eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
"ته چین بادمجون" بادمجونهارو میتونین خوب بشورین با پوست استفاده کنین اگر هم دوست ندارین پوستشو بکنین سعی کنین بادمجونای کشیده و قلمی و بدون تخم انتخاب کنین ورقه های باریک و یک دست برش بدین نمک پاشی کنین و بزارین 15 تا 30 دقیقه بمونه تا زهراب گرفته بشه حالا با آب یخ بشورین و آبکش کنین تا نمکا شسته بشه و بهتره با حوله آشپزخونه خشکشون کنین و بع در تابه نچسب با کمی روغن سرخشن کنین و بزارین کنار برنجتون رو طبق معمول همیشه آبکش کنین و دم کنین بعد از اینکه برنج کامل پخت ظرف مورد نظر رو که بهتره مثل قالب کیک باشه بردترین بادمجونارو مثل شکل بچینین و برنج رو توش بریزین و لبه های بادمجون رو روی قالب کیپ کنین چند دقیقه صبر کنین تا خوب کیپ شه و جا بگیره تو هم حالا ظرف رو برگردونین و ته چین رو به دلخواه تزئین و سرو کنین نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلام خوشگلای خودم چطورین بفرمایید اینم فیلم کیک تیرامیسو خوشگل و شیک ما بچه ها این بیسکوییت دورش لیدی فینگر از لوازم قنادی تهیه کنید ایرانی هاش قیمتش مناسبت تره فرقی هم نداره با خارجی اش مواد لازم🔻 بیسکوییت لیدی فینگر یک بسته کافی میکس یک بسته +یک‌لیوان آبجوش پنیر ماسکار پونه یک بسته دویست گرم خامه قنادی دویست و پنجاه گرم وانیل نوک ق چ پودر قند دو ق غ طرز تهیه🔻 ابتدا خامه رو فرم بدین روش فرم دادن رو با مراحل کامل قبلا گذاشتم بعد پودر قند و وانیل رو به با پنیر مخلوط و با همزن دو دقیقه میزنیم بعد خامه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم این کرم تیرامیسو هست... خواستین کلا پنیر رو حذف کنید 😁😁😁اگر پنیر نزدین پودر قند هم حذف کنید کیک رو داخل رینگ میزاریم کمی باز باشه بیسکوییت ها رو داخل کافی میکس میزنیم و به کیک میچسبونیم .روی کیک رو مرطوب بعد از نصف روی کیک بزنید و بعد دوباره لیدی فینکر رو با کافی میکس مرطوب و روش بزارید و باقی کزم رو روش بزنید بعد روی کیک رو با گاناش تزیین کنید طرز تهیه گاناش🔻 پنجاه گرم خامه صبحانه. پنجاه گرم شکلات تخته ای خرد شده خامه رو روی حرارت ملایم میزلریم وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن گرد شکلات رو اضافه میکنیم و خاموش میکنین و تند تند هم میزنیم وقتی سرد شد قابل استفاده است مواد لازم🔻 تخم مرغ دو عدد شیر نصف لیوان آرد یک لیوان. روغن شش ق غ وانیل نوک ق چ شکر نصف لیوان. بکینگ پودر یک ق چ پودر کاکائو دو ق غ طرز تهیه🔻 ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و روغن رو مخلوط یک دقیقه میزنیم بعد شیر رو مخلوط و در آخر مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم با همزن بزنید وقتی کیک یکدست شده داخل تابه یا قالب که چرب و آردپاشی کردین بزارین روش پخت روی گاز..شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین و مدت چهل دقیقه زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت چهل دقیقه زمان میدیم تا آماده بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای قسمت زرد رنگ🔻 زرده تخم مرغ :۵ عدد شکر: نصف پیمانه شیر: نصف پیمانه روغن :ربع پیمانه وانیل: ۱ ق چ آرد: ۱ پیمانه +۱ق غ بکین پودر :۱ ق چ مواد قسمت سفید کیک🔻 سفیده تخم مرغ: ۵ عدد پودر تار تار: نصف ق چ یا ۱پنس نمک روغن: ربع پیمانه شیر: ربع پیمانه بکین پودر: ۱ ق چ آرد: ۱پیمانه +۱ق غ شکر :نصف پیمانه پودر کاکائو برای ریختن بین لایه ها به مقدار لازم طرز تهیه🔻 زرده وسفیده را جدا کنید زرده وشکر ووانیل خوب هم بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه میتونید از کمی زعفران هم استفاده کنید روغن وشیر هم اضاف کنید ومرتب هم بزنید ارد وبکین پودر الک کنید وکم کم اضاف کنید وبا لیسک در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید وکنار بزارید برای درست کردن قسمت سفید سفیده وپودر تار تار یا نمک با همزن تمیز توی ظرف تمیز چینی هم بزنید بعد از این که شروع به خامه ایی شدن کرد شکر کم کم اضاف کنید ومرتب هم بزنید.روغن و شیرکم کم هم اضاف کنید و هم بزنید آرد و بکینگ پودر الک کنید وبه مواد اضاف کنید و در یک جهت با لیسک مخلوط کنید قالب میان تهی راابتدا چرب کنید وبعد آرد پاشی کنید وآرد اضافشو با برعکس کردن قالب خارج کنید طبق فیلم مواد را بریزید وبین هر لایه پودر کاکائو الک کنید در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید نیم ساعت اول اصلا در فر باز نکنید بعد از سرد شدن با شکلات یا پودر قند تزیین کنید و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 کیوی رسیده ۵۰۰گرم شکر ۱۲۵گرم پودر ژلاتین ۸گرم آب ۴۰میلی لیتر خامه فرم گرفته ۱۵۰گرم پودر ژله کیوی نصف بسته طرز تهیه🔻 ۱_کیوی را پوست گرفته خرد کنید و در مخلوط کن میکس و پوره کنید. ۲_کیوی پوره شده را از صافی عبور دهید. ۳_شکر را اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود و دو سه دقیقه بجوشد. *کیوی به خاطر آنزیم بالایی که داره مانع بستن ژلاتین میشود پس حتما باید چند دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد* ۴_پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید تا اسفنجی شود سپس بر روی بخار آب قرار دهید تا روان شود. ۵_ژلاتین حل شده را نیز به کیوی اضافه کنید. ۶_مواد را بیرون از یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. *گاهی هم بزنید تا ژلاتین کف ظرف ته نشین نشود* ۷_پوره کیوی را به تدریج به خامه فرم گرفته اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. *برای زیبایی مقدار کمی رنگ ژله ای سبز به پوره کیوی اضافه کنید* ۸_دسر کیوی را در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا اصطلاحا ببندد. ۹_پودر ژله کیوی را حاضر کنید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود. ۱۰_سپس ژله کیوی را بر روی دسر ریخته و در دوباره در یخچال قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : بادمجان فرانسوی( مینیاتوری) یک کیلو فلفل قلمی ، سیر به میزان لازم سبزیجات معطر تازه( خشک) مقداری سرکه ،اب،نمک، به میزان لازم ادویه ترشی( یک ق چ) طرز تهیه: داخل ظرف مورد نظر آب و کمی سرکه ریخته و بادمجان هارا بیست دقیقه بجوشانید بعد داخل ابکش بریزید کنار بزارید در ظرف ترشی مواد را ریخته آب ،نمک ،سرکه را جوشانده کمی که خنک شد روی مواد بریزین در ظرف را ببندید بزارید تا ترشی برسه حدودا یک ماه زمان میبره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوسیس و یا ژامبون و یا ترکیب هردو قارچ فلفل دلمه ای پنیر پیتزا نمک و فلفل ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم. واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نون لواش هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
33.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ڪلیپــ آموزشے ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم راویولی سیبزمینی🔻 ماست کیسه‌ای 1.5 لیوان 3 ق غ روغن 2 ق غ آرد 3 عدد تخم مرغ 1 بسته بیکینگ پودر فلفل قرمز سرخ شده فلفل سیاه نمک 4عدد سیب زمینی برا روی راویولی ماست طرز تهیه🔻 تمام مواد را باهم مخلوط و سس را آماده میکنیم ، سیب زمینی ها را نازک خرد و باسس آغشته می کنیم ، خوب مخلوط کرده و در ظرف مخصوص فر قرار دهید ، در دمای 170 درجه از قبل گرم شده بمدت، 45 دقیقه بپزیدبعد پخت آمادست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛