eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه پیده مواد لازم برای داخل پیده: ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل قرمز ۱ عدد فلفل سبز ۱ قاشق غذا خوری رب فلفل سیاه پودر فلفل قرمز نمک ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع دقت کنین گوشت بدون چربی نباشد، مواد دیگر را هم ریز خورد و در یک ظرف با همدیگر مخلوط کنید تا کامل به خورد هم بروند. مواد لازم برای خمیر: ۱ لیوان شیر ولرم ۱ استکان روغن مایع ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری ۱ قاشق چای خوری نمک ۳ لیوان آرد طرز تهیه پیده: خمیر را اماده میکنیم و نیم ساعت استراحت می دهیم. در اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم و با فاصله روی سینی فر میچینیم و ۱۵ دقیقه دیگر هم میگذاریم بماند، وقتی خمیر کمی نرم تر شد داخلش را گود میکنیم و از مواد اماده شده مان داخلش میریزیم. با زرده تخم مرغ خمیر را پوشش میدهیم و در فر ۱۸۰ درجه تا زمانیکه خمیرمان طلایی شود؛ میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای قسمت های رنگی یک یا نصف بسته ژله در رنگ های مختلف طبق دستور روی جلد درست میکنیم. برای لایه های سفید هم یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم وقتی به دمای محیط رسید داخلش یک لیوان شیر یا بستنی وانیلی آب شده میریزیم.(شیر باید هم دمای مایع ژله باشه وگرنه بریده میشه). یک لایه ژله رنگی ته لیوان میریزیم و داخل یخچال میذاریم. وقتی که خودشو گرفت لایه بعدی رو میریزیم. این کار رو تکرار میکنیم تا لیوان پر بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سیبزمینی 👨‍🍳 مواد لازم : سینه مرغ ۳۰۰ گرم آب ۳۰۰ میلی لیتر نمک ۲ ق چ روغن‌ یک و نیم ق غ پاپریکا ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ سیر ۲ حبه روزماری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ نمکی برای یه شام خو‌شمزه👨‍🍳 مواد لازم : مرغ دو عدد کوچیک سیر خورد شده ۱ حبه آب لیمو ۱ عدد فلفل سیاه روزماری نمک ۱ کیلو گرم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکشنبه 2 آذر ماهتون زیبا 🌸🍃 الهی🌸🍃 خدا پشت وپناهتون باشه و یه روزخوب یه روزعالی🌸🍃 یه روزموفق یه روزپربرکت🌸🍃 یه روزشاد و پراز آرامش 🌸🍃 رو براتون مقدر کنه🌸🍃 آمیـــن🙏 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻 ٢ عدد ساقه طلايي رو حسابي خورد كنيد ١٥٠ گرم كره آب شده رو بهش اضافه كنيد بعد توي يه قالب يا ظرف پيركس بريزيد و بكوبيد تا كاملا صاف و يه دست بشه بعد بره داخل فريزر به مدت ٢٠ دقيقه. حالا سس شكلاتمون🔻 ٢ قاشق شير شكلات تخته اي ١ قاشق چايي خوري شكر ١ عدد نسكافه روی حرارت غير مستقيم(كتري) بزاريد تا آب بشه. مايع اصلي چيز كيكمون🔻 ١ عدد موز رو له كنيد ١ قالب پنير ماسكارپونه ١ عدد خامه صورتي سس شكلات داخل ١/٣ ليوان آب داغ پودر ژلاتين رو حل كنيد و بهشون اضافه كنيد. بعد مايع رو بزاريد داخل فريزر يكم خودشو بگيره. حالا نوبت بخش هيجان انگيزشه🔻 مايع رو بريزيد روي ساقه طلايي ها و بره توي فريزر به مدت ٢ ساعت و بعدش آمادس كه نوش جان كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آب هویج ۲ لیوان پودر ژلاتین ۲۵ گرم (حدودا ۲/۵ ق غ) شکر ۲ تا ۳ ق غ بستنی ۱ لیوان (می تونید از خامه هم استفاده کنید میزان دل به خواهی ) وانیل مقداری آب سرد نصف لیوان پودر ژلاتین رو روی آب سرد پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . داخل مخلوط کن آب هویج و شکر (میزانش کاملا بستگی به ذایقه خودتون داره ) و ژلاتین خنک و بستنی و وانیل رو اضافه کردم و میکس کردم . قالب من پلاستیکی هست اینجا خیلی جزیی با روعن مایع چرب کردم و مواد رو ریختم و گذاشتم یخچال تا دسر خوب بسته بشه . من یه شب تا صبح گذاشتم . بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی خوب از جاش آزاد شد ، روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . پ.ن : سوال های تکراری چه طور دسر که کج بود صاف شد . دیس مرطوب همیشه باشه که وقتی دسر اون محلی که در نطر دارین نیفتاد بتونید با دست بکشید تا محل مورد نطرتون قرار بگیره . پودر ژله با پودر ژلاتین فرق داره ، جایگزین نمیشه و پودر زلاتین در سوپر مارکت ها و لوازم قنادی هاهستش . جنس قالب هر چی می تونه باشه . این قالب پلاستیکی ها ارزونن و من از پلاسکوفروشی چند مدت قبل خریدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: خمير يوفكا مثلثى ١ بسته گوشت چرخ كرده ٤٥٠گرم پياز يك عدد بزرگ قارچ ٥٠٠ گرم فلفل دلمه اى ١ عدد پودر پاپريكا و اويشن و فلفل ونمك پنير پيتزا به مقدار لازم تخم مرغ يك عدد،ماست يك فنجان روغن مايع نصف فنجان طرز تهيه: ابتدا پياز رو خرد كرده باكمى روغن داخل ماهيتابه ميريزيم بعد گوشت رو اضافه كردتفت ميديم سپس قارچ ورق ورق شده رو اضافه تاابش كشيده بشه بعد دو ق غ روغن و يك ق غ ابليمو اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم تا قارچها سرخ در اين مرحله ميتونين از كمى سس خردل ياسس گوجه ويا رب گوجه براى خوشمزه تر شدن مواد به همراه ادويه ها استفاده كنيد،مواد را كنار ميگذاريم و اجازه ميديم تا كمى خنك بشه(بنابه ذائقه ميتونيد ازسوسيس يا كالباس هم استفاده كنيد) ماست وتخم مرغ وروغن مايع رو باهم مخلوط كرده وبا قلمو روى خمير ميماليم(اينكار هم خميرو چسبنده ميكنه براى رول كردن راحت تا باز نشه هم نرم شدن داخل خميربعداز سرخ شدن بورك ها ميشه)يك قاشق از مواد داخل خمير ميگذاريم كمى پنير پيتزا روى مواد ميگذاريم و خمير را رول ميكنيم و داخل روغن شناور سرخ ميكنيم وروى دستمال روغن كش قرار ميديم البته داخل فر هم ميتونيد رژيمى تر تهيه كنيد😉 سينى فر كمى چرب شده باشه فر ٢٠٠ درجه سانتيگراد از قبل گرم شده به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه ميپزيم تا روى بوركها طلايى بشه و خود بوركها برشته و ترد ميشن وداخلش كاملا نرمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تیرامیسو لیوانی مواد لازم برای کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 استکان شکر(70 گرم) 1 استکان آرد(50 گرم) نصف استکان نشاسته(گندم حدود 40 گرم) 3 قاشق غذاخوری آب داغ 1 پاکت پودر کاکائو(2 قاشق غذاخوری) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر 1 پنس نمک برای خیس کردن کیک: 1 قاشق غذاخوری پر قهوه(و یا نسکافه) 1 لیوان آب داغ قهوه را در آب حل کنید برای کرم: 1 قوطی پنیر لبنه(200 میلی) 1 قوطی خامه صبحانه(200 میلی) 1 قوطی پودر کرم شانتی(یا پودر خامه 150 گرم) 2 قاشق غذاخوری پودر قند تمام مواد را در ظرفی ریخته تا وقتی که غلیظ شود و فرم بگیرد هم بزنید. پودر کاکائو برای روی تیرامیسو طرز تهیه: برای کیک اسفنجی زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده تخم مرغ و شکر را تا وقتی که رنگش روشن شود هم بزنید. آب جوش را اضافه کرده و مواد خشک را الک کرده بریزید و کمی هم بزنید. سپس سفیده تخم مرغ را تا وقتی که کف کند و وقتی که ظرف را برمیگردانید نریزر هم بزنید سفیده تخم مرغ را کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و بدون اینکه هوای مایه کیک را بگیرید هم بزنید. کانال غذای ترکیه ، داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بریزید و در فر 180 درجه تا وقتی که خلال چوبی تمیز بیرون بیاد بپزید. کیک من در 10 دقیقه پخت. هر چقدر ضخامت کیک کم باشد مدت زمان پخت کم میشود با کنترل بپزید. با لیوانی که استفاده میکنید کیک را برش بزنید. یک لایه کیک داخل لیوان بذارید و با قهوه فراوان خیس کنید. و از کرم با قیف روی کیک بزنید. و مجدد کیک بذارید و خیس کنید و کرم بزنید و پودر کاکائو فراوان بپاشید. بعد از خنک شدن سرو کنید. ❣کرم شانتی در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد لازم : پودر سوخاری پانکو طلایی آرد سفید میگو ۲ عدد تخم مرغ ادویه مورد نیاز برای مرینت کردن میگوها طرز تهیه : ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشورین و داخل آبكش بزارین تا كاملا خشك بشن. داخل ظرف در دار آب لیمو ترش،پودر سیر،موسیر،پودر پیاز،کمی ادویه پاپریکا،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده رو میریزیم و درشو میبندیم ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدیم. تخم مرغ هارو داخل کاسه ای میشکونیم و بهم میزنیم تا لختگیش گرفته بشه و کمی کف کنه. آرد و پودر سوخاری رو هر كدام داخل ظرفی میریزیم. بعد از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، اونارو از یخچال بیرون بیارین ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزین و بزارین داغ بشه. میگوها رو به ترتیب در تخم مرغ و بعد آرد و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنین و در روغن داغ قرار بدین وقتی برشته و طلایی شد خارج کنین و روغن اضافه اونارو بگیرین. نکات : ميگوها را زياد در آرد نغلتونین. در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشن. میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشن برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزین تا روغن اضافیش خارج بشه. برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزه. توجه داشته باشین که تابه باید کوچیک باشه تا روغن به خوبی روی میگوها رو بگیره. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لوبیا پلو یکی از اون غذاهایی که خیلی ها دوسش دارن . مخصوصا با سالاد شیرازی یه چیز دیگه است دوستای گلم لوبیا پلو رو هم مثل من میشه با گوشت چرخ کرده و هم حتی با گوشت مرغ و حتی با گوشت گوساله و گوسفند هم میشه درست کرد . برای ۴ نفر لوبیا سبز منجمد ۲۵۰ گرم (حدودا بیشتر از نصف بسته ) برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پاپریکا به میزان لازم پودر گل محمدی و ادویه پلویی(آمادا عطاری ها دارند) به میران لازم رب گوجه فرنگی ۲ ق غ برنج رو از قبل خیس کردم . بعد داخل آب جوش ریختم و گداشتم روی حرارت تا نیم پز بشه و بعد آبکش کردم . برنج رو توی لوبیا پلو کمی زنده تر آبکش کنید . یک بسته لوبیا سبز منجمد نوبر سبز رو باز کردم و نثف بیشترش رو داخل قابلمه ریختم بعد آب ریختم‌و نمک هم اضافه کردم و گذاشتم بپزه اگه موقع پخت درش رو نزارین لوبیا ها هم خیلی تغییر رنگ نمیده . یه پیاز رو نگینی ریز خرد کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و لوبیاهای پخته شده رو بهش اضافه کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین و پاپریکا اضافه کردم و بعد رب گوجه هم اضافه کردم . و بعد مقدار کمی تفت از حرارت برداشتم . از هر ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین من سیب رمینی قرار دادم کف قابلمه و بعد داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشت و لوبیا ریختم و مقداری ادویه پلویی و پودر گل محمدی . نبود قابل حذفه مشکلی پیش نمیاد. بعد هم قابلمه رو ردی حرارت کم قرار دادم تا پلو دم بکشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر بادمجان ۴ تا ۵ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم ماکارونی فرمی شکل (هر مدل که دوست دارین ) یک سوم بسته پیاز ۱ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم فلفل دلمه نصف عدد دل به خواهی نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم بادمجون ها رو شستم و کلاهک اش رو جدا کردم و بعد به درازا به ۳ تا ۴ قسمت برش و تقسیم کردم . می تونین پوستش رو هم بگیرین هر طور تمایل دارین موقع قالبی شدن پوستش دیده شدنی یه کم قشنگ تر میشه باز سلیقه ای 😉. حالا یا بادمجون ها رو توی اب نمک بزارین یا کمی روش نمک بپاشین و بزارین جلوی افتاب تا تلخی اش گرفته باشه باز هر طور تمایل دارین 😉 . باومجون ها رو با حداقل روغن ممکن سرخ کردم . من در تابه رو هم میزارم این طوری روعن کمتری می بره . ماکارونی رو هم داخل آب جوش همراه با نمک و روغن گداشتم بجوشه و بپزه و بعد از ۱۲ تا ۱۵ دقیقه آبکش کردم . یه پیاز رو هم خلالی کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو بهش اصافه کردم و تفت و دادم و مقداری هم دل به خواهی فلفل دلمه ای رو خرد کردم و داخلش ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم . مواد گوشتی رو با ماکارونی مخلوط کردم . داخل قالبم بادمجون ها رو قرار دادم به صورتی که گودی ایجاد بشه ، بهتره قالب میان تهی باشه . بعد کمی پنیر پیتزا ریختم و روی اون مواد ماکارونی و گوشت و بعد کمی پنیر پیتزا . بادمجون ها رو که ابتدا و انتهاش رو روی هم قرار دادم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم . بعد روی قالب یه دیس قرار دادم و برگردوندم . وسطش هم کمی ماکارونی ریختم . بدون فر در فر دست ساز روی گاز درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ژله آلوئه ورا یک بسته ژله سبز نصف بسته معادل ۵۰گرم (من از ژله سیب سبز استفاده کردم) ژله قرمز نصف بسته معادل ۵۰گرم(من از ژله انار استفاده کردم) بستنی وانیلی یک لیوان طرز تهیه🔻 ابتدا سطح سینی۲۰در۳۰ را کمی خیس کنید وپلاستیک فریزر پهن کنید(این کار باعث میشه پلاستیک به سینی بچسبه).روی پلاستیک چندقطره روغن مایع بریزیدوبافرچه سطح پلاستیک مخصوصا گوشه ها راچرب کنید.ژله ی الوئه ورا را دریک لیوان آب جوش حل کنید وروی بخار کتری بذارید تا ذرات ژله کاملا داخل آب حل و شفاف بشه. صبرکنید تا ژله از حرارت بیفته وهم دمای محیط بشه سپس بستنی وانیلی که هم دمای محیط شد رابه ژله اضافه کنید‌وکمی هم بزنید وبعد داخل سینی بریزیدودریخچال قراربدید تا ژله خودش را بگیره وبه دست نچسبه.این مرحله دقت داشته باشید اگه زیاد داخل یخچال قراربگیره موقع رول کردن میشکنه.بعد از ده دقیقه مدام چک کنید به محض اینکه ژله خودش را گرفت از یخچال خارج کنید وژله را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید ودوقسمت کناری را بردارید.میتونید این ژله ها را برداریدومجددا آب کنید وداخل قالب بریزید .درفاصله ای که ژله داخل یخچال ،نصف ژله سبز وقرمزرا هرکدوم درنصف لیوان آب جوش حل کنید .صبر کنید ژله ها هم دمای محیط بشن چون اگه داغ باشن ژله ی وسطی را آب میکنه.هر کدوم از ژله ها رو یک طرف سینی بریزید .دقت کنید ارتفاع ژله ها یکسان باشه.دوباره سینی را برگردونی داخل یخچال و مجددا بعد لز ده دقیقه چک کنید.وقتی ژله ها خودش را گرفت از یخچال بیرون بیارید وژله را به عرض ۱تا۱/۵برش بدید ورول کنید ودرظرفی بچینیدویکساعت داخل یخچال بذارید تا خودش را بگیره . ❤برای درست کردن ژله ی هندوانه ابتدا از رنگ قرمز شروع به رول کردن کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۴ نفر🔻 خلال پوست پرتقال(یا نارنج): ۱ کاسه خلال هویج(من نریختم): ۲ عدد بزرگ (همزمان با خلال پرتقال اضافه بشه) خلال پسته: ۵۰ گرم خلال بادوم: ۵۰ گرم شکر: ۶ قاشق غذاخوری زرشک(من نریختم): ۳ قاشق غذاخوری (همزمان با پسته و بادوم اضافه بشه) برنج: ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم (۳ الی ۴ پیمونه) فیله: (یا هر قسمت دیگه از مرغ) پیاز: ۱ الی ۲ عدد نمک فلفل سیاه زعفران دم شده گلاب(سلیقه‌ای) 🔹گرفتن تلخی پوست پرتقال: خلال پوست پرتقال بعد از پاک شدن، باید نیم ساعت داخل آب بمونه. بعد از استراحت، خلال‌هارو با آب روی حرارت قرار میدیم تا ۵ دقیقه بجوشه. آبکش میکنیم و با آب سرد میشوریم. دوباره خلال‌هارو با آب روی حرارت قرار میدیم و مراحل رو تکرار میکنیم. ۳ مرتبه بجوشونید و با آب سرد بشورید، اگه تلخی اون از بین نرفت، ۵ مرحله همه این کار‌هارو تکرار کنید. 🔹کته: برنج (به تعداد نفرات) شسته شده، آب رو تا ۲ سانتی‌متر (۱ بند انگشت) بالای برنج بریزید، نمک و روغن. آب که تبخیر شد، در قابلمه رو ببندید حرارت رو کم کنید تا دم بکشه. 🔹فیله مرغ به همراه پیاز، نمک، فلفل سیاه و زعفرون مقداری تفت میدیم و اجازه میدیم تا بپزه. 🔹خلال شیرین: آب (کمتر از ۱ لیوان) و شکر رو روی حرارت قرار بدید، شکر که حل شد، خلال پرتقال رو اضافه کنید (اگه دوست داشتید خلال هویج هم همزمان با خلال پرتقال) ۱۵ دقیق بعد خلال بادوم، پسته و زعفران (و اگه خواستید زرشک)رو اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد خلال شیرین آماده هست. اگه تمایل داشتید، ۱ قاشق غذاخوری گلاب به خلال شیرین اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سینه مرغ ۱ عدد☝🏻 قارچ ۶ عدد🍄 پیاز داغ ۴ ق.غ🤔 مخلوط سبزیجات: (نخودفرنگی،ذرت،هویج)۲۵۰ گرم🥕 پنیر پیتزا ۲ ق.غ🧀 سس خردل ۱ ق.چ🥄 سس چیلی ۱ ق.چ🌶 پودر پاپریکا ۱ق.چ😊 پودر سیر ۱ق.چ🤗 زنجبیل ۱ق.چ😅 نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن به میزان لازم👌🏻 خمیر باقلوا ۱ بسته🤗 کره ۲۰۰ گرم🤔 نحوه پخت رو داخل ویدئو توضیح دادم. تنها نکته اینکه داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بذارید تا زمانی که روش کاملا طلایی بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛