#مرغ_سوخاری
مواد لازم:
ساق مرغ: ۸ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه و نمک برای پخت مرغ داخل آب: به مقدار لازم
پودرسوخاری: ۱.۵ پیمانه
آرد سفید: ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز و بصورت خلالی ریز می کنیم.
ساق مرغ و همراه با کمی روغن، پیازخلالی، ادویه ها، نمک و سه لیوان آب برای بیست تا سی دقیقه پخته تا ساق های مرغ نیم پز شوند، بعد پخت ساق ها را درآورده و کنار می گذاریم تا خنک شود.
تخم مرغ ها را داخل ظرف شکسته و هم می زنیم.
پودرسوخاری با پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم.
ساق های مرغ را به آرد سفید، تخم مرغ همزده و پودرسوخاری آغشته می کنیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
برای روشن تر شدن مرغ سوخاری می توانید بجای پودرسوخاری از آرد معمولی و بجای فلفل سیاه از فلفل قرمز استفاده کنید.
مرغ را تا حدی داخل آب بپزید که وا نرود.
بجای ساق مرغ می توانید از فیله مرغ استفاده کنید که نیاز به نیم پز کردن ندارد.
برای مخلوط پودرسوخاری ادویه های متفاوتی وجود دارد که با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید.
موقع سرخ کردن مرغ سوخاری روغن باید داغ باشد و درب ظرف را نگذارید تا تخم مرغ داخل غذا باعث کف کردن روغن مایع نشود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شعله پخش کن بزارید رو گاز با حرارت کم ماهی تابه رژیمی رو بزارید (ده دقیقه) کاغذ روغنی نمیخواد چون کیک نباید از قالب در بیاد
#کیک_شکلاتی
تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان سر خالی
روغن مایع یک سوم لیوان
شیر نصف لیوان
آرد یک و نیم لیوان
کاکائو دو قاشق سر پر
بیگینک پودر یک قاشق مربا خوری
تخم مرغ وشکر و وانیل رو حدود ۸ دقیقه بزنید وکرم رنگ وکشدار شه شیر رو اضافه یک الی دو دقیقه بزنید سپس روغن اضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید. آرد وپودر کاکائو و وبیگینک پودر رو سه بار الک کرده واضافه کنید در حدی بزنید که مواد مخلوط و یکدست بشه زیادی نزنید که پف کیک بخوابه وبریزید تو ماهی تابه رژیمی چرب شده درشو بزارید به مدت ۳۰ الی سی وپنج دقیقه بعداز اینکه کیک پخت کنار بزارید تا سرد بشه
تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه
تو قابلمه به روش بدون فر هم میتونید درست کنید
#محلبی
عزیزان به این نکته توجه کنید هر یک لیوان شیر یک قاشق آرد ودو قاشق شکر نیاز داره هر چند لیوان که میخواید درست کنید این اندازه محلبی ساده است
شیر سه لیوان
آرد سفید مخصوص شیرینی پزی دو قاشق
شکر شش قاشق
نشاسته ذرت یک قاشق سفید رنگه (اونکی زرد کم رنگه آرد ذرته)
خامه صبحانه یک قاشق پر پر
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
شیر و آرد وشکر و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم وهم بزنید تا خوب مخلوط ویکدست بشه وبزارید رو گاز با شعله متوسط مدام هم بزنید وگرنه زود ته میگیره وگلوله گلوله میشه وقتی غلیظ شد خامه رو اضافه کرده وبه زدن ادامه میدیم تا خامه حل بشه گاز رو خاموش کنید.درشو بزارید تا رویه نبنده
کیک که سرد شد یک لیوان سرخالی شیر سرد بریزید روش
محلبی که سرد شده دوباره با همزن بزنید تا یکدست بشه وبریزید رو کیک بزارید یخچال حدود یکساعت بعدا گاناش که ولرم شده بریزید رو محلبی وبزارید یخچال تا خودشو بگیره برش بزنید وبه سلیقه خود تزیین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_روسی
#کیک_شکلات_قهوه
#کیک_شکلات_لاته
#قسمت_اخر 🛑🛑🛑لطفا ورق بزنید کلیپ در دو پست گذاشته شده🛑🛑🛑
کیک را طبق اموزشی که قبلا گذاشتم (مرحله ۱)تهیه کنید سپس به سه قسمت مساوی تقسیم کنید،
یک لایه کیک،روی لایه اول #کرم_پنیری_شکلاتی
بکشید(بهتره کیک را بگذارید یخچال تا کرم سفت تر بشه)
بعد#کرم_نسکافه
را بگذارید(اون قسمت ژله ای) اطراف وروی ان را دوباره کرم پنیری زده وصاف کنید
وسپس لایه بعدی کیک را روی آن قرار دهید،روی لایه دوم
#گاناش_فرم_گرفته
بکشید ولایه سوم کیک،
درنهایت اطراف وروی کیک را با هرنوع کرم دلخواهی کاور کنید
من
#خامه_شکلاتی زدم،
وبه دلخواه تزیین کنید،
گلهای روی کیک که با گاناش فرم گرفته و ماسوره شکوفه ۳۲ هست،
برای قسمت شره ای شکلات هم،مقداری شکلات تخته ای مارک پارمیدا را روی بخار آب ذوب کردم با کممی روغن، داخل قیف ریختم وپس از ازدما افتادن روی کیک کشیدم(طبق فیلم)
کیک هم قبلش بگذارید یخچال تا کاملا منسجم وسرد باشه
همه موارد هم در پستهای قبلی آموزش داده شده است
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خامه ای
مواد لازم براي کیک خامه ای: .
مواد لازم:
1 بسته پودر کیک اسفنجی اماده
3 عدد تخم مرغ
7 قاشق آب
.
.
برای وسط کیک:
1 بسته پودر خامه
توت فرنگی
موز
.
.
برای تزیین:
شکلات تخته ای
آجیل
پودر قند
.
.
مواد کیک اسفنجی را مخلوط کرده بزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180 درجه.
.
کیک اسفنجی پخته شده را می گذاریم تا خنک شود.
پودر خانه را با 1 فنجان شیر سرد مخلوط می کنیم و مدام هم میزنیم تا فرم بگیره. موز و توت فرنگی را اضافه کردم و می توانم میوه مورد نظر خود را قرار دهم.
.
کیک اسفنجی خنک کننده خود را به 2 نیمه تقسیم می کنیم.
یک قسمت را در پایین وسط خامه و در بالا نیمه دوم کیک را میزاریم.
طبقه بالا را به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
.
به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
کیک را برش می دهیم.
ابتدا شکلات ذوب شده و سپس با پسته تزیین میکنیم .
پودر قند را روی آن ریخته و کمی بیشتر در یخچال قرار می دهیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک قهوه
مواد لازم
4عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
1 قاشق غذاخوری قهوه فوری
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چایخوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2.5 لیوان آرد الک شده
برای سس روی کیک:
200 میلی خامه مایع (یا خامه صبحانه)
150 گرم شکلات سفید
1 قاشق مرباخوری قهوه فوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی هم بزنید. قهوه را داخل شیر بریزید هم بزنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید. روغن ، آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید برای سس رویی خامه را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید وقتی که به نقطه جوش رسید(خامه نجوشد) اجاق را خاموش کنید شکلات و قهوه را اضافه کنید و تا زمانیکه شکلات آب شود هم بزنید و کنار بذارید سرد شود سپس روی کیک سرد شده بریزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛