#کباب_نگینی_تابه_ای
گوشت چرخ کرده 400گرم
گوشت مرغ چرخ کرده 400گرم
پیاز رنده شده واب گرفته شده2عدد
نمک .فلفل.روغن به میزان لازم
پیازها را رنده ریز کرده وابش میگیریم.ونصفش به گوشت چرخ کرده ونصفش به گوشت مرغ که چرخ شده اضافه میکنیم نمک وفلفل به گوشتها اضافه میکنیم .هر کدوم جداگانه خوب با دست ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه.یک کیسه فریزر روی میزکار باز میکنیم.1ق از گوشت راروی کیسه میزاریم کنارش 1ق گوشت چرخ کرده مرغ ودوباره 1ق گوشت ودوباره گوشت مرغ (بستگی به بزرگی تابه تون داره که چندبار اینکار وانجام بدید درواقع بزرگی کباب هم خودتون تعیین میکنید من تابه ام رژیمی دوطرفه هست واین اندازه براش کافی بود).یک طرف کیسه فریزر روی گوشت برگردونید وبادست اروم گوشت صاف کنید (ازروی کیسه فریزر)به این ترتیب گوشت با دست مرتب میکنید کیسه فریزر راازروی گوشت باز کرده وبه کمکش توی ماهیتابه که قبلا روغن ریختیم وگذاشتیم روی حرارات گرم شده برمیگردونیم .یک طرفش که پخت برمیگردونبم طرف دیگه اش هم بپزه .حرارات حتما باید کممممم باشه .
میتونید بجای مرغ از گوشت بوقلمون هم استفاده کنید...فرقی نمیکنه سینه مرغ باشه یا ران مرغ .ولی ترکیبی ازهردو خوشمزه ترهست .نوش جان .با پیاز وسماق سروش کنید..امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قند_تزیینی ❤️❤️
شکر: 1 لیوان
گلاب یا عرق بید مشک :2 قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی : به رنگهای مختلف
طرز تهیه :
ابتدا شکر و گلاب (میتوانید عرق نعنا . عرق هل و یا عرق بیدمشک رو جایگزین کنید ) رو با هم مخلوط میکنیم عرق رو تا جایی اضافه میکنیم که شکر به صورت ماسه ای در بیاد زیاد نباید بریزیم که شل بشه و حالا برای اینکه به رنگ های مختلف دربیارین از رنگها طبیعی مثل زعفران ، آب لبو ، آب آلبالو میشه استفاده کنید و من از چند قطره خوراکی استفاده کردم که به شکر من اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد داخل قالب هایی که دوست دارید بزارید و کمی تو قالبتون فشار بدید و بعد در سینی قرار دادم به مدت چند ساعت تا کاملا خشک بشه بعد راحت از سینی تون جدا کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مثلثی
مواد لازم
3عدد تخم مرغ
1استکان شکر(70 گرم)
1استکان شیر(100 گرم)
1استکان روغن مایع(80گرم)
2استکان آرد(100گرم)
1قاشق مرباخوری نشاسته (ذرت یا گندم)
1قاشق مرباخوری بگینک پودر
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
برای سس
1پاکت یا 200 گرم خامه
1بسته یا 80 گرم شکلات شیری
برای کاور کردن
5 تا 6 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
طرز تهیه
تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی چند دقیقه بزنید و کرم رنگ شود و کف کند سپس شیر و روغن مایع را
افزوده و هم زدن را ادامه دهید و در آخر مواد خشک را الک کرده و در مخلوط مایع بریزید و به صورت دورانی
با هم ترکیب کنید.
مایه کیک را در یک قالب گرد(چرب و ارد پاشی شده) بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به
مدت 30 تا 45 دقیقه با توجه به فر تان بپزید بعد از
30 دقیقه با خلال دندان تست کنید .
از طرف دیگر خامه را روی حرارت بزاید و به نقطه جوش برسانید زیر آن را خاموش کنید و شکلات خرد
شده در خامه داغ بربزید و به هم بزنید تا شکلات آب
شود .کناره های کیکهای مثلثی برش خرد شده را ابتدا
باشکلات و بعد با پودر نارگیل آغشته کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیر_ترشی_خونگی
عزیزان به چند روش میتونید درست کنید من اینجا به سه روش درست کردم
تو یکی از شیشه ها از شیره خرما استفاده کردم برای درست کردن سیر ترشی از مقدار کمی نمک استفاده کنید نمک ترشیجات وسیر ترشی نباید نمک ید دار باشه چون بعد از مدتی رنگ سیر آبی وسبز رنگ میشه برای سیر ترشی از سرکه قرمز استفاده کنید رنگش تیره تر وخوشمزه تر میشه آگه نداشتید از سرکه سفید استفاده کنید
به اندازه هر شیشه یک قاشق مربا خوری نمک ودو قاشق شیره خرما وسرکه رو مخلوط کنید سیر ها رو تمیز کنید برگهای اولیه رو ازش جدا کنید تو شیشه بچینید ومخلوط سرکه رو روش بریزید ودرشو محکم ببندید بزارید تا برسه من تا چند سال استفاده نمیکنم
دیگری شیشه رو به همون مقدار سرکه ونمک ورب انار زدم
دیگری شیشه رو فقط نمک وسرکه رو اضافه کردم درشونو محکم ببندید وبزارید جای خنک بعضیا چند ماه که بگذره مصرف میکنن ولی من بعد گذشت چند سال استفاده میکنیم هرچه بیشتر بمونه خوشمزه تره 😊
میتونید تو شیشه بجای رب انار ویا شیره خرما یک قاشق پر شکر قهوه ای بزنید شکر قهوه ای باعث میشه رنگ سیر ترشی تیره تر وزود تر برسه نداشتید شکر سفید بزنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_زعفرانی_برنج_قالبی
برای برنج قالبی حتمااااا از قابلمه تفلون وبدون خش استفاده کرد تا حال از چدن استفاده نکردم نمیدونم قالبی در میاد یا نه.
برنج رو چند ساعتی خیس کنید وسپس بپزید وابکش کنید
ته قابلمه چند قاشق روغن بریزید وداغ کنید
کمی برنج آبکش شده با مقداری زعفران دم کرده مخلوط کرده وته قابلمه میریزیم وبا پشت قاشق کمی فشار میدهیم وروشو صاف میکنیم
یکی دو کفگیر برنج سفید میریزیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدهیم این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید؛ وبزارید رو شعله کم تا بخار کنه بخار که کرد کمی روغن روش بریزید وبزارید دم بکشه معمولا یکساعت طول میکشه
توجه کنید زمان دم کشیدن بستگی به زیادی وکمی برنجتون داره این مقدار برنج من یکساعت طول کشید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قارچ_پلو
برای ۲ تا ۳ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
قارچ ۷ تا ۸ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج ۲ پیمانه
خلال پسته و زرشک به میزان لازم
برنج رو از قبل شستم و خیس کردم .
مرغ رو کمی تفت دادم و همراه با یه پیاز و نمک فلفل و زرچوبه و مقداری اب گذاشتم بپزه .
بعد از پخت ریش ریش کردم .
قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و توی تابه با حرارت بالا تفت دادم و سرخ کردم .
یه پیاز رو ریز خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و در حدی سرخ کردم و بعد مرغ های ریش ریش شده رو اصافه کردم و هم زدم کمی با هم تفت بخوره .
قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده رو اصافه کردم و بعد از کمی تفت زعفران در حد خوب ریختم و هم زدم . نمک و زردچوبه و فلفل هم ریختم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم .
داخل قابلمه لا به لا از برنج و این مواد قارچ و مرغ همراه با ادویه پلویی (آماده از عطاری می گیرم) ریختم و گذاشتم دم بکشه .
بعد از دم کشیدن روی برنج کمی برنج سفید بود رو برداشتم و کمی زعفران ریختم و توی دیس پلو رو کشیدم و از پلوی زعفرانی و همچنین زرشک و خلال پسته برای تزیین استفاده کردم .
پ.ن : کمی از اب مرغ هم نگه داشتم که موقع خوردن کنار پلو باشه و بتونیم استفاده کنیم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_آلفردو برای ۳ نفر
_پاستا ۳۰۰ گرم
_مرغ نصف سینه
_سیر دوحبه
_شیر دو لیوان
_آرد ۳ قاشق
_خامه ۲ قاشق
_پنیر پارمسان (یک فنجان)
_کره ۴ قاشق
_نمک ، فلفل سیاه ، آویشن ( هم برای سس، هم برای مرغ)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋
صبح زیباتون بخیر ☕ 😊 🌸
🌸یه صبح زیبای دیگه ازفصل زیبای
🍀بهار آغاز شد
🌸آرزو میکنم
🍀قلبتون پرباشه
🌸از مهـر و محبت
🍀روحتون آروم
🌸و خیر و برڪت بشه مهمون تون🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کمپوت_سیب
یه کمپوت راحت و خوشمزه . به همین روش می تونید هر نوع میوه ای رو کمپوت درست کنید . ماندگاری این کمپوت چون مواد نگه دارنده نداره یک هفته هستش .
میزان شکر هم کلا بستگی به ذایقه خودتون هست می تونید کم و زیاد کنید☺ .
سیب ۶ عدد (یک کیلو)
شکر ۶ ق غ
آب ۲ لیوان
زعفران و گلاب و آب لیمو به میزان لازم .
سیب ها رو پوست کندم و دونه هاش رو بیرون آوردم و به دلخواه خرد کردم .
برای اینکه توی این مدت سیاه نشه داخل ظرفی حدودا دو لیوان آب و یکی دو قاشق سرکه ریختم و سیب ها رو داخلش قرار دادم تا سیاه نشه .
توی یه قابلمه ۲ لیوان آب و شکر رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . زعفران و کمی گلاب و یه کم آب لیمو هم ریختم شروع کرد به جوشیدن سیب ها رو اضافه کردم .
(سیب ها رو از آب و سرکه خارج بشه و ریخته بشه )
بعد گذاشتم ۲۰ دقیقه روی حرارت تا بپزه . حواستون باشه زیاد نمونه و الا له میشه .
از حرارت برداشتم و یه کم دماش که افتاد گذاشتم یخچال و بعد آماده سرو.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تاتلی_لوکما
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان ماست
1 لیوان آرد
1 پنس نمک
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم برای شربت:
2 لیوان شکر
2 لیوان آب
یک برش کوچک لیمو
طرز تهیه:
برای شربت آب و شکر را بجوشانید بعد از اینکه جوشید حدود 15 دقیقه بجوشانید و چند دقیقه قبل از خاموش کردن آب لیمو را اضافه کنید. سپس شربت را کنار بذارید خنک شود.
تمام مواد خمیر را داخل ظرفی ریخته هم بزنید و یک قاشق مرباخوری از مواد را داخل روغن فراوان با داغی متوسط بریزید و خوب سرخ کنید. وقتی لوکما ها حرارت اولیه را از دست داد داخل شربت سرد بریزید و بیرون آورید (خیلی در شربت نماند) ❣نکته: نکته مهم برای لوکما این است که شربت غلیظ باشد در غیر اینصورت لوکما ها نرم میشوند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گراتن_پاستا
دستور تهیه :👇
نصف بسته پاستا لازم داریم ازاین پاستاهای فرم دار ک با شکل ها و فرم های مختلف از سوپر مارکت میتونید تهیه کنید.
ابتدا مقداری پیاز رو درون تابه با کمی روغن تفت دهید بعد قارچ و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید . سپس کمی فلفل دلمه خرد شده را اضافه کرده نمک و فلفل و کمی زرد چوبه اضافه شود و بعد از پختن کامل خاموش کنید.
پاستا رو بجوشانید من کمی نمک و زرد چوبه حین جوش خوردن اضافه میکنم خوشرنگ تر میشه. بعد از جوشاندن ابکش کنید.
سپس کف ظرف مورد نظر با کمی روغن چرب کرده مقداری سیب زمینی حلقه ای رو کف ظرف بچینید سپس نیمی از پاستا ها رو ریخته بعد یک لایه سس سفید و سپس مواد گوشتی و بعد یک لایه پنیر پیتزا اضافه کنید به همین صورت تا پاستا تمام شه. هر چقد سس سفید رو ببشتر بریزید بهتره.
لایه رویه هم کمی فلفل دلمه و قارچ ریخته و در طبقه وسط فر دمای صد و هشتاد تا زمانی ک روی مواد طلایی شه تقریبا یک ساعت زمان میبره
طرز تهیه سس سفید
دو ق غ ارد سفید رو کمی تفت بدید تا بوی خامی ارد از بین بره سپس پنجاه گرم کره اضافه شود. کره ک اب شد حرارت رو خاموش کنید
دو لیوان شیر را ارام ارام ب ارد و کره اضافه کرده و تند تند هم بزنید وقتی مواد با هم مخلوط شدن دوباره حرارت رو روشن کنیو کمی نمک و فلفل اضافه شود و مدام با حرارت کم هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد و بعد خاموش کنید و استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اين فينگرفودسردوگرم لذيذه😋😋
#كاپ_كيك_پيتزا
موادلازم:
ارد١و١/٤ پيمانه
ماست خامه اي ١/٢ پيمانه
اب ١/٢ پيمانه
روغن مايع ١/٢ پيمانه من ٢ ق س زدم
بكينگ پودر ٢ ق چ
نمك ١/٤ ق چ
شكر ١ ق س
نشاسته ذرت ٢ ق س
تخم مرغ ٢ عدد
فلفل دلمه رنگي خرد شده يك فنجان
موادگوشتي(مايع ماكاروني) ويا ژامبون يك فنجان
طرزتهيه :
اول كپسولاي كاغذي روداخل قالب مافين بذارين وبعدفرروي ١٨٠ روشن شود.
ازارد دوق سوپخوري سرصاف بردارين وبجاش دوق س اردنشاسته ذرت اضافه كنين .
اردها وبكينگ پودرمخلوط ويك بارالك شود.
تخم مرغ هاروباهمزن دستي بزنين تاازلختگي دربيان
درظرفي شكر،نمك،ماست واب روباهم مخلوط كنين وتخم مرغ هاروهم اضافه كنين وهم بزنين ،سپس اردروروي موادمايع الك كنين وهم بزنين (تمام مراحل باهمزن دستي وياچنگال هم بخوره .
داخل كپسول كاغذي روتا نيمه ازموادپركنين وروي مايع كاپ كيك روباژامبون ويا موادگوشتي بپوشونين وروشوپنيرپيتزابريزين ،سپس روي پنيرروفلفل دلمه رنگي بذارين .(توعكس مشخصه)
سيني روداخل فر١٨٠ درجه طبقه وسط به مدت ٢٠ دقيقه بذارين تاروي كاپ ها طلايي بشن
به همين سادگي وخوشمزگي 😋😋😍
نكته :موادروازنصف بيشترنريزين تاازكاپ سرنره . . .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جوجه چینی لقمه ای
مواد لازم واسه جوجهچینی لقمهای
برای مزه دار کردن مرغ
سینه یا فیله مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
آب لیموترش یا نارنج
نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم
.
برای تهیه خمیر بنیه
آرد ۱ لیوان🥛
ماءالشعیر کلاسیک جوجو نصف لیوان
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
.
مرغها رو خرد کنید و نمک و فلفل و آب لیمو و زعفران و پیاز رو بهش اضافه کنید و برای ۲ ساعت بذارید داخل یخچال تا مزهدار بشه.
برای خمیر بنیه اول نصف لیوان ماءالشعیر رو داخل کاسه بریزید و کمی آب بهش اضافه کنید و بعد ادویه ها رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد رو توی چند مرحله اضافه کنید و خوب هم بزنید.
غلظت مایه خمیر باید به اندازه حلیم یا ماست چکیده باشه.
در آخر بیکینگ پودر رو اضافه کنید و فقط ۲ الی ۳ دور دیگه هم بزنید که اثر بیکینگ پودر از بین نره.
داخل یه قابلمه گود روغن بریزید و بذارید داغ شه
میزان روغن باید زیاد باشه تا مرغها داخل روغن غلتان باشن.
بعد هم تکه های مرغ رو داخل خمیر بغلتونید و داخل روغن سرخ کنید.
این سادهترین روش واسه درست کردن یه خمیر بنیه خیلی خوشمزه است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_بال_فرشته
سلام دوستای گلم .
انتخاب نام این ژله هم با توجه به نظرسنجی که استوری انجام دادم به انتخاب خودتون هست 😁😊. .
برای اینکه ژله پلکانی درست کنم از هر رنگ ژله که بخواید من از آبی بلوبری استفاده کردم . یه بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حل کردم .
به ۳ قسمت تقسیم کردم . به یه قسمت ۲ الی ۳ قطره رنگ خوراکی اضافه کردم . به یکیش یه قطره که کمی از اون کم رنگ تر بشه و قسمت سوم رو همین طور هیچی اضافه نکردم .
قالب من جنسش پلاستیکی هست با دو قطره روغن مایع چرب کردم .
بعد کج کردم و یه مقدار از ژله آبی که پررنگ تر از همه هست ریختم و همین طور کج داخل یخچال گذاشتم .
برای لایه های سفید یه بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد بهش دو ، سه قاشق بستنی وانیلی نرم اضافه کردم و خوب مخلوط کردم .
روی لایه اولی از این ژله سفید کمی ریختم و گذاستم یخچال .
مجدد برای لایه بعدی ژله آبی که که خیلی کم رنگ خوراکی ریخته بودم و رو ریختم و باز گذاشتم یخچال و بعد که کمی بست دوباره ژله سفید کمی ریختم .
و در آخر ژله آبی که اصلا رنگ نریختم رو کمی ریختم و گذاشتم یخچال .
دقیقا همین مراحل رو برای قرینه این کار انجام دادم به همین ترتیب .
یه بسته پودر ژله قرمز من از توت فرنگی استفاده کردم با یک لیوان آب جوش حل کردم و وقتی خنک شد بهش دو ، سه قاشق بستنی وانیلی نرم اصافه کردم و مخلوط کردم .
قالب رو صاف قرار دادم روی صفحه و از این ژله داخلش ریختم .
برای لایه بعدی از ژله قرمز کمی پر رنگتر و از انار استفاده کردم و دقیقا مثل ژله توت فرنگی ژله بستنی درست کردم .
و روی لایه قبلی ریختم .
ژله رو داخل یخچال قرار دادم که خوب بسته بشه .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که حسابی از جاش آزاد شده و چون بستنی هم داشت این کار خیلی راحت از قالب جدا میشه و حتی نیازی به قرار دادن داخل آب ولرم نبود دیدم که راحت از جاش آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
نکته : در تمامی مراحل وقتی که ژله ها رو لایه لایه می ریزین بین ریختن لایه ها وقفه ایجاد نکنین هر لایه کمی از نیم بند سفت شد لایه بعدی ریخته بشه تا لایه ها به هم بچسبه .
رنگ بندی کاملا سلیقه ای
ترفندهایی برای زندگی بهتر 👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛