eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دو حبه سیر (اختیارے. من نزدم) روغن زیتون ۲ق غ آبلیمو نصف استڪان نعنا خشک یک ق غ دو شاخه ڪرفس ۱ عدد هویج ڪاهو ۱ عدد ڪوچڪ خیار ۱ عدد بزرگ ۱ تیڪه سینه مرغ آویشن آبلیمو پودر پاپریڪا ابتدا من مرغ رو با ڪمے نمک آبلیمو تازه فلفل سیاه و آویشن مزه دار ڪردم (آویشن ے گزینه عالے براے گریل و ڪبابے ڪردن مرغ هست. بعد سس سالاد رو تهیه میڪنیم براے سس دو حبه سیر رو له میڪنیم (من استفاده نڪردم) نصف استڪان آبلیمو و یک قاشق غذاخورے نعنا خشک، مقدارے نمک و دو قاشق روغن زیتون ترڪیب میڪنیم و زمان میدیم تا طعم ها ب خورد هم برن. اول از همه ڪاهو رو برش هاے متوسط خورد میڪنیم و ڪف ظرف قرار میدهیم بعد هویج رو ب وسیله رشته ڪن یا رنده، رشته میڪنیم، گوجه و خیار و ڪرفس رو برش هاے منظم میبریم ( برش سبزیجات خیلے مهمه. باعث میشه ک طعم یڪے بر دیگرے غالب نشه). توے تابه گریلمون خیلے ڪم روغن زیتون اضافه میڪنیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و وقتے مرغ رو اضافه میڪنیم آب پس نده. مرغ رو در تابه میزاریم تا یک طرفش ڪاملا اماده بشه (علامت اماده شدن مرغ اینه ک لبه هاے مرغ سفید میشه ) بعد طرف دیگه رو گریل میڪنیم‌. حرارت متوسط باشه، اگر ڪم باشه مرغ آب پس میده. بعد از سرخ شدن زمان میدیم تا از دما بیفته بعد با چاقوے تیز برش میدیم ( اگر گرم باشه تیڪه تیڪه میشه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشفیل توجه ڪنید اگر به شهد چند قاشق گلوڪز اضافه ڪنید عالے میشه گلوڪز باعث میشه شهد غلیظ تر بشه وروے بامیه وزولبیا وگوشفیل براق بمونه من چون دستور شهد بدون گلوڪز گذاشتم گلوڪز در دسترس عموم نیست. شهدهاے قنادے گلوڪز میریزن گلوڪز لوازم قنادیا دارن توجه ڪنید شهد باید مثل عسل روان باشه عزیزان آرد تو شیرینے گوشفیل مشخص نیست باید خودتون با ورز دادن وڪم ڪم آرد پاشیدن خمیرے بدست بیارید نرم ولطیف در حین حال به دست نچسپه آرد زیادے به خوردش بدید گوشفیل سفت میشه حتما از زرده تخم مرغ استفاده ڪنید . زرده دو عدد شیر نصف لیوان یک ذره ڪمتر ماست سفت وشیرین دو قاشق روغن جامد یا ڪره دو قاشق بیڪینگ پودر یک قاشق مرباخورے پر آرد سفید شیرینے پزی(قنادی)به میزان لازم حدود دو نیم لیوان آرد میبره شاید ڪمے ڪمتر ویا ڪمے بیشتر بستگے به آب خورے آرد داره وانیل چند قطره میتونید به جاے وانیل نصف قاشق چایخورے پودر هل بریزید. ماست و بیڪینگ پودر رو مخلوط ڪنید تا ماست پف ڪنه وبالا بیاد زرده رو خوب بزنید.وانےل بزنید شهد. روغن وشیر وماست همه رو با هم زن دستے دودقیقه میزنیم سپس آرد رو ڪم ڪم اضافه میڪنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا جاے ڪه امڪان داره با همزن ویا قاشق بزنید سپس به تخته ڪار انتقال بدید وبا آرد پاشے و ورز دادن چسبندگے خمیر رو بگیرید تا خمیر نرم ولطیفے بدست بیاد .ےڪ ذره ڪاسه رو چرب ڪرده خمیر رو برگردونید داخل ڪاسه روے خمیر رو میپوشونیم و حدود دوساعت استراحت میدیم سپس با وردنه باز میڪنیم وبه سلیقه خود برش میزنیم(ارتفاع خمیر یک الے دو میل باشه) با قالب شیرینے پزے هم میتوانید بزنید .روغن رو با حرارت ملایم داغ ڪرده وگوشفیلها رو سرخ میڪنیم حرارت ملایم باشه تا مغز پخت وترد بشن بعد از سرخ شدن بلافاصله میندازیم تو شهد ولرم رو به سردے حدود دو الے سه دقیقه دوست دارید بیشتر شیرین بشه بیشتر تو شهد بمونه عزیزان شهد در ڪیفیت گوشفیل،بامیه،زولبےا خیلے مهمه شهد اگه بیش از حد قوام یاید شیرینے شڪرک میزنه اگه به اندازه ڪافے قوام نیاد شیرینے نرم میشه پخت شهد حتمااا با حرارت ڪم باشه سعے ڪنید از جوهر لیمو استفاده ڪنید روغن گوشفیل با حرارت ڪم داغ بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براے تزیین از خامه فرم گرفته وسس براق فرانسوے یا بریلو وعڪس خوراڪے وچند شاخه گل طبیعے استفاده ڪردم سطح ڪیک رو صاف ڪنید عڪس خوراڪے رو میتونید همین طور به صورت ڪادرے رو ڪیک بزارید یا با قیچے اضافات رو برش بزنید عزیزان آگه خامه تون شل و آبڪے شد دوباره با هم زن یڪے دو دقیقه بزنید تا دوباره فرم بگیره عڪس خوراڪے لوازم قنادیا دارن یا خود قنادیا دارن میتونید اونجا تهیه ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء نهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.12M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار تقریبه برای پنج نفر چغاله بادام ۳۰۰گرم گوشت ۴۰۰تا ۵۰۰ گرم من از گوشت گوسفندی استفاده کردم سبزی نعنا وجعفری ۲۰۰ گرم مقدار جعفری بیشتر از نعنا باشه میتونید نصف نعنا وجعفری نصف سبزی قورمه بریزید خوش عطر تره پیاز 1 عدد نسبتا بزرگ لیمو عمانی ۲ عدد به جای لیمو عمانی میتونید آبغوره یا آبلیمو بزنید روغن ، نمک ، فلفل سیاه وفلفل قرمز ، زردچوبه طرز تهیه: پیاز رو خرد شده را با کمی روغن تفت دهید ، گوشت را نیز اضافه کرده و خوب تفت دهید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید.وباهاش سرخ کنید سپس به میزان لازم آب اضافه کرده اجازه دهید با شعله ملایم بپزد تا زمانیکه گوشت نیم پز شود. نعنا وجعفری را سرخ کرده؛ دم چغاله ها را بکنید و آنها را تمیز شسته و وقتی گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده ،چغاله بادام به همراه لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت گوشت و چغاله ها کامل شود و خورشت جا بیفتد . حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه عجله دارید تو زود پز بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. میتوانید مقداری لوبیا قرمز نیز به همراه گوشت به خورشت اضافه کنید. میتوانید بجای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید آگه نعنا وجعفری نداشتید میتونید از سبزی قورمه استفاده کنید سبزی خشک نریزید خوشمزه نمیشه عزیزان من تو ویدئویی چهار عدد لیمو اضافه کردم ولی نیم ساعت که پخت ازش چشیدم ترشی خورش اندازه بود دوتاشو بیرون آوردم شما دقت کنید چون چغاله ترش مزه هست کمتر لیمو بزنید تا بیش از حد ترش نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سس مارینارا یه سس ایتالیایی خوش طعم و بسیار پرکاربرده که معمولا برای پاستا و پیتزا و...استفاده میشه. میتونید این سس در در حجم زیاد درست کنید و بعد در قالب یخ بریزید و فریز کنید تا در موقع لزوم در دسترس داشته باشید. ابتدا روی سر گوجه فرنگیها را با کارد شکاف کم عمقی به شکل +ایجاد کنید. گوجه ها را برای 3 دقیقه در آب جوش بیندازید و بلافاصله اونها رو در آب یخ قرار بدید تا در اثر این شوک حرارتی به راحتی پوست اونها جدا بشه. حالا گوجه های پوست کنده رو در میکسر یا غذاساز بریزید تا کمی پوره شوند. ◀برای پاستا لازم نیست که سس شما زیادی له بشه ولی برای پیتزا حتما باید بافت سس یکدست و کاملا له باشه. یک عدد پیاز را ریز نگینی کنید و در 2 تا 3 قاشق روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی)تفت بدید در حدی که سبک و شفاف بشه. سپس 3 حبه سیر را رنده و اضافه و تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه(میزان سیر به سلیقه شما بستگی داره) ◀میتونید به دلخواه 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی برای خوشرنگ تر شدن سس اضافه و کمی تفت بدید تا رنگ بندازه. سپس گوجه های پوره شده را اضافه وحرارت را ملایم کنید تا سس به آرامی بجوشه و غلیظ بشه. ◀هر چه تایم پخت سس طولانی تر باشه سس خوش طعم تری خواهید داشت. ◀اگه گوجه ها زیاد آبدار نباشن میتونید نصف لیوان آب به سس اضافه کنید و بذارید بجوشه وقتی سس غلیظ شد به اون مقداری نمک+فلفل سیاه یا قرمز+پودر آویشن اضافه کنید. درانتها مقداری ریحان خرد شده و کمی جعفری(به دلخواه)اضافه و کمی بعد حرارت را خاموش کنید. سس ما آمادست😍 . من این سس رو با اسپاگتی و سرو کردم. میت بال همون کوفته قلقلی خودمونه ولی با سایز تپل مپل تر😄 گوشت چرخکرده+پیاز رنده شده(چون بهتره آرد سوخاری به میت بال اضافه بشه نیازی نیست آب پیاز رو بگیرید)+جعفری ساطوری(به دلخواه)+نمک+فلفل+پودر سیر+کمی زردچوبه+دو قاشق آرد سوخاری(حدودا برای250 گرم گوشت) همه مواد را با هم خوب ورز بدید تا کاملا منسجم و یکدست بشه و بعد گلوله های میت بال رو آماده و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشه. حالا میت بالها را در سس بریزید و صبر کنید تا در سس کمی بجوشند و خوش طعم تر بشن. اسپاگتی یا پاستای دلخواه رو در آب جوش و کمی نمک و روغن بجوشانید تا کاملا مغزپخت بشن. اسپاگتی رو آبکش کنید و به سس اضافه و مخلوط کنید. در ظرف سرو بریزید و با کمی پودر پنیر پارمزان(به دلخواه) و چند برگ ریحان تزئین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه این غذای خوشمزه،درابتداکناره های خشک نانهای تست رابه خوبی بگیرید،طوری که فقط بافت نرم نان بمونه وهیچ کناره ای نداشته باشه چون این کناره ها اگر کمی هم بمونه بعدازسرخ شدن سفت میشه وزیردندون میاد_نانها نرم وتازه باشند_وباوردنه نانها راخوب فشرده ونازک کنید،سپس لبه های نان رابااب یاکمی شیرمرطوب کنید،ازموادمیانی _به دلخواهه_یک ق غ به همراه کمی پنیرپیتزابین ان بگذارید وبه ارامی رول کنید،لبه هارا کمی فشرده کنید تاهنگام سرخ شدن موادازداخل نانها به بیرون نریزند،نانها رادرابتدادرتخم مرغ خووووب زده شده وسپس دراردسوخاری_پانکو بهتره_بغلطانیدودرروغن داغ سرخ باحرارت ملایم کنید، موادمیانی: یک عددپیازویک حبه سیرتفت داده شده +گوشت مرغ_من ازقسمتهای استخوانی مرغ استفاده کردم اول اونها رابانمک وفلفل وزردچوبه وکمی اویشن پختم وجداکردم وسپس بابقیه موادکمی تفت دادم_فلفل دلمه ای،قارچ وکمی رب وادویه های دلخواه فقط این مواد ب چرب،ربی وداغ نباشند_باعث میشه نانها پاره شوند_ *بنا به تجربه خودم بهتره یک ظرف پهن بردارید طوری که بشه تعدادزیادی ازفیکن ها راداخلش قراربدیدولازم هم نیست روغن خیییلی شناورباشه ،به این صورت همه فیکنها زود سرخ میشن ولی اگرمثل من ظرفتون کوچیک باشه ودوتادوتاسرخ کنید،روغنتون اواسط کارکف میکنه واعصابتون خردمیشه،،به این روش تاقبل ازاینکه روغن بخوادکف کنه بیشترفیکنها سرخ شدند و بهتره که گرم سرو بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛