eitaa logo
آشپزی خاص
96هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️طرز تهیه کیک گلدونی: پودر کیک شکلاتی اماده یک بسته و یک بسته پودر کیک براونی اماده و هشت تا تخم مرغ رو خوب هم میزنیم با همزن.بعد تو یک قالب گلدونی شکل فویل میکشیم توش رو از مواد پر میکنیم و برای مدت زمان یک ساعت و درجه 180میزاریم تو فر .بعد در قالب های کپسولی از باقیمانده مواد کیک میریزیم و با درجه 180و مدت زمان 15دقیقه میزاریم توی فر. بعد در ظرفی دو پیمانه باتر کریم و سی قطره رنگ زرد غذا میریزیم و ده قطره رنگ قرمز و چهار قطره قهوه ای رو باهم مخلوط میکنیم.ودر ظرفی دیگه دو پیمانه باتر کریم رو با یک قطره رنگ قرمز مخلوط میکنیم. بعد کیکی که در قالب گلدانی بود بعد از سرد شدن از فویل جدا میکنیم و از باتر کریم که رنگ قهوه ای روشن شده مطابق فیلم حالت گلدون میزنیم روی کیک بعد باتر کریم قرمز هم با ماسوره گل رز روی کاپ کیک ها گل رز میزنیم.بعد این گل های رز رو با خلال دندون روی کیک گلدان فیکس میکنیم و مطابق فیلم تزیین میکنیم.امیدوارم دوست داشته باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان روز خوبی داشته باشید.براتون فیلم اموزش مافین گوشت رو تهیه کردم.خیلی عالی و لذیذ هست امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد. ♨️طرز تهیه مافین گوشت: مافین گوشت با کاپ کیک گوشت کاملا فرق دارد. 🔷موادلازم: 🔹گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم 🔹پیاز متوسط یک عدد 🔹سیر یک حبه 🔹آرد سوخاری افخم دو قاشق غذا خوری 🔹هویج رنده شده یک عدد متوسط 🔹تخم مرغ یک عدد 🔹سس مایونز یک قاشق غذا خوری 🔹گوجه یک عدد متوسط 🔹رب گوجه ۲ قاشق مرباخوری سر پر 🔹بیکینگ پودر نصفه قاشق مربا خوری 🔹فلفل سبز یا دلمه ای به مقدار لازم 🔹نمک و فلفل به میزان لازم 🔹پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم 🔹سس کچاب یک قاشق غذا خوری اول از همه قالب مافین را چرب کرده و فر را ده دقیقه زودتر درجه ۱۸۰ سانتیگراد روشن کنید. گوشت+پیاز+سیر+هویج+تخم مرغ+آرد سوخاری+گوجه+سس مایونز+یک قاشق مرباخوری رب+فلفل سبز دلخواه+بیکینگ پودر و نمک و فلفل را میکس کرده تا کاملا یکدست شود در صورت دلخواه میتوانید چرخ کنید.داخل قالب مافین ریخته و روی مافین را با یک در فلزی یا با فویل بپوشانید ودرفر با دمای 180درجه و مدت زمان 20دقیقه بگذارید.بعد از پخت مافین ها رو در اورده.روی مافین ها پنیر پیتزا بریزید و کمی اویشن.شعله بالای فر را روشن کنی. تا پنیر اب شود و طلایی مافین طلایی شد دور تا دور مافین را با چاقو از قالب جدا کرده و نیم ساعت زمان داده تا مافین سرد و به راحتی جدا شود. سس کچاب و یک قاشق مرباخوری رب گوجه با یک قاشق روغن تفت داده و نصفه فنجان آب اضافه کرده و کمی نمک و چاشنیهای دلخواه از جمله فلفل قرمز را اضافه میکنیم و پنج دقیقه میجوشانیم. مافینها را در اورده وداخل ظرفی دیگر در فر گذاشته و کم کم این سس را به مافین اضافه میکنیم تا جذب مافین شود حرارت فر ۱۵۰ باشد.بعد نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲 دسر کاراملی شکلاتی🍮🍫 شیر 4 لیوان بیسکویت پتی بور 1 بسته( ترجیحا کاکائویی) شکر 6 ق غ نوتلا یا هر نوع شکلات صبحانه 3 ق غ کاسترد 3 ق غ پودر کاکائو 4 ق غ کره 50 گرم خامه صبحانه 1 بسته پودر کارامل 2 بسته پودر قند 1 ق م (قابل حذفه) ابتدا بیسکویت ها رو کاملا پودر میکنیم میزاریم کنار... کره و شیر و یک بسته کارامل و کاسترد و شکر و پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت و شکلات صبحانه نوتلا رو اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا جوش بییاد و سپس بیسکویت های پودر شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم وسریع حرارت رو خاموش میکنیم( نباید زیادی غلیظ بشه ) و میزاریم کمی از حرارت بیفته و سپس به بوسیله گوشتکوب برقی یا مخلوط کن مواد رو کاملا صاف و یکدست میکنیم و میریزیم داخل ظرف سرو و سطحشو صاف میکنیم و به دلخواه کمی پودر گردو روش میریزیم و میزاریم یخچال به مدت تقریبا دو ساعت تا خودشو بگیره ودر اخر یک بسته پودرکارامل و خامه صبحانه و پودر قند با هم مخلوط کرده و با همزن خووووب هم میزنیم تا حجمش زیاد و کمی سبک و پفکی بشه اما فرم نگیره..ودر آخرخامه کارامل روی مواد شکلاتی میریزیم و سطحشو صاف میکنیم و به دلخواه با پسته و نوتلا تزیین میکنیم و باز میزاریم یخچال تا کاملا خودشو بگیره و جا بیفته .... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر ، ۳ تا ظرف شیر سرد ۲ لیوان شکر ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان) نشاسته ذرت ۴۵ گرم (۳ ق غ) گلاب به دلخواه ۱ تا ۲ ق غ زعفران به میزان لازم کره ۱ ق غ(قابل حذف) (می تونید از خامه هم استفاده کنید) بیسکویت به دلخواه گردو به دلخواه شیر و نشاسته ذرت و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم .زعفران رو هم اضافه کردم . وقتی به غلظت فرنی رسید گلاب و بعد کره رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم . به دلخواه داخل لیوان ریختم و لا به لاش از بیسکویت و گردو خرد شده استفاده کردم . یک لایه از پودینگ ریختم و بعد از بیسکویت خرد شده و گردو ریختم و مجدد همین مراحل رو تا اخر تکرار کردم . میشه از موز هم استفاده کرد. می تونید جای زعفران از وانیل و یا کاکایو هم استفاده کنید و پودینگ با طعم دلخواه درست کنید . چند ساعتی داخل یخچال قرار دادم و بعد آماده است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ران مرغ چرخ شده یا مخلوط سینه و ران چرخ شده مرغ 600 گرم از سینه مرغ به تنهایی استفاده نمیکنیم تا کتلت لطیف بشه قارچ 300 گرم آبلیمو 1 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد متوسط رنده شده و آبگرفته تخم مرغ 1 عدد پودر سوخاری یا آرد سوخاری برای داخل مواد کتلت 2 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده 1 قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر به میزان لازم اگر از پودر سوخاری استفاده میکنید معمولا پودر سوخاری نمک و ادویه داره بنابراین دقت کنید زیاد نمک نزنید کتلت شور میشه آرد سوخاری مقداری برای سرخ کردن . مرغ چرخ شده+زعفران را با هم مخلوط کنید سپس پیاز و ادویه ها را اضافه،خوب ورز دهید قارچ ورقه شده به همراه 1 قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود دقت کنید بیشتر از یک قاشق روغن برای تفت دادن قارچ استفاده نکنید. قارچ ها را کنار بذارید تا خنک شوند و بعد چرخ کرده به مواد مرغ اضافه و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ+پودر سوخاری را هم اضافه و خوب ورز دهید تا مواد منسجم و یکدست شود مایه این کتلت کاملا چسبنده ست که طبیعیه...روی ظرف را بپوشانید و حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا چسبندگی مواد کمتر شده و مواد به خورد هم بروند. سپس هر بار مقداری از مواد را بردارید و در آرد سوخاری بغلتانید و در دست فرم دهید. در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید. دوست جونایی که از وا رفتن کتلت کلافه شدن...این کتلت رو با خیال راحت درست کنید وا رفتن تو کارش نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓🍦🍧 مواد لازم✏ ▫توت فرنگی500 گرم ▫نصف لیوان شکر ▫خامه صبحانه 1پاکت 🍓🍓🍓 💁طرز تهیه✏ توت فرنگی ها را شسته و داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود سپس از فریزر خارج کرده داخل بلندر بریزید و شکر را روی آن اضافه کنید به مدت 2دقیقه زمان دهید تا توت فرنگی ها کمی از حالت یخ زدگی خارج شوند.(به خاطر یخ زدگی میتونه به بلندر آسیب بزنه)بعد 2دقیقه بلندر را روشن کرده و توت فرنگی ها را خوب میکس کنید سپس خامه را به توت فرنگی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد اینکه مواد با هم مخلوط شد داخل ظرف پلاستیکی در دار ریخته داخل فریزر قرار دهید و 3مرتبه هر 1 ساعت یکبار از فریرز خارج کرده و کمی هم زده و دوباره داخل فریزر قرار دهید.بعد به دلخواه سرو کنید نوش جان🍦🍨🍓 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛