eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
الانه که فصل آلو هست میتونید رب ترش وخوشمزه تو خونتون درست کنید فرقی نداره آلو زرد باشه ویا آلو قرمز هر آلوی که باشه با این روش درست میشه خیلیا هسته رو بیرون نمیارن با هسته میپزن و سپس از صافی رد میکنن اگه با هسته بپزید . موقع رد کردن از صافی هسته ها بیاد زیر دست زیاد خوشایند نیست. آلوها رو تمیز بشورید و هسته هاشو در بیارید وبریزید تو قابلمه وبزازید رو گاز با پشت قاشق کمی له کنید تا آب بندازه(لازم نیست آب بریزید)خودش آب میندازه وقتی آلوها نرم شدن گاز رو خاموش کنید وبزارید سرد بشه سرد که شد از صافی رد کنید با فشار دست این کار رو انجام بدید تا تفاله زیادی نداشته باشه دوباره منتقل کنید به قابلمه وبزارید رو گاز با شعله بالا مواظب باشید ته نگیره وگرنه رب تلخ میشه رب که داره غلیظ میشه نمک بزنید واسه ترشی و رب حتما از نمک دونه درشت استفاده کنید . رب که غلیظ شد گاز رو خاموش کنید بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه وبزارید یخچال برای ماندگاری طولانی فریزیر بزارید. اگر دیدید هنگام پخت رب ته گرفته فوری منتقل کنید به قابلمه دیگه وقتی رب غلیظ شد نمک بزنید مرحله اول بزنید رب تیره میشه رب به اندازه کافی غلیظ نشه زود کپک میزنه این رب برای انواع خورشت مرغ بجای آبغوره واب لیمو ازش استفاده میشه برای مزه دار کردن خوراک مرغ بعنوان چاشنی برای بادمجان کبابی در خورش قیمه همراه رب نصف قاشق از این رب استفاده کنید توجه کنید رب گوجه فرنگی برای رنگ دهی به غذا ازش استفاده میشه ولی رب آلو برای ترش شدن غذا ازش استفاده میشه درضمن به غذا هم لعاب میده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
24.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه لواشک‌👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صبح است و بخیر بودنش فقط بستگی به این دارد ، ڪه تو یک لیوان چاے بریزے ☕️🌸 و لبخند بزنے😊 ، به دنیایے ڪه ارزش غصه خوردنرا ندارد . 🌸 پس بخند ؛ نترس . زندگے ڪن .🌸 صبحتون پرنشاط در کنار خانواده انشالله سلامت و تندرست باشید ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی هزار و یک شب لیوانی که استفاده کردم 250 میلی است(پیمانه قنادی هم میشه) مواد لازم: 1 لیوان شیره انگور یا توت 3 لیوان آب 3 قاشق غذاخوری آرد 75 گرم کره برای کرم شیری: 3 لیوان شیر از 1 لیوان کمی کمتر شکر 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری پر نشاسته (گندم و یا ذرت) 75 گرم کره 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) طرز تهیه: برای لایه اول شیره انگور یا توت ، آب و آرد را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی سریع و خوب هم بزنید تا یکدست شود و گلوله آردی باقی نماند سپس کنار بذارید. برای لایه دوم شیر ، شکر ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود. قابلمه ها را یکی یکی روی اجاق بذارید. ابتدا لایه شیری را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود سپس کره و وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید وقتی کره کاملا حل شد از روی اجاق بردارید. حالا قابلمه دوم را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید بپزید وقتیکه کمی جوشید و قوام گرفت کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره حل شود(میتوانید کره را 50 گرم بریزید مشکلی پیش نمیاد) سپس از روی اجاق بردارید. ظرف های مورد نظر را با آب خیس کنید و روی دستمال برگردانید که خشک نشود(به دلیل هوای گرم) حالا یک ملاقه تاتلی شیری و یک ملاقه تاتلی شیره انگور را داخل ظرف بریزید و به این ترتیب ادامه بدید. اگر میخواهید لایه ها ضخیم، باشد ملاقه بزرگتر استفاده کنید و اگر میخواهید مثل عکس لایه ها نازک باشد مثل من با ملاقه کوچک بریزید. میتوانید داخل ظرف کوچک و بزرگ بریزید. روی ظرف ها سلفون بکشید ودر یخچال بذارید. اگر صبح درست میکنید تا شب و اگر شب درست میکنید تا صبح در یخچال نگه دارید. حداقل 5_4 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس ظرف را برگردانید و بیرون آورید. میتوانید با گردو ، پسته ، پودر نارگیل و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید. یا میتوانید کمی شیره(انگور یا توت) بریزید و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه ش: خیلی راحته پاپس کیک یا همون کیک چوبی، توی تولدا ومهمونیا گزینه خیلی خوبیه واسه پذیرایی... میتونید با کمک بچه هاتون اونا رو تزئین کنید هر نوع کیکی که دارید حتی کیکای آماده ی سوپرا رو.... (من کیک سه رنگ داشتم) اونو با دست پودر کنید، یه ق شیر عسل (البته شیر عسلو زودتر از یخچال دربیارید که مثه ما سفت نباشه وبدقلقی دربیاره) یا عسل یا شکلات آب شده و دو ق گردوی خرد شده بهش اضافه کنید خامه صبحانه یا خامه قنادی رو هم حتما باید بریزید اما من این سری عجله داشتم و نریختم.. (درضمن اگه میبینید موادش از رنگ روشن به تیره تبدیل شد بخاطر گردوشه) و بعدش به شکل توپکایی اندازه گردو دربیارید وبه سیخ چوبی یا نی وصل کنید(سیخ چوبی مقاومتش بیشتره) توی لیوان بذارید و یه ربع توی فریزر بذارید تا یه کم سفت بشه بعد شکلات سفیدو روی بخار کتری بنماری کنید وپاپ کیکا رو توی شکلات بغلطونید وچند دقبقه توی یخچال یا فریزر بذارید بعد با هر چیزی که دوست داشتید تزئین کنید فقط واسه چسبوندنشون به هم از شکلات آب شده استفاده کنید به همین آسونی بچه ها رو خوشحال کنید🤗 یه نکته❌❌بنظر من اگه شکلاتیش رو درست کنید خیلی خوشمزه تره اماااا من چون میخواستم تم یلدایی داشته باشه شکلات سفید ریختم... اما هر چی تیره تر باشه خوشمزه تره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 700 گرم پنیر ماسکارپونه 1 لیوان شکر 3 عدد تخم مرغ 1 پاکت خامه ۲۰۰ گرمی 1 پاکت وانیل (1.5 هم میشه) 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 قاشق غذاخوری آرد مواد لازم برای لایه بیسکوییتی: 2 پاکت بیسکوئیت (اگر لایه نازک بخواهیم 1.5 پاکت کافیست) 1 استکان فندق 100 گرم کره طرز تهیه: بیسکوئیت و فندق ها را با مخلوط کن هم بزنید و کره را ذوب کنید و این مواد را تفت بدهید. کف یک قالب دسته دار را با کاغذ روغنی بپوشانید. کف و دیواره های قالب را با فویل آلومینیومی کاور کنید. ترکیب بیسکوئیت و فندق را کف قالب ریخته و خوب فشار دهید و تا زمانی که کرم حاضر شود در یخچال بگذارید. طرز تهیه چیز کیک: پنیر خامه ای و شکر را در یک ظرف بزرگ به صورتی که کاملا در هم حل شود، با همزن دستی هم بزنید. خامه، نشاسته، آرد و وانیل را الک کنید، دوباره با هم مخلوط کنید، ولی مراقب باشید که آبکی نشود، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و در هر اضافه تخم مرغ، مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط بدست آمده را به قالب اضافه کنید. فر را در حالت بدون فن در دمای 160 تنظیم کنید. به سینی فر آب اضافه کنید در پایین ترین قسمت فر جاسازی کنید و حدود 40-50 دقیقه بپزید تا زمانیکه اطراف چیز کیک پخته باشد و داخل کمی نرم باشد، به پختن ادامه دهید. بعد از پخت تا زمانیکه به دمای اتاق برسد (دمای چیز کیک) در یخچال بگذارید (حداقل 5 ساعت) تهیه ژل توت فرنگی: (میتونید به جاش ژله انار یاتوت فرنگی بریزید) 1 لیوان توت یاشاتوت را با نصف استکان شکر را در مخلوط کن هم بزنید. نصف لیوان آب، 2 قاشق غذاخوری نشاسته افزوده و هم بزنید. توت را افزوده و در دمای متوسط بپزید. در این حین مواد را هم بزنید. بعد از سرد شدن این مواد را روی چیز کیک بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛