eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
❓چرا کیک به اندازه کافی پف نکرده است ؟ ✅مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است ✅میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است ✅دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است ✅هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده ✅کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است ✅بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده ✅میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده ✅اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده ✅فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر  ❓چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟ ✅روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است ✅مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است ✅کیک به اندازه کافی نپخته است  ❓چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟ ✅کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است ✅شکر،مایعات و چربی کیک زیاد بوده است ✅کیک داخل قالب مانده و سرد شده است  ❓چرا کیک حالت چروکیده و بهم فشرده دارد ؟ ✅قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است ✅قالب بیش از حد چرب شده است ✅مواد بیش از حد مخلوط شده است ✅مقدار مایعات زیاد بوده است ✅کیک بیش از حد پخته است  ❓چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟ ✅دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است ✅پخت کیک کافی نبوده است ✅میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است ✅قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است ✅کیک در هنگام پخت تکان داده شده است ✅در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است ✅زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است ✅بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است ✅مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده ✅مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است   ❓چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط ان فرو رفته است ؟ ✅فر قبل از پخت کیک گرم نشده است ✅شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده ✅مواد اندازه کافی مخلوط نشده است ✅میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده ✅میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است ✅از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده ✅مواد به درستی در قالب پخش نشده است ✅کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است ❓چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟ ✅مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است ✅سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده ✅مدت پخت کیک طولانی بوده است ✅قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده ✅کیک در معرض جریان هوا سرد شده است ✅مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است ✅مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است ✅میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده ❓چرا کیک خمیری و سنگین است ؟ ✅مواد کیک خوب مخلوط نشده است ✅تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است ✅مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است ✅دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است   ❓چرا کیک به قالب چسبیده است ؟ ✅قالب به درستی چرب نشده است ✅قالب به درستی اردپاشی نشده است ✅کیک به اندازه کافی نپخته است ✅کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده ❓ کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟ ✅مقدارچربی کیک کم بوده است ✅مقدار شکر کیک کم بوده است ✅مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است ✅بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است ✅مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است ✅بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است ✅مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده ✅کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موادلازم: یک لیوان شیر ولرم یک استکان شکر یک ق غ مایه خمیر کمی وانیل یک ق سر خالی کوچیک چای نمک سه ق غ کره ✍طرزتهیه: ارد هم به میزانی که خمیر بدست نچسبد البته این خمیر چون شکر دارد کمی چسبنده هست پس به علت رفع چسبندگ خمیر بیش از حد ارد اظافه نکنید تا جایی که خمیر یکجا جمع بشه و از ظرف جدا بشه کافیه همه مواد رو مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم تا خوب خمیر نرمی بدست اید بعد یک سوم از خمیر رو بر میداریم و به بقیه خمیر سه ق پودر کاکاعو با خیلی کم شیر در حد سه چهار ق غ اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا کا کاعو به خورد خمیر بره و یه خمیر کاکاویی یکدست بدست بیادحالا خمیر سفید که داریم رو به پنج تا توپ هم انداز ه تقسیم میکنیم و خمیر کاکاویی رو هم به پنج توپ هم انداره تقسیم میکنیم و ا ساعت استراحت میدهیم و بعد طی اون زمان ا توپ سفید رو با وردنه باز میکنیم به صورت مستطیل با ارتفاع 55سانتی بعد ا توپ کاکاویی رو بر میداریم و با دست به صورت رل میکنیم یعنی به شکل مار و یک طرف خمیر سفید میزاریم و خمیر سفید رو دورش رل میکنیم و همه رو به همین ترتیب انجام میدهیم و در قالب صبحانه که کاغذ روغنی انداختیم یکیکی روی هم میزاریم و روش کمی زرده و زعفران میزنیم و در فر گرم شده میدهیم 180درجه تا زمانی که طلایی بشه. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان زرافه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کلوچه سیب وگردو بسیار خوشمزه وسبک مواد لازم : خمیر مایه: 1 قاشق غذا خوری شکر: 1 قاشق چای خوری کره: 60 گرم شیر: 1 پیمانه یا یک لیوان شکر : 1 قاشق غذا خوری ارد: به مقدار لازم تقریبا دو ونیم لیوان مواد داخل نان : سیب شیرین متوسط : 2 عدد دارچین : 1 قاشق چای خوری پر زعفران : 1/3 قاشق چای خوری شکر : 150 گرم گردوی خرد شده در صورت تمایل زرده تخم مرغ: 1 عدد همراه با 2 قاشق اب ولرم برای روی نانها خمیر مایه را با 1 قاشق چای خوری شکر و 1/4 پیمانه اب گرم بزارید تا پف کنید 15-20 دقیقه کافیست کره را 1 ساعت قبل بزارید در دمای اتاق تا نرم شود شیر را گرم کنید فقط ولرم شود نه داغ خمیر مایه وکره و شیر, شکر را درون ظرفی بریزید و کم کم ارد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا زمانی که خمیری لطیف بسیار نرم و بدست نچسب بدست بیاد روی خمیر یک حوله بکشید و بزارید جای ولرم به مدت 45-1 ساعت تا خمیر ور بیاد و حجمش 2 برابر شود در این فاصله سیب را با رنده درشت رنده کنید درون ماهی تابه بریزید و شکر را با سیب مخلوط کنید و تا زمانی که اب سیب ها کشیده نشده تفت بدید " در صورت استفاده از گردو همراه با سیب ها اضافه کنید " وقتی اب سیب ها کامل کشیده شد دارچین و زعفران را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت بدید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود روی میز کار را ارد بپاشید از خمیر گوله هایی اندازه نارنگی جدا کنید و گرد کنید از این مقدار مواد 10 عدد نون بدست میاد وسط خمیر رو گود کنید واز مواد سیب 1 قاشق داخل خمیر بزارید و دوباره گرد کنید. و روی میز با فشار دست خمیر را پهن کنید و اگر دوست داشتید روی خمیر ها شکل بیندازید و روی نانها های اماده را تخم مرغ بمالید و کنجد یا دانه خشخاش بریزید و داخل فر روی 180 درجه به مدت 20-30 دقیقه تا زمانی که روی نانها ها طلایی شود. دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کلوچه سیب و گردو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : پوست هندوانه 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آب 1 لیتر جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری آب لیموترش 1 لیموترش تازه پوست لیموترش 1 لیموترش تازه(رنده شده) @ashpaziykhs
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
(لقمه هاي پنيري سرخ شده) موادلازم: اردسفيد. دوپيمانه ودوق غ تخم مرغ ١عدد خميرمايه. ٢ قاشق چايخوري اب ولرم ١/٢ پيمانه شيرخشك. ٣ قاشق غذاخوري پنيرخامه اي. ٣ قاشق غذاخوري شكر. ١قاشق غذاخوري (البته توي دستورش نداره من خودم اضافه كردم نمك هم يك پنس) همه موادروداخل غذاساز ريخته ودستگاه روروشن ميكنيم تاجايي كه موادخميربشن ويك جا جمع بشن اگرشل بود يك قاشق ديگه ارداضافه كنين يعني تا جايي كه خميربه دست نچسبه خميرروخوب ورز ميديم اگر غذاساز نداريد همه موادروبا دست مخلوط وخوب ورز ميدين بعدموادروروي ميزكارباوردنه بازميكنيم به قطر دو سه ميل قالب ميزنيم روي يك پارچه تميز خميرقالب زده شده روميچينيم روشو ميپوشونيم به مدت نيم ساعت استراحت میدیم سپس داخل روغن شناور سرخ ميكنيم بعداز سرخ شدن نون هارو هم ميتونيم عسل بماليم يا اينكه داخل شربت بندازيم برا شربتش ۲ لیوان شکر رو با ۱ لیوان ابگذاشتم بجوشه ونصف لیوان گلاب و۲ قاشق زعفران دم کرده وکمی هل ویک قاشق ابلیمو اضافه کردم وگذاشتم خنک بشه وشیرینیای سرخ شده رو تو شربت خنک انداختم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
جبنیه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پنیر خونگی 3 کیلو شیر را جوشوندم .بعد نصف قاشق چای خوری مایع پنیر را داخل 2 قاشق شیر حل کردم و وقتی شیر ولرم شد مایع را با یک قاشق سر خالی نمک به آن اضافه کردم ...بعد از یک ساعت پنیر را توی صافی پارچه ای سفید ریختم وقتی خوب ابش گرفته شد.. ی سینی صاف روی صافی گذاشتم وی ظرف سنگین به مدت 20 دقیقه گذاشتم ..ودر آخر برش زدم خیلی خوشمزه شده حتما امتحان کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پنیر خانگی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خوووب اینم رسپی این کوکی خیلی خوشکل 😊🤗🤩 مواد لازم : . آرد ۵۰۰ م تخم مرغ بزرگ ۳عدد ب پ ۱ق غ شیر نصف لیوان شکر ۱۵۵گرم کره آب شده نصف لیوان  رنده پوست پرتقال ۱ ق غ . طرز تهیه تخم مرغ ها رو با شکر هم میزنیم تا کشدار بشه بعد شیر وکره آب شده ورنده پوست لیمو رو اضافه میکنیم بعد آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا خمیری بدست بیاید که چسبنده نباشد اگه چسبندگی داشت درحد یک یا دو ق آرد اضافه کنید خمیر رو داخل یه کیسه توی یخچال نیم ساعت استراحت بدید پوست گردو رو بشورید و دو نیمه کنید ، پوست گردوها رو چرب کنید و ارد بپاشید بعد پشت پوست ها رو خمیر یکدست کاور کنید . بزارید توی فر به مدت ۲۵ دقیقه با درجه ۱۷۵ تا بپزه بعد از پخت کوکی ها رو تا داغ هست از پوست جدا کنید . داخل کوکی رو با مارمالاد و یا کرمفیل پر کنید و ۲ طرف خمیر رو روی هم بزارید با اب پرتقال و اب هلو و کمی رنگ خوراکی زرد و هلویی قسمت بیرونی کوکی ها رو رنگ کنید و توی شکر بغلطونین و با برگ نعنا تزئینش کنید 😊😉 نکته : 🤔پوست گردو ها رو حتما خوب چرب کنید که کوکی بعد از پخت جدا بشه ازش 🤔گردو ها رو بعد از پخت سایز های هم اندازه رو جفت کنین . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کوکی هلو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر🌹🌹 ترکیه بسی لذیذ و خوشمزه طرز تهیه 400گرم گوشت را با یک پیاز بزرگ چرخ میکنیم و نمک و فلفل و یک عدد تخم مرغ و یک ق غ پودر نان باگت خشک شده خوب مخلوط کرده و یک ق.غ جعفری خرد شده تازه بهش اضافه میکنیم، از گوشتها گلوله هایی برداشته و آنها را کمی تپل حالت میدهیم، در روغن کم سرخ میکنیم.دو عدد سیب زمینی متوسط را به شکل دلخواه برش بزنید و در کمی در روغن سرخ میکنیم تا نیم پز شود برای سس : یه عدد پیاز کوچیک را خورد و در کمی روغن تفت داده و کمی زردچوبه و پاپریکا و فلفل اضافه کرده و تفت میدیم و دو عدد گوجه متوسط را رنده کرده و یک ق.غ رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم، یک لیوان آب به مواد افزوده و میگذاریم سس کمی بجوشد. سس را در ظرف مورد نظر ریخته و کوفته ها را رویش قرار میدهیم، لا به لای کوفته ها سیب زمینی قرار میدهیم روی کوفته ها دو گوجه فرنگی کوچیک از وسط نصف شده و دو عدد فلفل سبز برش داده قرار میدهیم و روی ظرف را با فویل میپوشونیم میره تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه نکته بعد از یک ربع فویل روی ظرف را بردارید. برای برنج هم برنج را بعد از ابکش کردن توی قابلمه میریزم و مقداری روغن اصافه میکنم و و با کف گیر یا قاشق یکم فشار میدم تا برنج یکم منسجم بشه و یکساعت میزارم روی حرارت کم تا دم بکشه بعد توی ظرف سرو برعکس میکنم بهمین راحتی😊 جنس قابلمه خیلی مهمه باید نسوز باشه. دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کوفته ازمیری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
. . ‌وای وای از اون خوشمزه ها که جون میده با چای بخوریش😍😍😍😋😋 . . موادلازم : شیر ۱/۲ لیوان(پیمانه) آب ۱/۲ لیوان(پیمانه) تخم مرغ یک‌عدد شکر ۴قاشق غذاخوری نمک یک پنس خمیر مایه ۲ قاشق چای خوری آرد ۲ لیوان (این مقدار تقریبی هست تاجایی خمیر به دست نچسبه آرد نیاز هست,حالا یا کمتر از دو لیوان یا بیشتر) روغن ۱/۴ پیمانه مواد میانی: خرما : بدون هسته نصف لیوان دارچین : یک قاشق چایخوری گردو خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع:یک قاشق چایخوری پودر قند :یک قاشق غذاخوری خمیر فونسه یا بریزه برای نوار های روی کلوچه: آب :یک فنجان کره جامد : ۲۰گرم نمک :نوک قاشق چایخوری پودر قند:یک قاشق غذاخوری آرد :به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد . خرماهای بدون هسته روی گاز با یکم روغن و یک چهارم لیوان آب میزاریم تا خرما نرم‌بشه یا پشت چنگال بازش میکنیم بعد نرم‌شدن خرما دارچین میزیزیم میزاریم کنار سرد شه.وبعد گردو نگینی شده رو اضافه میکنیم. . حالا بریم‌سراغ نون ،خمیر مایه و نصف لیوان آب ولرم را داخل کاسه ای بریزید به مدت یک ربع اجازه بدید عمل بیاد.بعد از عمل آمدن شیر ، تخم مرغ،روغن مایع ، یک لیوان آرد ، نمک را اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند یک لیوان باقی مانده آرد را اضافه کنید. با دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، خمیر را چند دقیقه ورز میدیم، کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بزارید ، روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی قرار بدید تا حجم خمیر 2 برابر بشه. داخل یک‌سینی گرد یا مستطیل کاغذ روغنی میندازیم. حالا خمیر به چونه ای مساوی تقسیم میکنیم و وسط هر چونه رو مواد خرمایی داخلش میذاریم و.گردش میکنیم ورومال زرده وزعفران میزنیم واز خمیر های فونسه نوار های باریک شکل میدیم ومطابق عکس( دوم )روی خمیر میذاریم وکمی تخم خرفه میپاشیم ودرسینی فر کنار هم میچینیم و میزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت یک ربع تا بیست دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بپزه. در اواخر پخت گریل فر رو روشن میکنیم تا کمی روی کلوچه ها طلایی شود.نوش جان دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 ❤️❤️❤️❤️
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کلوچه نان خرمایی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#كوكو_گردو تخم مرغ ۳ گردو۲ ق غ سیر یکى نمک فلفل زرد چوبه گردو روباسیر میکس کنین تا طعم بهتری داشته باشین مواد رو با هم مخلوط میکنیم مواد رو تو روغن میریزیم و سرخ میکنیم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍹مواد لازم : آرد : یک پیمانه شکر : ۱/۲ پیمانه شیر :۵ قاشق غذاخوری پکینگ پودر:۱ قاشق مرباخوری وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری تخم مرغ :۲ عدد متوسط هل ساییده :۱/۲ قاشق غذا خوری گلاب:۳ قاشق غذا خوری روغن مایع : ۱/۲ پیمانه 📝طرز تهیه: در مرحله اول دستور پخت کیک یزدی ابتدا آرد و پکینگ پودر را باهم سه بار الک کنید. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و به همراه شکر با دور کند همزن بزنید بعد بتدریج سرعت همزن را زیاد کنید. مایه تا زمانی باهمزن زده می شود که رنگ آن بصورت کرم رنگ شود. در حال همزدن وانیل را نیز اضافه کنید. در مرحله بعد پخت کیک یزدی روغن مایع را اضافه کنید. سپس شیر و گلاب را بترتیب اضافه کرده و باهمزن مخلوط کنید در این مرحله آرد الک شده را به همراه هل به مایه کیک اضافه کرده وبا لیسک یا قاشقی مناسب مایه را به صورت دورانی مخلوط کنید. فنجان های انتخاب شده به عنوان قالب کیک یزدی را به کمک روغن چرپ کنید. مایه را به اندازه ۱/۳ یا حدودا ۱/۲ داخل فنجان ها بریزید یک قابلمه به اندازه نصف ارتفاع فنجان ها آب کرده و بر روی شعله قرار دهید و اجازه دهید تابه بجوش آید. بعد از اینکه آب بجوش آمد فنجان ها را داخل قابلمه قرار دهید. حرارت زیر اجاق را کم کنید. فنجان ها به مدت پانزده دقیقه درون قابلمه باشند. زیر اجاق را بعد از ۱۵ دقیقه خاموش کنید و پارچه تمیز روی در قابلمه قرار دهید به مدت ده دقیقه به همین صورت داخل قابلمه باشند و به هیچ عنوان در قابلمه را بر ندارید تا پف کیک نخوابد. بعد از ده دقیقه کیک یزدی ها آماده هستند و بگذارید تا خنک شود. نکات طلایی : حتما در طرز تهیه کیک یزدی بدون فر توجه داشته باشید از قابلمه ای استفاده کنید که درب مناسبی دارد و به خوبی کیپ می شود. برای تزیین کیک یزدی می توانید از ترافل های رنگی یا پودر پسته و نارگیل استفاده کنید. توجه داشته باشید که مایه کیک زیادی درون فنجان ها نریزید چون در طول پخت پف می کند. در روش تهیه کیک بدون استفاده از فر حتما درب قابلمه را به کمک دمکنی بپوشانید تا از خمیر شدن کیک جلوگیری شود. بهتر است آرد را برای پخت کیک یزدی سه بار الک کنید تا رطوبت اضافی آرد خارج شود تا کیک با کیفیت بهتری پخت شود. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک یزدی بدون فر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: تخم مرغ شش عدد متوسط شکر سیصد گرم وانیل یک چهارم ق چ بیکینگ پودر دوق چایخوری آرد سه لیوان یا سه پیمانه نشاسته ذرت دوق غذاخوری شکلات تلخ ۱۲۰ گرم پودر کاکائو نصف لیوان یا نصف پیمانه پودر نسکافه دو ق غذاخوری اگر نداشتید از یه کافی میکس استفاده کنید شیر ۲۲۰ میلی لیتر روغن مایع سه چهارم لیوان طرزتهیه: ابتدا شکر +تخم مرغ+وانیل رو به مدت ۸ دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا حجیم بشه روغن مایع رو اضافه میکنیم سی ثانیه با دور کند میرنیم همزن رو کنار میزاریم شیر رو تو ظرفی میریزیم روی حرارت گذاشته شکلات خرد شده رو اضافه میکنیم تا داغ بشه در نتیجه شکلات در شیر حل میشه پودر کاکائو و نسکافه رو هم میریزم خوب حل که شد از حرارت برمی داریم اجازه میدیم از داغی بیوفته (قبل از شروع به کار این مرحله رو انجام بدید تا محلول کاملا خنک بشه) بعد از اضافه کردن روغن همزن رو کنار گذاشته محلول شیر شکلاتی و مخلوط ارد بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو که از قبل سه بار الک کردیم رو متناوبا در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک به صورت دَوَرانی ترکیب میکنیم قالب مورد نظرمون رو از قبل با روغن جامد چرب کردیم و ارد پاشی هم شده پواد رو درون قالب ریخته در فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۵ دقیقه قرار میدیم این تایم برای فرهای مختلف متفاوت هست دوستان ممکنه کمی بیشتر یا کمتر طول بکشه میتونید بعد ۴۵ دقیقه با یه خلال دندون تمیز چک کنید دوستان اگر دوست داشتید میتونید از مقدار پودر کاکائو کم کنید. من دراینجا با نصف مواد درست کردم وبا شکلات رولی _کنجد _پودر نارگیل،پودر پسته وشکلاتهای تزیینی ،تزیین کردم،تزیین دل به خواهیه... 😍نوش جون😍 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک شکلاتی ویژه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم ▪️بادمجان:3عدد ▪️پیاز :2عددمتوسط ▪️برنج:سه پیمانه ▪️گوجه فرنگی:3عدد ▪️رب گوجه:1ق غ ▪️سس فلفل قرمز تند:یک قاشق غ(من نریختم) ▪️سیر :2حبه ▪️نمک،زرد چوبه،زعفران دم کرده :به میزان لازم ▪️گوشت چرخ شده300 گرم طرز تهیه: بادمجان ها راشسته خرد کرده تفت میدهیم.پیازها را نگینی خرد کنید و مجزا تفت دهید،مقدار جزیی زرد چوبه بزنید تا ترد شوند.سپس گوجه فرنگی ها راپوست کنده و به همراه حبه سیر در مخلوط کن ریخته میکس نمایید و در تابه ریخته، اجازه دهید آب سس گوجه تبخیر شود سپس روغن اضافه کنید و تفت دهید، نمک و زردچوبه و سس فلفل قرمز را افزوده و رب را اضافه کنید تفت دهید، در انتها یک قاشق آبلیمو بریزید تا طعم رب مطبوعتر شود،و پیاز داغ و بادمجان را هم بدان اضافه کنید و لا به لای برنج آبکش شده ریخته و به همراه زعفران دم بزنید.(من فقط یک لایه وسط برنج ریختم) گوشت چرخ شده رو مجزا به همراه پیاز و ادویه تفت دادم.من مقداری از بادمجون و نگه داشتم و با گوشت چرخ شده، ترکیب و دورچین دیس چیدم.برای ته دیگ نیز از بادمجان استفاده کردم.برای کسانی که بادمجان دوست دارند این غذا علاوه بر تنوع بسیار خوشمزه میشود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
بادمجان پلو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
٢ بسته ژله به رنگ دلخواه(من ژله انار و آلوئه ورا انتخاب كردم)يك ق غ ژلاتين٤ ق غ شكر پودر نارگيل آب يك چهارم ليوان اول از همه يك بسته ژله انار رو با شكر و ژلاتين و آب به روش بن ماري ذوب ميكنيم،خوب كه غليظ شد ميريزيمش داخل يه ظرف بزرگ و با همزن دور تند ١٥ دقيقه ميزنيم تا پوك و حجمش ٢برابر بشه،قشنگ پوك كه شد،يه ظرفي رو برميداريم و كف ظرف روپودر نارگيل ميپاشيم بعد موادمون رو ميريزيم روش(خيلي غليظ و چسبناك هست)،با دست يا ليسك كف ظرف پخش ميكنيمش بعد روشو دوباره پودر نارگيل ميپاشيم و يك ربع ميزاريم داخل يخچال تا ببنده،بعد مياريم بيرون با هر سايز قالبي كه دوس دارين قالب ميزنيمش و بعد داخل كاسه پودر نارگيل ميچرخونيمش و ميزايرم داخل ديس من همين مراحل بالا رو ٢بار واسه هر٢طعم ژله درست كردم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پف پفی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱