تر حلوا قالبی
.
مواد لازم :
1 لیوان نشاسته گل
1/2 ارد برنج (نصف لیوان) 6لیوان شیر
4لیوان اب
1 لیوان گلاب
2ونیم لیوان شکر
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا جدا نشاسته رو در اب حل کرده و ارد برنج رو در شیر حل کرده از صافی رد کنید هر کدام جداگانه بعد با هم مخلوط کنید وبعد شکر راهم اضافه کرده ومخلوط کنید روی حرارت ملایم گذاشته ومرتب هم بزنید کمی که قوام پیدا کرد گلاب رو اضافه کرده مرتب هم میزنیم با شعله ملایم تا ته نگیرد، حدودا 45دقیقه تر حلوا اماده هست در قالب مورد نظر میریزیم کمی که سرد شد در یخچال میگذاریم(من تو این قالب بیشتر زعفرونی ریختم) تا خودش رو بگیره برای قالب ساده، بعد که ترحلوا آماده شد بهتر هست برای برش دادن کارد رو کمی خیس کنیم تا به راحتی برش بخوره
اگر خواستید دو رنگ درست کنید نصف را سفید توی ظرف بریزید نیاز به چرب کردن ظرف نیست ونیم بند که شد مابقی را زعفرانی کرده وروی حرارت ملایم بذارید ده دفیقه ارام بهم بزنید بعد روی مواد سفید بریزید وبذارید سرد بشه سلفون بکشید و توی یخچال بذارید حداقل شش ساعت یه شب بمونه بهتره وبعد بصورت لوزی یا مربع برش بزنید.
نکته مهم .... همینکه خط قاشق روی حلوا محو نشد پخت کافیه زیاد روی حرارت بمونه سفت میشه وزودتر هم بردارید اب می اندازد.
توی یخچال که گذاشتید حتما سلفون بکشید چون ردی ترحلوا ترک میخوره.
برای خارج کردن ترحلوا از قالب ادل لا چاقو دور حلوا رو از قالب جدا کنید وکمی قالب رد تگون بدید تا هوا وارد قالب شودوبعد بر گردونید در ظرف سرو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_مغزدار_پلنگی
موادلازم برای خمیر:
خمیرمایه یامخمرفوری هم بهش میگن 1ونیم ق غ
شیر گرم 1لیوان
اب گرم 1/4لیوان
روغن جامد 3ق غ پر_باروغن جامدبافت نان بسیاارنرم وعالی میشه ولی اگرروغن مایع ریختین حدودنصف لیوان بزنید
شکر 3ق غ
نمک 1ق چ
ارد به اندازه ای ریخته میشه تاخمیرنرم ولطیفی شکل بگیره حدودتقریبا سه لیوان ممکنه کمتریابیشترهم ببره برای تهیه نانها بهتره اردرا ازنان فانتزی فروشیهاتهیه کنید ازاردی هم که لوازم قنادیهادارندواردهمه منظوره اردی که باهاش هم کیک وشیرینی وهم نان تهیه میشه هست میشه استفاده کرد،
موادمیانی:
هرچیزی به دلخواه می تونین بریزید من مخلوط خرمای نرم شده ،گردوی خردشده وزنجبیل زدم، شکلات،مخلوط پودرگردو،پودرقندوپودرهل یاکرمفیل و...هرچیزی دوست داشتین یاحتی ساده هم میشه تهیش کنید
موادرومال:
اردبرنج نصف لیوان
اب ولرم نصف لیوان
خمیرمایه 1/2ق غ
شکر1/2ق غ
روغن جامد 1ق غ
نمک 1/2ق چ
طرزتهیه خمیر:
درابتدامایه خمیر ویک ق م ازشکردستورواب ولرم رامخلوط کنید ودرب ان رابگذاریدوحدودده دقیقه ای اجازه دهیدتامایه خمیرعمل ایدوپف کند،
درون ظرفی دیگرشیر،مابقی شکر،نمک وروغن جامدرامخلوط کنید سپس مایه خمیرعمل امده رااضافه کنید ودرنهایت اردالک شده راکم کم بریزیدتاجای ممکن باقاشق ودرنهایت بادست هم بزنید،تاجایی اردبزنیدتاخمیرنرم ولطیفی شکل گیرد،خمیرراروی سطح کمی اردپاشی شده حدودده دقیقه ورزدهیدسپس روی ان رابپوشانیدویکساعت استراحت دهید،
پس ازاستراحت پف ان رابگیرید وگلوله های کوچکی ازخمیردردست پهن کنیدازموادمیانی بین ان بگذاریدوخمیرراببندید و دردست کمی پهن کنید وفرم دهید ودرون قالب چرب شده بچینید،روی انهارابپوشانیدوپانزده دقیقه دیگراستراحت دهیدتاپف دوم کنند،سپس رومال کنیدکنجدیاتخم خرفه بپاشیدودرفرازقبل گرم 180درجه حدود30_20دقیقه پخت دهید نان رابیش ازحدهم نپزین که خشک وسفت بشه ازهمون ابتدایی هم که فرراگرم می کنیدیک کاسه اب درون فرقراربدین
درنهایت کمی گریل کنیدتارویه نانهاخوشرنگ شوند.
طرزتهیه رومال:
اردبرنج،نمک،شکرومخمررادرون ظرفی ریخته روغن جامدواب رااضافه کنید خوب هم بزنید تاخمیرنسبتاغلیظی بدست اید،حدودپانزده دقیقه استراحت دهید،تاعمل اید، سپس ازاین موادخوووب وضخیم برروی نانهابکشید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پوکاچا
دوستان گل یه نون ترکیه ای بسیار خوشمزه و عالی و مخصوصا برای صبحانه گزینه خوبیه .
این نون پوکاچا یا پوغاچا یا پواچا هم میگن که مخصوصا خمیر بسیار لطیفی داره .
برای 8 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 100 میلی (حدودا یک سوم لیوان)
ماست 75 گرم (حدودا 3 ق غ سر پر)
آب ولرم 60 میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
آرد سفید حدودا 300 تا 350 گرم (حدودا دو لیوان تا دو و یک سوم لیوان)
شکر 1 ق چ
پودر خمیر مایه 4 گرم ( 1 ق م )
نمک نصف ق چ
برای مواد میانی ( پودر گردو 4 ق غ و پنیر خامه ای 100 گرم و سبزیجات معطر تازه یا خشک به میزان دلخواه) (میزان این مواد دل به خواهی)
شکر رو با آب ولرم کمی مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اصافه کردم و گداشتم 5 تا 10 دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
توی یه ظرف دیگه سفیده تخم مرع رو کمی با چنگال زدم و بعد روغن و ماست و نمک رو اضافه کردم و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم . آرد رو کم کم اضافه کردم و شروع کردم ورز دادن آرد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه خمیر نرم و لطیفی هست ارد زیاد خیلی نریزین . خمیر رو سنگین نکنید . حدودا ده دقیقه ورز دادم و داخل طرف تمیز خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم یه ساعت توی محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت با مشت پف خمیر رو گرفتم و خیلی کم ورز دادم به 8 قسمت تقسیم کردم .
هر چونه رو تقریبا 65 تا 70 گرم شد .
البته هر اندازه که دوست داشته باشید می تونید درست کنید و در سایز بزرگتر و تعداد کمتر .
هر چونه رو به شکل بیضی کف سطح باز و پهن کردم .
مواد میانی رو با هم ترکیب کردم سبزیجات خشک من ریختم (ترکیب نعنا و ریحان و مرزه و شوید و تره شاید چند تا سبزی دیگه هم باشه هر نوع سبزی ای که دوست دارید یا حتی یک نوع هم می تونید و حتی تازه هم می تونید)
از مواد میانی وسط خمیر قرار دادم و پیچیدم .
داخل سینی فر قرار دادم و بعد روش رو با کارد کمی طرح زدم .
دوباره روش یه پارچه تمیز کشیدم 20 دقیقه استراحت دوم داشته باشه .
فر رو از یه ربع قبل گرم کردم . رومال هم به زرده تخم مرغ و و زعفران و 1 ق چ شکر رو مخلوط و رومال زدم . کمی کنجد هم پاشیدم
در فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دادم . یکی دو دقیقه هم آخر کار گریل بالا رو روشن کردم که نون ها روش طلایی تر بشه .
ظرف حاوی اب هم از ابتدا داخل فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و نون ها نرم و لطیف باشن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_نارگیلی
یه شیرینی راحت و با مواد ساده و بسیار خوشمزه . شکلاتی هاش رو که نگو وقتی توی دهن میزاری طعم لذید شکلات و نارگیل با مغزی گردو 😍
پودر نارگیل 100 گرم (یک لیوان)
شیر عسلی 200 گرم (اگر شیر عسلی آماده تقریبا نصف قوطی)
شکلات تخته ای 100 تا 200 گرم
پودر نارگیل رنگی به میزان لازم
مغزیجات در صورت دلخواه
در مورد شیر عسلی من خودم درست
اما آماده هم میشه تهیه کنید .
در مورد مقدارش کلا توی این دستور تقریبی هست تا جایی که خمیر حاصل بشه . من 200 گرم استفاده کردم . اندازه به لیوان رو در مقیاس خونگی نمیشه گفت چون بستگی داره شیر عسلی تون سفت هست یا رقیق . من تقریبا سفت درست کردم میشه گفت نصف لیوان تقریبا .
در مورد جایگزینی شیر عسلی ، میشه میزان گلاب 2 تا 3 ق غ + پودر قند یا پودر شکر تقریبا نصف لیوان استفاده کرد . اما با شیر عسلی واقعا خوشمزه تره و خیلی عالی تره .
در مورد پودر نارگیل هم اگر درشت هست آسیاب کنید .
خوب بعد این توضیحات مقدمه میریم برای ادامه دستور
پودر نارگیل و شیر عسلی رو با هم مخلوط کردم تا حالت خمیری به دست بیاد . میزان شیر عسلی تقریبی هست تا جایی که خمیر مانند بشه . بعد مقداری برداشتم و توی دستم گوله کردم . میشه وسط این توپک ها انواع مغزیجات دلخواه هم گذاشتم من از گردو استفاده کردم . توی دست گوله کردم . اگر دیدید کمی سخته و به دست می چسبه می تونید کمی دستتون رو با روغن چرب کنید .
این توپک ها رو داخل یخچال قرار دادم که کمی سفت بشه حدودا یکی دو ساعت قرار دادم .
شکلاتم رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا آب بشه . گذاشتم کنار از دما بیفته .
نصف این تعداد توپک ها رو دونه دونه داخل شکلات انداختم و غلتوندم و بیرون اوردم و گداشتم روی توری که شکلات اضافه اش بره . نصف دیگه توپک ها رو داخل پودر نارگیل رنگی غلتوندم . میشه داخل ترافل و هر چیز دلخواه هم غلتوند .
برای تهیه پودر نارگیل رنگی : ته کیسه فریزر رنگ خوراکی ریختم و بعد پودر نارگیل ریختم و مالش دادم تا رنگی بشه .
برای من 17 تا توپک نارگیلی شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سیمیت
سلام دوستان گلم نون سیمیت یک نون ترکیه ، خیلی خوش خوراک و خوشمزه 🙂😍😋.
شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۳۰گرم ( حدودا ۴ ق غ)
شکر ۲ تا ۳ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ تا دو و نیم لیوان)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
نمک نوک قاشق
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_تزریقی
بهترین ظرف برای تهیه ژله تزریقی،ظرفهای پلاستیکی یکبار مصرف هستن،کافیه یکم کف ظرف رو چرب کنید و بعد ژله آلوورا رو توی ظرف بریزید و بذارید ببنده...بعد از اتمام کار هم اول یک لایه نازک ژله آلوورا مجددا پشت کار بریزید تا پارگیهای ژله رو ترمیم کنه و بذارید یخچال وقتی نیم بند شد یک لایه ژله بستنی پشت کار بریزید تا جلوه کارتون بیشتر بشه و بذارید تا کاملا ببنده و در پایان دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و به راحتی در ظرف سرو برگردونید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوا_شوبیت
یکی از خوشمزه ترین نوع باقلوا باقلوای شوبیت هست 😍عزیزان ترکیه به جای نشاسته ذرت و آرد گندم، سمولینا میریزین به این دلیل تعدادی زیادی از عزیزان از جمله خودم سمولینا گیرمون نمیاد از ترکیب نشاسته ذرت وارد سفید شیرینی پزی استفاده میکنیم
مواد لازم
یوفکا مخصوص باقلوا یک بسته
شیر یک لیوان ونیم
نشاسته ذرت یک قاشق ونیم (غذا خوری)
ارد سفید شیرینی پزی یک قاشق غذاخوری
شکر یک ونیم قاشق غذاخوری
هل یک دوم قاشق چایخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
گردوی یا پسته خرد شده نصف لیوان
کره صد گرم روغن مایع پنجاه گرم
همه مواد به جز گردو باد هم مخلوط کرده وخوب میزنیم تا یکدست بشه میزاریم
رو گاز با حرارت ملایم تا پودینگ غلیظ ویکدستی بدست بیاد گردو یا پسته میریزیم یکی دو دقیقه بعد گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد بشه درشو بزارید که رویه نبنده
عزیزان حتما از یوفکای مخصوص باقلوا استفاده کنید عکس یوفکا پیج دوم میزارم
یک بسته صد گرمی کره رو آب کرده پنجاه گرم روغن مایع مخلوط کرده وهرلایه از یوفکا رو با برس از مخلوط کره وروغن مایع میمالیم به ده الی دوازده برگ که رسید برش مربعی میزنیم ومقداری از پودینگ میریزیم ودولایه رو به هم مچسپانیم ومیزاریم تو سینی
روش دیگه
ده لایه از خمیر یوفکا داخل سینی گذاشته پودینگ میریزیم ودوباره ده لایه دیگه یوفکا رو پودینگ میزاریم برش میزنیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد درجه تا روی باقلوا طلای بشه وقتی باقلوا از داغی افتاده شربت ولرم روش میریزیم ومیزاریم ناخنک خنک بشه وبا چای نوش جان بفرمایید
شربت
شکر دولیوان
آب یک ونیم لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران دم کرده مقداری
اب لیمو ترش یک قاشق
شکر و آب ولیمو ترش رو میزاریم رو گاز تا چند جوش بزنه سپس گلاب وزعفران اضافه کرده حدود ده دقیقه با شعله کم جوش ریز بزنه قوام که اومد گاز رو خاموش کنید وبزارید ولرم بشه این شربت لازم نیست مثل شربت بامیه وزولبیا زیاد غلیظ بشه در ضمن رقیق هم باشه موقعی که بریزد رو باقلوا خمیر میشه مثل شهد مربا باشه کافیه
اگه دیدید زیر باقلوا برشته شده ولی روش هنوز طلای نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید(شعله بالا)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی لطیفه
تخم مرغ 3عدد
اردسفید1/2 لیوان یا75گرم
نشاسته ذرت 2ق غ یا 25 گرم
پودرقند یا شکر 1/2لیوان یا 85گرم
بیکینگ پودر1/4ق چ
وانیل کمی
پودرتارتار1/4ق چ برای پایداری وثبات کف حاصل ازبهم زدن سفیده تخم مرغ وهمچنین دادن پف بیشتر به ان به کارمی رود،اگر داشتین بزنید نداشتین کمی آبلیمو جایگزین کنید من هیچ کدوم رانمیریزم😛
طرزتهیه:
سفیده وزرده تخم مرغ_تخم مرغها بهتره سرد باشن_ راازهم جدا کنید،سفیده را درابتدا با دور تند همزن زده تا کف کند به محض کف کردن نصف میزان از پودرقند یا شکر دستور وپودرتارتار اگر داشتین را اضافه کنید وباهمزن برقی به حدی بزنید که کاملا فرم بگیرد وبابرگرداندن ظرف ازان نریزد، داخل یخچال بگذارید،،،زرده تخم مرغ رادرون ظرفی دیگربا کمی وانیل وبقیه پودرقند یا شکر به حدی بزنید که سفیدرنگ وکشدارشودوحجم ان دوبرابر_خیلی خوب بزنید که شیرینی بوی تخم مرغ هم ندهد
اردسفید،نشاسته ذرت وبیکینگ پودرراباهم مخلوط وسه بارالک کنید.
اگر نشاسته ذرت نداشتین به جای اون ارد بزنید من این سری 15 گرم نشاسته زدم
سفیده فرم گرفته رابه زرده اضافه کنید وبالیسک خیلی کم دورانی هم بزنید،سپس اردرادرسه مرحله به موادبیفزاییدوارام ودورانی ودریک جهت موادرافقط درحدیکدست شدن هم بزنید،زیاد هم بزنید مایه شل میشه پف سفیده گرفته میشه و درنهایت شیرینیتون داخل فر خیلی پهن،
موادرادرون قیف بدون ماسوره بریزید ودرسینی کاغذروغنی انداخته بصورت دایره دایره وباکمی فاصله بزنید برامدگی روی شیرینیها رابادست خیس صاف کنیدوسپس روی هرکدام ازانها کمی پودرقندبپاشید پودر قند هرچه بیشتر بپاشید هم باعث ترک بیشتر روی شیرینی میشه وهم باعث تردشدن رویه ان پس اگر میخوایین روی شیرینی ترک کمتری داشته باشه پودرقند کم بزنید اون برجستگی روی شیرینی راهم با دست خیس صاف کنید تا حالت نیم دایره تری بگیره وسینی رادرفرازقبل گرم180 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه قراردهید،
اگراحیانا حرارت فربالاست زیرشیرینها سینی فررابگذارید یا حرارت راکمترکنید،
بعدازپخته وسردشدن بین شیرینها خامه فرم گرفته بزنید وباپودرپسته تزیین کنید،
نکته مهم این شیرینی خوب فرم دادن سفیده وهم زدن زرده وهمچنین یکدست کردن مواد به آرامی است،حرارت فرهم مهمه😙
بزارید زیر وروی شیرینی کمی طلایی بشه،بعد ازخامه زدن بینش نرمه ورویه اون حالت تردی وخوشمزگی خاصی داره،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان هندوانه ای
⠀⠀⠀
مواد تشکیل دهنده:
استارتر: ⠀⠀⠀
2 قاشق غذا خوری به اضافه 2 قاشق چای خوری آرد نان ⠀⠀⠀
1/4 فنجان شیر ⠀⠀⠀⠀
¼ فنجان آب ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
خمیر نان : ⠀⠀⠀
2 1/2 فنجان آرد نان⠀⠀⠀
1/4 فنجان شکر ⠀⠀⠀
1 بسته مخمر خشک خمیر⠀⠀⠀
1 قاشق چای خوری نمک
1 عدد تخم مرغ ⠀⠀⠀
1/2 فنجان شیر گرم ⠀⠀⠀⠀
4 قاشق غذاخوری کره به دمای اتاق رسیده ⠀⠀⠀
رنگ قرمز خوراکی⠀⠀
2 قاشق غذاخوری آب هندوانه تازه ⠀⠀⠀
رنگ سبز خوراکی⠀⠀⠀⠀
رنگ سبز تیره خوراکی ⠀⠀⠀
رنگ سیاه خوراکی⠀
1 1/2 فنجان تراشه شکلات تیره ⠀روش تهیه:
تهیه استارتر...
در یک ظرف کوچک، آرد، شیر و آب را مخلوط کنید و بگذارید تا بجوش آید و برای مدت 6 تا 8 دقیقه آن را هم بزنید تا غلظت پیدا کند، آن را به ظرف دیگر انتقال دهید و بعد از کمی سرد شدن روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و آن را خنک کنید.
خمیر نان : در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، مخمر و نمک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر و مخلوط تهیه و سرد شده را با هم ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر ورز دهید تا خمیر به طور یکنواخت صاف و فشرده شود.
خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید، یکی از آنها کمی بزرگتر باشد. رنگ قرمز هندوانه را به خمیر بیشتر اضافه کنید، آب هندوانه و تراشه های شکلات را اضافه هم به ان بیفزایید، آن را به یک توپ صاف و رول کنید و در پوشش پلاستیکی قرار دهید.
دو رنگ سبز دیگر را به دو قسمت دیگر خمیر ها اضافه کنید.
اجازه دهید تا حجم خمیرها حدود دو برابر شود (حدود 50 دقیقه تا 1 ساعت)
همان گونه که در ویدئو مشاهده میکنید خمیر ها را روی هم گذاشته و آن را بپوشانید.
خمیر را داخل ظرف مکعبی قرار دهید و درب آن را ببندید تا بعد از پخت فرم کامل مکعبی به خود بگیرد. . برای مدت 40 تا 50 دقیقه آن را در فر با دمای 175 درجه قرار دهید تا نان شما مرحله پخت خود را طی کند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک المانی
موادلازم براي خمير
يك ونيم ليوان شيرولرم
يك قاشق غذا خوري خميرمايه فوري
يك چهارم ليوان پودر قند
نصف ق م خوري نمك
چهارالي چهارونيم ليوان ارد
يك عددتخم مرغ
يك ق غ خوري كره نرم شده
موادلازم كرم
دوعدد زرده تخم مرغ
نصف ق م خوري وانيل
نصف ليوان شكر
دوق غ خوري آرد
دوق غ نشاسته ذرت
دونيم ليوان شير
دوقاشق هم پودر خامه ازلوازم قنادي فروشي ها مي تونيد تهيه كنيد شكلات اب شده وموز هم براي اخركار لازمه😋
واما مراحل
به جز وانيل وپودر خامه تمام مواد روداخل قابلمه بريزين وروي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تاپخته بشن وبه غلظت كرم بشه بعد ازكمي خنك شدن وانيل رواضافه كنيد و با همزن بزنيد تا فرم بگيره پودر خامه رو هم اضافه كنيد ودوباره باهمزن بزنيد تا كاملا فرم بگيره 😋
براي خمير هم شير ولرم وخمير مايه وشكر رو مخلوط كنيد بعد ازپنج دقيقه بقيه مواد به جز آرد وكره رواضافه كنيد ومخلوط كنيد وارد روكم كم اضافه كنيد تا خميرتون شكل بگيره ودراخرهم كره رواضافه كنيد ورز بدين حالا اين خمير رو درجاي گرم يك ساعت بهش استراحت بدين بعد ازاستراحت خمير رو به دوازده قسمت تقسيم كنيد وبه شكل چونه دربيارين روي كاغذ روغني بافاصله بچينيد وباز روي خمير بكشين ونيم ساعت ديگه بهش استراحت بدين وبعد در دماي ١٨٠درجه تا طلايي بشن بپزين وبعد ازسردشدن نون روازوسط برش بدين وادامه كارهم توتصوير مشخصه😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان_گوده_گیلان
مواد لازم :
گردو 1پیمانه
بادمجان بزرگ 2عدد .
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 1 عدد سیر 4 حبه رب انار 1/4 لیوان تمبر هندی 1/4 لیوان(درصورت تمایل)( به جاش رب آلوچه 2 ق غ میتونید استفاده کنید)
زولنگ 100گرم سبزی محلی شمال(یاجعفری تازه)
نمک 1/2 ق چ
فلفل سیاه 1/2 ق چ
طرز تهیه :پوست بادمجانها را بگیریدو یک برش طولی میدیم بادمجان ایجاد کنید. آنها را به اب ونمک آغشته کنید و در گوشه ای قرار دهید تا مواد پرکننده آن حاضر شود. سر گوجه ها را مانند در قابلمه ببرید. داخل گوجه ها را خالی کنید هم سر گوجه و هم محتویات داخل را نگهدارید. گوجه ها را کنار بگذارید.
و پیاز، سیر، گردو، تمبر هندی، رب انار و جعفری را داخل مخلوط کن بریزید و آن خوب مخلوط کنید. .بعد اینمواد را یکتفت بدیدمی توانید محتویات داخل گوجه را نیز نگه دارید سپس نمک و فلفل را اضافه کنیدومحتویات داخل گوجه رابه .موادکه اماده کردیم اضافه کنید و 3 یا 4 قاشق روغن درون قابلمه بریزید. بادمجان راسرخ کنید و اجازه بدید تا از حرارات بیفته تا دستتون نسوزونه بعد از مواد دخل بادمجان وگوجه پرکنید سپس نصف کمتر لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا مواد کمی بجوشند و پخته شوند. بعد از 15 الی 20 دقیقه می توانید غذا را همراه با برنج که بهتره کته باشه سرو کنید.
من جای زولنگ از جعفری استفاده کردم.تمبر هندی را بهتره با کمی اب رقیق کنید واز صافی رد کنید.امکان داره گردو بسته به بزرگی وکوچکی گوجه وبادمجان کم وزیاد بشه.تمبر هندی قابل حذف هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
5 بادمجان
روغن زیتون
نمک فلفل سیاه
2 حبه سیر
جعفری
400 گرم سینه مرغ
فلفل قرمز پیاز
1 تخم مرغ
پنیر پارمزان
طرز تهیه🔻
روی بادمجان ها را با روغن زیتون بریزید. به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. سینه مرغ ، پیاز ، سیر را در مخلوط کن خرد کرده و ضرب کنید. نمک ، فلفل ، تخم مرغ و فلفل قرمز خرد شده ، جعفری را به گوشت خرد شده اضافه کنید. مخلوط کردن. سیر ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون را هم بزنید. بادمجان را با این مخلوط برس بزنید. سپس گوشت خرد شده را در بادمجان ها بریزید. به مدت 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. بادمجان ها را با پارمسان بپاشید. به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_سبزی به شکل خورشید 😋
نمک به میزان لازم
گردو 100 گرم
زرشک 2 ق غ
تخم مرغ 3 عدد
سبزی کوکو 500 گرم
خمیر بربری 1 کیلو
🔸اول مواد کوکو سبزی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.اگرمواد کوکو آب داشت با کمی فشار آبش را بگیرید. بعد خمیر بربری را روی تخته بگذارید و آرد پاشی کنید به طوری که به دست نچسبد.
سپس با وردنه نصف خمیر را پهن کرده داخل سینی فر بگذارید ومانند عکس مواد را روی آن قرار دهید. نصفه دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی لایه قبلی قرار دهید. بقیه مراحل هم مانند عکس یک کاسه در وسط قرا دهید بعد با چاقو آن را برش بزنید.
بهتراست چاقو را چرب کنید تا مواد به آن نچسبد. بعد از این مرحله تکه ها را برگردانده و در فر با حرارت حدودا ۱۷۰ درجه بپزید.
وقتی خمیر طلایی شد کوکو آماده است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت فسنجون
مواد لازم :👇
مغزگردو : 350 گرم
مرغ : 800 گرم
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
رب انار ملس : 2 قاشق غذاخوری
پیاز : 2 عدد
شکر : 2 قاشق غذاخوری
نمک، ادویه کاری، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
دستور تهیه :👇
گردو ها را دو بار چرخ می کنیم.
پیاز را هم چرخ می کنیم.
پیاز و گردو های چرخ شده را با هم مخلوط و چرخ می کنیم.
مخلوط پیاز و گردو را با سه لیوان آب سرد داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم، بعد جوش آمدن زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم، هر پنج دقیقه یکبار بعد از جوش آمدن مواد یک لیوان آب سرد ریخته و این کار را برای چهار مرتبه تکرار می کنیم، شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم.
مرغ ها را همراه کمی نمک داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.
بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی و رب انار داخل روغن، شکر، نمک و ادویه کاری را اضافه و هم می زنیم.
بعد از حدود سه ساعت و جا افتادن خورشت، مخلوط رب گوجه و رب انار و مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم، بعد از یک ساعت و پختن مرغ ها فسنجون آماده هست.
نوش جان
نکات :👇
مقدار شکر داخل خورشت به ذائقه شما بستگی دارد.
برای روغن انداختن گردو ها، حتما چهار لیوان آب سرد را به همان طریق گفته شده در بالا انجام دهید.
ریختن رب گوجه در این خورشت اختیاری هست، اما باعث خوشرنگ تر شدن خورشت می شود.
این خورشت را با گوشت مرغ، اردک و یا گوشت گوسفند می توانید درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛