب ولرم(۴ لیوان دسته دار) پودر خمیر فوری ۱ بسته(۱۱ گرم) نمک و شکر هر کدوم ۱ ق چ آرد سفید تقریبا ۱۵۰۰ گرم آب ولرم و نمک و‌شکر و‌ پودر خمیر فوری رو مخلوط و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم به مدت ده دقیقه در ظرف در بسته در جای گرم یکساعت استراحت میدیم داخل تابه رو با روغن نباتی چرب و خمیر رو پهن میکنیم و روی شعله خیلی کم یکساعت قرار میدیم(توجه کنید خیلی خیلی کم حرارت باشه) و سپس برمیگردونیم و ۳۰ دقیقه دیگه بدون در میذاریم تا بپزه و یکساعت دور حوله بپیچید تا خنک شود نوش جاااان🌺 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویچ_مرغ_قارچ ⭕️👈 پیاز رو درشت خرد کردم و تفت دادم تا سبک بشه ، نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و بعدبعد قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم و بعد ففل دلمه رو اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم من کمی پنیر پیتزا هم در آخر بهش اضافه کردم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌭🌭🌭🌭 این خیلی خوشمزس امتحان کنید مخصوصا برا کوچولوهاتون که سوسیس بیرون نخورن. 🌭مواد لازم : نان تست ۳ عدد شیر ۴ قاشق غذاخوری سینه مرغ 1عدد تخم مرغ 3عدد خامه صبحانه 1 لیوان نمک و فلفل قرمز و سیاه، پودر آویشن، پودر سیر به میزان لازم . 🌭طرز تهیه : 1- نون تست رو با شیر کاملا سرد خیس میکنم. 2-سینه مرغ بدون استخون و چربی رو با سفیده تخم مرغ و نون تست خیس خورده رو با هم میکس میکنیم. 3-خامه صبحانه سفت شده رو اضافه میکنیم.(منظور خامه ای که در یخچال گذاشته ایم و خنک و سرد شده) . 4- ادویه ، نمک ، فلفل قرمز و سیاه، آویشن پودر سیر و هر ادویه ای که دوست دارید رو بهش اضافه میکنید . و همه رو با هم میکس میکنم یه خمیر کاملا صافو یه دست به دست میاد میریزم تو کیسه فریزر نوک کیسه رو سوراخ میکنیم. 5- سلفون را روی سطحی که از قبل خیس کردید پهن کنید و مواد رو مانند عکس روی سلفون بریزد. 6- سلفون رو دورش بپیچید و دو سرشو محکم گره بزنید که آب توش نره. بعد مانند عکس با نخ به این صورت در آورید. سوسیس ها رو درون قابلمه بریزد و آب معمولی تو قابلمه بریزد تا جایی که روی سوسیس ها رو بپوشاند. یه کاغذ روغنی بردارید وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها بالای آب نیایند. شعله رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید .به مدت ۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا سوسیس ها بپزند. و بعد آنها رو از آب خارج کتنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون هارو جدا کنید. حالا شما یک سوسیس سالم و خوشمزه دارید نوش جان.❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوسیس_خانگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن این مرغ خوشمزه مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه ادامه کار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره مرغ را باهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند👌 نکته.... هیچکدوم از مواد را بهتره حذف نکنید. خوب زعفرون بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_خوشمزه_رستورانی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میزان ادویه ها کاملا به سلیقه شما بستگی داره من همیشه به جای پودر سیر از سیر ورقه شده استفاده میکنم چون قدرت بیشتری برای گرفتن بوی زُهم ماهی و میگو داره حتما از سرکه یا آب لیمو ترش برای طعم دار کردن استفاده کنید و البته نباید در حدی باشه که میگو ها ترش مزه بشن...دقت کنید بسته به حجم میگو اضافه کنید ...من برای سی عدد میگوی درشت از دو قاشق غذاخوری پر سرکه سفید استفاده کردم. یا به جای سرکه از آب لیموترش تازه استفاده کنید چون آبلیموی مونده روی طعم میگو اثر میذاره و طعمشو تغییر میده. سرکه یا آب لیمو ترش تاثیر زیادی در رفع بوی زُهم میگو داره و گوشت میگو رو ترد میکنه بهتره نمک رو بعد از پایان زمان استراحت(قبل از اینکه شروع به سرخ کردن کنید) به میگوها اضافه کنید سرخ کردن میگو نیاز به زمان زیاد نداره چون اگه بیش ازحد سرخ کنید سفت و لاستیکی میشه...معمولا در روغن داغ و با حرارت متوسط حدود 5 دقیقه کافیه و میگو خیلی زود میپزه ک سرخ میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میگو_سوخاری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون خانگی بدون خمیر مایه وبیکینگ پودر عزیزان برای درست کردن این نان احتیاج به خمیر مایه ترش داریم ابتدا از نانوایی نون لواش یک چونه خمیر بگیرید فقط دفعه اول از نانوایی این چونه بگیرید دفعات بعدی از خمیر که خودتون درست کردید یک چونه کنار بزارید این چونه برای دو کیلو آرد کافیه از آرد سبوس دار استفاده کنید که سالمتره میتونید از آرد شیرینی پزی هم استفاده کنید چونه خمیر رو با یک چهارم لیوان آب ولرم کمی باز کنید دو الی سه قاشق آرد بهش بزنید وخوب مخلوط کنید روشو بپوشونید وبزارید جای گرم حدود شش الی هشت ساعت تا ترش بشه آرد رو تو کاسه بریزید خمیر مایه ترش ویک قاشق مرباخوری نمک بریزید و حدود دو لیوان آب سرد بریزید وارد رو کم کم به خورد خمیر مایه و آب بدید وخوب هم بزنید اگه دیدید زیر خمیر هنوز آرد مونده قاشق قاشق آب بریزید ودوباره هم بزنید آب رو یکدفعه نریزید که خمیر شل بشه با دو دوست خمیر رو به خوبی مخلوط میکنیم حدود ده الی یک ربع طول میکشه در آخر خمیر صاف ویکدستی بدست بیاد مرحله آخر کمی دست رو خیس کرده وبا پشت دست طبق فیلم خمیر رو ورز بدید خمیر آماده شده رو بپوشانید حدود دو الی سه ساعت در جای گرم تا خمیر عمل بیاد توجه کنید خمیر نون لواش ویا نون تافتون فقط سبک میشه پف نمیکنه نون رو میتونید روی ساج ویا ماهی تابه درست کنید من ساج داشتم منتهی خیلی از عزیزان ساج ندارن از قابلمه کهنه که تو انباری پیدا کردم مثل ساج ازش استفاده کردم قابلمه کهنه تو هر خونه ای پیدا میشه وراحترین روشه گاز رو با شعله متوسط روشن کنید حدود یک ربع ساج ویا قابلمه ویا ماهی تابه روش بزارید تا داغ بشه از خمیر چونه های کوچکی بگیرید بستگی به قابلمه ویا ساج داره که چقدر بزرگتره من به اندازه گردوی بزرگ چونه گرفتم کمی آرد بپاشید و پارچه نمدار روشو بپوشونید تا رویه نبنده سپس رو چونه آرد بپاشید وبا وردنه تا جای که امکان داره باز کنید تا نون ضخیم وسنگین نشه وبا وردنه بردارید وبکشید رو ساج ویا قابلمه ویا ماهی تابه طرف زیر نون که پخته شد برگردونید طرف دیگه نون ها تا داغه بزارید لای پارچه نخی تا خشک نشن نون اگه بهش هوا بخوره خشک میشه اگه خشک شد یکساعت قبل از مصرف با اسپرسی آبپاش کمی آب بپاشید روش دوباره بزارید لای پارچه نخی این نون خیلی نرم و لطیفه 😍 تا حال با بیکینگ پودر درست نکردم 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خانگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خانگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد توپی برای ۱۸ عدد توپک سیب زمینی ۳ عدد خیار شور ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد سس مایونز ۲ ق غ کره مقداری کلم سفیدو بنفش هویج و حتی جعفری به مقدار لازم کاهو به میزان لازم سیب زمینی رو آبپز کردم و پوستش رو گرفتم و رنده کردم حتی میشه کوبید بهش کره و نمک و سس مایونز ریختم و مخلوط کردم و یک ساعتی در یخچال گذاشتم . برای مواد میانی دل به خواهی هست هر چی دوست دارید من کالباس نریختم و جاش سینه مرغ ریختم . مرغ پخته شده رو پودر کردم و حتی میشه ریز خرد کنین و همراه با ذرت و فلفل دلمه و خیارشور مخلوط کردم . (این مواد کاملا سلیقه ای می تونین حتی از نخود فرنگی و قارچ و ... هم استفاده کنین) از سیب زمینی مقداری برداشتم و وسطش رو گود کردم و از مواد میانی داخلش قرار دادم و جمع کردم و گوله کردم . این شکلی توپک ها رو درست کردم . کلم سفید و بنفش رو ریز خرد کردم و هویج رو هم رنده کردم و این توپ های سیب زمینی رو توش غلتوندم . داخل دیس چیدم و و مابینش کاهو قرار دادم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_توپی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_تزریقی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛