eitaa logo
آشپزی خاص
97.1هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.5هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم:🍚 ▫️آرد ۲ لیوان ▫️تخم مرغ ٤ عدد ▫️شیر ۱ لیوان ▫️روغن مایع ۱ لیوان ▫️پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری ▫️بیکینگ پودر ٢/٣ قاشق غذا خوری ▫️نوتلا ۳ قاشق غذا خوری ▫️شکر ۱ لیوان طرز تهیه:🍰 تخم مرغ و شکر رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شده کف کند بعد شیر و روغن مایع را اضافه کرده دوباره هم میزنیم . نوتلا و پودر کاکائو را اضافه کرده آرد را دو بار به همراه بکینگ پودر الک کرده اضافه میکنیم به وسیله ی لیسک هم میزنیم.وقالب را چرب کرده مواد را میریزیم در دمای ۱۷۰ به مدت ٤٥دقيقه .روي كيك رو با نوتلا تزيين ميكنيد 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک نوتلا اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
توپکهای سیب‌زمینی با مغز پنیر 2-3 تا سیب زمینی مقداری جعفری ریز خرد نمک، فلفل سیاه و قرمز پنیر پیتزا یا کاشار نگینی و درشت خرد شده - برای سرخ کردن: 2 تا تخم مرغ 1 پیمانه آرد 1 پیمانه آرد سوخاری روغن مایع - توپکهای آماده شده رو اول داخل آرد و بعد داخل آرد سوخاری کنین و 25-30 دقیقه بزارین یخچال و در روغن داغ سرخ کنین و بعد روی کاغذ روغنی یا دستمال بزارین تا روغن اضافیشون بره. اللهمَّ صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
توپک های مغزدار اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 گوشت حلیم بایدگوشت گوسفند یابوقلمون یامرغ باشه، به ذایقه ی خودتون بستگی داره من سینه مرغ ریختم.میزان مرغ وگندم بایدیک اندازه باشن؛ سینه مرغ:300گرم گندم (اگرپرک پیداکردین بهتره):300 گرم کره، دارچین وشکر برای تزیین اول گندم وکه ازقبل خیس کرده بودم پختم وبعدمرغ راباپیازبدون هیچگونه نمک وادویه،پیازش راخارج کردم مرغ پخته راریش ریش کردم وریختم داخل گندم پخته، بعداز بیست دقیقه که باهم جاافتادن ریختم تو غذاساز و خوب مخلوطشون کردم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
حلیم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
برنج رو که آبکش کردم تو سه تا کاسه جداگانه زعفران و شوید و رنگ خوراکی قرمز ریختم بعد به هر کدومشون چهار پنج قاشق از برنج آبکش شده اضافه کردم بعد ته قابلمه یه ذره روغن ریختم و گذاشتم داغ بشه بعد برنج های رنگی رو به شکل ضربدری و منظم ریختم تو قابلمه و دوباره یک دقیقه گذاشتم رو حرارت تا ثابت بشه بعد بقیه برنج سفید رو ریختم و یخورده با پشت کفگیر فشارش دادم و گذاشتم دم بکشه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ته دیگ رنگارنگ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
  برای تهیه پاپ کیک از هر کیکی میتونید استفاده کنید. حتی پودر کیک های آماده. میتونید از هر طعمی استفاده کنید ، شکلاتی، ساده، میوه ای، وانیلی.... کیک رو بپزید و اجازه بدید سرد بشه. بعد کیک رو با دست داخل ظرفی پودر کنید. برای درست کردن گلوله هایی از کیک لازمه کیک رو خمیر کنید. برای خمیر کردن کیک میتونید از مواد مختلفی استفاده کنید. مثلا برای کیک شکلاتی میتونید از شکلات صبحانه فندقی یا همون نوتلا، شکلات مذاب همراه با خامه، یا سس شکلات آماده استفاده کنید. برای کیک های سفید رنگ هم میتونید از خامه، باترکریم، پنیر خامه ای و یا خامه به همراه شکلات سفید مذاب استفاده کنید. بهتره برای خمیر کردن کیک خامه یا هر چیز دیگه ای که استفاده میکنید رو قاشق قاشق اضافه کنید و اگه دیدید کافی نیست قاشق بعدی رو اضافه کنید. بعد از اینکه کیک به اندازه کافی خمیری شد طوری که بشه ازش گلوله هایی درست کرد، گلوله های یک اندازه درست کنید و اقلا به مدت 4 تا 6 ساعت گلوله ها رو داخل یخچال قرار بدید. این کار حتما لازمه. اگه عجله داشتید مدت زمان کمتری داخل فریزر قرار بدید. بعد از اینکه کیک ها رو از یخچال خارج کردید شکلات سفید یا سیاه رو به روش بن ماری ذوب کنید. یعنی شکلات رو خرد کرده داخل ظرفی روی حرارت بخار آب قرار بدید دقت کنید شکلات نباید زیاد حرارت ببینه همین که بیشتر مقدار شکلات ذوب شد از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا تکه های ذوب نشده هم با حرارت قسمت های ذوب شده آب بشن. سیخ های چوبی رو توی شکلات بزنید و داخل پاپ کیک فرو کنید. شکلات کار چسب رو انجام میده و چوب رو به کیک میچسبونه. اقلا یک ساعت صبر کنید تا چوب ها خوب به کیک ها بچسبند. بعد پاپ کیک ها رو دونه دونه داخل شکلات مذاب بزنید و تا شکلات سفت نشده داخل ترایفل های رنگی بزنید. یا بعد از سفت شدن شکلات با شکلات رنگ مخالف پاپ کیک رو تزئین کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پاپس کیک کیک چوبی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍧🍧🍧🍧🍧🍧 زمان آماده سازی: ۱ ساعت 🔻مواد لازم: سفیده تخم مرغ……۴ عدد شکر…………۱ پیمانه جوهر لیمو….یک هشتم قاشق چایخوری وانیل..یک هشتم قاشق چایخوری پودر ژلاتین……۱ قاشق سوپخوری آب…..۲ قاشق سوپخوری نان میکادو………به میزان لازم شکلات ذوب شده…..به میزان لازم   ✨طرز تهیه: سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد یک ظرف آب روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد. ظرف سفیده رو روی حرارت قرار بدید و کم کم شکر رو که با هاون کمی ریز کردید به سفیده ها افزوده و جوهر لیمو هم اضافه کنید.   اینقدر هم بزنید تا شکر در سفیده حل بشه. ظرف رو از روی حرارت بردارید. قبل از برداشتن ظرف از روی حرارت ، ژلاتین رو روی ۲ قاشق آب بپاشید و بذارید تا حالت اسفنجی بشه و به صورت بن ماری بذارید تا مایعی شفاف به دست بیاد. به ظرف سفیده ها که از روی حرارت برداشتید اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مرنگ ما خنک بشه. بعد اگر میکادو گرد گرفتید با قاشق یا ماسوره مقداری از مواد رو به صورت مخروط بریزید. اگر هم از اون ورقه های  میکادو گرفتید اونو به اندازه های دلخواه(ترجیحا کوچک و با اضلاح حداکثر ۴ سانت )برش بزنید و مرنگ رو روش بریزید و اجازه بدید تا خوب خنک بشه(میتونید توی یخچال بذارید) شکلات رو با مقداری روغن یا کره بذارید ذوب بشه(به صورت بن ماری) و روی مرنگ ها بریزید. حالا بستنی ها در یخچال بگذارید تا شکلات ها فرم بگیرند. 🔻نکات: این بستنی خیلی خوشمزه تر از بستنی های زمستانی بازاری است، البته باید کمی دقت کنید تا ظاهر زیبایی نیز داشته باشد. ✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
بستنی زمستانی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✏مواد لازم 🔸فیله گوساله یا گوسفند   ۳۰۰ گرم 🔸سینه‌ مرغ بدون استخوان  ۳۰۰ گرم 🔸پیاز   ۱ عدد 🔸فلفل دلمه ای سبز  ۱ عدد 🔸آب لیمو تازه  ۱ قاشق سوپ خوری 🔸زعفران دم کرده   ۱ قاشق سوپ خوری 🔸روغن زیتون یا روغن مایع  ۲ قاشق غذا خوری 🔸کره   ۵۰ گرم 🔸نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم ♨طرز تهیه 🔹ابتدا فیله گوساله را شسته و خشک کنید و به طول روی سطح مناسب قرار داده و قبضه کرده و برش بزنید، فیله های مرغ را نیز به دو یا سه قسمت تقسیم کنید (بسته به اندازه فیله). 🔹سپس گوشت و مرغ را با گوشت کوب کمی بکوبید تا نرم شوند. برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید آب یک عدد پیاز، 2قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب ،2قاشق سوپخوری روغن یا روغن زیتون را ترکیب  و برای یک روز گوشت را در آن بخوابانید. در این مرحله گوشت نمک نمی‌خواهد. 🔹گوشت سینه مرغ را با زعفران، آب پیاز ، 2قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و چند ساعت بگذارید تا طعمدار شود. 🔹4-5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خلال کنید و داخل مواد قبلی بگذارید. آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه کنید ، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه کنید 🔹سپس به ترتیب ۲ تکه از گوشت قرمز و ۲ تکه از گوشت مرغ به سیخ بکشید و این ترتیب را ادامه دهید تا وزن هر سیخ به حدود ۱۵۰ گرم برسد. 🔹سپس کمی با گوشت کوب آنها را بکوبید تا به هم نزدیک شوند و مرز بین آنها کمتر پیدا شود. کباب ها در عین پختگی نباید خشک شوند، حال با فرچه یا چنگال کره را روی کباب ها مالیده و کمی نمک روی آن بپاشید. 🔹ابتدا نیاز به آتش تند دارید تا روی گوشت ها حالت برشتگی پیدا کند سپس اگر تکه های گوشت را کمی ضخیم تر برش زده باشید اجازه دهید به آرامی کباب ها به پخت کامل برسند این عمل را روی منقل گازی نیز می توان انجام داد. 🔹کباب ها را در ظرفی قرار داده با گذاشتن تکه نانی روی آنها از سیخ خارج کنید و با ریحان و گوجه فرنگی تزئین کرده و با دوغ و نان سنگک سرو کنید. 🚩سایر نکات 🔸در حین خواباندن تکه های گوشت قرمز در مخلوط آب پیاز و زعفران نباید از نمک استفاده کرد اما در گوشت مرغ استفاده از نمک در ابتدا مانعی ندارد و حتی بهتر می باشد در این صورت حتماً گوشت ها را در ظروف جدا از یکدیگر در مخلوط فوق قرار دهید 🔸قبضه کردن در آشپزی، برشی است که گوشت را به صورت دو ورق باز می کند ولی گوشت تا انتها برش نمی خورد و جدا نمی شود. 👈کانال آشپزی خاص 👉 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کباب بختیاری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پیراشکی پرنده مواد خمیر،500گرم ارد سفید،100گرم روغن جامد یا کره،یک لیوان شیر ولرم،یک ق س مایع خمیر ترش خشک،یک عدد تخم مرغ،یک ق م شکر،یک ق چ نمک، تهیه خمیر ،شیر ولرم،شکر ومایع خمیر ترش را با هم مخلوط کرده ده دقیقه اجازه میدهیم تا عمل بیاید،همه مواد را با هم خمیر میکنیم خمیر نباید به دست بچسبد حدود ده دقیقه ورز می دهیم وبعد از یک ساعت استراحت استفاده میکنیم خمیر از سه مدل مثل همه ،مواد میانی پیراشکی ،گوشت چرخ کرده ،فلفل دلمه ای،قارچ،هویج،رب گوجه فرنگی،ادویه اویشن،فلفل، نمک،زردچوبه،پنیر پیتزا بدنش رو به شکل اشک بزرگ،بالهاش دو تا مثلث به شگل گونیا،دمش چهار تا اشک کوچک،سرش یک دایره ،کنار هم گذاشتم وبا کمک چاقو طرحش رو انداختم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پیراشکی پرنده اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پیراشکی پرنده اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#زمبیل_نونی 😘😋☝️ مواد لازم خمیر نون تخم مرغ نمک شکر طبق تصویر😍☝️ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ✅ژله شطرنجی😋 ✍مواد لازم پودر ژله انبه 2 بسته پودر ژله انار 2 بسته بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده 1و 1/2 لیوان رنگ مجاز خوراکی ژله ای کمی 🍜طرز تهیه قبل از شروع کار داخل قالب فلزی کمی آب سرد میچرخانیم، آب آن را کامل خالی کرده داخل فریزر قرار میدهیم. اول هر دو پودر ژله ی انبه را در کاسه ای ریخته و بعد دو لیوان آب جوش و کمی رنگ خوراکی اضافه میکنیم و روی بخار کتری قرار میدهیم(به صورت بن ماری)و هم میزنیم تا تمام ذرات ژلاتین حل شوند. وقتی با این روش پودر ژله ها را حل کنیم، هم شفاف میشوند و هم راحت تر از قالب جدا میشوند . بعد میگذاریم کاملا خنک شود و با 3/4 لیوان بستنی به دمای محیط رسیده مخلوط می‌کنیم (از این مخلوط یک فنجان برداشته و کنار میگذاریم که آخر کار رنگ زرد کم نیاید)و در قالب ریخته داخل یخچال قرار میدهیم تا کامل بسته شود. (من قبل از اینکه داخل قالب بریزم کف بستنی که با مواد مخلوط نشده و به روی ژله آمده بود را آرام جمع کردم). بعد ژله ی انار را به همین روش آماده میکنیم و بعد از خنک شدن روی ژله ی اول که کامل بسته شده میریزیم. به این دلیل باید خوب بسته شود که وقتی میخواهیم دو رنگ را از هم جدا کنیم راحت از هم جدا شوند. بعد از بسته شدن ژله ی دوم، از یخچال بیرون میاوریم و با چاقو که آن را داخل لیوان آب داغ فرو کرده ایم به هشت قسمت مساوی تقسیم میکنیم.(شما میتونید به دوازده قسمت تقسیم کنید)سپس انگشتمان را کمی مرطوب کرده ژله ها را یک در میان در می آوریم و هر رنگ ژله را در کاسه های جداگانه می اندازیم و دوباره به صورت بن ماری ذوب میکنیم. داخل قسمتهای خالی شده ی قالب را با حوله ی کاغذی که با آب گرم مرطوب کرده ایم، کاملاً تمیز میکنیم تا ژله ای داخل آن باقی نماند. چون اول در قالب رنگ زرد را ریخته بودیم این بار بعد از سرد شدن، آرام آرام رنگ قرمز را میریزیم تا جایی که رنگ زرد دیده نشود و میگذاریم داخل یخچال .این دفعه لازم نیست کامل ببندد کمی که روی ژله چسبنده بود،آرام ژله ی زرد را میریزیم و میگذاریم خوب ببندد. برای بیرون آوردن ژله،اول دور تا دور ژله را با نوک چاقو از کنار قالب آزاد میکنیم، و بعد آرام با دست ژله را کمی از کناره ها جدا میکنیم و چند ثانیه داخل ظرف بزرگی که آب گرم ریخته ایم فرو میبریم و خیلی سریع خارج میکنیم در غیر این صورت ژله آب میشود و رنگ ها مخلوط میشوند و ظاهر آن نا زیبا میشود. کف ظرف مورد نظر و روی ژله را بسیار کم آب اسپری میکنیم تا اگر ژله در جای خود قرار نگرفت به راحتی حرکت کند. ظرف را روی ژله قرارداده و ژله را برمیگردانیم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله شطرنجی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 موادلازم📝 آرد نخودچی ـ ـ ـ 180 گرم کره یا روغن جامد ـ ـ ـ 90 گرم پودر هل ـ ـ ـ 1/2 قاشق چایخوری پودر قند یا شکر ـ ـ ـ 75 گرم شکلات تخته ای طرز تهیه📝 ابتدا شکلات رو بن ماری آب کرده درون قالبهای شکلات می ریزیم تا حد طرح روی قالب کافیه ـ میذاریم توی یخچال تا سفت بشه بعد: آرد رو الک کرده و بمدت یک ربع با شعله بسیار ملایم تفت میدیم تا بوی خامه آرد گرفته بشه سپس کره رو اضافه کرده تفت میدیم ـ از روی حرارت برداشته پودر قند رو با پودر هل مخلوط و توی آرد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم حالا قالبها رو با مواد پر می کنیم و میذاریم توی یخچال تا خودشو بگیره و سفت بشه ـ 1 ساعت کافیه ـ که مطمئن بشیم خوب سفت شده و موقع درآوردن ازقالب خراب نشه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
برشتوک اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 🍎 @ashpaziykhs🔱
آشپزی خاص
#کوفته_تبریزی طرز تهیه پست بعدی کانال👇 🍎 @ashpaziykhs🔱
طرز تهیه: برای درست کردن این کوفته ابتدا گوشت چرخ کرده که گوشت من مخلوط گوساله و بوقلمون بود با یه پیاز رنده شده وآب گرفته شده ونمک فلفل زردچوبه خوب ورز دادم بعد لپه و برنج از هر کدام یه فنجان از شب قبل خیس کرده بودم لپه رو نیم پز وبا گوشتکوب برقی له کردم به گوشت اضافه کردم برنج با کمی آب گذاشتم آب که خشک شد به موادم اضافه کردم و سبزی خشک نعنا ریحون ترخون مرزه اضافه کردم بعد یه دونه تخم مرغ اضافه کردم چند بار موادمو برداشتم به ظرفم کوبوندم بعد دستمو خیس کردم به اندازه ی پرتقال درشت برداشتم داخلش آلو بخارا و زرشک و گردو گذاشتم تو دستم خوب صاف و گرد کردم داخل یخچال دوساعت گذاشتم بعد دوتا پیازو رنده کردم با روغن تفت دادم کمی زردچوبه ونمک و یه قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه وتفت دادم آب جوش اضافه کردم کوفته هارو آروم تو قابلمه گذاشتم بعد از یک ساعت آماده شد نکته اینکه اگه کوفته هاتون وامیره کمی سینه مرغ چرخ کنید ومخلوط کنید. برای اینکه کوفته وانره باید خوب ورزداده وبه ظرف کوبیده بشه.میتونین لپه رو له نکنین ولی وقتی لپه له میشه کوفته صاف وصوف درمیاد. به همراه کوفته ها میتونین سیب زمینی پوست گرفته تو قابلمه بزارین بچه ها عاشق این سیب زمینی ها هستن 🍎 @ashpaziykhs🔱
#ليمو_شكري🍋 لیمو حلقه حلقه می‌کنیم(بدون پوست بهتره) لایه لایه شکر میریزیم بعد از دو ماه از شهدش براى شربت وچاى و از خودليمو براى تزيين استفاده كنيد طعم ش عالى ميشه😋 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: 1 فنجان برش های موز رسیده سه چهارم فنجان انبه پوست کنده و قطعه قطعه شده یک سوم فنجان آب پرتقال 3 قاشق غذا خوری آب لیموی تازه یک و یک دوم فنجان شیر کم چرب 2 درصد سه چهارم فنجان شکر 450 گرم ماست کم چرب ( ترجیحا وانیلی ). ✍طرزتهیه: چهار مورد اول از لیست مواد لازم را در مخلوط کن قرار دهید، سپس میکسشان کنید تا کاملا نرم شوند. میکس موزی که درست کردید را با شیر، شکر و ماست در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید، و با یک همزن خوب مخلوشان نماییدمیکس بدست آمده را در ظرف فریزر یا یک بستنی ساز بریزید. اگر از دستگاه استفاده می کنید طبق دستور العمل خود آن پیش بروید، اگر در قالب های فریزر می ریزید رویش را بپوشانید و حداقل یک ساعت فریزش کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر ماست یخ زده موز انبه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موادلازم: سیب سالم 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آبلیمو 1 ق غذاخوری گلاب نصف فنجان آب 3-4 لیوان طرزتهیه: برای تهیه مربای سیب روش‌های زیادی وجود داد اما از آنجا که ما قرار است مربای سیب درسته تهیه کنیم، ابتدا سیب‌ها را شسته، وسط آنها را با چاقوی مخصوص از زیر سیب خالی کنیدسیب‌ها را با پوست در قابلمه‌ لعابی بریزیدبا آب روی سیب‌ها را بپوشانید. سپس با حرارت ملایم، سیب‌ها را کمی بپزید، به اندازه‌ای که له نشود و پوست آنها نترکدوقتی سیب‌ها کمی پخته شد شکر را در آب ریخته، فرصت دهید تا شربت قوام بیاید (شکر را باید یک‌جا بریزیم که سریع قوام بیاید و سیب‌ها له نشوند). در آخر آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و گاز را خاموش کنیددر صورت تمایل وسط سیب‌ها را با بادام یا گردو پر کنیدبعد از پختن و سرد شدن کامل مربای سیب، مربا را داخل ظرف دلخواه بریزید و حتما در یخچال نگهداری کنید. 😋نوش جون😋 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مربای سیب درسته اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱