eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
❖ "شب بخیر" یعنی سپردن خود به خدا و آرامش در نگاه خدا یعنی سیراب شدن در دستان و آغوش خدا... شبتـ🌙ـون خدایی💫 ❖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ مرحله دوم 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ مرحله اول 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ مرحله اخر 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبگوشت بلدرچین🥳 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلیز طلایی😌 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍝🎂🍝🎂🍝🎂
جوجه یا همون مرغ های زیر یک کیلو...یا اگه مرغ ها بزرگه فقط از رونش استفاده شه..چون سینه داخل فر خشک میشه... ی سسی درست میکنم و میریزیم رو جوجه... حتما باید با پوست باشه.. چون روغنی تو سسش اضافه نمیشه .. این با همون روغن خود پوست و گوشت سرخ میشه... سس برای یک جوجه: سیر رنده شده 2 حبه.. نمک.. فلفل قرمز.. پودر لیمو فلفلی... زعفرون دو قاشق غذاخوری.. اب جوش نصف لیوان... اب نصف لیمو ترش تازه.. سس و رو جوجه میریزیم و میگذاریم داخل فر.. شروع دمای فر دویست درجه بعد چهل دقیقه میگذاریم رو صد و هشتاد ..تا آروم مغز پخت شه و هم روغن جوجه آزاد شه و باعث سرخ شدنش شه...و یک ربع اخر شعله بالای فر و روشن میکنیم تا برشته و خوشرنگ شه... نیاز ب هیچ پوششی رو در ظرف نیست... کلا حدود دو ساعت زمان میبره برای پخت..هر چند ب وزن مرغ یا جوجه بستگی داره... برای مهمونی ها کمی روغن زیتون ب سس اضافه میکنم...یا کره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋‍♂️. . یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه . برای 9 تا 10 عدد شامی گوشت چرخ کرده 250 گرم هویج متوسط 3 تا 4 عدد پیاز متوسط 1 عدد آرد نخودچی 2 ق غ تخم مرغ 1 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید . توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه.... شما با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید ماهی شمال وجنوب نداره من خودم همیشه با هامور درست می کنم اینبار با ماهی کوپه درست کردم طعم اصلی این خوراک با سس ان است طرز تهیه سس...... دوقاشق رب گوجه و دوقاشق روغن مایع یا زیتون با اب یک لیموی تازه و زردچوبه وادویه ماهی اگر نبود ادویه مخلوط و نصف قاشق چایخوری پودر زیره و یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز و رنده پوست لیمو وپودر سیر وپودر پیاز و زعفران دم کرده همه را خوب مخلوط کنید ادامه کار..... ظرف مناسب فر را کمی چرب کنید کف ظرف را پیاز حلقه شده بچنید بعد فلفل دلمه سبز حلقه شده روی پیاز بچنید وبعد گوجه حلقه شده وبعد سیب زمینی حلقه شده را اول به سس آغشته کنید وبعد روی گوجه بچنید طبق فیلم در اینجا اگر دوست دارید یک عصاره سبزیجات را روی هر لایه مواد رنده کنید هر دفعه کمی از عصاره البته دلخواه است ودر اخر ماهی را هم به کاملا به سس آغشته کنید وروی سیب زمینی بذارید وحدود نصف لیوان اب جای ظرف سس بزنید و یه گوشه ظرف بریزید و اگر ظرف شما در دار است که هیچ وگرنه فویل بکشید وجند تا سوراخ ریز روی فویل ایجاد کنید ودر طبقه دوم فر از پایین بمدت حدود 2ساعت با دمای 200درجه البته شما اگر فرتون زیاد داغ می کنه 180بذارید وبعد چک کنید با چنگال اگر مواد پخته اماده است میتونید بعد پخت روی ماهی را با شعله بالا گریل کنید تا طلایی وبرشته بشه البته من اینکارو نکردم وبه نظر من نیازی نداره بازم دلخواه است نکته..... شما میتونید این خوراک را روی گاز درست کتید بازم خیلی عالی می شه اگر نمک به سس زدید عصاره را حذف کنید یا بر عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍مواد عدس پلو: برنج: 5 پیمانه عدس: 1.5 پیمانه کشمش پلویی: 1 پیمانه پیاز: 1 عدد فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه پلویی و زعفران دمکرده: به مقدار لازم 😍مواد گوشت قلقلی: گوشت چرخکرده: 300 گرم آرد نخودچی: 1 قاشق غذاخوری پیاز: 1 عدد فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری و نمک‌: به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، یک قاشق زعفران دمکرده، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم. گوشت های قلقلی کوچک را با مخلوط گوشت درست کرده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و بعد داخل روغن مایع با شعله ملایم سرخ می کنیم. عدس ها را با دو لیوان آب می پزیم. پیاز خلالی ریز شده را داخل روغن سرخ می کنیم و ادویه های عدس پلو را اضافه کرده و تفت می دهیم، کشمش پلویی را اضافه و کمی تفت می دهیم و عدس های پخته و مقداری زعفران دمکرده ریخته و مخلوط می کنیم. برنج را داخل آب جوش همراه با مقداری نمک ریخته و دانه شمارتر آبکش می کنیم. داخل قابلمه کمی روغن می ریزیم و روی ته دیگ نان نصف برنج، تمام مخلوط عدس، گوشت های قلقلی و مابقی برنج را اضافه می کنیم و غذای را با یک لیوان آب و روغن برای یک ساعت دم می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: گوشت چرخکرده حتما مقداری چربی داشته باشد. مخلوط گوشت چرخکرده را کامل ورز دهید تا موقع سرخ کردن وا نرود. در صورت وا رفتن قلقلی ها موقع سرخ کردن کمی آرد نخودچی اضافه کنید. به جای آرد نخودچی از آرد سوخاری و آرد گندم هم می توانید استفاده کنید. اگر نمی خواهید آرد نخودچی اضافه کنید، بعد از رنده کردن حتما آب پیاز را بگیرید. کشمش پلویی را خیلی کم داخل روغن تفت دهید. عدس را تا حدی بپزید که بین دو انگشت له نشود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو با گوشت قلقلی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک مرغ برای 10 عدد سینه مرغ 1 عدد فلفل دلمه ای نصف عدد مخلوط نخود فرنگی و هویج و ذرت به میزان لازم نان تست 10 عدد پنیر پیترا به میزان لازم نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و سس گوجه به میزان لازم سینه مرغ رو به تکه های ریز و کوچک برش دادم . داخل تابه ای سینه ها رو با روغن تفت دادم و نمک و زردچوبه و آویشن هم ریختم و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و بعد سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو اضافه کردم این مواد دل به خواهی هست شما می تونید از قارچ و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید . دور نان تست ها رو گرفتم و داخل دستگاه ساندویچ ساز نون ها رو که کفش رو کمی کره زدم و چیدم و روش کمی سس گوجه زدم و از مواد ریختم و بعد روش پنیر پیتزا ریختم و دوباره روش نان تست قرار دادم . روی نان تست هم کمی کره زدم . در دستگاه رو بستم و حدودا 7 دقیقه تایم برای پخت هست ولی باز خودتون چک کنید . دستگاه ساندویچ ساز من اولا که کار می کردم نیاز به چرب کردن هم نداشت و راحت بود و نمی چسبید جدیدا کمی چرب می کنم . اما دوستانی که میگن هر کاری می کنیم می چسبه می تونند کاغذ روغنی بندازن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم . بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم . بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان شیر شکلاتی مواد لازم: 1 پیمانه شیر گرم (230 میلی لیتر) کره ذوب شده 60 گرم تخم مرغ:1عدد مایه خمیر فوری:2قاشق چایخوری(اگر از مایه خمیر تازه استفاده میکنید نصف یک بسته) 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک تقریبا 3تا سه ونیم پیمانه آرد (450-500 گرم) برای داخل نان: شکلات صبحانه (نوتلا) میتونید از هر شکلات صبحانه ای استفاده کنید برای رومال: 1 زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری شیر (پیشنهاد میکنم یکم وانیل هم اضافه کنید تا روی نون معطر بشه) طرز تهیه: همه مواد به جز نمک و آرد را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. کم کم نمک و آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید که کمی به دست بچسبد.(دقت کنید اگر زیاد آرد بزنید خمیرتون لطیف نمیشه و نون در نهایت سفت میشه) اگر خمیر بیش از حد چسبنده است ، کمی روغن روی آن اضافه کرده و آن را گرد کنید و داخل کاسه بذارید حتما فراموش نکنید خمیرو ورز بدین روی آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت استراحت کنه پس از استراحت، به 9تا10 چونه تقسیم کنید. سپس با اولین چونه که درست کردید شروع کنید ، آن را با کمک کمی آرد با وردنه مطابق ویدئو باز کنید ، روی خمیر کمی شکلات بزنید ، کناره ها را کمی تا کنید و بغلتانید و بچرخانید و روی یک سینی قرار دهید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید دوباره برای مدت 45-60 دقیقه استراحت کند(بچه ها استراحت دوم حتما چک کنید همین که حجیم شد کافیه این زمان تقریبیه اگر خمیر بیش از حد استراحت کنه بوی ترشیدگی میگیره خمیرای من در استراحت دوم معمولا بعد از 30دقیقه حجیم میشن) زرده و شیر را مخلوط کرده و روی آن بمالید. ودر فر که از قبل گرم کردید با دمای 200 درجه بپزید تا اطراف و روی نان قهوه ای شود. (18-20 دقیقه تایم پخت تقریبی هست بستگی به فر شما دارد شاید برای شما بیشتر زمان لازم باشد اگر فرتون گازیه و فن نداره در نهایت میتونید کمی فر بالارو روشن کنید تا نان ها رنگ بگیرند حواستون باشه حرارت فر بالا زیاده و باعث سوختن نان ها نشه) به محض بیرون آمدن از فر ، آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا بیشتر نرم شود. بعداً می توانید آن را سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر ده دقیقه ای (این خمیر بافتش عالیه داخلش پوک میشه میتونین برای پیراشکی لانه زنبوری پیتزا فطایر و هر چیز دیگه ای داخل فر درست کنین ) ارد 2 لیوان اب ولرم 2 لیوان شکر 3 ق غ شیر یا ماست 3 ق غ نمک کمی خمیر مایه 1 ق غ همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم میذاریم جای گرم بیاد بعد از ده دقیقه نصف لیوان روغن مایع و 3 لیوان ارد بهش اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد شاید ارد بیشتری لازم باشه در اخر نباید خمیر به دست بچسبه دوباره روشو میپوشونیم ده دقیقه دیگه میزاریم و بعد به هر اندازه و هر شکلی که دوست داشتین قسمت کنید داخل خمیر رو با هر چی دوست داشتین میتونین پر کنین. این خمیر مانند خمیر معرکه یا جادویی همه کاره هس واسه پیتزا هم میتونین استفاده کنین این خمیر بافتش عالیه طبق فیلم قالب یا سینی رو چرب کنید و ارد بپاشید یه چونه از خمیر رو بردارین و با ته یک لیوان که توی ارد زدین پهن کنید بعد میتونید یه کمی کچاپ بریزد و مواد گوشت یا مرغ که درست کردین بریزیم و در اخر پنیر پیتزا و فلفل دلمه و گوجه رو بریزین دور خمیر رو با زرده تخم مرغ یا کره با برس بکشید و کنجد و سیاهدونه بپاشید توی فر از قبل گرم کردین بزارین زیرش که برشته شد گریل رو روشن کنید تا پنیر برشته بشه من پیاز رو خورد کردم توی روغن تفت دادم بعد رب گوجه زدم و مرغ ریش ریش شده رو اضافه کردم کمی ادویه مرغ و نصف حبه عصاره مرغ و نمک و فلفل قرمز زدم پیتونید قارچ هم ریز خورد کنید و تفت بدین و اضافه کنید . این مقدار خمیر زیادی بهتون میده میتونید نصفشو درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛