eitaa logo
آشپزی خاص
95.2هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. من اومدم با یه ایده رنگارنگ و زیبا برای تزیین سالاد الویه ( اروپایی ها بهش میگن سالاد روسی 😉) . 👈 بنا به سلیقه خودتون می‌تونید به جای شوید از جعفری و به جای چغندر از کلم بنفش ریز رنده شده هم استفاده کنید مواد لازم سیب زمینی بزرگ آبپز: ۲ عدد تخم مرغ آبپز : ۳ عدد خیار شور : نصف لیوان سینه مرغ پخته شده: ۳۰۰ گرم سس مایونز، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم . برای تزیین : هویچ آبپز: ۲۵۰ گرم چغندر آبپز: ۲۵۰ گرم شوید ساطوری : ۱ دسته . طرز تهیه: ۱. سیب زمینی و تخم مرغ رو رنده کنید و مرغ + خیار شور خرد شده + سس مایونز (می‌تونید با کمی ماست ترکیب کنید) + نمک و فلفل رو اضافه کرده و کامل میکس کنید . از الویه به اندازه نارنگی کوچک بردارید و داخل هویج و چغندر رنده شده و شوید ساطوری شده بغلتونید و الویه ها رو ۱ ساعت داخل یخچال بذارید تا منسجم‌تر بشن و بعد سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر خوشمزه و جذاب و دلبر به اسم چیزکیک سرخ شده🤗🤗 من که عاشقشم💖💖💖 . مواد لازم برای قسمت داخلی: بیسکویت ساقه طلایی پودر شده: ۲/۳ پیمانه کره آب شده : ۳ ق غ پنیر خامه ای : ۳۵۰ گرم شکر: ۳/۴ پیمانه + ۱ و ۱/۳ ق چ وانیل ۱ ق چ تخم مرغ بزرگ ۲ عدد مواد لازم برای خمیر بیرونی: آرد سفید: ۱ پیمانه بکینگ پودر: ۲ ق چ نمک : ۱/۲ ق چ شکر دانه ریز: ۱ ق غ شیر پرچرب: ۳/۴ پیمانه تخم مرغ بزرگ ۱ عدد کره آب شده: ۲ ق غ طرز تهیه ۱. بیسکویت پودر شده+ ۳ ق غ کره آب شده + ۱و ۱/۲ ق چ شکر رو با هم ترکیب کنید. داخل قالب ۱۸ سانتی بریزید و فشرده کنید و به مدت ۸ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه فر قرار بدید. ۲.پنیر خامه ای + وانیل + ۳/۴ پیمانه شکر رو با هم ترکیب کنید و با همزن بزنید و بعد تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. ۳.قالب رو از فر خارج کنید و مخلوط پنیر رو روی بیسکویت ها بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه فر‌بزارید ۴. سپس صبر کنید تا سرد بشه و برای ۲ ساعت داخل فریزر بذارید و به قطعات کوچک برش بدید. 🔊 اگر قطعات بزرگ باشه سنگین میشه و داخل روغن غرق میشه ۵. دوباره حداقل به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بذارید 🔊بهتره یه شب تا صبح توی فریزر بمونه ۶. داخل یه ظرف کوچک و عمیق روغن بریزید و صبر کنید تا کامل داغ داغ بشه (دمای ۱۸۰ درجه ) ۷. تمام مواد لازم برای خمیر بیرونی رو با هم ترکیب کنید تا یکدست و نرم بشه ۸. داخل تکه های چیز کیک یه خلال دندون فرو کنید و چیز کیک رو توی خمیر فرو کنید و کمی تکان بدید و بعد چیز کیک رو با کمک خلال دندون ۲ ثانیه داخل روغن نگه دارید و بعد رها کنید و حدود ۱ تا ۱/۵ دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی بشه 🔈 خلال دندون برای اینه که خمیر یکنواخت به تمام قسمت های چیز کیک برسه‌ چنگال باعث میشه یه بعضی قسمت ها خمیر نرسه 🔊 دمای روغن باید طوری باشه که چیزکیک در اون شناور بشه و نباید غرق بشه ۹. در آخر کمی خاک قند، مارمالاد یا شکلات آب شده روی چیزکیک بریزید و داغ سرو کنید😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر_عسلی (Sweetened Condensed Milk) که به شیرغلیظ شده هم معروفه همان شیر گاوه که آب اون تبخیر میشه وبهش شکر اضافه میشه و نقش غلیظ کننده دردسرهایی مثل پودینگ وکرم ها، ایجادبافت دردسرهایی مثل بستنی سریع،وکاراملی کننده درکیکها وشیرینیهاروداره وبافت ونقش اون هیچ ربطی به ترکیب شیر وعسل نداره،پس به هیچ وجه قابل جایگزینی باشیر نیست. بنابه درخواست شمادوستای گلم اینم دستور شیرعسلی خوشمزه خونگی.قبلا یه قوطی میخریدیم ۵و۵۰۰ الان فکر کنم حدود ۲۴تومنه. خودتون میتونید باهزینه خیلی کم توخونه درست کنید.با همین شیرعسلی در پست بعدی دستور یه بستنی خوشمزه رو براتون میزارم پس فعلا اینو درست کنید وداخل یخچال بزاریدتاپست بعد.. موادلازم؛ شیر_عسلی_فرشته_پز شیر فرق نمیکنه کم چرب یا پرچرب من از شیر محلی استفاده کردم👈۲پیمانه شکر ۲/۳پیمانه کره پاستوریزه ۲۰گرم یک تابه نچسب باسایز نسبتا بزرگ انتخاب کنید.شیر وشکر راداخلش بریزید،روی حرارت بزاریدوهم بزنید تا ذرات شکر حل شود.دقت کنید که قبل از اینکه شیربه جوش بیاد شکر باید داخلش حل بشه.همین که شیر به جوش اومد وخواست قل بزنه حرارت رو خیلی کم کنید.هر ۵دقیقه یکبار اونو هم بزنید تا ته نگیره.حرارت باید انقدر ملایم باشه که شما جوشیدن شیر رو مشاهده نکنید درغیر اینصورت ته میگیره. حدود ۴۰دقیقه زمان پخت تانتیجه نهایی طول میکشه.اگر اطراف تابه شکرک بست اونو داخل ماهیتابه برنگردونیدوگرنه شیرعسلی بعدا شکرک میزنه. کم کم شیر غلیظ میشه ورنگش زرد میشه . سرآخر وقتی باقاشق برمیدارید باید قطره قطره بریزه پایین نه بصورت نواری. توکلیپ غلظت مشخصه ،شیرعسلی بعدازاینکه بره تو یخچال سفتتر میشه پس غلظتش باید به این شکل باشه.درآخر کره رواضافه ومخلوط وبلافاصله از رو حرارت بردارید اگر حالت دون دون داره نگران نباشید اونو داخل میکسر بریزید تا یکدست شه. نکته:برای بستنی که میخوام بهتون آموزش بدم ۳۰۰میلی لیتر شیرعسلی لازم داریم که من این دستور رو دوبرابر کردم ودقیقا ۳۰۰ میلی لیتر شیرعسلی بهم داد.توجه کنید اگر دستور رو دوبرابر کنید قطعاتایم مرحله آماده سازی هم دوبرابر میشه! هر چه اندازه تابه بزرگتر باشه زمان پخت کمتر میشه. موادتون هر چقدر که باشه درآخر نصف اون مقدار شیرعسلی بهتون میده.و رسپی رو هر چند برابر کنید زمان پخت هم چند برابر میشه. ماندگاری؛۲هفته درظرف شیشه ای دربسته داخل یخچال. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 💮 آشپزی خاص 💮
😂😁 99% از جوک هایی كه ميخونيد از كانال زیر كپى ميشه!😂💦 ⛔️بی جنبه نــــیـاد لـطفــا⛔️ ایسگاه جوک 😂😂😂🤣 بیا ببین چه خبرهههه😬😬😬🙈🙈 https://eitaa.com/joinchat/959447177C3acf327496 https://eitaa.com/joinchat/959447177C3acf327496 منبع جک های خفن 😂🙈👆
این مکرون نارگیلی فوق العاده خوشمزه و خوش بافته و کمی متفاوت تر از کیک های دیگه درست میشه. مواد لازم :👇 آرد :۱۲۰گرم تقریبا ۳/۴لیوان دسته دار فرانسه شکر :۶۰گرم تقریبا ۱/۴لیوان بکینگ پودر :یک قاشق چ وانیل :۱/۴قاشق چ زرده تخم مرغ :۳عدد کره یا روغن جامد :۱۰۰گرم شیر :۱/۴لیوان مواد رویه : سفیده تخم مرغ :۳عدد شکر :۶۰گرم پودر نارگیل چرب :۱۱۰گرم تقریبا یک لیوان و۱/۴لیوان دسته دار فرانسه . دستور تهیه :👇 برای درست کردن کیک ،ابتدا کره به دمای محیط رسیده وشکررا کمی باهمزن زده تا مخلوط شود بعد وانیل و زرده ها را اضافه کرده وحدودا ۵دقیقه میزنیم تا سفید وکشدار بشه ۱/۴لیوان شیررو هم اضافه کرده کمی مخلوط کرده وآرد رو با بکینگ پودر مخلوط ودوسه بار الک کرده ودر دومرحله به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم ،درون قالب مربع ۲۰سانتی راچرب کرده کاغذ روغنی انداخته ومواد کیک را ریخته وروشو صاف کرده میگذاریم کنار برای درست کردن رویه نارگیلی ،سفیده های تخم مرغ رو در ظرف تمییزی با همزن زده تا کف کنه شکررادردومرحله اضافه کرده وبا همزن میزنیم تا فرم بگیره واز ظرف نریزه ،در مرحله آخر پودرنارگیل را اضافه کرده وبه آرامی دریک جهت مخلوط کرده با قاشق یا لیسک ،وروی مواد کیک میریزیم وروش رو صاف میکنیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرارمیدیم بعداز بیست دقیقه با خلال چوبی چک کنید اگه مواد نارگیلی وکیک به خلال نچسبید کیک ما آماده هس ،در آخر کمی گریل رو میزنیم تا روی کیک طلایی وبرشته بشه ؛زیاد نه ولی ،چون روی کیک خشک میشه امیدوارم این کیک خوشمزه رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر‌ عربی شکلاتی یک‌بسته‌ ژله کرم کارامل شیر 4‌پیمانه شکر 12 ق س پودر کاکایو 2‌ق‌س ژلاتین 1،5 ق س وانیل کمی خامه صبحانه 200 گرم پتی‌بور وانیلی 130 گرم همه مواد جز پتی‌بور رو‌خوب‌هم‌بزنید‌و بذارین رو گاز‌ مدام هم بزنید دو‌تا قول‌بزنه خاموش کنید پتی‌بور‌رو داخلش ریز‌کنید و بذارین‌نرم بشه با گوشت کوب برغی خوب‌مواد رو میکس کنید تا حل بشه داخل قالب بریزین بذارین 5 ساعت یخچال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛