#جوجه_چینی
مواد لازم :
فیله مرغ خلالی شده
پیاز خلالی شده یک عدد
لیمو تازه
نمک،فلفل،ادویه کاری،آویشن مقدار لازم
2 عدد تخم مرغ
ماست یک لیوان
آرد سفید یک لیوان
زعفران دم کرده غلیظ
طرز تهیه :
اول از همه باید فیله های مرغمون رو مزه دار کنیم،برای این کار فیله های مرغ رو داخل یه کاسه ی در دار میریزیم ، پیاز های خلالی رو بهش اضافه میکنیم ، لیمو و نمک و فلفل هم میزنیم و درشو میبندیم و یکی دو ساعت میزاریم یخچال.
تو این فاصله سفیده های تخم مرغو از زرده جدا میکنیم ، سفیده هارو با همزن برقی 2 دقیقه میزنیم تا سفید و پفکی بشه،بعد زرده هارو بهش اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم ، ماست و نمک و فلفل و کاری رو هم بهش اضافه و بازم دورانی هم میزنیم،حالا آرد رو در 2 مرحله اضافه و هم میزنیم ، زغفرون هم بریزید ، در آخر غلظت خمیرمون(خمیر بنیه)باید مث حلیم بشه ، بعد مرغ هارو از یخچال در میاریم ، با دست داخل خمیر میغلتونیم جوری که خمیر خیلی تمیز همه جاشو بگیره و بعد داخل روغن خیلی داخل سرخ میکنیم و زمان میدیم تا برشته بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیپس_خونگی
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید
بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_میوه_ای
اين ژله عاليه و خيلي خوشمزس👌🏻👌🏻
در ويدئو پودر ژلاتينو داخل آب داغ حل ميكنه و لايه لايه ميوه در قالب ميچينه و مقداري از ژلاتينو ميريزه روش و ميذاره ميبنده و لايه بعدي تا آخر، ما بجاي پودر ژلاتين و آب ميتونيم از ژله آلوئه ورا استفاده كنيم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_انبه_خامه_ای
یه مقدار خامه شیرین شده فرم نگرفته داشتم میخواستم مصرف شه.به ترتیب پوره انبه،خامه،بیسکوئیت پودرشده وانبه خرد شده وخلال پسته.به جای خامه میشه کرم پنیری،پودینگ یا کرم وانیلی،بستنی وحتی کاسترداستفاده کرد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
سوسیس پپرونی ..... 4 عدد
سوسیس کوکتل ..... 2 عدد
پیاز خرد شده ..... 1 عدد
سیر خرد شده ..... 2 حبه
گوجه فرنگی پوره شده ..... 2 عدد
فلفل دلمه ای ..... 1 عدد
پنیر خامهای ..... 1 پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده ..... 200 گرم
نمک و فلفل و اریگانو
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز داخل روغن تفت دهید تا سبک و نرم بشه. بهش سیر اضافه کنید تا عطر بلند بشه. سوسیس پپرونی و سوسیس کوکتل اضافه کنید. کمی تفت دهید.
فلفل دلمه ای و پوره گوجه اضافه کنید. بعد ادویه و پنیر خامه ای را بریزد تا پنیر با مواد یکدست بشه.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و آن را با وردنه بین دو پلاستیک باز کنید.
با یکی از خمیرها، کف و دیواره یک قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را بپوشانید، مواد میانی را بریزید، پنیر موتزارلا را روی آن ریخته و با خمیر باقیمانده بپوشانید.
روی سطح خمیر را با یک چنگال سوراخ کنید، روی سطح پای را با برس زرده تخم مرغ بمالید و حدود 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گراتن مخلوط
برای 4 نفر
سینه مرغ 1 عدد
پیاز داغ 2 ق غ
قارچ 7 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
بادمجان 3 عدد متوسط
ذرت 3 ق غ
سیب زمینی 3 عدد متوسط
آرد سفید 1 ق غ
کره 1 ق غ
شیر گرم 1 لیوان
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه به میزان لازم
سینه مرغ رو کمی تفت دادم و همراه با پیاز و کمی نمک و زردچوبه گذاشتم بپزه . بعد از پخت ریش ریش کردم .
بادمجان ها رو پوست کندم و خرد کردم و کمی نمک پاشیدم یا داخل اب نمک بزارید و بعد سرخش کردم . من در تابه رو میزارم این طوری روعن هم کم مصرف میشه .
سیب زمینی ها رو پوست کندم و نگینی خرد کردم داخل آب جوش همراه با نمک 15 دقیقه جوشوندم و بعد آبکش کردم .
قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و تفت دادم و بعد مرغ ریش ریش شده و پیاز داغ و فلفل دلمه ای نگینی شده و ذرت رو اضافه کردم . کمی نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه هم ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم .
#سس_بشامل آرد رو کمی تفت دادم و بعد کره اضافه کردم و سپس شیر گرم رو کم کم ریختم و مدام هم زدم تا به غلظت مناسب برسه و بعد نمک و فلفل اضافه کردم .
کف ظرف مورد نظر کمی سس بشامل(سفید) زدم و بعد لایه لایه از مواد به دلخواه ریختم . من ابتدا سیب زمینی و بعد بادمجان و بعد پنیر پیتزا و مواد مخلوط مرغ و پنیر پیتزا و سس بشامل ریختم و دوباره همین کار رو تکرار کردم .
داخل فر 180 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دادم . اخر هم یکی دو دقیقه گریل رو ردشن کردم تا روش برشته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_سفیدشکم_پر
مواد لازم برای شش نفر :
ماهی_سفید : 2 عدد
سبزی_دلال : 300 گرم
رب_انار : 1 قاشق غذاخوری
ترشی_آلو : 1 قاشق غذاخوری
گردو چرخ شده: 3 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده: 1 عدد
نمک ، فلفل_سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تمام سطح داخل و خارج ماهی را آغشته به نمک، فلفل و زردچوبه می کنیم.
سبزی دلال، ترشی آلو، رب انار، گردو و پیاز را همراه با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم.
داخل ماهی و آبشش ها را با ترکیب بالا پرکرده، ماهی را با نخ_آشپزی خوب دوخته تا مواد حین پخت بیرون نریزد.
برای پخت ماهی روغن مایع داخل ماهیتابه ریخته شعله را زیاد می کنیم ماهی ها را قرار داده بطوریکه در مدت زمان 15-10 دقیقه یک طرف سرخ شود حال ماهی ها را برگردانده شعله را کم می کنیم در حدود 40 تا 50 دقیقه صبر کرده تا طرف دیگر سرخ و کل ماهی پخته شود.
ماهی پخته شده را همراه با سبزی_پلو ، زیتون ، لیموترش و نارنج سرو کنید.
نوش جان
نکات:
سبزی دلال ترکیب سبزی نکات:
سبزی دلال ترکیب سبزی های محلی (اناریجه، زولنگ، اوجی، سبزی سیر) که با سیر، رب انار، ترشی آلو و گردو مخلوط شده است.
در صورت دسترسی نداشتن به سبزی دلال از ترکیب جعفری، نعناع، گشنیز، پیازچه، سیر، رب انارترش و گردو استفاده کنید.
سمت اول ماهی حتما با شعله بالا سرخ شود و درب ماهیتابه را بزنید با شعله کم ماهی وا می رود.
بجای ماهی سفید از ماهی قزل آلا و کپور هم می توانید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_فسنجون
برای3 نفر
مرغ
پیاز رنده شده دو عدد بزرگ
رب انار 1 استکان
شکر نصف استکان
نمک و زردچوبه
روغن
گردو(سه نوبت آسیاب شده) 200 گرم
زعفران آب شده
پیاز رنده شده رو آب اضافه اش رو میگیریم تفت میدیم بعد با روغن تفت میدیم تا پیاز کمی رنگش تغییر کنه و نرم بشه.حالا اگر از گوشت قرمز استفاده میکنیم،مرغ رو اضافه میکنیم و داخل پیاز تفت میدیم.بعد نمک و زردچوبه و بعد گردو رو اضافه میکنیم و با شعله خیلی کم، تفت میدیم تا روغن گردو خارج بشه.تو این مرحله ممکنه گردو ته بگیره به همین خاطر باید شعله خیلی کم باشه و مدام موادمون رو هم بزنیم. 4 لیوان آب بعد زعفرون رو اضافه میکنیم میزاریم جوش بیاد و کمی آب اون کم بشه رب انار و شکر رو نیز اضافه کرده و اجازه میدیم فسنجون با شعله خیلی کم،کاملا جابیفته.
اگه دوست داریم فسنجون روغن بندازه باید شعله کاملا کم باشه و همچنین در طول فرایند پخت هر نیم ساعت یکبار نصف استکان کوچیک آب خیلی سرد رو به فسنجون اضافه میکنیم.
اگر خواستیدفسنجون رو با گوشت سفیددرست کنید بایدگوشت رو جدا گانه سرخ کنید و کنار بگذارید.حدودا دو ساعت از پخت فسنجون که گذشت گوشت رو به اون اضافه میکنیم.
من مرغ رو با همراه خورشت گذاشتم جا بیفته اگر میخواید مجلسی بشه مرغ رو جدا کنید و 1 الی 2 ساعت آخر اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛