16.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرانچی سیبزمینی😋
مواد لازم🔻
1 کیلو سیب زمینی
2 عدد. زرده تخم مرغ
نصف قاشق چای خوری جوز هندی
نمک و فلفل برای طعم دادن
100 گرم پنیر پارمسان.
جعفری خورد شده
برای سرخ کردن
2 عدد تخم مرغ
پودر سوخاری
طرز تهیه🔻
سیب زمینی ها را آبپز کنید ، پوست گرفته ومیکس کنید. تخم مرغ ، نمک ، فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
از مواد بردارید و با دست شکل بدین و داخل تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سبزیجات
شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م)
شکر ۱ ق چ
نمک۱ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
روعن مایع یا زیتون ۲۰ میلی (۲ تا ۳ ق غ)
آرد نانوایی یا آرد شیرینی پزی حدودا ۳۰۰ گرم (کمتر از دو لیوان)
یه قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد .
توی یه ظرف دیگه ای تخم مرغ و روغن مایع و نمک و خمیر مایه به عمل اومده و آرد الک شده رو اضافه کردم . میزان آرد خیلی تقریبیه . برای نون ها میزان ارد تقریبیه . و کم کم اضافه بشه تا زمانی کا خمیر به دست نچسبه . حواستون هم باشه ارد زیادی نون هاتون رو سفت و سنگین می کنه .
من خودم آرد نانوایی ریختم .
خمیر رو ده دقیقه ورز بخوره یا دو سه دقیقه ورز بخوره و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبید .
بعد داخل یه کاسه تمیز که خیلی جزیی با روغن چرب کردم قرار دادم روش رو خوب پوشوندم محیط نسبتا گرم قرار دادم برای استراحت به مدت یک ساعت . بعد پف خمیر رو گرفتم و سبزیحات دل به خواهم رو ریختم . هر چی دوست دارید و باب طبعتون و علاقه خودتون هست . می تونید سبزیجات خشک هم بریزید . می تونید لاش پنیر هم قرار بدین . می تونین به غیر از سبزیجات از هر چی که دوست دارید استفاده کنید .
بعد خمیر رو به دلخواه به ۷ الی ۸ چونه تقسیم کردم و توی سینی قرار دادم و باز روش رو پوشوندم و ۲۰ دقیقه استراحت دوم قرار دادم .
و بعد رومال یه زرده تخم مرغ و زعفران رو ترکیب کردم و زدم و در فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
یه ظرف حاوی آب همتوی فر بزارین تا نون هاتون نرم و لطیف بشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_خانگی
تفاوتی که با دستور سوسیس داره اینه که ادویه های کالباس نسبت به سوسیس خیلی کمتر هست و ملایمتر همچنین بعضی ازموادی هم که با سوسیس مشابه میزانشون متفاوته،
گوشت بدون استخوان ران مرغ یا مخلوط ران وسینه ۵۰۰ گرم +حدود ۳۰ گرم چربی من از دنبه وکمی گوشت گوسفندی هم استفاده می کنم هیچ طعم خاصی به کالباس نمیده فقط باعث لطافت بیشتر اون میشه می تونین کمی گوشت چرخ شده نیز اضافه کنید،
سیر ۳ حبه
نشاسته ذرت (سفید رنگ هست)نصف لیوان
آرد ذرت (زرد رنگ هست با نشاسته فرق داره) ۲ ق غ
روغن مایع ۵ ق غ
زرده تخم مرغ ۱عدد
اب ویخ نصف لیوان
شیر خشک قنادی نصف لیوان
ادویه ها شامل:
میخک پودر شده ۱/۴ق چ
فلفل سفید ۱/۲ق م
پودر سیر ۱/۲ق غ
زنجبیل ۱/۲ق م
پودر هل سفید ۱/۲ق م
پودر آویشن ۱ق م
جور هندی ۱/۴ق چ
پودر پیاز ۲ق غ
نمک یک ق م (بچشید اگر کم بود میزان کنید چون کالباس بی نمک طعمی نداره)
اسانس دود۱۰ قطره یا چاشنی دود ۱ق م
رنگ خوراکی قرمز به دلخواه چندقطره (من نریختم)
قارچ بلانچ شده،هویج پخته شده نگینی،خلال پسته ،بیکن،باقالا سبزو...به دلخواه
گوشت را به همراه سیر دو سه مرتبه خووب چرخ یا میکس کنید سپس روغن مایع،زرده تخم مرغ،نشاسته ذرت،شیرخشک قنادی،آرد ذرت،اب ویخ و ادویه ها را اضافه کنید خوب ورزدهید (اگر میکسر دارید که چه بهتر نبود با دست مخلوط کنید ولی سریع ) درنهایت اسانس دود ،هویج و قارچ را بریزیدو
خوب مخلوط کنید،
خمیر کالباس رابا قیف یکبار مصرف درون کاور مخصوص فشرده کنید،
کاور مخصوص سوسیس کالباس واسانس دود را ازلوازم قنادی تهیه کنید،ادویه جات راهم از عطاری بعد پودر کنید وبرای مدتها استفاده کنید
مواد رادرون کاور خیلی خوب فشرده کنید وبانخ چهارپنج لا سرته ان را محکم کنید،فشرده کردن کالباس مهمه علت چروک کاور بعد ازپخت ویکدست نبودن کالباس خوب فشرده نکردن اونه،
بعد درون ابجوش به مدت یک ساعت ونیم بپزید می تونید بخار پز کنید و بلافاصله درون اب ویخ بگذارید وپس ازسردشدن ۲۴ ساعت دریخچال استراحت دهید وسپس میل کنید
به جای کاور می توان خمیر کالباس را درون سلفون محکم کنید وسپس بافویل بپیچانید و بپزید،
بلانچ کردن قارچ:قارچ را شسته خردکنیدداخل ظرف ریخته روی آن ۱ق غ اب لیمو،کمی نمک ومقداری اب ریخته وبه مدت ۵ دقیقه روی حرارت گذاشته سپس استفاده کنید،
اگر کالباس گوشت خواستین تهیه کنید به جای گوشت مرغ از مغز ران گوسفند یا گوساله استفاده شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوسیس_خانگی
گوشت مرغ یا بوقلمون _ران تنها یامخلوط ران وسینه ۵۰۰گرم_من دوتا ران مرغ زدم با استخوون حدود ۶۰۰ گرم بود_می تونید حدود سی گرم دنبه گوسفندی یامقداری گوشت چرخی منجمد هم برای بافت بهتر ولطیف تر استفاده کنید_من سی گرم دنبه زدم_گوشت راحتما سه یاچهاربارخوب خوب چرخ کنید،
سیر ۲ تا ۵حبه _به ازای هر نیم کیلو گوشت تا پنج حبه سیر به دلخواه می توان استفاده کرد،
روغن مایع ۵ ق غ
شیرخشک شور _مخصوص سوسیس و کالباس _۲۵گرم
نشاسته ذرت ۸۰ گرم
تخم مرغ ۱عدد_درصورتی که سوسیس طی یکی دوروز مصرف بشه بزنید درغیراینصورت حذف شود_
اب همراه بایخ یا پوره یخ ۱/۲لیوان _حدود ۱۰۰گرم_
اسانس دود به ازای هر نیم کیلو گوشت ده قطره برای اینکه طعم بازاری بده،
پنیر پیتزا یاپودر اب پنیر_لوازم قنادی یا عطاریها دارن_مقداری
ادویه ها شامل:
پودر هل سفید۱/۲ق م
جوزهندی ۱/۲ق چ
دارچین ۱/۲ق م
تخم گشنیز اسیاب شده ۱ق م
زنجبیل ۱/۲ق م
پودر آویشن ۱/۲ق م
زنیان ۱/۴ق چ
پاپریکا ۱/۴ق غ
نمک به میزان لازم
شکر۱ق چ
خردل ۱/۴ق م
میخک ۱/۴ق چ
فلفل سفید ۱/۲ق م
فلفل قرمز ۱ق چ
پودر سیر ۱ق غ
گلوتن ۱ق غ _یا ارد نان سنکگ_
_همه ادویه ها پودر و باهم مخلوط شوند_
گوشت را همراه با سیرحدود سه چهارمرتبه خوب چرخ کنید،سپس درون میکسر بریزید یا بادست_اگر ازدست استفاده کردین باید خیلی خیلی خوب مخلوط کنید_
تخم مرغ وروغن مایع افزوده خوب مخلوط شود،درحین هم خوردن اب همراه بایخ سپس ادویه ها،شیرخشک ،نشاسته،دست اخر پنیر واسانس
برای رنگ قرمز سوسیس می توان ازیکی دوقطره رنگ قرمز خوراکی استفاده کرد
خمیرنهایی سوسیس راباقیف یکبارمصرف درون کاور مخصوص فشرده کنید سروته کاور رابا نخ خوب محکم کنید سپس هواگیری و فشرده سازی _اگر خوب فشرده نکنید پس ازپخت کاور سوسیس چروکیده میشه پس کمی زمانبره_
بانخ_نخ چرخه چهارپنج لا_قسمت کنید ورول رادرون ابجوش باحرارت ملایم و درب بسته یک ساعت پخت بدین،بعد ازپخت بلافاصله شوک اب سرد و۲۴ ساعت استراحت دریخچال،
کاور مخصوص سوسیس کالباس راازلوازم قنادیها تهیه کنید،
به جای پختن داخل آب ،میشه بخارپز هم بکنید،
امیدوارم ازدستور استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک سه رنگ
مواد لازم :👇
تخم مرغ 3 عدد درشت
(درشت نبودن 4 عدد بزنید)
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۲/۳لیوان
آرد ۲ و۱/۲لیوان (یک ق غ پر از ارد را جدا کنید و کنار بگذارید )
شکر ۱لیوان (سرخالی هم میشه ریخت)
وانیل ۱/۴ق چ
بیکینگ پودر ۲ق چ استاندارد پر
پودر کاکائو ۱ق غ
پودر نسکافه ۱ق غ
آرد ۱ق غ
دستور تهیه :
تخم مرغهای همدمای محیط +شکر +وانیل را با همزن حدود ۵ دقیقه خوب بزنید تا کرم رنگ وکشدار شود،
سپس شیر ولرم وروغن مایع را ازکنار ظرف اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن یکدست کنید،
درنهایت مخلوط سه بار الک شده ارد وبیکینگ پودر را در طی دو سه مرحله بیفزایید وبا لیسک در حد
یکدست شدن مایه هم بزنید،
توجه کنید که مواد را بیش از حد هم نزنید چون دوباره قراره با پودر کاکائو و ... هم بخوره، دراینصورت پف کیک گرفته میشه وبافت اون سفت،
مایه کیک را سه قسمت کنید
(درون سه ظرف جدا)
به یک قسمت ۱ق آرد
به قسمت دوم ۱ق پودرکاکائو
وبه سومی ۱ق پودر نسکافه
اضافه کنید وآرام درحد یکدست شدن
مایه مخلوط کنید،
هم زدن مواد در حد یکدست شدن کافیه دوباره تاکید می کنم زیاد از حد هم نزنید پف کیک گرفته بشه،
کف قالب سایز ۲۲_۲۰را کاغذ روغنی انداخته
مایه کیک ساده را کف قالب بریزید،مایه کاکائویی را وسط ان بریزید ومایه نسکافه ای را وسط قسمت کاکائویی
سپس در فر ازقبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت پخت دهید،چک کنید که مغز کیک پخته باشد،ممکنه زمان بیشتری برای پخت نیاز داشته باشه،
این کیک بافتش خوب هست ولی نسبت به کیکهای دیگه کمی منسجمتره، به جای سه رنگ می تونید دو رنگ درست کنید
.
ضمنا بعضیا میپرسن چرا کیکمون گنبدی میشه، دلایل گنبدی شدن کیک اینکه قسمت وسط کیک بالا آمده و ترک خورده است :
۱.مواد بیش از حد هم زده شده است
۲.میزان آرد مورد استفاده زیاد بوده است ویا میزان مایعات کم
۳.فر بیش از حد ممکن داغ شده است
۴.اندازه قالب نسبت به میزان
مواد کوچک بوده است
۵. مایه در مرکز قالب نسبت به کناره ها بیشتر ریخته شده است
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_آب_هویج_بستنی🍝
آب هویج ۲ و نیم لیوان
آب سرد:نصف لیوان
پودر ژلاتین :۲ قاشق غذاخوری
شکر :۳ قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی یا زعفرانی: ۱ لیوان
🔸اول پودر ژلاتین رو با اب سرد روی بخار کتری بزارید که شفاف بشه و شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بزارید شکر حل بشه .حالا اب هویج و بستنی رو با هم میکس کنید و ژلاتین و که کمی از حرارت افتاد رو بهش اضافه کرده هم بزنید و داخل قالب ریخته و بزارید یخچال تا حدود ۴ ساعت که خوب ببنده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛