eitaa logo
آشپزی خاص
96.1هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 🥔سیب زمینی 4 عدد 🧂نمک و فلفل سیاه هر کدام 1 ق چ 🧀پنیر موزارلا یا پیتزا نصف پیمانه 🧅پیاز 🧄سیر 🥠سینه مرغ خرد شده 🥄ادویه کاری نصف ق غ 🌶پاپریکا نصف ق غ 🥄زیره نصف ق چ (بهتره پودر باشه) 🥄فلفل سیاه 1 ق چ 🧂نمک 1 ق چ 🥣سس سویا 1 ق غ (اگه در دسترس ندارین یا دوست ندارینش میتونین نریزین) 🍶کمی آب 🥕هویج و فلفل دلمه ای (میشه نریخت یا بجاش قارچ ریخت) ‌ 🍳به مدت 10 دقیقه درب تابه رو بذارین تا سبزیجاتش هم بپزه. ‌ 🧁خامه صبحانه 2 پاکت (به اندازه خامه صورتیا که هر کدوم 200 گرمه) 🍥پنیر خامه ای 4 ق غ 🧀پنیر موزارلا یا پیتزا برای روش به میزان لازم 🔹میتونین سس سفیدش(ترکیب خامه و پنیر خامه ای) رو با سلیقه خودتون کمتر هم بریزین. ‌ ⏰به مدت 15 دقیقه بذارین داخل فر با حرارت 180 درجه و 1 دقیقه هم در آخر بذارین گریل بشه. توی قابلمه هم میتونین درستش کنید فقط روش گریل نمیشه) ‌ (چون دمای فرها با هم متفاوته، ممکنه برای شما زمان رسپی ها چند دقیقه کم یا زیاد بشه،خودتون تنظیم کنید.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تیتاپ خونگی 😋 خیلی خوشمزه و نرم و لطیف 😋😊. تخم مرغ 3 عدد ماست 120 گرم (نصف لیوان) شکر 120 گرم (نصف لیوان) روغن مایع 120 گرم (نصف لیوان) آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ پودر کاکائو 1 ق غ + آرد سفید 1 ق غ مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه زدم. وانیل ریختم . روغن و ماست رو هم ریختم و کمی زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . یک تا دو ملاقه از مواد رو داخل ظرفی ریختم . به اون مواد ساده یک ق غ آرد سفید و به اون یکی یک ق غ پودر کاکائو ریختم و مخلوط کردم. قالب من 20 در 30 سانت هستش کفش کاغذ روغنی انداختم و مواد ساده رو ریختم و یکدست پخش کردم . داخل قیف مواد کاکائویی رو ریختم و طرح دالبری زدم . فر هم که از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر 180 درجه ، طبقه وسط به مدت 30 دقیقه قرار دادم . گذاشتم روی توری خنک بشه .اندازه و سایز من از عرض 2 برش و از طول 5 برش دادم . برای مواد میانه می تونید خامه، انواع کرم مثل کرمفیل ، کرم پاتسیر ، مربا ، شکلات و ... استفاده کنید . من سس کارامل درست کردم . 150گرم (حدودا سه چهارم لیوان) شکر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت کم قرار دادم و قاشق اصلا نباید بزنید و گداشتم تا شکر اب بشه کمی شکر موند دیگه ایراد نداره می تونید قاشق بزنید . بعد 30 گرم کره ، 100 تا 150 گرم (2 تا 3 ق غ) خامه صبحانه که از قبل گرم کردم و سرد نیست رو داخلش ریختم . اخر یکی دو قاشق کاکائو ریختم تا رنگش تیره تر بشه و کاملا یکدست شد از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار از دما بیفته . یک لایه کیک کمی از مواد میانی و بعد لایه بعدی. زمان که بگذره این دو لایه به خاطر این سس می چسبه و لایه جدا نمیشه . نکات: شکر خود کیک رو من کم ریختم می تونید تا 180 گرم استفاده کنید . جای ماست ، بهتره شیر جایگزین نشه چون مواد شل تر و طرح روش به خوبی زده نشه . بدون فر داخل تابه دو طرفه به راحتی روی گاز میشه . تابه رو روی حرارت کم و با شعله پخش کن بزارید . کاغذ روعنی بندازید و بزارید یک ربع گرم بشه و بعد درش رو باز کنید و مواد رو بریزید. درش رو ببندید و تایم بدید حدودا 15 دقیقه .حتما چک کنید با خلال دندان. دوست داشتید که رویه تغییر رنگ پیدا کنه برگردونید تا اون طرف هم تغییر رنگ بده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 5 عدد سیب زمینی 300 گرم گوشت گوساله چرخکرده 2 قاشق غذا خوری روغن 2_3 فلفل سبز ، 6_5 شاخه جعفری تازه خرد شده 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2 قاشق غذاخوری رب فلفل ترکی 1 پیاز ، 2 حبه سیر 150 میلی لیتر آب گرم 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نمک مواد سس بشامل🔻 1 قاشق غذاخوری کره 1.5 قاشق غذاخوری آرد 400 میلی لیتر شیر (تقریبا 2 لیوان) یک مقدار جوز هندی رنده شده 1 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه طرز تهیه🔻 سیب زمینی ها را نازک خرد کرده و سرخ کنید. گوشت چرخکرده را در ماهیتابه با دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید بعد پیاز خرد شده و سیر را اضافه کنید و هم بزنید،مانند فیلم فلفل سبز ، رب گوجه فرنگی ، گوجه فرنگی و ادویه ها را یکی پس از دیگری اضافه کنید و تفت دهید در آخر آب گرم اضافه کنید،درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت 15-20 دقیقه با حرارت کم بپزید بعد جعفری خرد شده را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق)،همزمان در یک قابلمه سس بشامل را اماده کنید،آرد و کره را تفت دهید سپس شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود،ادویه بزنید و به هم زدن ادامه بدهید تا سس غلیظ شود از روی حرارت بردارید،سپس یک لایه سیب زمینی سرخ شده کف ظرف بچینید بعد مواد گوشت را اضافه کنید و دوباره یک لایه سیب زمینی و در اخر سس بشامل ریخته، پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود، بعد از اینکه از فر خارج کردید ، بگذارید کمی استراحت کند تا بتوانید بهتر برش بزنید، نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اب هویج دو لیوان شیر حدود یک لیوان ونیم شکر دو قاشق سرخالی گلاب دو قاشق هویج را خوب شسته وبریزید داخل کاسه نسبتا بزرگ اب روش بریزید وبزارید یخچال ،بزارید یکشب داخل آب بمونه صبحش که میخواید شیر هویج درست کنید.شیر رو بزارید رو گاز شکر وگلاب بریزیدنمیخوایم شیر جوش بیاد همینکه داغ شد وشکر کاملا حل شد گاز رو خاموش کنید وبزارید فریزیر حدود دو ساعت تا سرد سرد بشه اما یخ نبنده آب هویج رو با دستگاه آب میوه گیری بگیرید ،سپس مخلوط شیر وشکر رو بهش اضافه کنید وبریزید داخل لیوان سرو تا خنکه نوووش جان کنید. این شیر هویج داخل پارچ در بسته سه روز داخل یخچال ماندگاری داره. خیلی خوشمزس طعم هویج بستنی میده 😋 این روش برای عزیزانی که دستگاه آب میوه گیری ندارن فقط مخلوط کن دارن👇👇 اگر دستگاه آب میوه گیری ندارید هویج رو پوست بگیرید خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید چند دقیقه بزنید تا پوره بشه سپس مخلوط شیر اضافه کنید این نوع حالت اسموتی داره وغلیظ تره وبه دلیل پوره هویج کمی دیر هضم تره اگر برای کودکان و افراد سالمند درست میکنید وقتی که هویج رو پوره کردید قبل از ریختن شیر هویج پوره شده رو از صافی رد کنید تا هضمش راحتر باشه سپس شیر اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 250-300 گرم گوشت کوفته مخلوط گوشت گوساله گوشت گاو 1 پیاز کوچک رنده شده 1 تخم مرغ 1-2 قاشق غذاخوری نان خشک 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری آویشن طرز تهیه🔻 آنها را خوب مخلوط کرده ، گلوله های گرد درست کرده و کنار می گذاریم. میتونید هم‌ قبلش‌ کمی تفت‌ بدید که از حالت‌ خامی دربیاد و بخش گیاهی 1 پیاز ، خرد شده به صورت مکعب 1 حبه سیر 2 رنده هویج متوسط 2 فلفل سبز مکعبی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3-4 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک روغن زیتون پیازها را تفت می دهیم ، سپس هویج ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم تا مخلوط ما آماده شود. کوفته هایمان را در وسط پاستاهای خود قرار می دهیم و سبزیجات را روی آن می گذاریم. آب جوشانده را روی کوفته ها می ریزیم. ماکارونی به طور طبیعی آب می کشد ، بیایید بر اساس آب اضافه کنیم ، اجازه ندهیم آن را با یک قاشق مخلوط کنیم ،که پخش بشه با تکان دادن قابلمه آن را مخلوط کنیم. پس از اطمینان از پخته شدن غذای ما ، اجاق گاز را خاموش کرده و گرم سرو می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛