eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام دوستان گلم نون سیمیت یک نون ترکیه ، خیلی خوش خوراک و خوشمزه 🙂😍😋. شیر ولرم 120 گرم (نصف لیوان) روغن مایع 30گرم ( حدودا 4 ق غ) شکر 2 تا 3 ق غ تخم مرغ 1 عدد آرد سفید حدودا 300 تا 350 گرم (حدودا 2 تا دو و نیم لیوان) پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م) نمک نوک قاشق میزان شیرینی این نون کم و معتدل هستش. اما اگر خودتون دوست دارید براساس ذایقه می تونین کم و زیاد کنید. توی یه ظرفی شیر ولرم و یه قاشق شکر رو مخلوط و بهش پودر خمیر مایه اضافه کردم و در ظرف رو گذاشتم تا ده دقیقه به عمل بیاد و پف کنه . توی یه ظرف بزرگتر ، تخم مرغ و بقیه شکر و نمک و روغن رو ریختم و کمی با قاشق زدم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و به تدریج داخل موادم ریختم ، اینکه آرد توی خمیر ها تقریبیه به خاطر اندازه تخم مرغ و خود آرد فرق می کنه ، من اول دو لیوان آرد ریختم و دیدم خمیرم به دستم می چسبه ، بعد با دستم همین جوری کم کم آرد ریختم ، اونه که اندازه اش دقیق نیستش . آرد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه خیلی هم آرد نریزین با این کار لطافت نون هاتون از بین میره . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم و صد بار روی صفحه کارم کوبیدم ، توی به ظرف تمیز گذاشتم و روش رو پوشوندم جای نسبتا گرم تا یک الی یک و نیم ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم ، از خمیر چونه هایی برداشتم و 10 تا چونه کردم و به صورت نوار و رشته هایی باریک در آوردم . دو تا از این رشته ها رو بهم پیچیدم و بعد دو سر این خمیر رو بهم وصل کردم . داخل سینی فر که کمی چرب کرده بودم یا کاغذ روغنی بندازین ، چیدم . دوباره روش یه دستمال تمیز کشیدم 20 الی 25 دقیقه گذاشتم استراحت دوم داشته باشه . بعد از استراحت برای رومال این نون که این نون رو متمایز می کنه از نون های دیگه از شیره انگور و آب استفاده کردم تا رقیق بشه و با قلمو روی نون ها زدم . روش هم کنجد پاشیدم و یا بهتره در کنجد بغلتونین . البته به صورت رایج خود خمیر رو داخل شیره رقیق شده یک لحظه قرار می گیره و بعد داخل کنجد غلتونده میشه . سینی رو در فر 180 درجه از یک ربع قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه ، طبقه وسط قرار دادم . یک ظرف حاوی آب هم توی فر بزارین نون هاتون لطیف تر میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: بادمجان 5عدد گوشت چرخکرده 300 گرم پیاز درشت 1پیاز آردسوخاری 2 ق غ سیر3حبه جعفری مقداری نمک،فلفل،زیره ادویه دلخواه گوجه فرنگی فلفل سبز مواد سس( رب،1.5لیوان آب،1 قاشق روغن ) طرز تهیه: بادمجان ها را نواری پوست گرفته و به ضخامت نیم‌سانتی متر برش بزنید. دوطرف آنها نمک پاشیده و حداقل یک ساعت صبر کنید.سپس آنها را شسته و با دستمال خشک کرده و در کمی روغن گرم سرخ کنید‌.در ظرفی ،پیازرا ریز خرد کرده و یا رنده کنید،گوشت،جعفری خردشده،آرد سوخاری،ادویه ها را اضافه کرده و خوب ورز دهید ،سپس از مایه گوشتی کوفته هایی به بزرگی گردو جدا کرده و گرد کنید.کوفته ها رادر کمی روغن مختصرا تفت دهید. کوفته ها رادر بادمجان ها قرار داده و در ظرف مخصوص فر ،مانند پیرکس و غیره بچنید. لابلای بادمجان ها گوجه فرنگی خرد شده و فلفل سبز بچینید و رویش سیر خردشده بپاشید.(سیر را میتوان در مایه کوفته هم استفاده کرد)در ماهیتابه روغن را گرم کرده و سپس رب را تفت دهید و آب را اضافه کنید اجازه دهید کمی بجوشد و سپس رو و میان بادمجانها بریزید.ظرف را با فویل بپوشانید و در فر200درجه به مدت 30الی 35 دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا کالزونه😋 مواد لازم🔻 آب ولرم حدودا ۳۸ درجه ۱لیوان شکر ۱قاشق مرباخوری خمیر مایه فوری ۲ قاشق مرباخوری روغن مایع ۱/۴پیمانه آرد حدودا ۲پیمانه نمک ۱قاشق مرباخوری کالباس ۱۰ورقه قارچ ۱۵عدد فلفل دلمه ۱عدد پنیر پیتزا ۳۰۰گرم سس کچاپ ۲قاشق غذاخوری *مواد میانی متغیر هست،شما میتوانید از مرغ و یا مواد گوشتی همراه با قارچ و فلفل دلمه ای استفاده کنید* 👇طرز تهیه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه پیتزا کالزونه🔻 1_ابتدا آب ولرم و شکر و خمیر مایه فوری را مخلوط کرده در آن را پوشانده و اجازه میدهیم خمیر مایه عمل آید. 2_خمیر مایه عمل آمده،روغن،نمک در ظرفی ریخته و به تدریج آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید،خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز داده و در ظرف تمیزی قرار میدهیم و به مدت 1ساعت استراحت میدهیم تا حجم خمیر دو برابر شود. 3_پس از یک ساعت استراحت،پف خمیر را گرفته و خمیر را به سه قسمت تقسیم میکنیم. 4_خمیر را گرد باز میکنیم. *من خمیر را در ظرف گرد باز کردم و زیر خمیر را آردپاشی کردم* 5_روی خمیر را سس کچاپ ریخته و پخش میکنیم،و مواد میانی (کالباس،قارچ،پنیر پیتزا،فلفل دلمه ای)را قرار میدهیم. 6_لبه خمیر را بلند کرده و روی لبه دیگر قرار میدهیم،لبه ها را روی یکدیگر میچسبانیم.روی خمیر را سس کچاپ و پنیر پیتزا بریزید. *میتوانید با زرده تخم مرغ رومال کرده و کنجد بپاشید* 8_پیتزا کالزونه را درون فر 180 درجه قرار دهید ،به مدت بیست دقیقه از زیر روشن کنید تا خمیر زیرین بپزد سپس ده تا پانزده دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی شود. این مقدار مواد سه عدد پیتزا کالزونه به شما میدهد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم رو تقریبی میگم خودتون کم وزیادش کنید عدس یک پیمانه نخود نصف پیمانه برنج نیم دانه ایرانی نصف پیمانه نداشتید همون برنج درسته بزنید. سبزی آش نیم کیلو(جعفری، گشنیز،تره، اسفناج،شوید،نعنا) ماست سه لیوان شاید بیشتر نه زیاد ترش نه زیاد شیرین نمک و فلفل وپیاز داغ به مقدار لازم نخود رو شب خیس کردم صبحش گذاشتم که بپزه عزیزان یادتون باشه همیشه نخودی که برای اش استفاده میکنید حتمااا بپزید چون نخود دیر پزه( فقط کمی دندون گیر باشه ) چون بعدا با بقیه مواد پخته میشه عدس رو خوب شستم وبا کمی آب گذاشتم رو گاز حدود پنج دقیقه جوشید آبشو دور ریختم عدس ونخود پخته رو ریختم تو قابلمه اب قلم یا اب مرغ بریزید اگه اب مرغ یا اب قلم کم بود اب بریزد به اندازه کافی اب بریزید تا دوباره مجبور نشید اب بریزید (وقتی آبش جوش اومد شعله رو کم کنید) نخود وعدس که پخته شدن(له نشن) برنج،سبزی آش،پیاز داغ،نمک وفلفل رو اضافه میکنیم ومیزاریم کاملا بپزن وابش کشیده بشه تو فیلم نشون دادم غلظتش به چه اندازه ای باشه سه لیوان ماست رو با هم زن دستی بزنید تا صاف ویکدست بشه با دست چپ ماست وبا دست راست ملاقه کم کم ماست بریزید ومدام هم بزنید که ماست نبره توجه کنید ماست نباید جوش بزنه فقط داغ بشه کافیه وقتی داغ شد کافیه گاز رو خاموش کنید وبا پیاز داغ ونعنا داغ نوش جان بفرمایید 😊 اگه اول راهی ماست رو با یک عدد تخم مرغ بزنید که ماست نبره. عزیزان آگه آب قلم یا آب مرغ نداشتید از بال وگردن مرغ استفاده کنید هم میتونید بال وگردن رو با یک عدد پیاز سرخ کنید وبه مواد رو اضافه کنید یا جداگانه بپزید وقتی که پخته شدن آبشو به آش اضافه کنید وگوشت رو از استخوان جدا کنید وبه آش اضافه کنید سبزی رو یکدفعه نریزید کمی از اونو بزارید کنار آگه دوباره آش جوش زد دیدید که سبزی کم هست بقیه رو اضافه کنید من سبزی تازه نداشتم از سبزی فریزیر استفاده کردم عزیزان این دستور نمیشه به جای ماست از دوغ استفاده کرد باید حتما ماست باشه این آش دوباره گرم کنید ترش نمیشه خوشمزه تر هم میشه😊 من از ماست خونگی استفاده کردم ماست پاستوریزه هم میشه ولی خونگی خوشمزه تره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون😋 مواد لازم🔻(۲نفر) ران کامل مرغ ۱عدد گردو آسیاب شده ۱۵۰ گرم پیاز ۱عدد درشت رب انار ملس ۱/۵ ق غ (غلیظ) شکر ۱ ق (بر اساس ذائقه) نمک فلفل زردچوبه 👇طرز تهیه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه فسنجون🔻 ران مرغ یا مرغ تیکه شده مونو با پیاز و نمک و زردچوبه و فلفل 1 ساعت مرینیت میکنیم(تو یخچال میذاریم)و بعد پیازارو ازش جدا میکنیم و تو 1 قاشق روغن‌سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخونه میذاریم که روغنش گرفته بشه. پیازامو رنده درشت میکنم و با نصف قاشق روغن و فلفل و زردچوبه کمی تفت میدیم گردو آسیاب شده بهش اضافه میکنیم 5 تا 7 دقیقه تفت میدیم. بعد از تفت خوردن گردو رب انار ملس رو با کمی آب رقیق میکنیم و به گردو اضافه میکنیم و بلافاصله 3لیوان آب یخ میریزیم که گردوهامون شوک بشه و روغن پس بده بعد از 3 ساعت پخت گردوها با حرارت کم، مرغ سرخ شده بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم 1/5 تا 2 ساعت دوباره بپزه. بعد از پخت کامل خورشتمون کمی نمک میزنیم و کم کم بهش شکر اضافه میکنیم بعد از حل شدن شکر میچشیم اگه نیاز داشت دوباره شکر میریزیم (برای اینکه یهو غذامون شیرین نشه) و در آخر 1 قاشق زعفران دم کشیده بهش میزنیم طعم بی نظیری بهش میده.نیم ساعت قبل از سرو 2 قالب یخ میندازیم که روغنش بالا بیاد و بعد سرو میکنیم. ⚠️نکات پخت فسنجون🔻 1)برای تفت دادن پیاز از روغن خیلی کمی استفاده کنید چون گردو روغن پس میده. 2)گردو باید در حدی تفت بخوره که وقتی بهش دست میزنیم گرم باشه،داغ نباشه تلخ میشه. 3)من رب انارمو کمی با گردو تفت میدم که بوی خامی نده. 4)زمان پخت فسنجان 5-6 ساعت است. 5)در فاصله پخت گردوها تیکه های یخ میندازیم که کامل روغن پس بده. 6)مرغ حتما سرخ بشه که تو خورشت وا نره. 7)میتونید رب انار بعد از پخت گردو بریزید. بعضی از دوستان میگن اگه رب انار اول ریخته بشه رنگ خورشت خیلی تیره میشه اما من همیشه اینکارو میکنم و خورشتم اصلا سیاه نمیشه.تیره شدن رنگ خورشت بستگی به میزان رب اناری که میریزید داره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لونگی غذای محلی منطقه ویلکیج تالش ،آستارا می باشد. لونگی به اردک یا مرغ‌شکم‌پر اطلاق می‌شود و از غذاهای مخصوص آستارا و تالش می‌باشد. لونگی با اردک یا مرغ تهیه می‌شود، سایر مواد تشکیل دهنده لونگی پیاز، گردو ، رب ازگیل یا رب آلوچه، آبغوره، گوجه فرنگی، نمک و فلفل می باشد. 🔷مواد لازم 🔹روغن کنجد یا کره1/2 پیمانه 🔹مرغ متوسط 1عدد 🔹گردو سابیده شده 1پیمانه 🔹پياز3عدد متوسط 🔷رب ازگيلي يا رب آلوچه 1پیمانه پر 🔹آبغوره 1/4 پیمانه 🔹نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم 🔹گوجه فرنگي 2عدد کوچک 🔹سیب زمینی متوسط 1عدد متوسط ♨️طرز تهیه: مرغ را از شب قبل بعد تمیز کردن و شستن با نمك و فلفل قرمز و سياه و نصف پیمانه رب ازگيل یا رب آلوچه و كمي آبغوره مزه دار مي كنيم و در يخچال مي گذاريم. (رب ازگيل فقط در آستارا پيدا مي شود به جاي آن مي توانيد از رب آلوچه ي ملس استفاده كنيد) دقت كنيد داخل شكم مرغ خوب مزه دار شود. پياز را با رنده درشت رنده مي كنيم و خوب آبش را مي گيريم و با کمی روغن سرخ می کنیم. گردو آسياب كرده را با پياز و بقيه رب ازگيل و آبغوره و نمك و فلفل مخلوط مي كنيم به طوري كه مايه خيلي شل نباشد. در صورت شل شدن كمي مغز گردو اضافه كنيد. مايه را داخل شكم مرغ بريزيد تا كاملا پر شود. مرغ را داخل ظرف مناسبي بگذاريد و در فر قرار دهید، تا با 180 درجه سانتي گراد در طول حدودا یک ساعت و نیم بپزد. حواستان باشد تا مرغ نسوزد و هر پانزده دقيقه يكبار از آب مرغ كه داخل ظرف جمع شده بر داريد و روي مرغ بدهيد تا مرغ خشك نشود. براي ترش و خوشمزه شدن گوشت مرغ مي توانيد با يك سرنگ تميز مقداري آبغوره را در حين پخت به گوشت قسمت سينه و ران تزريق كنيد. وقتي خوب سرخ و ترد شد از فر در بياوريد. ما برای خوشمزه تر شدن مرغ مقدار مواد داخل شکم مرغ و بیشتر حل میگیریم با یه کمی اب‌مخلوط میکنیم و‌ در زمان پخت روی مرغ میریزیم‌ اینجوری خوشمزه تر و ترشتر میشه ، البته این کار سلیقه ایه میتونید فقط داخل شکم مرغ و پر کنید. در آخر یه مقدار زرشک و با شکر و پیاز تفت بدید روی مرغ آماده بریزید و با گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم برای 6 نفر 🔹کیک رولتی آماده سه تا چهارعدد 🔹ژله ی توت فرنگی دو بسته 🔹آب جوش دو لیوان کوچک ( پیمانه ی استاندارد نه لیوان فرانسوی ، لیوان فرانسوی بزرگه . یا پیمانه ی پلوپز ) 🔹بستنی وانیلی آب شده از این لیوان کوچیکا دو عدد 🔹توت فرنگی خُرد کرده 1 لیوان ♨️طرز تهیه . 1 - ژله را با دو لیوان آبجوش مخلوط کرده بذارید ژله سرد شود . 2 - بستنی وانیلی آب شده را به ژله اضافه کرده . 3 - توت فرنگی را به ژله بستنی اضافه کرده و کنار میذاریم تا ژله نیم بند شود . 4 - ظرف مورد نظر را با سلفون میپوشانیم . 5 - کیک رولتی را یک سانت یک سانت برش زده و در ظرف کنار هم چیده واگر فضای خالی ایجاد شد با تکه های کیک فضای خالی را پر میکنیم . 6 - ژله بستنی نیم بند شده را داخل رولتها میریزیم . دقت کنید اگر ژله زیاد شُل باشه کیکها جابه جا میشوند . نکته مهمه دقت کنید . 7 - روی ژله را با کیک پوشانده . 8 - روی ظرف را پوشانده 6 ساعت یا بیشتر در یخچال میگذاریم . 9 - میتوانید به جای یک رنگ از چند رنگ استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹حدود 1 دسته اسفناج (1 پیمانه پوره اسفناج) 🔹3 تخم مرغ 🔹1ونیم پیمانه شکر یا کمتر 🔹حدود نیم پیمانه شیر پرچرب یا خامه 🔹2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 🔹2 پیمانه آرد، الک شده 🔹وانیل 🔹10 گرم بکینگ پودر - 🔷برای خامش: 🔹200 میلی لیتر خامه 🔹1 بسته پودر کرم شانتی با طعم میوه های جنگلی - ♨️طرز تهیه اسفناج هارو بشورین و 5 دقیقه در آب جوش بپزین، بعد پوره کنبن در مخلوط کن.تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین با همزن، حدود 5-6 دقیقه. بعد شیر و نشاسته رو مخلوط کنین و اضافه کنید. بعد پوره اسفناج رو اضافه کنید و مخلوط کنین و سپس مواد خشک رو که باهم الک کردین رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. در قالب کمربندی که چرب کردین و آرد پاشیدین و یا کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین.بعد که سرد شد، به دو لایه تقسیم کنین. برای خامش، همه موادو خوب بزنین تا فرم بگیره. اطراف کیک رو با پودر پسته و یا خرده های کیک تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 🔷 مواد لازم: 🔹نان فانتزی 1 عدد 🔹سس پیتزا 🔹پنیر موزارلا 220گرم 🔹سالامی 170گرم 🔹پیاز نصف 🔹ریحان 🔹سوسیس 1 بسته 🔹فلفل سبز 🔹پنیر چدار 1 بسته به مدت 30 ثانیه مواد را فشار دهید تا جذب نان شود. به مدت 30 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از اینکه سیب زمینی ها روبا چاقو ورق کردم شستم بعد هم که گل شد بشورین داخل آبکش بزارین بعد که آب نداشت داخل ظرف گودی روغن رو داغ کنید و سرخ کنید میتونید موقع سرو خلال دندون رو جدا کنید چون گل ها تکون نمیخورن.اصلا نیازی نیست ورق ها رو داخل ابنمک بزارین چون خودش نرم و چیبسی هستش. من با چاقو ورق کردم شما میتونید با رنده یا هر وسیله ای که راحتین ورق کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹سینه مرغ - 2 عدد. 🔹سیر 3 حبه 🔹نمک به دلخواه 🔹آرد گندم 1 قاشق غذاخوری 🔹تخم مرغ - 2 عدد. 🔹شیر 100 گرم. 🔹نمک به دلخواه 🔹روغن نباتی 100 میلی لیتر ♨️طرز تهیه شنیسل مرغ به سرعت و به آسانی آماده می شود. پوست سینه مرغ را برداشته و با ضخامت کمتر از 1 سانتی متر خرد کنید. 3 حبه سیر، نمک را اضافه کنید و هم بزنید و به مدت 10 دقیقه بگذارید بماند , سپس اول در آرد، سپس دو طرف آنرا در تخم مرغ زده شده با شیر فرو ببرید و در آخر آن را در پودر سوخاری بغلطانید و در تابه روغن بریزید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود . سپس در روی یک دستمال برای گرفتن روغن اضافی قرار دهید. سرد و گرم شنیسل بسیار خوشمزه می باشد . نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون ادامه کار...... پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله تزریقی برای درست کردن این دسر زیبا ابتدا یک بسته ژله آلوورا آماده کنید و اجازه بدین ببنده، دقت کنید خیلی سفت نشه که موقع تزریق پاره نشه، بعد از این که تزریقتون و انجام دادین باابزار داخل قسمتهایی که میخواین طرح شاخه بیفته و در بیارید و داخلش و با شکلات مایع پر کنید و مجدد بزارید ببنده برای طرح زیرش هم میتونید از پاناکوتا وانیلی و شکلاتی استفاده کنید لایه آخر هم موس شکلاتی هست موس شکلاتی 👌 شیر 1/2 لیوان سفیده تخم مرغ 3 عدد شکلات تلخ 250 گرم خامه قنادی 250 گرم پودر ژلاتین 2 ق غ طرز تهیه : سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا پفکی بشه و از ظرف نریزه بعد میذاریم یخچال خامه قنادی رو فرم میدیم بعد اونم میذاریم یخچال . شکلاتو خورد میکنیم و روی بخار کتری بنماری میکنیم حالا پودر ژلاتین رو روی چند ق غ آب میریزیم بعد که اسفنجی شد بنماری میکنیم و کنار میذاریم‌ شیر رو توی یه ظرف مناسب میریزیم و میذاریم تا جوش بیاد . شکلات بنماری رو به شیر اضافه میکنیم و از رو حرارت برمیداریم و مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه . بعد ژلاتین رو هم میریزیم ومخلوط میکنیم .خامه رو طی چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم . حالا نوبت اضافه کردن‌سفیده س . اینجا میتونیم از همزن برقی استفاده کنیم تا مایه موس یکدست بشه . حالا این موس خوشمزه شکلاتی رو داخل قالب و روی کیکمون میریزیم و 3 الی 4 ساعت زمان میدیم تا کاملا سفت بشه و خودشو بگیره. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛