eitaa logo
آشپزی خاص
94.8هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
آش سنگه سیر. عزیزان این آش در اصل با گوشت بوقلمون ویا غاز درست میشه ،مرغه به زور گیر میاد تا برسه به بوقلمون و... این مقداردمواد مقدار آش تو قابلمه عدس یک ونیم لیوان برنج ایرانی یک لیوان کمی کمتر کشک رامک ۵ الی ۶ قاشق پیاز بزرگ دوعدد زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی نمک نعنا داغ آب مرغ دو کاسه مواد برای قلقلی سینه مرغ نصف عدد پیاز یک عدد رنده شده واب گرفته شده نمک وفلفل وزردچوبه آرد گندم یک قاشق سرخالی سینه مرغ رو چرغ کنید وهمراه مواد مخلوط وخوب ورز بدید تا منسجم بشه وقلقلی ها رو درست کنید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره عدس وبرنج رو بشورید جداگانه خیس کنید. عدس رو همراه آب مرغ وادویه ها بزارید با حرارت کم نیم پز بشه. نیم پز که شد برنج خیس شده همراه نصف پیاز داغ که درست کردیم ، اضافه درشو میزاریم تا برنج مغز پخت وشکفته بشه به این مرحله که رسید نوبت اضافه کردن کشکه،کشک‌ رامک رو بریزید ومدام هم بزنید تا کشک یکنواخت ویکدست بشه سپس تو کاسه مورد نظر بریزید وبا قلقلی،کشک رامک وپیاز داغ ونعنا تزیین ونوش جان 😍 تا وقتی که آش داشت نرم نرمک قل میزد پیاز ها رو سرخ کنید پیازها که سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده سیرها رو سرخ میکنیم سپس قلقلی ها آخر سر بیشتر روغن رو خالی کرده نعنا رو تفت میدیم. عزیزان اگر آب مرغ ندارید یکی دو تکه مرغ رو با عدس بزارید بپزه سپس بیرون اورده استخوان ها رو جدا ریش ریش کنید ودوباره به آش اضافه کنید .ویا از همون آب لوله کشی استفاده کنید😄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ارد نیم کیلو مایه خمیر یک ق غ نمک یک ق مرباخوری کره به دمای محیط رسیده ۵۰ گرم تخم مرغ به دمای محیط رسیده یک عدد شیر ولرم ( داغ نباشه) یک پیمانه شکر یک سوم پیمانه . ارد ، مایه خمیر ، شکر رو با هم مخلوط کنید تخم مرغ رو اضافه کنید شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب ورز بدین تا خمیر یک دست و نچسبی به دست بیاد اگه نیاز به ارد داشت یکی دو قاشق اضافه کنید ( اول ورز بدین اگه نیاز داشت ارد اضافه کنید خمیر رو با ارد سین نکنید) در اخر نمک و کره رو اضافه کنید و خوب ورز بدین . داخل یه ظرف گذاشته در ظرف رو بپوشونید و یک ساعت الی یک ساعت و نیم استراحت بدین. بعد از استراحت خمیر رو یکم ورز بدین. خمیر ب دو قسمت تقسیم کنید خمیر رو پهن کنید و مواد خرما رو روش بمالید و چونه دومی خمیر رو هم پهن کنید و بزارید روی خرما ..... ب دو قسمت تقسیم کردم و باز بین هر برش, برش کوتاه تر .. دو قسمت برش خورده خمیر رو پیچوندم .... داخل سینی فر 30 دقیقه استراحت دوم رو میدیم . بعد روش رو رومال کرده ( ترکیب یک زرده، یک قاشق شیر، یک قاشق مرباخوری شکر ، نصف قاشق چایخوری وانیل ) در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه تا پخته بشه. حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره مواد میانی: خرمای هسته و پوست گرفته 25 عدد اب یک چهارم پیمانه کره 1 قاشق سوپخوری دارچین 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه مواد میانی: خرما رو هسته شو بگیرید و با اب گفته شده روی حرارت ملایم بذارید تا کاملا له بشه و به صورت خمیر در بیاد سپس از روی حرارت بردارید و کره و دارچین رو اضافه کنید و بگذارید تا خنک بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک نون خوشمزه و عالی ،برای افطار و حتی بعد ماه رمضون برای صبحانه خیلی می چسبه . یه نون کم شیرین و خوشمزه و عالی که به خاطر کم شیرینیش معروفه آرد ۲/۵ لیوان (آرد قنادی یا ارد نانوایی من ارد نانوایی استفاده کردم) شیر ولرم ۱ لیوان شکر ۱ ق غ پودر خمیر مایه ۱ ق م (لوازم قنادی ها ،سوپری ها و نانوایی ها دارن) روغن مایع ۱/۴ لیوان کره ۲۵ گرم نمک ۱ ق چ زردچوبه مقداری (به دلخواه) نصف شیر رو با خمیر مایه و شکر توی ظرفی ریختم و کمی هم زده و درش رو گذاشته به مدت ۱۰ دقیقه تا به عمل بیاد. توی ظرف بزرگتری بقیه شیر و کره نرم شده و روغن مایع و نمک و زردچوبه رو ریختم و مخلوط کردم. بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم. آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم و خوب ورز دادم . سعی نکنید که چسبندگی خمیر رو با اضافه کردن آرد بپوشونید ، برای اینکه اونوقت نون خشک میشه . پس حسابی ورز بدین . من هم ورز دادم و هم صد بار روی صفحه کارم کوبیدم . خمیر رو توی ظرفی که چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشونده و یک ساعت در جای نسبتا گرم استراحت کنه . بعد از استراحت کف سینی فر رو چرب کردم و از خمیر چونه هایی برداشتم و کف سینی قرار بدین و روش مهر زدم (منطور اینه که از یه چیز دایره ای مثلا در بطری ندشابه و یا یه رینگ روی خمیر حالت دادن) ، بعد دوباره روش دستمال کشیدم و گذاشتم ۲۰ دقیقه دیگه استراحت کنه . بعد از استراحت دوم برای رومالش هم از زعفران دم کرده و یه دونه زرده تخم مرغ و یک قاشق مربا خوری شیر رو مخلوط و روش زدم . من روش هم کمی کنجد پاشیدم . نون ها رو داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . اکر رنگ نون هاتون طلایی نشده می تونین یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کنین . یه طرف حاوی آب هم می تونین داخل فر بزارین تا نون ها خشک نشن . اگه از فر استفاده نمی کنید میتونید روی گاز قرار بدید . کف تابه ای رو چرب کنید و خمیر رو توی اون بزارید دقیقا مراحلی که گفتم طی کنید و و روی حرارت بزارید و روش یک دم کنی قرار بدید . یک ربع بزارید بپزه ، بعد از اون نون رو برگردنید تا طرف دیگه اش یک ربع دیگه هم بپزه . ِ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان روزی که میخواید حلوا درست کنید بر اعصابتون مسلط باشید😊 چون تفت دادن آرد زمان بره، آرد باید با شعله کم تفت داده بشه تا بوی خامی آرد گرفته بشه ارد با شعله بالا تفت بخوره زود میسوزه وحلوا طعم خوبی نخواد داشت این مقدار اندازه مقدار حلوای است تو قابلمه میتونید دوبرابرش کنید برای درست کردن حلوا بهتره هم از روغن جامد هم از مایع استفاده کنید اگه ندارید از مایع استفاده کنید ولی هردو باشه بهتره میشه از آرد نانوایی یا سنگک استفاده کرد هم از آرد سفید با آرد سفید (شیرینی پزی)خوش طعمتره مواد لازم آرد سفید یک لیوان پر روغن مایع یک چهارم لیوان روغن جامد یک چهارم لیوان نداشتید. نصف لیوان روغن مایع بریزید من روغن جامد رو بخاری گذاشتم تا آب بشه قاطیشون کردم . شیره انگور یک لیوان گلاب نصف استکان آب نصف استکان زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر هل کمی (اختیاریه) شیره انگور +زعفران+گلاب+آب+هل همه رو باهم مخلوط کرده میزاریم رو بخاری یا شوفاژ تا آرد تفت میخوره آرد رو الک کرده وبا حرارت کم تفت میدهیم حدود نیم ساعت) تا رنگش مایل به قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم روغن رو داخل قابلمه داغ میکنیم و آرد تفت داده شده اضافه میکنیم ،مدام هم میزنیم تا آرد وروغن با هم خوب قاطی بشن ،وبا هم تفت بخورن عزیزان توجه کنید نزارید زیادی قهوه ای بشه چون شیره انگور رنگش تیره است حلوا بیش از حد تیره میشه. مقداری تو پیاله میریزیم وکمی شیره روش میریزیم آگه رنگ دلخواه بود .مخلوط شیره رو کم کم بهش اضافه میکنیم و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود ده دقیقه میزنیم تا حلوا جمع بشه (حرارت کم باشه) . گاز رو خاموش میکنیم تا گرمه تو ظرف مورد نظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم عزیزان این حلوا کمی شل تر وکشدار تر از حلوای سیاه(تیره) است بجای شیره انگور میتونید شیره خرما استفاده کنید این حلوا شکر یا پودر قند نمیخواد وشیرینیش کمه میخواید شیرینش زیاد باشه یکی دو قاشق شکر بزنی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روی تکه های مرغ برشهایی برای مرینیت و پخت بهتر ایجاد کنید. باترمیلک:به ازای هر لیوان شیر،1 قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد، باترمیلک آماده ست. باترمیلک باعت ترد و نرم شدن و تسریع روند پخت میشود. میزان باترمیلک در حدی باشد که روی مرغها را بپوشاند مرینیت:در ظرفی باترمیلک+پیاز خلال+سیر ورقه+آویشن و کمی نمک را مخلوط کنید. برای طعم اسپایسی از چاشنی بندری آلس پایس استفاده کردم که مرغ رو بینهایت خوش طعم و تند و اسپایسی میکنه. میزان چاشنی به سلیقه شما در تندی بستگی داره،من 3 قاشق مرباخوری اضافه کردم. مرغها را در مواد مرینیت بخواباید و 4 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید. مواد کاور: ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج و صبر کنید به دمای محیط برسد سپس مرغها را از سس درآورید. در ظرفی 2 تا 3 عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و با مقداری باترمیلک رقیق کنید. 1/5 لیوان آرد سفید+نصف لیوان نشاسته ذرت(مانع سفت شدن کاور سوخاری مرغ در زمان سرخ شدن طولانی مدت میشود)+2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر+نمک+پودر سیر+آویشن+پودر زنجبیل+پاپریکا را مخلوط کنید. پولکی کردن:مخلوط آرد را در کیسه فریز بریزید مرغ ها را در کیسه انداخته و تکان دهید تا کاملا با آرد کاور شود سپس در تخم مرغ زده و دوباره در کیسه آرد انداخته و تکان دهید. مرغها را از کیسه خارج کرده و تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود. در این مرحله مرغها پولکی میشوند. سرخ کردن:مرغهای پولکی را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. تایم پخت برای ران مرغ 20 تا 25 دقیقه و برای سینه مرغ 12 تا 15 دقیقه است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد لازم : بيسكوييت پتي بور ٢٠٠ گرم شكلات تخته اي تلخ يا ساده ٢٠٠ گرم خامه صبحانه ١٠٠ گرم بادام درختي(يا هر نوع مغز آجيلي كه خودتون دوس دارين)به مقدار لازم پودر پسته و نارگيل براي تزيين طرز تهيه : اول از همه بيسكوييت هارو داخل ميكسر پودر ميكنيم،ببينيد بچه ها اونايي كه دستگاه ميكسر ندارم ميتونن بيسكوييت هارو داخل پلاستيك فريزر يا پلاستيك زيپي بريزن،بعد با وردنه يا گوشت كوب حسابي پودرش كنن. بعد شكلات رو به روش بن ماري(داخل فيلم واضح هست)،ذوب ميكنيم،خامه رو بهش اضافه و خوب هم ميزنيم،هم كه خورد،بيسكوييت رو بهش اضافه و مخلوط ميكنيم،مخلوط كه شد با اسكوپ ساز بستني يا قاشق يا دست به اندازه يدونه گردو مواد رو برميداريم پهنش ميكنيم و يدونه بادم وسطش ميزاريم و گردش ميكنيم،ميزاريم داخل كاغذ ترافل و روش پودر پسته و پودر نارگيل ميريزيم. بعد حتما يك ساعت داخل يخچال ميزاريم. نكته : بچه ها توي مقدار شكلات و بيسكوييت و خامه خيلي دقت كنين ، چون هركدوم اگه ميزون نباشه خوب نميشه،مخصوصا خامه. اين مقدار از مواد ١٤ تا ترافل به اندازه يك گردو ميشه. ‼️البته دوستاي گلم من تمام مواد رو نصف كردم كه ٧ تا ترافل به اندازه گردو شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛