پیتزا تابه ای در 🔟 دقیقه🍕🍕🍕
مواد لازم
برای خمیر
2 عدد تخم مرغ
6 قاشق غذا خوری روغن
6 قاشق غذاخوری ماست
یک قاشق چای خوری سر خالی نمک
1 قاشق چای خوری مخمر
3 فنجان آرد
برای تهیه سس؛
1 قاشق چای خوری رب گوجه
1 قاشق چای خوری سس کچاپ
1 قاشق چایخوری آویشن
1 حبه سیر له شده.. به دلخواه اگه سیر میزنید حدود یک قاشق هک روغن زیتون اضافه کنید
برای روی پیتزا
پنیر چدار یا موزارلا
سوسیس
زیتون
قارچ
فلفل
ذرت و .. .
طرز تهیه:
مواد خمیر شامل، ماست، مخمر، نمک، روغن، تخم مرغ را خوب با هر مخلوط کنید به مایع بدست اومده آرد رو اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا خمیر یکدست بدست بیاد به خمیر مهلت استراحت بدید تا خمیر پف کنه
خمیر رو بسته به سایز تابتون تقسیم کنید و اون رو کف تابه ای که روغن ریختید پهن کنید به روی خمیر سسی که از ترکیب مواد ذکر شده بدست اومده رو بزنید و سپس سوسیس ، زیتون، قارچ ، فلفل و .. و در نهایت پنیر رنده شده چدار یا موزارلا رو روی مواد بریزید و درب تابه رو بگذارید. هراز گاهی با کفگیر یا ابزار مناسب خمیر رو تکون بدید و چک کنید همین که خمیر پخته شد و کف اون طلایی شد پیتزای شما آماده است.
پیشنهاد میکنم مواد خام روی پیتزا رو از قبل یک مرحله پخته باشید.. مطمئنا خوش طعم تر خواهد شد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاپسیکلز
پاپسیکلز کیک های چوبی هستند که بنام کیک مگنوم نیز شناخته میشوند و میتوانید آنها را در رنگ ها و طعم های متنوع با دیزاین های شیک و جذاب برای مناسبت های مختلف آماده کنید.
پاپسیکلز
مواد لازم :
کیک شکلاتی
شکلات سفید
خامه صبحانه
چوب بستنی
تزیینات فوندانت ،ترافل،شکلات
طرز تهیه :
کیک دلخواه را در قالب مستطیل بپزید.
شکلات ها را بن ماری کنید.
در هر خانه قالب دو سه قاشق از شکلاتی که از داغی افتاده بریزید و با قاشق به دیواره بمالید، قبل از اینکه شکلات سفت شود چند مرتبه شکلاتی که در کف جمع میشود را با قاشق به دیواره ها بمالید تا ضخامت مناسبی داشته باشند و در نهایت با تکان دادن و ضربه زدن به قالب، شکلاتی که در کف جمع شده را صاف کنید و زمان دهید تا سفت شود.
چوب بستنی را در محل قرار دهید تا جای سوراخ با شکلات پوشیده نشود.
کیک ها را مطابق با ابعاد قالب برش دهید به نحوی که از قالب بیرون نزنند.
به دو روش میتوانید کیک را در قالب قرار دهید:
ابتدا چوب بستنی را خارج کنید سپس...
1 : کیک را در قالب گذاشته، مقداری از مرکز کیک برش بزنید و فضای خالی را با سس شکلاتی، کاراملی یا هر سس و مغزی دلخواهی پر کنید و برش کیک را در جای خود فیکس کنید.
2 : کیک هر قالب را با دست پودر کنید و با یکی دو قاشق خامه مخلوط کنید تا خمیری شکل شود و با این خمیر قالب را پر کنید و با قاشق فشرده و صاف کنید تا سطح یکدستی داشته باشد.
در نهایت چوب بستنی را در قالب و درون کیک فرو کنید.
بعد از پر کردن قالب ها، مقداری شکلات روی کیک بریزید و با قاشق روی سطح کیک پخش کنید و با ضربه زدن و تکان دادن قالب، شکلات را صاف کنید و با پالت یا چاقو اطراف قالب را تمیز کنید.
زمان دهید تا شکلات سفت شود.
کیک ها را به سمت بالا و جلو بکشید و از قالب خارج کنید.
پاپسیکلز را با تزیینات شکلاتی، فوندانتی و انواع ترافل دیزاین کنید. تزیینات را با شکلات بن ماری شده بچسبانید و سرو کنید.
اگر قالب پاپسیکل ندارید، کیک ها را مستطیل برش بزنید چوب بستنی در آنها قرار دهید و در لیوان شکلات فرو ببرید یا با قیف روی کیک، شکلات بریزید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا سفت شود. میتوانید فندق، گردو یا بادام خرد شده با شکلات مخلوط کنید تا کیک ها شبیه بستنی مگنوم شوند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم چیز فراستینگ
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ...
پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید....
فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه👌
بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد...
◀مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم...
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه قنادی 200 گرم
پودر قند به میزان دلخواه
ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود.
200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود.
ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید. .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋يك ايده خوشمزه براي #صبحانه:
✍چهار ليوان سيب زميني رنده شده(با دستمال آب اضافشو بگيريد)+يك ق غ روغن زيتون+نمك+يك ليوان پنير موزارلا.مخلوط و در قالب #كاپ_كيك پِرِس كنيد(قالب از قبل كمي چرب شده)،در فر دويست درجه بيست دقيقه بپزيد.بعد توي هر كدوم يدونه تخم مرغ بريزيد و يكم موزارلا و در فر صد و هشتاد درجه حدود يكربع بپزيد.
اگه تخم مرغ سفت دوست داريد بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزيد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسایی که به خوردن صبحانه علاقه ندارن و یا بچه ها را برای خوردن صبحانه مشتاق صبحانه میکنه...
#گوزلمه 🍕☕🍴
ابتدا نان لواش یا تافتون رو گرد برش بزنید کره را روی نانها با قلم مو بمالید و پنیر و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا را روی نیمی از نان بریزید نیمه دیگر نان را روی پنیر و جعفری بکشید و در تابه که با کره چرب کرده اید سرخ کنید و برش بزنید و در ظرف تزیین کنید .
نکته🌸شما میتوانید مواد داخلی این غذا رو با توجه به ذائقه تون تغییر بدین .نوش جان🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_کباب
۱ کیلو گوشت چرخکرده
۲ عدد پیاز متوسط
۱۰ گرم بکینگ پودر
۴ قطره آب لیمو
۱ ق چ نمک
همه ی مواد رو ده دقیقه ورز بدین سپس و داخل کیسه بریزین و شکل بدین یا اینکه با دست حالت بدین و درون فریزر بذارین تا منجمد شه و بعد در مقداری روغن داغ همراه گوجه و فلفل سرخ کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مخلوط_پلو
برنج دوپیمانه
سینه مرغ نواری برش داده شده نصف عدد
هویج خلالی شده چهار عدد متوسط
سیب زمینی مکعبی خرد شده دو عدد متوسط
پیاز خلالی خرد شده یک عدد
شوید خشک یک قاشق سرپر
زعفران دم کرده یک قاشق پر
رب یکی دوقاشق نمک و فلفل ودارچین وروغن به میزان لازم
برنج روبشورید یکی دو ساعت خیس کنید
پیاز رو خلالی خرد کنید. ماهی تابه رو بزارید رو گاز کمی روغن بریزید.پیاز رو اضافه کرده سینه مرغ رو با هم اضافه کنید .درشو بزارید تا پیاز اب بندازه .هویج خلال شده هم بهش اضافه کنید درشو بزارید تا با هم بپزن وتفت بخورند زعفران.فلفل قرمز وفلفل سیاه ونمک رو اضافه وباهاش تفت بدید .سیب زمینی نیم پز ،رب،شوید،و
هم اضافه کرده، همه رو با هم تفت بدید وگاز رو خاموش کنید .آب وقتی جوش اومد برنج رو اضافه کرده نمک بزنید .هر وقت برنج از کنار های قابلمه داره بالا میاد اونموقع باید آبکش کنید .ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ ووسپس مابقی ...مواد رو لابلای برنج میریزیم وقابلمه رو روی شعله متوسط گاز میزاریم وقتی بخار برنج ازش بلند شد کمی روغن روش بریزید . شعله رو ملایم کنید ودم کنی بزارید تا برنج دم بکشه
از شوید تازه هم میتونید استفاده کنید میتوانید سیب زمینی رو سرخ کنید ومخلوط نماید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیپس
سیب زمینیها رو نازک ورقه کنید و بشوئید تا نشاسته اضافی اونها گرفته بشه.
یک کاسه را پر از آبِ یخ کنید.
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر+کمی نمکی+یک قاشق غذاخوری سرکه اضافه و هم بزنید تا در آب حل شوند.
نمک رو زیاد نریزید چون چیپس رو نرم میکنه.
بهتره بلافاصله بعد از سرخ شدن وقتی چیپسها رو از روغن در آوردید نمک رو به همراه ادویه دلخواه روی چیپسها بپاشید.
سرکه باعث سفید شدن چیپس و تردی اون میشه و اثری در طعم اون نداره،اگه خواستید چیپس طعم سرکه بگیره مقدار بیشتری اضافه کنید
بیکینگ پودر بافت چیپس رو سبک و پفکی و حباب دار میکنه مثل چیپسهای بیرون
حالا سیب زمینی ها را در آب ریخته و تکه های یخ را اضافه کنید.
هر چی آب یخ تر باشه بهتره و کیفیت چیپس شما بهتر میشه.
یک تا دو ساعت استراحت دهید و بعد در آبکش بریزید ولی به هیچ عنوان آب روی سیب زمینیها نریزید.
سیب زمینی ها رو روی دستمال آشپزخانه پهن کنید تا آب اضافی اونها گرفته بشه.
حالا روغن رو در ظرف مورد نظرتون بریزید و بذارید خوب داغ بشه.
دانه دانه سیب زمینی ها رو در روغن بندازید.
مواظب باشید سیب زمینی ها رو ،روی هم نریزید که در اینصورت چیپس شما نرم میشه.
چیپسهای سرخ شده را روی دستمال بذارید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه.
اگه خواستید طعم دار کنید به هیچ عنوان ادویه رو مستقیم در روغن نریزید چون میسوزه و روغن بد بو میشه،میتونید بعد از سرخ شدن وقتی چیپسها رو روی دستمال گذاشتید کمی ادویه دلخواه اضافه کنید(مثل پودر موسیر یا پودر چیلی)
برای نازک ورقه کردن سیب زمینی از رنده آلمانی استفاده کنید یا به وسیله پوست کن به راحتی سیب زمینی ها رو نازک ورقه کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_گل_محمدی
شیر ۳.۵ لیوان
پودر ژلاتین ۳۵ گرم (۳.۵ ق غ سر صاف)
شکر ۷۰ ، ۸۰ گرم (یک سوم لیوان)
پودر گل محمدی ۲ ق م
خامه صبحانه یا خامه قنادی ۲ تا ۳ ق غ
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد پاشیدم . روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
۳ لیوان شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم . پودر گل محمدی ( خود گلبرگ های خشک شده رو من آسیاب کردم و بعد از صافی خیلی ریز رد کردم) داخلش ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه .
ژلاتین حل شده رو هم بهش اضافه کردم و یه کم هم گلاب (وانیل هم می تونین بریزین) و از حرارت برداشتم .
وقتی که از دما افتاد خامه رو با چنگال کمی نرم بشه و داخلش ریختم . یکی دو قطره هم من رنگ خوراکی ریختم تا خوشرنگ تر بشه .
مواد دسر رو داخل قالب (چون مواد خامه داره و خامه چربی داره نیاز به چرب کردن نیست اما برای راحتی کار می تونین قالب رو با دو قطره روغن مایع چرب کنین) ریختم و داخل یخچال حداقل ۶ ، ۷ ساعتی قرار دادم .
وقتی دسر بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی دیدم که آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
نکات : جای پودر ژلاتین پودر ژله نمیشه .
میزان شکر دل به خواهی و بسته به ذایقه داره . اگر خامه قنادی استفاده میشه چون شیرین هست این خامه به میزان شکر هم توجه بشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستداران ترشى بشتابيد كه يه ترشى خوشمزه و فورى داريم راحت و سريع درست ميشه و از طعم و مزشم كه ديگه نگم براتون😋 شايد بااسم و روش هاى ديگه اين ترشى رو درست كرده باشين اما بهتون توصيه ميكنم كه حتماً اين روش هم امتحان كنيد كه عاليه و مشتری میشین 👌خب بريم سراغ مواد لازم .
#ترشى_بادمجان_كبابى
بادمجان ١ كيلو
زردچوبه ١ قاشق چايخورى
سياهدانه ١ قاشق چايخورى
نمك ١ قاشق چايخورى
ترخون و مرزه خشك ١ قاشق چايخورى
پودر سير ١ قاشق چايخورى
سركه به ميزان لازم
طرز تهيه ؛
بادمجون ها رو كبابى ميكنيم اگه بتونيد اين كار و روى آتيش انجام بدين كه ديگه عاليه 👌 پوست بادمجون ها رو ميگيريم و خرد ميكنيم بعد زردچوبه و نمك و ترخون و مرزه و سياهدانه و پودر سير و اضافه ميكنيم حالا نوبت سركه ميشه كه بايد كم كم اضافه كنيم و هم بزنيم تا به غلظت ترشى آماده كه توى فيلم مشخصه برسه بعد داخل شيشه ميريزيم تو يخچال ميزاريم
نكته؛ ترشى همون موقع آمادست اما اگه بزارين تو يخچال بمونه و سرد بشه عالى ميشه ، ميتونيد به جاى پودر سير يك قاشق سير له شده اضافه كنيد حتى اگه طعم سيرو دوست ندارين ميتونيد حذفش كنيد و مهمتر از همه اینکه سركه زيادی نريزيد كه اصلاً خوب نميشه 😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیچیدن_سمبوسه
مواد لازم:
برای پانزده عدد سمبوسه
سه عدد سیب زمینی متوسط ( تقریبا بزرگ) پیاز دو عدد متوسط_ جعفری و تره خرد شده یک لیوان
سیب زمینی ها را ابپز کرده و پوست ان را گرفته و بکوبید.
پیاز ها را ریز خرد کنید و سرخ کنید . نمک و زرد چوبه و به مقدار لازم فلفل اضاف کنید . و در اخر تره و جعفری خرد شده رو اضافه کنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید. مواد را با سیب زمینی مخلوط کنید و سپس درون نان لواش پیچیده و در روغن داغ فراوان سرخ کنید. نوش جان😋😋 بهتره از نون نازک استفاده کنید. اگرم از نانوایی تهیه میکنید بگید نون برا سمبوسه میخواین خودشون یکم نون رو خمیر میپزن . برش های نون هشت در بیست سانت هست بهترین اندازه برای سمبوسه. پیچیدنش هم که دیدید خیلی راحته. حالا اگه دیدید اخرش با مشکل برمیخورید و نون رو نمیتونید تو هم قفل کنید کافیه یکم ارد و اب با هم قاطی کنید به غلظت ماست. این مواد مثل چسب عمل میکنن و و لبه های نون بهم میچسبن و دیگه از هم باز نمیشن.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
استانبولی
واسه پخت استانبولی من از برنج دم سیاه استفاده کردم برای اینکه بوی مرغ مشخص نباشه از مقدار کمی هم دودی دم سیاه مخلوط کردم
برنج دم سیاه سه لیوان دوی دم سیاه نصف لیوان
مرغ چهار تکه بهتره ران باشه
پیاز بزرگ یک عدد
هویج دو عدد پوست کنده ونگینی خرد شده
گوجه فرنگی یک کیلو پوست کنده وریز خرد شده
رب یک قاشق پر
چوب دارچین دو تکه ندارید از پودر دارچین استفاده کنید
نمک وفلفل وزردچوبه و پود گل محمدی وزعفران وروغن به میزان لازم
تکه های مرغ رو با پیاز ونمک وفلفل وزردچوبه مزه دار میکنیم وچند ساعتی میزاریم
برنج رو چند ساعتی با کمی نمک خیس کنید
مرغ رو با یک لیوان آب ومقداری روغن میزاریم رو شعله متوسط گاز تا نیم پز بشه اوسط پخت هویج نگینی خرد شده رو بهش اضافه میکنیم درشو میزاریم تا آروم بپزه اما کامل نپزه وله نشه
در قابلمه مورد رب رو با کمی روغن تفت داده گوجه فرنگی میریزیم درشو میزاریم تا گوجه فرنگی بپزه وخوب سرخ بشه مرغ رو بهش اضافه اضافه میکنیم همین طور برنج خوش عطر ایرانی کمی نمک وچوب دارچین به اندازه یک بند انگشت آب میریزیم شعله متوسط رو به بالا باشه درشو میزاریم تا آب برنج کاملا کشیده بشه گاه گاهی به آرومی هم بزنید تا ته نگیره استانبولی چون رب داره زود ته میگیره ومیسوزه.
آب برنج که کشیده شد از کناره ها جدا کرده به صورت گنبدی وسط قابلمه جمع کنید.کمی زغفران دم کرده و پودر گل محمدی روش بپاشید ودرشو بزارید تا دم بکشه عزیزانی که نمیتونن از ته دیگ استانبولی بگذرن 😉 از شعله پخش کن استفاده کنید.
برنج که دم کشید موقع سرو تکه های چوب دارچین ازش خارج کنید.
اگه دوست داشتید موقع سرو سیب زمینی سرخ شده بریزید خیلی خوشمزه میشه. اگه بدون مرغ درست کنم سیب زمینی داخلش میریزیم به جای مرغ میتونید از گوشت تکه ای استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناومدم با دستور یه #غذای ترکیه ای ب اسم سینی مرغ که خیلی خوشمزه و پرطرفداره امیدوارم که بپسندید😘
مواد مورد نیاز
2 سینه مرغ
2 ران مرغ بدون استخون
2 قطعه فلفل قرمز و سبز
جعفری
3 4 عددسیر
نصف فنجان روغن
نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا
👇🏻
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب
کمی نمک
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_دل_مرغ
دلها راتمیزشسته و داخل دل مرغ رو کامل خالی کرده کمی روغن و سویا سس باهمراه آویشن و فلفل و شوید زده و 3_4 ساعت استراحت میدهیم.سپس روی ذغال کباب میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋
یه صبح دیگه ازفصل زیبای
تابستان آغازشد🍀
آرزو میکنم
قلبتون پرباشه💙
از مهـر و محبت وشادی وصفا
روحتون آروم 😇
وسفره هاتون پراز خیروبرڪت ☕️🍀
#صبح_آدینه_تون_دل_انگیز🌼🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_چیز_ژله
این یک دسری ساده هست و اتفاقا خوشمزه است خیلی من برای مهمونی چند مدت قبل درست کردم اینه که نتونستم قاشق بزنم آخرش 😬😀😉.
پودر ژله یک و نیم بسته (هر طعمی دوست دارید من انار استفاده کردم)
آب جوش دو لیوان
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته) (این پنیر شور نیست از پنیر های خامه ای دیگه ترجیحا استفاده نشه چون توی طعم تاثیر میزاره , این پنیر مخصوصا این گونه دسرهاست و در هایپرمادکت ها موجود است)
خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم(یک بسته)
(من خامه قنادی استفاده کردم شکر نریختم , اگر خامه صبحانه می ریزید و یا تمایل دارید شکر بریزید)
پودر ژله روبا دو لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه . بعد گذاشتم توی محیط که خنک بشه .
پنیر و خامه قنادی رو با همزن زدم سه چهار دقیقه و بعد ژله رو کم کم طی چن مرحله اضافه کرم و با همزن مخلوط کردم .
اگر نیاز بود آخر از صافی رد کنین .
داخل قالب رو با دو قطره روغن مایع چرب کردم . البته دسرهایی که خامه دارن به دلیل وجود خامه نیاز به چرب کردن نیست ولی برای راحتی می تونین چرب هم کنین . داخل قالب ریختم و داخل یخچال قرار دادم .
من برای مهمونی درست می کردم چهار پنج ساعت یخچال بود و از قالب دراوردم عجله داشتم . هفت هشت ساعت بمونه بهتره و راحت تر از قالب جدا میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نخود_پلو
نکته..... دوستان شما میتونید هویج را حذف کنید یا فقط از یک نوع نخود استفاده کنید یا بجای مرغ از گوشت کنجه ای که قبلا پخته شده یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید اشپزی کاملا سلیقه ایه 😊
مواد لازم ...
برنج نیم کیلو من از برنج کامفیروزی استفاده کردم
مرغ نصف یه سینه متوسط
هویج دوعدد متوسط
نخود پخته نصف لیوان میزان دلخواهه
نخود فرنگی پخته نصف لیوان میزان دلخواهه
پیاز بزرگ یک عدد
زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز و پودرزیره وپودرتخم گشنیز وپودر پایریکا به میزان دلخواه یا میتونید از هر ادویه ای دوست دارین استفاده کنید
عصاره مرغ یا سبزیجات یک عدد
طرز تهیه ......
پیاز را خلالی یا نگینی خرد توی روغن تفت داده کمی طلایی شد مرغ را اضافه با فلفل سیاه وتفت داده بعد ادویه جات را اضافه وتفت دهید هویج را اضافه وتفت دهید بعد نخود ونخودفرنگی پخته را اضافه ومخلوط کنید وعصاره را وتفت داده وتمام
برنج را کمی دانه تر ابکش کنید ته قابلمه تهدیگ دلخواه را بذاربد واز برنج ومواد لابه لابذارید ودراخر کمی زعفران داده روی برنج ودم کنید
نکته.... بسیار پلوی مخلوط خوشمزه ایه حتما امتحان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛