eitaa logo
آشپزی خاص
103.4هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ رو از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه تکه های مرغ رو همراه دو عدد پیاز چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید بهتره از مخلوط سینه وران استفاده کنید.ران دوست ندارید همون سینه. مواد لازم👇 نصف سینه مرغ وران تخم مرغ پنج عدد زرشک یک چهارم پیمانه جعفری ریز خرد شده یک پیمانه پیاز دوعدد آرد گندم یک قاشق نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز و کمی پودر سیر وزعفران به میزان لازم.روغن برای سرخ کردن تکه های مرغ رو با دو عدد پیاز چهار قاچ ،نمک وفلفل بپزید اینجا هم پیاز به گوشت طعم میده وهم پیاز ها نرم میشه. عزیزان من از همون پیاز که با گوشت پختم استفاده کردم خیلی خوش طعم میشه .اگر شما دوست ندارید پیاز داغ درست کنید ودو قاشق پیاز داغ توش بریزید(پیاز خام رو مسقیم داخل کوکوی مرغ نریزید خوشمزه نمیشه) گوشت پخته شده رو با قیچی ویا با دست ریز خرد کنید هرچه ریز تر خردوبشه خوشمزه تره همون پیاز رو هم ریز خرد میکنیم. توجه کنید.مرغ کاملا سرد باشه به تخم مرغ اضافه کنید. تخم مرغ رو با همزن دستی حدود پنج دقیقه میزنیم تا کف کنه این کار باعث میشه کوکو پف کنه .ادویه ها و آرد رو اضافه دوباره میزنیم تا صاف ویکدست بشه جعفری وزرشک وزعفران دم کرده اضافه کرده سپس مرغ پخته عزیزان این مرحله باید خوب قاطی بشه تا تخم مرغ به خورد مرغ بره. روغن رو با حرارت کم داغ کنید وبا قاشق از مایه بریزید ودو طرفشو سرخ کنید. این دستور سیب زمینی نداره خیلی خوشمزس امتحان کنید. به جای آرد گندم میتونید آرد سوخاری بزنید. سعی نکنید به جای زعفران زردچوبه بزنید. زعفران تو طعم کوکو بسیار موثره . میتونید قارچ رو ریز خرد کنید وتفت بدید بهش اضافه کنید. و یا فلفل دلمه ای ریز خرد شده بهش اضافه کنید. ویا کمی پنیر پیتزا بهش اضافه کنید. تو دستور اصلی کوکوی مرغ اینا وجود نداره روغن تا نصف کوکو بیاد وگرنه روش برشته میشه وداخلش خام اگر پیازی که با گوشت پخته دوست ندارید بجاش دو قاشق پیاز داغ بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رنگ اول(شکلاتی تیره) 2 لیوان آب 2 بسته پودر هات چاکلت(میتونید از دو قاشق پودر کاکائو استفاده کنید) شکر به میزان لازم(چون من از پودر هات چاکلت استفاده کردم که خودش شکر داره فقط 1 قاشق شکر اضافه کردم بنابراین بچشید و بنا به سلیقه خودتون شکر اضافه کنید) پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری شکلات 50 گرم رنگ دوم(شکلاتی روشن) 2لیوان شیر 2 بسته پودر هات چاکلت یا دو قاشق پودر کاکائو (دقت کنید میزان کاکائو به تیرگی و روشن پودن پودر کاکائو بستگی داره اگه کاکائو تیره بود ممکنه یک قاشق کافی باشه) شکر به میزان لازم پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری رنگ سوم(ژله شیر) 2 لیوان شیر 2 قاشق خامه صبحانه 1 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین شکر به میزان لازم وانیل 1/4 قاشق چایخوری برای هر سه رنگهر بار مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملا حل شده و مواد یکدست بشه مراقب باشید که شیر نجوشه وگرنه ژلاتین داخل شیر میبره...حرارت کاملا ملایم باشه کف قالب رو با روغن کمی چرب کرده و مواد را لایه لایه بنا به سلیقه خودتون در قالب بذارید دقت کنید برای ریختن لایه بعدی حتما باید لایه اولیه نیم بند بشه...اگه کاملا سفت بشه ،لایه بعدی بعد از بسته شدن ازش جدا میشه و لایه ها به هم نمیچسبند. در انتها بعد از پر شدن قالب بهتره 6 تا 8 ساعت رو در یخچال بذارید تا کاملا ببنده بعد به راحتی دور تا دور دسر را از قالب جدا و در ظرف سرو برگردانید. جنس قالب من پلاستیکی هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای گیلاس خیلی خوشمزه اس😋 . گیلاس دون شده 1.5 کیلوگرم 700 گرم شکر 3 لیوان (لیوان 250 میلی لیتر) 1 قاشق چایخوری وانیل نکات👇🏻 اگر شکر شما کم باشد و یا مربا قوام نیامده باشد و یا کاملا پخته نشده باشد مربا کپک خواهد زد. اگر هم شیره مربا بیش از حد بجوشد و یا شیرینی اش کم باشد مربا شکرک خواهد زد و برای رفع این مشکل باید داخل مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو بریزید و بگذارید تا جوش بزند . برای اینکه از میزان قوام مربا اطمینان پیدا کنید باید مقداری از شربت را در قاشقی بریزید و اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق به پایین نریخت یعنی شربت قوام کافی را بدست آورده است. زمان پخت حدودا یک ساعت امیدوارم درست کنید و لذت ببرید کنار خانواده خوشتون بیاد نوووش جاااان❤🌈 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀 هر چه مواد میانی دلمه کمتر باشه دلمه ها باریکتر میشن 😇 _مواد لازم برای حدود شش نفر: .برگ مو دویست تا سیصد گرم گوشت چرخ کرد250گرم روغن به مقدار لازم پیاز یک عدد سرخ شده سبزی دلمه (شوید،مرزه ،نعنا،ترخون،جعفری) حدود چهار پنج قاشق خردشده لپه نصف لیوان آبپز شده برنج یک لیوان سرخالی مواد سس دلمه: اب... دو فنجان شیره ی انگور.... دو قاشق غذاخوری سرکه قرمز..... نصف استکان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌مواد لازم: آرد یک لیوان فرانسوی دسته دار روغن مایع نصف لیوان پودرقند دو سوم لیوان اسانس موز یا پرتقال چندقطره (۵ تا ۷ قطره) نون میکادو چهار ورق طرزتهیه: ابتدا آرد رو روی حرارت تفت میدهیم به اندازه ای که بوی خامیش بره و رنگش عوض نشه بعد از روی حرارت برداشته پودرقند و روغن و اسانس موز یا پرتقال رو بهش اضافه می کنیم. بعد تا موادمون داغه لایه لایه روی نون میکادوها می کشیم (دقیقا طبق آموزش من در کانال آشپزی به سبک نازگل) عمل کنید، یه جسم سنگین میزاریم روش و یکی دو ساعت صبر می کنیم تا کاملا خنک بشه بعد برش می زنیم،عطر و طعمش واقعا مثل ویفرای بیرونه ❌برای ویفر شکلاتی، یک قاشق غذا خوری سر پر پودر کاکائو به مایه اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزش مدل های مختلف شکل دادن به خمیر برای نون شیرمال یا نون ساده.👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای حدودا ۱۰ تا ۱۲ تا نان تست ۱۰ تا ۱۲ عدد پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم قارچ ۶ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد پیازچه خرد شده ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد آرد سوخاری به میزان لازم نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن به میزان لازم سس گوجه ۱ تا ۲ ق غ سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم تفت دادم و بهش اضافه کردم . کمی پیازچه و فلفل دلمه خرد شده همراه با نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن ریختم . کمی هم سس گوجه و یه کم سس مایونز هم ریختم و از حرارت برداشتم . می تونین رب گوجه اگر دوست دارین بریزین . مواد کاملا دل به خواهی . بعد که از حرارت برداشتم و از دما افتاد پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم برای راحتی کار در گذاشتن در نون تست . دور نون تست ها رو هم گرفتم . از وسط دو نیم کردم می تونین به چهار قسمت حتی تقسیم کنین کوچیکتر هم بشه دل به خواهی . ۳ تا ظرف که توی یکیش تخم مرغ رو کمی با چنگال زده بودم . یکیش تکی آرد سوخاری و دیگری آرد سوخاری و یه کم پنیر پیتزا کنار گذاشتم . هر نوع ادویه ای دوست دارین می تونین داخل آرد سوخاری بریزین یا اینکه از پودر سوخاری هم می تونین استفاده کنین . از مواد بین دو تا نون تست قرار دادم و بعد دورش اول داخل تخم مرغ یه کم غلتوندم و بعد همون دورش رو داخل آرد سوخاری . دوباره کلش رو داخل تخم مرغ و این بار کلش رو داخل مخلوط آرد سوخاری و پنیر پیتزا خوب غلتوندم تا خوب کاور بشه . می تونین به همین صورت همش رو آماده کنین تا چند ساعتی یخچال بزارین و حتی می تونین فریزر بزارین و هر وقت خواستین بردارین و سرخ کنین . یه ساعتی یخچال گذاشتم تا کیفیتش بهتر بشه . بعد نیازی نیست داخل روغن غوطه ور بشه. یه مقدار روعن ریختم تا بتونم سرخش کنم . با حرارت ملایم همه اطرافش رو سرخ کردم . روغن هم به خودش خیلی کم جذب می کنه من توی صافی قرار دادم روعن خیلی کم ازش جدا شد و بعد آماده سرو☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋‍♂️. . یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه . برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد پیاز متوسط ۱ عدد آرد نخودچی ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید . توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر پرچرب یک لیترچهار لیوان شکر 280 گرم تا 300 گرم (هر پیمانه شکر ۲۰۰ گرمه) ثعلب 5 گرم یک قاشق مرباخوری گلاب نصف استکان وانیل یک هشتم قاشق چایخوری ثعلب از لوازم قنادیا میتونید تهیه کنید شیر رو رو گاز بزارید تا بجوشه شکر وثعلب رو خوب با هم قاطی کنید وقتی شیر بجوش اومد دست راست همزن با دست چپ کم کم شکر وثعلب رو اضافه کنید مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه گلاب وانیل اضافه میکنیم وقتی دوباره جوش اومد.گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد سرد بشه . و میزاریم فریزیر مواد نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ ببنده بیرون بیارید‌با همزن دستی یا قاشق چوبی خوب بزنید( حدود دو الی سه دقیقه ) ودو باره بزارید فریزیر این کار رو پنج الی شش دفعه تکرار میکنیم تا بستنی کشدار وبدون یخ زدگی باشه بستنی نباید ببنده وگرنه تکه های یخ توش بوجود میاد که موقع خوردن زیاد لذت بخش نیست هر مرحله حدود یک الی دوساعت ساعت طول میکشه تو فریزیر باشه باید صبور باشید تا بتونید یک بستنی وخوشمزه تحویل عزیزانتون بدیدیآگه خواستیدزعفرانی کیا کاکائو ی درست کنید مرحله اخر به بستنی وانیلی کمی پودر کاکائو بزنید وخوب باهاش مخلوط کنید .بستنی که اماده شد بریزید ظرف دربسته یک شب تو فریزیر باشه واماده س نوش جان هر مرحله زدن 3 ای چهار دقیقه میخواد کمتر از این بشه تکه های یخ توشه هروقت بستنی درست کردید چه با دستگاه چه با دستی حتما باید یک شب تو فریزیر بمونه که سفت وکشدار بشه عزیزان بستنی اگر بیش از حد شیرین باشه تو دمای محیط زود آب میشه بهتره تو ظرف استیل بزارید فریزیر. میتونید مرحله آخر خامه بزنید.من خامه نزدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر پرچرب یک لیترچهار لیوان شکر 280 گرم تا 300 گرم (هر پیمانه شکر ۲۰۰ گرمه) ثعلب 5 گرم یک قاشق مرباخوری گلاب نصف استکان وانیل یک هشتم قاشق چایخوری ثعلب از لوازم قنادیا میتونید تهیه کنید شیر رو رو گاز بزارید تا بجوشه شکر وثعلب رو خوب با هم قاطی کنید وقتی شیر بجوش اومد دست راست همزن با دست چپ کم کم شکر وثعلب رو اضافه کنید مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه گلاب وانیل اضافه میکنیم وقتی دوباره جوش اومد.گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد سرد بشه . و میزاریم فریزیر مواد نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ ببنده بیرون بیارید‌با همزن دستی یا قاشق چوبی خوب بزنید( حدود دو الی سه دقیقه ) ودو باره بزارید فریزیر این کار رو پنج الی شش دفعه تکرار میکنیم تا بستنی کشدار وبدون یخ زدگی باشه بستنی نباید ببنده وگرنه تکه های یخ توش بوجود میاد که موقع خوردن زیاد لذت بخش نیست هر مرحله حدود یک الی دوساعت ساعت طول میکشه تو فریزیر باشه باید صبور باشید تا بتونید یک بستنی وخوشمزه تحویل عزیزانتون بدیدیآگه خواستیدزعفرانی کیا کاکائو ی درست کنید مرحله اخر به بستنی وانیلی کمی پودر کاکائو بزنید وخوب باهاش مخلوط کنید .بستنی که اماده شد بریزید ظرف دربسته یک شب تو فریزیر باشه واماده س نوش جان هر مرحله زدن 3 ای چهار دقیقه میخواد کمتر از این بشه تکه های یخ توشه هروقت بستنی درست کردید چه با دستگاه چه با دستی حتما باید یک شب تو فریزیر بمونه که سفت وکشدار بشه عزیزان بستنی اگر بیش از حد شیرین باشه تو دمای محیط زود آب میشه بهتره تو ظرف استیل بزارید فریزیر. میتونید مرحله آخر خامه بزنید.من خامه نزدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره 100 گرم(به جای کره حیوانی میتوانید از کره گیاهی یا مارگارین استفاده کنید) شکر 3/4 پیمانه(میزان شکر تا 1/3 پیمانه قابل کاهش است) روغن مایع 1/4 پیمانه تخم مرغ 3 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شیر 3 قاشق غذاخوری آرد 1 پیمانه+3قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت در این دستور قابل جایگزینی یا حذف نیست بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری( منظور قاشق چایخوری استاندارد هست در صورت عدم دسترسی از 2 قاشق مرباخوری) نمک 1 پَنس( مقداری که بین دو انگشت شست و اشاره جا میشود) زردآلو حدود 400 گرم همه مواد را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. قالب گرد 25 سانت یا مستطیل 20*30 را چرب و در صورت نیاز آردپاشی کرده یا کاغذ روغنی بیندازید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد+بیکینگ پودر+نشاسته ذرت+نمک را مخلوط و 3 بار الک کنید. کره+شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. سپس روغن مایع را اضافه و 2 دقیقه با دور تند همزن بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر تخم مرغ را 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید. با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید. سپس شیر را اضافه و 2 دقیقه دیگر هم بزنید. مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و آرام مخلوط کنید. نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته و یکنواخت پخش کنید. مقداری از زردآلوهای تکه تکه شده را روی مایه کیک بریزید و باقی مانده مایه کیک را روی آنها پخش کنید. بقیه زردآلوهای نیمه شده را روی سطح کیک بچینید. قالب را برای مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارح شود در فر قرار دهید. اگه از قالب گرد استفاده میکنید ممکنه تایم پخت طولانی تر بشه که کاملا طبیعیه. میتوانید بعد از خنک شدن کیک روی اون مقداری پودر قند به دلخواه بپاشید. میتونید شلیل یا هلو رو جایگزین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ ‌چند رنگ ژله به دلخواه خودتون رو با ۱/۵ لیوان آبجوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شفاف بشه و ذرات ژلاتین داخلش باقی نمونه . ‌این مقدار ژله که داخل فیلمه برای دو تا قالبه، اگر برای یک قالب بخوایین تهیه کنین بهتره از نصف بسته ژله و ۳/۴ لیوان آبجوش استفاده کنید . ‌ژله ها رو بریزید توی ظرف و بذارید یخچال تا خوب ببنده. ‌بعد از اینکه خوب سفت شدن اونا رو برش بزنید و با هم مخلوط کنید . ‌قسمت سفید این ژله پاناکوتاس ، شما میتونید از ژله بستنی آلوئه ورا هم استفاده کنید. ژله های رنگی رو بریزید توی قالب و روشون پاناکوتای سرد بریزید. ‌ اگه پاناکوتا یا ژله بستنی تون گرم باشه ، ژله های رنگی تون رو ذوب میکنه، پس حواستون به این موضوع باشه . ‌قالب رو به مدت ۶ ساعت بذارید یخچال تا دسر ببنده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه : اول برنج رو به شکل کته رو حرارت بذارید نا ابش کشیده بشه مطابق فیلم و بذارید کنار _🥘پیاز داغ ،گوشت مقداری روغن ،نمک و ادویه و زردچوبه را تفت دهید بعد سبزی دلمه رو اضافه یه تفت کوچیک بدید در آخر لپه پخته و برنج رو اضافه و مخلوط کنید _🥘برگ های دلمه رو بشورید و دُم برگ هاشو بگیرید و داخل ظرف کوچک روی هم بچینید و روش آب جوش بریزید تا کمی نرم بشه و راحتتر پیچیده بشه ،وقتی تغییر رنگ داد از آب خارج کنید _🥘 بعد مواد دلمه رو مطابق فیلم در برگهای مو بپیچید و درقابلمه کنار هم بچینید _🥘مواد سس دلمه رو مخلوط کنیدو با مقداری روغن روی دلمه ها بریزید _🥘میتونید یک بشقاب چینی روی دلمه ها بذارید تا برگ ها در حین پخت باز نشه ولی من اینبار نذاشتم بعد بذارید با حرارت ملایم حدود یکساعت بپزه و سس اون غلیظ بشه این سس طعم ملس خوشایندی به غذا میده _🥘بچه ها من سری قبل گوجه سبز هم موقع پخت به دلمه اضافه کردم ولی اینسری نکردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام مامانای گل اینم دستور چندتا بستنی خونگی ساده. و ی راهکار خوب برای بچه هایی ک میوه خور نیستن. شیر نارگیل رو از ۹ماهگی میتونید بدید ب کوجولوهاتون. حالا روش گرفتن شیرنارگیل. گوشت نارگیل رو با اب میریزید داخل مخلوط کن و میذارید خوب میکس شن و بعد از صافی ردش میکنید. اون پالپ هاشم ک میمونه میتونید خشک کنید واسه ی مصرف غذاییتون. البته عالیس هم ی نوع شیرنارگیل زده حالا دقیق اطلاع خاصی ندارم.ولی تو مغازه ها موجود. از شیر بادام هم میتوان استفاده کرد. میتونید از ترکیب با شیر یا بدون شیر مسوه ها استفاده کنید و بستنی یخی میوه ای سالم بهشون بدین. الانم ک فصل میوه های تابستونه و تنوعشون زیاد از اب طالبی و هندوانه و خربزه گرفته تا تو تو فرنگی هلو و شلیل و غیره... نوش جون کوچولوتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند تا ایده جالب آشپزی واسه دورهمی هاتون یاد بگیرید عالیه 😍👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸صبح چهارشنبه تون 🍃🌸معطر به عطر خوش صلوات 🍃🌸بر حضرت محمد (ص) 🍃🌸و خاندان مطهرش 🌸 🍃 🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ 🍃🌸وآلِ مُحَمَّدٍ 🍃🌸وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه کباب (با مرغ) مواد لازم: 3 عدد یوفکا (یوفکای ایرانی کوچک است برای همین مقدار بیشتری نیاز دارید) مخلوط روغن زیتون و آب برای خیس کردن یوفکا (حدود یک لیوان نصف روغن و نصف آب و یا مقدار روغن کمتر از نصف باشد) برای سس بشامل: 2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری آرد 1.5 لیوان شیر نمک ، فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده (اگر دارید) برای داخل یوفکا: نیم کیلو ران مرغ بدون پوست 1 عدد فلفل قرمز 4_3 عدد فلفل سبز 10 عدد قارچ نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز ، خیلی کم فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: برای سس بشامل کره و روغن مایع را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق آب کنید. آرد را اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس در حالیکه هم میزنید شیر را اضافه کنید و مدام هم زده بپزید. درآخر نمک و ادویه ها را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. داخل ماهیتابه ای روغن زیتون بریزید و مرغ خرد شده را اضافه کنید. تا وقتی که آب مرغ کشیده شود با حرارت زیاد بپزید. سپس قارچ خرد شده و سپس فلفل ها را اضافه کنید و تفت بدید. ادویه ها را اضافه کنید و تا وقتی که کمی آبش کشیده شود بپزید. سس بشامل را به مواد مرغی اضافه کنید و هم بزنید. هر یوفکا را به 4 قسمت تقسیم کنید. یوفکا را با مخلوط روغن زیتون و آب کمی خیس کنید. هر یوفکای برش زده را داخل کاسه گودی باز کنید و از مواد مرغی آماده شده داخل یوفکا بذارید سپس یوفکاهای کناری را روی مواد آورده بپوشانید. کاسه را برگردانید و یوفکا را داخل سینی بچینید. تمام مواد را به این شکل آماده کنید. روی یوفکاها را با مخلوط روغن زیتون و آب خیس کنید. در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛