eitaa logo
آشپزی خاص
95.4هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
😍 دوستای گلم ،اینم قسمت دوم: مرحله اول این کیک پست قبلی هست،لطفا پست قبلی راهم ببینید: بریم سراغ توضیحات مرحله دوم: بعد ازاینکه شکلات قالبی این کیک راتهیه کردین،ته شکلات یک لایه سس تافی (که دستورش راهم براتون میگذارم) یا کرمفیل یا سس دلسه دلمه یا نوتلاو........به دلخواهتون بریزید،نداشتین هم نریزید😉 سپس یک لایه خامه فرم گرفته،روی خامه هم یک لایه کیک به سایز قالبتون، 👈هر کیکی به دلخواه و سلیقه خودتون میتونه باشه،شکلاتی،ساده،ردولوت من شیفون شکلاتی درست کردم که طرز تهیه کیک را هم براتون می گذارم، روی کیک را کمی مرطوب کنید با ابمیوه،شیر،شیر کاکائو ،شیر نسکافه و.....ودوباره خامه وکیک، درنهایت خامه سطح کار را با پالت خوب صاف ویکدست کنید وکیک رادرون یخچال یا کمی در فریزر بگذارید تا سطح خامه سرد ومنسجمترشود، 💖توجه کنید که نیم سانت یا دو سه میلی از انتهای شکلات خالی بمونه وبا کیک وخامه کامل پرنشه چون اون قسمت قراره شکلات ریخته بشه ولبه های شکلات قشنگ بهم متصل بشه، درنهایت شکلات ازدما افتاده را خوب روی خامه ریخته وصاف کنید دریخچال بگذارید تا خوب ببندد، تزیین کیک وکامل شده را پست بعدی براتون میگذارم، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت دوم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 3 عدد شکر 2/3 پیمانه وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 1 و 3/4 پیمانه پودر کاکائو 1/4 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری ماست غلیظ 3/4 پیمانه روغن مایع 3/4 پیمانه فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد+بیکینگ پودر+پودر کاکائو را با هم مخلوط و 3بار الک کنید. تخم مرغها+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شوند. سپس ماست را اضافه و 1 دقیقه هم بزنید و بعد روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. مخلوط آرد را در 3 مرحله به تدریج اضافه و به آرامی مخلوط کنید. کف قالب 25 سانت را چرب و کاغذ روغنی بیندازید. مواد کیک را در قالب ریخته و کرمفیل را روی ماسوره بزنید. دستور کرمفیل👈 قالب را برای 45 تا 60 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود. بچه ها وقتی کرمفیل رو روی مواد کیک میریزید و قالب رو توی فر میذارید،کیک پف میکنه و کرمفیل وسط کیک قرار میگیره... میتونید بعد از اینکه کیک رو از فر درآوردید و خنک شد دوباره روی کیک رو به دلخواه با کرمفیل تزئین و بعد سرو کنید. نمیتونید شیر رو جایگزین ماست کنید چون خمیر کیک رقیق و شل میشه و کرمفیل ته قالب تهنشین میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این میزان موادی که می نویسم برای حدود ۲۵ عدد ته چین به سایزی که در کلیپ هست کافیه،وبرای قالب یا ظرف سایز ۲۲ اگر نخواستین تک نفره باشه😉 برنج خشک 2 لیوان منظورم همون لیوانهای فرانسوی دسته دارهست برنجم هم برنج هندی بود، ماست سفت یاچکیده 1ونیم لیوان ماست شل وآبکی نباشه ،ماست شل باشه ته چین حالت خمیری میشه، تخم مرغ یک عددکامل ویک عددفقط زرده زعفران دم کرده غلیظ 1/4لیوان روغن مایع 5 ق غ پر گلاب درصورت دلخواه 1ق غ نمک وفلفل سیاه وزرشک به مقدارلازم سینه مرغ پخته به مقدارکافی درابتدا سینه مرغ تکه شده رابه همراه پیازونمک وفلفل وزعفران یازردچوبه وکمی دارچین باکمی روغن خوب تفت دهیدوبپزید می تونید ازقبل مرغها راهم مزه دارکنید، برنج رامثل همیشه یاکمی زنده ترابکش کنید برنج خیلی سفت یاشل نباشه اگر برنج هندی بود مثل همیشه که ابکش می کنید اگر ایرانی کمی زنده تر بردارین، من ازقسمتهای استخوانی مرغ هم بعضی مواقع استفاده می کنم اونها راباپیازونمک وفلفل وزردچوبه وبااب کم می پزم بعدازپخت قسمتهای گوشتی راازاستخوون جدامی کنم،باکمی روغن یه سرتفت کوتاه میدم که خوشمزه تربشن ونمک وزردچوبه وفلفل ودارچین میزنم، تخم مرغها راداخل ظرفی بشکنید وخوووووب باچنگال هم بزنید این مرحله خیلی مهمه که ته چین بوی تخم مرغ نده پس خوب خوب هم بزنید بعد فلفل سیاه ،زعفران ودرصورت دلخواه گلاب راهم اضافه کنید وهم بزنید،سپس ماست چکیده راافزوده ودرحدیکدست شدن هم بزنید ماست رازیادنمیخوادهم بزنید اب میفته درحدیکدست شدن کافیه،برنج ابکش شده رابه مایه اضافه کنیدمخلوط کنید روغن راهم بریزید وخوب مخلوط کنید ،دست اخر نمک وفلفل را میزان کنید،می تونیدبه موادکمی هم استراحت بدید،سپس کف تابه یاقابلمه تفلون راروغن بریزید روغن زیادبریزیدکم نباشه نصف کمتربرنج راکف تابه پهن وفشرده کنید،مرغهای خردشده یاریش شده وزرشک راروی ان بریزیدومابقی برنج،خیییلی خوب باکفگیریادست برنج رافشرده کنیدوبادربسته برروی حرارت کم باشعله پخش کن به مدت یک ونیم تادوساعت قراربدیددورته چین که برشته شدکافیه، یاداخل فر180 درجه به مدت نیم تا یک ساعت فقط فویل بکشیدوسوراخ بزنید برای تک نفره بودن قالبهای مافین رابا کره سرد خوب خوب چرب کنید وته چین راخوب فشرده،اگر ازقالبهای سیلیکونی استفاده کردید این قالبها بهتره با روغن جدا شونده خوب چرب شوند در لوازم قنادیها موجوده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حدودا برای ۴ تا ۶ نفر عدس یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد هویج ۱ عدد خیارشور ۱ تا ۲ عدد جعفری خرد شده ۲ ق غ پیازچه خرد شده ۲ ق غ ماست ۲ ق غ سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم عدس رو گذاشتم بپزه . بعد از پخت آبی نمونه . سیب زمینی ها رو نگینی خرد کردم داخل آب جوش و کمی نمک ریختم گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم . هویج رو هم نگینی خرد کردم و گذاشتم بپزه . داخل یه ظرف بزرگ ، عدس ، سیب زمینی ،هویج ، خیارشور ، جعفری و پیازچه ، سس مایونز و ماست ،نمک و فلفل و آب لیمو ریختم و همه رو با هم ترکیب کردم . می تونین اصلا سس هم نریزین و با روغن زیتون میل کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💕 سلام سلام من اومدم با یه ادویه خوش عطر و بو که خیلی هم کاربرد داره برای تهیه پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز خوشگرنگ مثل فلفلای من که وقتی تو مغازه چشمم بهشون خورد فکر کردم مصنوعین اینقدر که خوشگل بودن اینقدر دلبری کردن تا خریدمشون این ادویه برای مرغ ناگت مرغ انواع خورشت ها انواع سالاد ها سس ها ماکارونی انواع کو کو ها و کتلت استفاده میشه و خیلی خوشمزش میکنه تو فروشگاه ها میشه امادش رو هم پیدا کرد ولی چیزی که خوده ادم ادرست کنه یه چیز دیگست امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد فقط دوسه روز طول میکشه که خشک بشه و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب بشه چون تو محیط بمونه دوباره نرم میشه بعد از اینکه پودر شد هم یک روز بمونه تا کامل خشک بشه بعد تو هر شیشه ای که دارید میتونید نگه داری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونیدبجای استفاده ازژله شیربرای رنگ سفید،ازمخلوط ژلاتین وشیر عسلی استفاده کنیدکه بنظرم راحت ترهست. برای این منظور2 لیوان آب جوش روبادوبسته ژله الوءه وراویک قوطی شیرعسلی مخلوط کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر نارگیلی میزان مواد در ویدئو مشخصه نکته مهم برای دسرهایی که در اونها از نشاسته ذرت استفاده میشه این هست که اول باید نشاسته ذرت با چند قاشق شیر مخلوط و در شیر کاملا حل بشه و بعد به سایر مواد اضافه کنید وگرنه نشاسته گلوله میشه... در اینجا هم طبق روال معمول اول 4 قاشق نشاسته رو در 4 قاشق شیر حل کنید(در این رسپی 3 پیمانه شیر مصرف شده که ابتدا 4 قاشق از اون رو با نشاسته مخلوط میکنیم) به جای نشاسته ذرت نمیشه از نشاسته گندم یا آرد استفاده کنید چون روی طعم و بافت دسر اثر میذاره و طعم خوشایند و بافت لطیف به دسر نمیده. در این دسر از 1 پیمانه شکر استفاده شده ولی بنا به ذائقه خودتون می تونید شکر رو کمتر کنید اگر از خامه قنادی در دسر استفاده می کنید حتما میزان شکر رو کمتر کنید. من میزان مواد رو نصف کردم و در این قالب حدود 20 عدد دسر بوتیکی آماده شد. بعد از اینکه دسر روی حرارت ملایم به غلظت فرنی رقیق رسید از روی حرارت بردارید و به اون پودر ژلاتین حل شده و خامه و اسانس نارگیل(به دلخواه) اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛