eitaa logo
آشپزی خاص
88.6هزار دنبال‌کننده
14.3هزار عکس
44هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فیله و چیپس به ازای یک کیلو فیله مرغ: نصف فنجون آب پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری پودر ‌پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۲ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری زنجبیل: نصف قاشق چای‌خوری رزماری: نصف قاشق چای‌خوری برای ورژن فلفلی(🌶) به ادویه‌های بالا مورد زیر رو اضافه کنید. فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری . بعد از مزه دار کردن فیله ها با موارد بالا، اونهارو مثل فیلم اول در آرد بعد در آب یخ، دوباره آرد، آب یخ و در نهایت در آرد وارد کنید و سرخ کنید. . ترکیب آرد: ۴۰۰ گرم آرد گندم، ۲ قاشق چای‌خوری پاپریکا، ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه و ۲ قاشق چای‌خوری نمک. . زمانی که در آرد فرو میکنید خوب ماساژ بدید. . فیله در روغن داغ (با توجه به حرارت) بین ۸ تا ۱۲ دقیقه زمان برای پخت کامل می‌خواد. هر وقت روی روغن شناور شد یعنی آماده هست. . روغن اضافه رو بعد سرخ کردن به خوبی خنک کنید، از صافی رد کنید و در یک شیشه در دار بریزید و ۳ الی ۴ مرتبه از اون استفاده کنید. . برای کباب کردن، بعد از مزه دار شدن اونهارو در ظرف مخصوص بذارید و در فر با دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه کباب کنید. (حدود ۳۵ دقیقه) . سیب زمینی رو هم میتونید سرخ کنید هم کباب کنید. من با فلفل‌سیاه، نمک و روغن زیتون اونارو در فر (دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰) کباب کردم. تا زمانی که نرم و طلایی بشه. . عزیزان این فیلمی که دیدید تکنیک سوخاری هست. شما می‌تونید هر چیزی رو که دوست دارید با این روش سوخاری کنید. (قارچ، میگو، بادمجون، پیاز، سیب‌زمینی و...) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات برزیلی یه شکلات راحت وخوشمزه همه دوست دارن موادلازم اول اینکه اصلا مواد را کم وزیاد نکنید وجایگزین هم نشه کره 30گرم شیر عسلی یک قوطی پودر کاکائو 40گرم یا چهار قاشق غذا خوری سرپر بهتره از کاکائو مرغوب استفاده کنید طرز تهیه کره وشیرعسلی و کاکائو را مخلوط روی حرارت توی تابه نچسب باشه با حرارت متوسط روبه کم ومرتب بهم بزنید بعد از هشت دقیقه مایع کمی سفت تر می شه واگر با قاشق یه خط وسط مایع بکشید دیرتر بهم می رسه تا پر بشه وباز بهم بزنید بعد از ربع ساعت مجددا خطی بکشید ومی بینید که خط خیلی دیرتر پر می شه ومایع شکلاتی هم سفت تر شده دیگه کافیه واز روی حرارت بردارید وظرفی را چرب وشکلات را توی ظرف بریزید و سرش را بذارید تا خنک بشه بعد مقداری از مواد شکلاتی به اندازه دلخواه برداربد بهتره بزرگ نباشه ودر دست گرد کنید وتوی ترایفل یا پودر نارگیل یا مغزهای دلخواه برنید ویا ساده سرو کنید وتوی ظرف دردار نگهداری کنید تا چند روز می مونه توی یخچال باشه خیلی بیشتر ماتدگاری داره البته قبل مصرف حتما بذارید بیرون تا نرمتر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله چشم نظر لایه اول ژله سورمه ای رنگ : ۴عدد ژله بلو بری را با ۴لیوان آبجوش مخلوط و روی بخار کتری گذاشته تا همه ذرات ژله حل ‌شفاف شود و به آن ۲ لیوان آب سرد و چند قطره رنگ خوراکی آبی پر رنگ مخلوط و از صافی عبور دهید تا یکنواخت شود و کف ان گرفته شود لایه دوم ژله سفید: ۲عدد ژله آلوورا را با ۲لیوان آبجوش مخلوط و روی بخار کتری بذارید تا ذرات آن حل و شفاف شود و بذارید کنار تا خوب سرد شود سپس ۱لیوان بستنی نرم و تقریبأ آبشده را با ژله سرد شده مخلوط و از صافی عبور دهید تا کف آن گرفته و صاف و یکدست شود لایه سوم ژله آبی: ۱عدد ژله آلوورا را به روش بالا درست کنید اما بستنی نزنید و ۱-۲ قطره رنگ آبی بزنیدتا برنگ دلخواه برسید لایه چهار : ٣٠گرم شكلات تيره را روى بخار كترى ذوب و روان كنيد حفره وسط را اول تا نصف ان ژله بریزید و در یخچال بذارید وقتی سفت شد ظرف نخود را بذارید و بقیه ژله را بریزید. اگر مابقی ژله در دمای محیط کمی سفت شده بود انرا روی بخار کتری روان کنید برای اینکه ظرف شناور نشود نخود در ان میریزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای پوست هندوانه🍉 طعم مربای پوست هندوانه شبیه مربای بالنگ است و مزه ای خاص دارد . برخی در ان گلاب هم میریزند که بسیار خوشمزه می شود . طرز تهیه مربای پوست هندوانه بدون آهک مواد لازم: پوست هندوانه : نیم کیلو شکر : نیم کیلو هل سبز : سه عدد ساییده شده زنجفیل خشک : یک بند انگشت آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده : یک قاشق غذاخوری مراحل تهیه مربای هندوانه : 1- اول از همه پوست هندوانه رو کاملا تمیز کرده و لایه سبز روی اونو با پوست کن پوست بگیرید . 2- سپس با استفاده از قالب های شکل دار یا چاقو پوست هندوانه رو به خرد کنید . نکته : چون پوست هندوانه شما سفت هست احتمال اینکه بخواین قالب بزنین سخته ولی سعی کنید پوست هندونه رو با قالب برش بدین. 3- پوست هندوانه رو با کمی آب بجوشانید ولی حواستون باشه پوست هندونه نباید له و نرم بشه همین که زا خامی در بیاد کافیه . 4- سپس پوست هندوانه ها را داخل آبکش بریزید . 5- شکر رو با 3 پیانه آب بذارین بجوشه و حسابی قوام بیاد بذارین حداقل 30 دقیقه بجوشه و سپس پوست هندوانه هارو بهش اضافه کنید . یه قل که خورد بهش هل و گلاب و زعفران دم کرده و زنجبیل رو اضافه کنید و بذارین مربا هندوانه تون چند قل بخوه و حسابی شیره مرباتون قام بیاد . در آخر آبلیمو رو به مربا اضافه کرده و پس از 5 دقیقه مربای هندوانه رو از روی گاز بردارید . نکته : در اخر میتونید زنجبیل رو از مربا هندوانه تون خارج کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان نرم و لطیف با پنیر صبحانه و جعفری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷 گندم ...۲پیمانه نخود....نصف پیمانه لوبیا قرمز...نصف پیمانه لوبیا سفید ....نصف پیمانه لوبیا چیتی...نصف پیمانه عدس...‌۱پیمانه جو....نصف پیمانه پیاز داغ.زردچوبه.فلفل سیاه.سےر داغ.نمڪ.بمقدار لازم طرز تهیه. عزیزان تمام مواد را از شب قبل باهم مخلوط ڪرده وبا آب داغ بگذارید تا فردا خیس بخورد در طے این مدت چند بار آب حبوبات را عوض ڪنید تا ڪاملا نفخ آن گرفته شود سپس فردا مواد را با مقدار لازم آب روے حرارت قرار دهید واجازه دهید ڪه ڪاملا پخته شود حبوبات نباید زیز دندان احساس شود باید ڪاملا پخته وله شوند نیم ساعت قبل از پخت ڪامل نمک .پیاز داغ.سیر.زرد چوبه .فلفل را اضافه ڪرده واجازه دهید ڪاملا به خورد مواد برود عزیزان این آش را با لیمو یا نارنج میل ڪنید ڪه بینهایت خوشمزه س اون لیموها همون لیموهاے فریزرے ڪه براتون گفته بودم 😋😋😋 این آش با پیاز داغ فراوان حرف نداره امیدوارم ڪه درست ڪنید 😉😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای خمیر ١ لیوان شیر ولرم نصف لیوان آب نصف لیوان روغن مایع ۲ عدد تخم مرغ (یک زرده برای روی خمیر) ١ ق م شکر ۱ ق غ مخمر ۱ ق م نمک حدودا ۵ لیوان آرد طرز تهیه: شیر، آب شکر و مخمر را هم زده و ۵ دقیقه صبر میکنیم. مواد دیگر را اضافه کرده و خمیر خیلی نرم درست میکنیم. روی آن را میبندیم تا استراحت کند و ۲ برابر شود. خمیر را به دایره هایی اندازه ی نارنگی تقسیم بندی میکنیم. داخل سینی قرار داده و ۱۵ دقیقه دیگر صبر میکنیم. زرده تخم مرغ و کنجد را روی آن مالیده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم. پس از در آوردن از فر روی آن را پارچه میکشیم تا نرم شود. مواد لازم برای همبرگر: ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ پیاز متوسط رنده شده ۱ ق غ سرکه ۱ ق غ داخل نان باگت خشک شده ی پودر شده نمک و فلفل ب میزان لازم مواد همبرگر را حداقل ب مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و داخل یخچال استراحت میدهیم. آنها را به شکل همبرگر درآورده و سرخ میکنیم. سپس کاهو پیچ، حلقه پیاز، خیارشور، گوجه و سس قرمز و سفید و همبرگر را روی نون قرار داده و نوش جان میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛