#سوسیس_خانگی
گوشت مرغ یا بوقلمون _ران تنها یامخلوط ران وسینه ۵۰۰گرم_من دوتا ران مرغ زدم با استخوون حدود ۶۰۰ گرم بود_می تونید حدود سی گرم دنبه گوسفندی یامقداری گوشت چرخی منجمد هم برای بافت بهتر ولطیف تر استفاده کنید_من سی گرم دنبه زدم_گوشت راحتما سه یاچهاربارخوب خوب چرخ کنید،
سیر ۲ تا ۵حبه _به ازای هر نیم کیلو گوشت تا پنج حبه سیر به دلخواه می توان استفاده کرد،
روغن مایع ۵ ق غ
شیرخشک شور _مخصوص سوسیس و کالباس _۲۵گرم
نشاسته ذرت ۸۰ گرم
تخم مرغ ۱عدد_درصورتی که سوسیس طی یکی دوروز مصرف بشه بزنید درغیراینصورت حذف شود_
اب همراه بایخ یا پوره یخ ۱/۲لیوان _حدود ۱۰۰گرم_
اسانس دود به ازای هر نیم کیلو گوشت ده قطره برای اینکه طعم بازاری بده،
پنیر پیتزا یاپودر اب پنیر_لوازم قنادی یا عطاریها دارن_مقداری
ادویه ها شامل:
پودر هل سفید۱/۲ق م
جوزهندی ۱/۲ق چ
دارچین ۱/۲ق م
تخم گشنیز اسیاب شده ۱ق م
زنجبیل ۱/۲ق م
پودر آویشن ۱/۲ق م
زنیان ۱/۴ق چ
پاپریکا ۱/۴ق غ
نمک به میزان لازم
شکر۱ق چ
خردل ۱/۴ق م
میخک ۱/۴ق چ
فلفل سفید ۱/۲ق م
فلفل قرمز ۱ق چ
پودر سیر ۱ق غ
گلوتن ۱ق غ _یا ارد نان سنکگ_
_همه ادویه ها پودر و باهم مخلوط شوند_
گوشت را همراه با سیرحدود سه چهارمرتبه خوب چرخ کنید،سپس درون میکسر بریزید یا بادست_اگر ازدست استفاده کردین باید خیلی خیلی خوب مخلوط کنید_
تخم مرغ وروغن مایع افزوده خوب مخلوط شود،درحین هم خوردن اب همراه بایخ سپس ادویه ها،شیرخشک ،نشاسته،دست اخر پنیر واسانس
برای رنگ قرمز سوسیس می توان ازیکی دوقطره رنگ قرمز خوراکی استفاده کرد
خمیرنهایی سوسیس راباقیف یکبارمصرف درون کاور مخصوص فشرده کنید سروته کاور رابا نخ خوب محکم کنید سپس هواگیری و فشرده سازی _اگر خوب فشرده نکنید پس ازپخت کاور سوسیس چروکیده میشه پس کمی زمانبره_
بانخ_نخ چرخه چهارپنج لا_قسمت کنید ورول رادرون ابجوش باحرارت ملایم و درب بسته یک ساعت پخت بدین،بعد ازپخت بلافاصله شوک اب سرد و۲۴ ساعت استراحت دریخچال،
کاور مخصوص سوسیس کالباس راازلوازم قنادیها تهیه کنید،
به جای پختن داخل آب ،میشه بخارپز هم بکنید،
امیدوارم ازدستور استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بیسکوییت رولی با هویج
مواد لازم:
500 گرم هویج
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک، 70 گرم)
1 استکان آب (50 میلی)
3 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی(1 پاکت 175 گرم)
100 گرم کره
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 لیوان شیر
برای سس شکلاتی:
1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی)
1استکان چیپس شکلات (70_65 گرم)
طرز تهیه:
هویج ها را رنده کنید و داخل ماهیتابه بریزید شکر و آب را به هویج اضافه کنید و روی اجاق تا وقتی که نرم شود و آبش کشیده شود بپزید. سپس کنار بذارید سرد شود. بیسکوییت ها را پودر کنید .کره را آب کنید پودر کاکائو و شیر را به کره اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید و روی بیسکوییت های پودر شده بریزید ابتدا با قاشق کمی هم بزنید سپس با دست ورز بدید. روی میز سلفون باز کنید و مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید یک سلفون دیگر روی مواد بذارید و با وردنه باز کنید. کناره ها را برش بزنید صاف شود. هویج سرد شده را روی خمیر بیسکوییتی بریزید و در تمام قسمتها پخش کرده صاف کنید. سپس رول کنید و با سلفون بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بذارید. برای سس شکلاتی خامه را گرم کنید(نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. سس شکلاتی را روی کیک بریزید و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کرده سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_مرغ
یه پیش غذا و یه غدای خوش خوراک و خوشمزه که برای بچه ها هم اتفاقا خوبه . برای مهمونی ها هم گزینه خوبیه 😊. .
برای حدودا ۱۰ تا
گوشت مرغ ۳۰۰گرم (من از سینه مرغ استفاده کردم می تونید مخلوط ران و سینه استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
پنیرپیتزا ۵۰ گرم
جعفری خرد شده ۳ ق غ
آرد سوخاری به میزان لازم
آرد سفید به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم.
.
گوشت مرغ بدون استخوان رو من داخل غذاساز ریختم . می تونید داخل چرخ گوشت هم بریزید و چرخ کنید .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . سیر رو هم رنده کردم پیاز و سیر رو به سینه مرغ اضافه کردم جعفری و یک عدد تخم مرغ و پنیر پیتزا و نمک و زردجوبه و فلفل اصافه کردم و مخلوط کردم .
توی یه ظرفی آرد سوخاری و ظرف دیکه آرد سفید و در دیگری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم .
ازمواد مرغیم یه گوله به اندازه گردو کمی بزرگتر برداشتم و گرد کردم و اول توی آرد سفید و بعد تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری غلتوندم . یه کم مواد مرغی به دستمون می چسبه ، دستتون رو میتونین با آب خیس کنین تا نچسبه .
توی یه ظرف کوچیک گود روعن ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا گرم بشه و بعد این توپک هام رو توش انداختم و سرخ کردم .
بعد هم بعد از سرخ شدن توی یه آبکش یا یه پارچه بزارین تا روغنش بره و بعد هم سرو کنین . فوق العاده خوشمزه است .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سان_شاین
یه دسر خنک و خوشمزه که این روزها خیلی می چسبه😃🤗 .
سان شاین ترکیب ژله و بستنی هست و همراه میوه و میوه ها هم کاملا اختیاری و دل به خواهی و شما بقیه چیزهایی که اگه بخواید ترکیب کنین کاملا دل به خواهی هست
چه قدر دل به خواهی شد
برای ۳ نفر
پودر ژله ۳ رنگ به دلخواه (هر کدوم نصف بسته استفاده کردم)
میوه خرد شده به میزان دلخواه
بستنی نصف بسته ( یه پاکت بستنی خانواده ،من وانیلی استفاده کردم)
بستنی شکلاتی در صورت تمایل ۳ تا ۴ اسکوپ
انواع مغری دل به خواه .
یعنی میزان مواد و نوع مواد و اندازه اش یه چیز کاملا دل به خواهی و به میزان لازم هستش 😉😊
من از ۳ رنگ ژله استفاده کردم حتی می تونین تک رنگ استفاده کنین باز میگم همه چی دل به خواهی . با دو سوم لیوان آب جوش به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم یخچال بسته بشه و بعد خرد کردم .
داخل مخلوط کن نصفی از ژله ها رو ریختم و ۳ تا ۴ اسکوپ بستنی هم ریختم و میکس کردم .
جام ها رو یه چند دقیقه فریزر گذاشتم که خنک باشه و وقتی ژله و بستنی رو می ریزم آب نشه زود .
بعد لایه ها با ژله و ژله و بستنی و میوه های خرد شده و کمی گردو خرد شده پر کردم و اخر هم بستنی شکلاتی به دلخواه استفاده کردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_یخی
این بستنی هندوانه ایی یا بهتره بگم یخمک هندوانه ایی جذاب ،برای دوستداران یخمک توصیه میشه .برای قسمت قرمز هسته هندوانه رو بگیرید و توی مخلوط کن بریزید و سه چهارم قالبتون رو باهاش پر کنید
چون مایع شل هست روی قالب سلفون بکشید و چوب بستنی ها رو از روی سلفون توی مرکز قالب فیکس کنید که صاف بمونه بعد بزارید فریزر تا یه مقداری سفت بشه (من برای چند تاش عجله کردم قسمت سفید فرو رفت تو قرمزا😂😅،شما هواستون جمع باشه)
خب برای قسمت سفید مقداری خامه با شیر عسلی مخلوط کنید و آروم بریزید روی قسمت هندوانه ایی و دوباره بگذارید فریزر تا یکمی یخ بزنه،برای مرحله بعد از شربت آبلیمو استفاده کردم با مقدار خیلی کمی رنگ غذا، که میتونید به جاش از پوره طالبی هم استفاده کنید و تمام😋
بستنی با میوه هایی که خیلی اب دارن حالت یخی درمیاد
مثل طالبی،انبه مخلوط با هم یا بستنی طالبی تنها
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نعلی
آرد 170 گرم
از آرد قنادی سه صفر استفاده کنید
پودر قند 40 گرم(حدود 1/3 پیمانه)
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 100 گرم
از کره حیوانی(صبحانه)یا کره گیاهی(مارگارین که سوپر مارکتها دارن استفاده کنید)
میتونید به جای کره ،80 گرم روغن صاف قنادی(روغن 50)جایگزین کنید
دقت کنید روغن نیمه جامد که در منزل صاف شده اصلا مناسب این دستور نیست
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
.
حتما از قبل کره را در دمای محیط قرار بدید تا نرم بشه سپس با پودر قند 7 دقیقه با دور تند بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن بشه.
زرده و وانیل را هم اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید
حالا کم کم آرد الک شده را اضافه و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد برود.
به هیچ عنوان با دست ورز ندید چون کره با دمای دست ذوب میشه و خمیر روغن انداخته و باعث سفت و خشک شدن شیرینی میشه
حتما آرد کم کم اضافه میشه چون جنس آرد ها و میزان جذب رطوبت در اونها فرق داره...ممکنه 1 تا 2 قاشق بیشتر یا کمتر آرد مصرف بشه...
بنابراین قبل از ریختن همه آرد کمی از خمیر را بردارید و در دست گلوله کنید هر وقت گلوله صاف و بدون ترک بود یعنی آرد کافیه و دیگه آرد نریزید.
خمیر آماده از کف ظرف جدا میشه ولی کاملا لطیف و بدون ترک بوده به دست نمیچسبه
از خمیر هر بار مقداری بردارید و گلوله کنید و بعد به صورت لوله ای خمیر را در دست فرم دهید.
بهتره هر بار حتما کف دست رو چرب کنید
بین کار روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشه
خمیر را با فاصله در سینی فر بذارید و به صورت اشکی یا نعلی شکل بدید
سینی فر نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی نداره
سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار بدید...کف شیرینی آماده حدود نیم درجه تغییررنگ میدهد.
دقت کنید اگه بیشتر شیرینی در فر بمونه خشک و سفت میشه...شیرینی در فر کمی نرم هست و وقتی از فر در میارید صبر کنید تا خنک بشه و خودشو بگیره بعد از سینی خارج کنید.
بعد از خنک شدن شیرینی ها را در شکلات تخته ای ذوب شده و سپس در پودر نارگیل،پودر پسته یا... به سلیقه خودتون بعلتانید.
حدود 28 تا 30 عدد بسته به سایز شیرینی خواهید داشت.
در ظرف دربسته در یخچال تا دوهفته و اگر از روغن صاف قنادی استفاده کردید خارج از یخچال یک ماه قابل نگهداری هست.
در تابه دو طرفه یا در فر دستساز خانگی این شیرینی رو میتونید تهیه کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛