eitaa logo
آشپزی خاص
96.3هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با طرز درست کردن رنگی😍 فقط چندتا نکته: به جای برگ هویج میتونین از اسفناج هم استفاده کنین، می توانید برای خوش عطرشدن رنگ از اندگی گلاب استفاده کنید، آب جوش کم بریزید که شفته نشه البته برای مهارت در این کاربه اندکی زمان نیازاست تا با تجربه و صبرکار بهتر از آب درآید. دوستوووون دارم زیاد❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5لیوان آب آلبالو 1 لیوان شکر 5 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1 قاشق مربا خوری کره پودر نارگیل همه ی مواد با هم مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته وهم میزنیم تا سفت بشه حدود 20 دقیقه زمان میبره تا حاضر بشه بعد درلیوان ریخته تو یخچال گذاشته وبعد از داخل لیوان در آورده و اطرافش را به پودر نارگیل آغشته کرده وبا چاقو به اندازه دلخواه برش میزنیم نکته : لیوان پلاستکی باشه یا یکبار مصرف ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺سلام دوستان خوبم 🍃🌸صبح جمعه تون مبارک 🍃🌼ان شاالله یک روزعالی را 🍃🌺در کنار خانواده ودوستان 🍃🌸و عزیزان داشته باشید.. 🍃🌼ثانیه ثانیه امروز رو در پناه 🍃🌺لطف خدا به سلامتی و خیر وخوشی 🍃🌸سپری کنید دلهاتون بدون غم و 🍃🌼سفره هاتون پر برکت باشه 🍃🌺جمعه تون شاد و پر خاطره 🍃🌺🍃🌸🍃🌼🍃
دستور یه شیرینی خوشمزه اوردم براتون این شیرینی هم با فر درست میشه وهم بدون فر توجه کنید شیرینی کشمشی هیچ وقت روش طلای نمیشه فقط زیرش که طلای شد کافیه زمان پختش چه‌در فر و چه بدون فر حدود 15 الی بیست دقیقه است میتونید کل مواد رو نصف کنید آرد 420 گرم حدود سه لیوان پودر قند 300 گرم یک لیوان ونیم روغن صاف قنادی 100گرم روغن جامد پخت وپز 50 گرم تخم مرغ درشت دوعدد ماست 140 گرم یا نصف لیوان وانیل نصف قاشق چایی خوری کشمش 150 گرم یا یک لیوان گاز رو روشن کنید کمترین درجه حرارت شعله پخش کن بزارید ماهی تابه رژیمی روش تا گرم بشه از فر استفاده میکنید.از فر دست ساز هم میتونید استفاده کنید دمای فر 170 درجه به مدت 15 دقیقه روغن وپودر قند رو بزنید حدود چهار الی پنج دقیقه تا پوک وسفید‌رنگ بشه سپس تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کرده ومیزنیم وانیل هم اضافه ،سپس ماست رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم همزن رو خاموش آرد رو یکدفعه میریزیم وبا دست مخلوط میکنیم زیادی ورز ندید که به‌روغن بیفته فقط با نوک‌انگشتان مخلوط کنید آخر سر کشمش که قبلا نیم ساعتی تو آب خیس کردیم تا نرم بشه آبکش کردیم میریزیم ومخلوط میکنیم میریزیم تو قیف ساده نداشتید از دو قاشق استفاده کنید ماهی تابه که گرم شده دو عدد کاغذ روغنی انداخته خمیر رو قیف میزنیم میخواید رویه شیرینی کمی ترد بشه کمی پودر قند روش بپاشید(اختیاریه)در ماهی تابه رو میبندیم ومیزاریم رو شعله پخش کن حدود پانزده دقیقه شعله خیلی کم باشه به ارومی درشو باز میکنیم زیرش طلای شد کافیه اونو خالی میکنیم کاغذ‌روغنی انداخته سری بعد دوباره میزازیم توی فر هم تو سینی کشمشی ها رو قیف زده ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه از پشت شیشه نگاه کنید زیرش طلای شد کافیه بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا میکنیم کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد به جای روغن صاف میتونید از جامد پخت‌‌وپز استفاده کنید ویا فقط از روغن صاف قنادی استفاده کنید لوازم قنادیا دارن روغن مایع به هیچ عنوان نمیشه میتونید به این مقدار روغن از کره استفاده کنید وای من طعم کره رو تو شیرینی دوست ندارم طعمش غالب میشه سعی کنید از ترازوی دیجیتالی برای اندازه گیری استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کیک خیس شکلاتی" تخم مرغ 4 عدد شکر 1 پیمانه شیر 1 پیمانه روغن مایع 1 پیمانه بیکینگ پودر 2 و نیم قاشق چایخوری وانیل شکری1 قاشق چایخوری یا یک چهارم قاشق چایخوری وانیل ایرانی پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری آرد سفید قنادی 1 پیمانه سس شکلات شیر داغ 1 پیمانه روغن یک چهارم پیمانه پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری شکلات تلخ 80 گرم درصورت تمایل کمی شکر خب او میریم سراغ کیک تخم مرغ ، شکر و وانیل را با همزن برقی با دور تند حسابی بزنین تا پف کنه و کرم رنگ و کشدار بشه شیر رو اضافه کنین از اینجا به بعد نیاز به همزن برقی نیست با لیسک همه مواد رو مخلوط کنین روغن را اضافه کنین و مخلوط کنین آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را کم کم روی مواد الک کنین و با لیسک مخلوط کنین در حدی که مواد یکدست مخلوط شن کافیه زیاد همش نزنین که پف کیک نخوابه موادتون رو بریزین تو قالب و بزارینش تو فری که از قبل با دمای 175 درجه روشن و گرم شده بعد از 30 تا 40 دقیقه کیک را با خلال امتحان کنین ببینین حسابی پخته یا نه وقتی مخت میزاریمش کنار تا خنک شه تو این فاصله مواد سس را حاضر میکنیم شیر داغ ، شکلات ، شکر ، پودر کاکائو و روغن را باهم مخلوط کنین حسابی تا همه مواد حل شن شکلات با گرمای شیر خل میشه ولی اگر حل نشد میتونین چند ثانیه مواد سس رو بزارین تو ماکروفر تا خوب حل شه میتونین تو قابلمه بریزین و بزارین رو حرارت ملایم تا غلیظ تر شه و مواد زود تر حل شن فقط مرتب همش بزنین وقتی سس حاضر شد بزارین کیکتون خنک که شد کم کم سس گرم رو روی کیک اضافه کنین سس نباید خیلی داغ باشه همینکه گرم باشه کافیه صبر کنین تا سس کم کم به خورد مواد بره وقتی همه سس رو اضافه کردین صبر کنین خوب جذب کیک شه کیک رو بزارین تو یخچال 4 تا 5 ساعت بمونه و خوب خنک شه بعد به دلخواه تزئینش کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کیک هویج و گردو" تخم مرغ 4 عدد شکر 2 پیمانه هویج رنده شده 2 پیمانه هویج باید خام باشه روغن مایع نصف پیمانه گردوی خرد شده به میزان دلخواه ولی اگر 1 پیمانه باشه خوش طعم تره بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چایخوری آرد سفید 2 و نصف پیمانه وانیل شکری نصف قاشق غذاخوری اگر از وانیل ایرانی استفاده میکنین حتما بچشین که رگ تلخی نداشته باشه خب اول از همه تخم مرغ و شکر و وانیل را چند دقیقه با دور تند همزن بزنین به قدری که رنگش روشن و حجمش زیاد شه باید کامل پف کنه و کشدار و حجیم شه حالا روغن رو اضافه کنین و چند ثانیه با همزن بزنین تا مخلوط شه همزن برقی رو دیگه کنار بزارین فر را با حرارت 180 درجه روشن کنین تا گرم شه در ظرفی جدا گانه آرد ، بیکینگ پودر ، دارچین رو باهم مخلوط و روی تخم مرغ ها کم کم الک کنین و با لیسک به صورت دورانی هم بزنین وقتی مواد کامل باهم مخلوط شدن گردو و هویج رو اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنین کف قالب رو چرب کنین و مواد رو در قالب بریزین و قالب را چند بار بکوبید تا هوای داخل کیک خارج شه حالا بزارین طبقه وسط فر که از قبل روشن کرده بودین بسته به گرمای فر حدودا نیم ساعت تا 45 دقیقه زمان میبره حسابی پف میکنه و حجمش زیاد میشه وقتی روی کیک طلایی شد با خلال دندون چک کنین و اگر کامل پخته بود از فر درش بیارین بزارین سرد شه و از قالب جدا کرده به دلخواه تزئین و نوش جان کنین😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای خوشمزه ومجلسی وکمی پردردسر😊 این مقدار برای پنج نفره میتونید نصف کنید برنج را از قبل خیس کنید 4 پیمانه سینه مرغ از نصف کمی بیشتر هویج سه عدد متوسط کشمش یک دوم پیمانه زرشک یک دوم پیمانه خلال بادوم،خلال پوست پرتقال،خلال پسته،هرکدوم یک چهارم پیمانه پیاز دو عدد بزرگ زعفران دم کرده،نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،آب لیمو به مقدار لازم سینه مرغ رو مکعبی برش بزنید وبا یک عدد پیاز خلال شده ونمک وابلیمو مزه دار کنید البته من فرصت مزه دار شدن مرغ رو نداشتم یهویی زرشک پلو تبدیل شد به مرصع پلو😉 سینه مرغ رو مکعبی خرد کنید مال من یک سینه کامل نبود دو عدد پیاز بزرگ رو خلالی برش بزنید وبا چند قاشق روغن تفت میدیم تا سبک بشه زردچوبه وفلفل میرنیم وسینه مرغ روش میریزیم شعله‌رو کم میکنیم ودرشو میزاریم تا سینه با آب پیازپخته بشه شعله کم باشه بعد از نیم ساعت هم میزنیم ومیزاریم کاملا با پیاز بپزه وتفت بخوره کمی زعفران دم کرده ونکم میزنیم وقتی داره سرخ میشه یک قاشق آب لیمو و کمی دارچین میزنیم وگاز رو خاموش میکنیم برنج رو هم مثل چلو ابکش میکنیم ومیزاریم دم بکشه پوست پرتقال رو چند ساعتی تو اب خیس میکنیم وبعدا میزاریم رو گاز چند دفعه ابشو عوض میکنیم ودوباره میجوشونیم تا تلخیش گرفته بشه سپس با یکی دوقاشق روغن تفت داده یک قاشق شکر میریزیم تا شیشه ای بشه خلال بادوم رو تو کمی آب وگلاب خیس میکنیم سپس دوسه دقیقه اونم تفت میدیم کشمش رو هم میشوریم وتفت میدیم زرشک رو هم ده دقیقه خیس میکنیم چند ثانیه تفت میدیم کیک قاشق شکر میریزیم شکر اختیاریه من خلال پسته رو خام ریختم دوست ندارم تفت بدم چون رنگش میره واما هویچ اونم اختیاریه بچه هام به عشق هویج میخورن هویج رو خلال باریک برش بزنید ته استکان آب بریزد وبزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم تا بپزه حدود یک ربع سپس یکی دو قاشق روغن بریزید و هویج رو تفت بدید یک قاشق شکر بریزید وباهاش تفت بدید تا شیشه ای و برای بشه حال که همه‌مواد اماده شدن وبرنج هم دم کشیده بریزید رو دیس وبا برنج زعفرانی ومخلفات به سلیقه خود تزیین کنید عزیزان میتونید مرغ رو لابلای برنج بزارید وباهاش دم بکشه چون همه مواد تفت میخورن رو برنج خیلی کم روغن بریزید بجای روغن میتونید از کره استفاده کنید که طعمش عالی میشه مخلفات مرصع پلو ذائقه ایه کدوم رو دوست دارید استفاده کنید مقلا خیلیا هویج دوست ندارند ولی ما دوست داریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛