eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خمیر ده دقیقه ای (این خمیر بافتش عالیه داخلش پوک میشه میتونین برای پیراشکی لانه زنبوری پیتزا فطایر و هر چیز دیگه ای داخل فر درست کنین ) ارد 2 لیوان اب ولرم 2 لیوان شکر 3 ق غ شیر یا ماست 3 ق غ نمک کمی خمیر مایه 1 ق غ همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم میذاریم جای گرم بیاد بعد از ده دقیقه نصف لیوان روغن مایع و 3 لیوان ارد بهش اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد شاید ارد بیشتری لازم باشه در اخر نباید خمیر به دست بچسبه دوباره روشو میپوشونیم ده دقیقه دیگه میزاریم و بعد به هر اندازه و هر شکلی که دوست داشتین قسمت کنید داخل خمیر رو با هر چی دوست داشتین میتونین پر کنین. این خمیر مانند خمیر معرکه یا جادویی همه کاره هس واسه پیتزا هم میتونین استفاده کنین این خمیر بافتش عالیه طبق فیلم قالب یا سینی رو چرب کنید و ارد بپاشید یه چونه از خمیر رو بردارین و با ته یک لیوان که توی ارد زدین پهن کنید بعد میتونید یه کمی کچاپ بریزد و مواد گوشت یا مرغ که درست کردین بریزیم و در اخر پنیر پیتزا و فلفل دلمه و گوجه رو بریزین دور خمیر رو با زرده تخم مرغ یا کره با برس بکشید و کنجد و سیاهدونه بپاشید توی فر از قبل گرم کردین بزارین زیرش که برشته شد گریل رو روشن کنید تا پنیر برشته بشه من پیاز رو خورد کردم توی روغن تفت دادم بعد رب گوجه زدم و مرغ ریش ریش شده رو اضافه کردم کمی ادویه مرغ و نصف حبه عصاره مرغ و نمک و فلفل قرمز زدم پیتونید قارچ هم ریز خورد کنید و تفت بدین و اضافه کنید . این مقدار خمیر زیادی بهتون میده میتونید نصفشو درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا پنه 1 بسته سینه مرغ 2 تکه قارچ ورقه شده 400 گرم پنیر خامه ای کم نمک 1 لیوان شیر 1 لیوان خامه صبحانه 1 لیوان سیر 3 تا 4 حبه کره 30 گرم پنیر پارمسان 1/2 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم سس خردل ملایم و سس ووستشایر به دلخواه جعفری ساطوری مقداری برای تزئین آب لیمو 2 تا 3 قاشق قرص عصاره مرغ نصف یک عدد روغن زیتون یا روغن مایع معمولی مقداری . ابتدا مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود و بعد 1 تا 2 حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل روی سینه مرغ ماساژ دهید. سپس کمی روغن زیتون+1 قاشق آبلیمو+کمی سس خردل ملایم+کمی سس ووستشایر به دو طرف مرغ بمالید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود. در تابه کمی روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید. مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچهای ورقه شده را به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید. در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد 2 حبه سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد. سپس پنیرخامه ای+خامه صبحانه را اضافه و مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید. در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه کنید. به جای نمک از نصف قرص عصاره مرغ میتوان استفاده کرد. سپس قارچهای تفت داده شده را هم به سس اضافه کنید. اگر سس رقیق بود یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم آنرا هم بزنید تا کمی غلیظ تر شود. پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بجوشانید در حدی که کاملا نرم و قابل خوردن شود. سپس پاستا را آبکش کرده و بلافاصله در سس گرم بریزید و مخلوط کنید. سپس سینه مرغ تفت داده شده +نیمی از پنیر پارمسان را هم اضافه و مخلوط کنید. پنه آلفردو آماده ست😋در ظرف سرو کشیده و با مقداری پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری تزئین و داغ سرو کنید. اگر بعد از اضافه کردن پاستا سس جذب پاستا و غلیظ شد،میتوانید با یکی دو قاشق از آبی که پاستا را در آن جوشاندید سس را رقیق کنید. حتما پاستا_آلفردو را بلافاصله و به صورت داغ سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر کاراملی قسمت بیسکویتی:::::: 15-20 عدد بیسکویت لیدی فینگر مقداری شیر (برای خیساندن) مواد کرمی سفید::::: 3 عدد زرده تخم مرغ 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 3 ق غ سر پر آرد 3 ق غ سر پر نشاسته ذرت 1 پاکت خامه (200میلی لیتر) 2 ق غ پنیر ماسکارپونه و‌ یا پنیر لبنه سس کارامل:::::: 1/5 لیوان شکر 2 ق غ کره 2 بسته خامه (جمعا 400 میلی لیتر) کلا تو این دسر 3 بسته خامه استفاده شده مواد کرمی سفید را در دسرهای دیگر هم میتوانید استفاده کنید چون بسیار خوشمزه است طرز تهیه::::::: داخل قابلمه ای شیر و زرده تخم مرغ و آرد و نشاسته و شکر را بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا بپزد (در حین پخت مدام هم بزنید تا ته نگیرد)وقتی پخت و قوام گرفت از حرارت برداید و هر از گاهی هم بزنید تا سطحش پوسته تشکیل نشود و کمی خنک شود وقتی از حرارتش کم شدروش را (مثل کلیپ) سلفون بکشیدواجازه دهید کامل خنک شود تهیه سس کارامل::::::: داخل قابلمه شکر بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا ذوب شود و اصلا هم نزنید (البته من طاقت نیاوردم و هم زدم)وقتی شکر ذوب شد و رنگش تیره و کاراملی شد، کره را اضافه کنید و هم بزنید و بعد 2 بسته خامه اضافه کرده و مدام هم بزنید تا شکری که با اضافه کردن خامه سفت شده دوباره حل شود که حدودا 20 دقیقه طول میکشد وقتی شکر حل شد اجاق را خاموش و سس کارامل را کنار بذارید تا کامل خنک شود نکته مهم کامل خنک شدن مواد سفید کرمی و سس کارامل است سپس ابتدا به مواد کرمی یک بسته خامه اضافه کنید و 2 ق غ هم پنیر ماسکارپونه یا لبنه اضافه کرده و با همزن برقی بزنیدو بعد سس کارامل را بدون اینکه چیزی اضافه کنید با همزن برقی بزنید تا حجمش 2 برابر شود و رنگش هم روشنتر شودظرف من قطرش 24 سانت و عمقش6 سانتی متر است ابتدا بیسکویت های لیدی فینگر را با شیر خیس کنید و کف ظرف بچینید سپس نصف مواد کرمی را روی بیسکویت ها بریزید و صاف کنید و بعد نصف سس کارامل را بریزید و دو مرتبه بیسکویت خیسانده را شده را بچینید و بقیه مواد کرمی را ریخته و در آخر سس کارامل ریخته و با تکه های کارامل و فندق یا گردو تزیین کنیدحتما 24 ساعت داخل یخچال استراحت دهیداین کیک با قاشق سرو میشود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر کاراملی کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خوشمزه مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ 1 استکان شکر (کمر باریک ترک، 70 گرم) 1 استکان شیر (100 گرم) 1 استکان روغن مایع (80 گرم) 1 استکان شیره انگور (134 گرم) 1 استکان ارده (100 گرم) 3 عدد موز 2 لیوان آرد (لیوان دسته دار فرانسه) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 ق چ) طرز تهیه: تخم مرغ و شکر رو حدود 5 دقیقه خوب هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه و هم بزنید. موز، ارده و شیره انگور را داخل ظرف دیگری بریزید و با چنگال له کنید و سپس مخلوط موزی را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را اضافه و هم بزنید(درکلیپ آرد قبل از مخلوط موزی ریخته شده است شما آرد را آخر بریزید) داخل قالب چرب شده بریزید. میتوانید روی کیک فندق خرد شده بپاشید. در فر 170 درجه بپزیدو 25 دقیقه اول فر رو باز نکنید. با خلال دندان پخت کیک را تست کنید. توصیه میکنم کیک را ولرم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک با موز ارده و شیره کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌ ‌ 👨🏻‍🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید ‌ مواد لازم برای دوتا شیکمو 🤓😋 * سینه مرغ متوسط ۲ عدد * ژامبون گوشت یا مرغ ۱ برگ * پنیر ورقه ایی گودا ۲ ورق * آرد سفید قنادی ۲پ * پودر پاپریکا ۱ ق چ * فلفل سیاه ۱ ق چ * نمک ۱ ق چ * پودر سیر ۱ ق چ * آویشن ۱ ق چ * تخم مرغ ۲ عدد * آرد سوخاری ۲ پ * روغن سرخ کردنی ‌ نوش جان ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنیر ماسکارپونه: ۲۰۰ گرمی، انار خامه قنادی: ۲۰۰ گرم، ۱۰۰ گرم کره، نوک ق چ خ وانیل پودر ژله انار دو بسته، پودر ژلاتین ۳ قاشق غ خ بیسکوئیت پتی بور دو بسته، پودرقند ۲ ق غ خ 👇🏽👇🏽 🔸قالب رو چرب کرده و ژله انار آماده شده ریختم و گذاشتم داخل یخچال تا ببنده.پنیر،خامه،وانیل ،پودرقند رو خوب باهمزن میزنیم و پودر ژلاتین بن ماری شده هم اضافه کرده و یک لایه روی ژله ریختم و مجدد میذاریم یخچال تا نیم بند بشه بعد از ژله و انار دون شده ریختم و مجدد مواد پنیری و در آخر هم بیسکوئیت پودر شده که با کره ذوب شده مخلوط کردم ریختم سطحشو صاف میکنیم سلفون میکشیم داخل یخچال میذاریم تا ۶ ساعت و داخل ظرف موردنظرمون برمیگردونیم و باد سشوار گرم میدین که یکدست برگرده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یلدایی دو عدد سینه مرغ ودو عدد تخم مرغ پخته و رنده شده گردو ،خیارشور ،جعفری،پیازچه خرد شده، کنسرو سبزیجات پخته شده(هویج، ذرت، نخودفرنگی) 👇🏽👇🏽 نمک و فلفل، کمی آبلیمو و ۲ قاشق سس مایونز و ۱ قاشق ماست خامه ای رو مخلوط کرده داخل سلفون میپیچیم مثل توپ و داخل یخچال میذاریم چند ساعت بمونه بعد از سلفون درمیاریم و داخل ظرف انار میزنیم که کاملا همه جای توپک مرغ انار داشته باشه.و با جعفری ساطوری شده تزئین و با نون تست میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دنبال یه دسر خوشگل و متفاوت برای شب یلدا هستی، این پست مخصوص خودته😍 بدون قالب هم میتونی درستش کنی، تا انتهای کلیپ همراه من باش🌹 ‌ 📍مواد لازم برای ژله ویترینی مغز دار یلدایی : 🥣ژله آلوئه ورا ۱ بسته + ۱ لیوان آب جوش + نصف لیوان آب سرد ‌ 🥛شیر ۳ لیوان 🥄شکر ۳-۴ ق غ 🌽نشاسته ذرت ۳ ق غ 🥄پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی + یک سوم لیوان آب سرد 🥄وانیل نوک ق چ 🥣کمی زعفران دم کرده 🥄هل ساییده شده نصف ق چ به دلخواه و یا گلاب ۲ ق غ ‌ 🍌موز ۲ عدد 🥣مغز پسته، گردو و یا… 🥄انار دون شده ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصلا كدو دوست داريد من كه دوس دارم خام خام ميخورم البته قلمياش فوق العاده س ولي بعضي از بچه ها دوس ندارن مثه بچه هاي من ولي با يه ذره حقه و كلك ميشه به خوردشون داد اونم از نوع پيتزاش كه همه بچه ها و بزرگترها عاشقشن اسم پيتزا كه وسط مياد ديگه به محتوياتش كاري ندارن فقط پيتزا باشه خوب بريم برا تايپ رسپي پيتزا كدو اميدوارم درست كنيد خوشتون بياد منم دعاي خير كنيد دو پ آرد + يك ق م خمير فوري + نصف ق م شكر + نصف ق م نمك با هم مخلوط ميكنيم سپس نصف پ آب گرم احتمال داره از نصف يكم بيشتر نياز بشه اضافه و مخلوط كرده و بعد يك چهارم پ روغن مايع ريخته و اجازه ميديم دستگاه خمير بمدت ١٠ دقيقه آروم ورز بده تا خمير نرمي بدست بياد اونوقت خمير چونه ميكنيم ميذاريم داخل كاسه چرب شده و با سلفون كاور ميكنيم نيم ساعت استراحت ميديم تا پف كنه … كدوها نازك حلقه ي برش ميزنيم نمك زده برا چند دقيقه كنار ميذاريم … خمير داخل سيني كه كاغذ روغني انداختيم پهن كرده با چنگال همه جاي خمير حفره ايجاد ميكنيم ، به اندازه دلخواه پنير خامه اي ، پودر سير و پياز و فلفل سياه مخلوط ميكنيم روي خمير پهن ميكنيم بعد آويشن ميپاشيم و بعد حلقه هاي كدو را كنار هم روي پنير ميچينيم كمي روغن زيتون روي كدوها ميريزيم ( طريقه چيدن كدو در كانال ميباشد ) و بعد پنير موزارلا يا چدار و پارمزان روي كدوها ريخته و داخل فر داغ ١٨٠ درجه تا پخته شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شور ترشی مقدار سبزیجات اختیاریه هر کدوم رو بیشتر دوست دارید بیشتر بریزید. برای تهیه شور آب ونمک وسرکه لازمه شور سبزیجات بیشتر بود مقدار رو بیشتر کنید. آب دو لیتر ۸ لیوان نمک نصف لیوان سرکه یک لیوان مواد مورد نیاز گل کلم کوچک یک عدد کرفس یک بته کوچک هویج حدود ۷۰۰ گرم سیب زمینی ترشی حدود ۳۰۰ گرم نداشتید نریزید سیر چند یک بوته کوچک فلفل تند چند عدد سبزی معطر شامل شوید،ترخان،جعفری ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم همه مواد رو شسته وبزارید آبشو کاملا بره سپس درشت خرد کنید و رو پارچه تمیز پهن کنید تا اثری از آب روش نمونه حدود دو ساعت تو این فاصله دو لیتر آب نصف لیوان نمک درشت دانه بدون ید و یک لیوان سرکه با هم مخلوط کرده وبزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد گاز رو خاموش کنید بزارید کنار تا سرد بشه مواد رو به ترتیب بریزید داخل شیشه واز آب ونمک سرد شده روش بریزید تا لبالب شیشه پر بشه سپس جای تاریک و خنک بزارید بعد از دو هفته قابل مصرفه ترشی مخلوط هم با همین مواد درست میشه فقط به جای آب ونمک فقط سرکه ونمک میریزن تو هر لیتر سرکه دو قاشق سر پر نمک درشت دانه بدون ید حل کرده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وبریزید روی مواد ترشی داخل شیشه درشو کیپ ببنیدید. عزیزان تووووجه کنید مواد بعد از شستن باید خشک بشن اینکار باعث میشه ترشی سفید نشه وکپک نزنه بعد از دو روز ترشی رو چک کنید اگه بی نمک بود کمی نمک بزنید اگر ترشی کم نمک باشه موادش رو به سفیدی میزنه ونرم میشه سرکه ای که توی ترشی شور میریزیم باعث میشه مواد ترد باقی بمونن با قاشق تمیز از ترشی بردارید هر دفعه بعد از مصرف درب شیشه رو محکم ببندید. آبی که روی شور میریزید حتما سرد باشه وگرنه باعث نرمی مواد شور میشه و آبش بعد از مدتی کدر میشه دوست داشتید کمی تخم گشنیز بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول چند تا نکته بگم که در تهیه یک کیک بدون شکر با بافت وطعم خوب بسیار مهم هست ۱.تمام مواد را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا همدمای محیط شوند، ۲.مخلوط ارد وبیکینگ پودر و دارچین را ۳بار الک کنید و کنار بگذارید، ۳.درتهیه کیک شیره انگور،طعم وغلظت شیره بسیار مهم هست اگر شیره ترش هست یا شیره ی خوش طعمی ندارید انتظار یه کیک خوشمزه نداشته باشید چون طعم وشیرینی این کیک از شیره هست شیره هم نباید سفت باشه شیره نسبتا رقیق میخواییم ۴.اگر شیره خوبی داشته باشین شیرینی کیک با این میزان شیره و آرد کاملا مناسبه در غیر این صورت می تونید مقداری شکر به دستور اضافه کنید، ۵.این کیک به دلیل داشتن شیره امکان سوختن زیادی داره پس حتما حرارت فر را کنترل کنید یا زیر قالب کیک سینی فر را قرار دهید، ۶‌.درهم زدن مایه کیک بخصوص موقع اضافه کردن ارد دقت کنید ،تا حدی با لیسک هم بزنید ،،،،،درنهایت یکی دو دور با دور کند همزن مایه را یکدست کنید چون مایه کیک ممکنه گوله بشه وبرای یکدست شدن ،،، با لیسک بیشتر هم بخوره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.اب ولرم را می تونید از ابتدا با شیره مخلوط و همزمان اضافه کنید دستور: ارد سفید قنادی ۱و ۱/۲پیمانه (۲۲۵گرم) بیکینگ پودر ۲ق چ پودر دارچین ۱ق چ الک کنید و کنار بگذارید تخم مرغ ۳عدد وانیل ۱/۴ ق چ روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم) شیره انگور ۳/۴پیمانه(۲۰۰گرم) اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم) 👈تخم مرغها +وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع را اضافه کنید وفقط کمی ،در حد مخلوط شدن هم بزنید شیره واب ولرم را از گوشه ظرف اضافه کنید هم بزنید تا شیره ومابقی مواد خوب یکدست شود سپس آرد را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک کمی یکدست کنید یکی دو دور با دور کند همزن گوله های ارد را باز کنید مایه کیک را درون قالب سایز ۲۲_۲۰ چرب و کنجد پاشی بریزید ودر فر ازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود سی تا چهل دقیقه پخت دهید این کیک با کنجد خوشمزه تره داخل مایه کیک می تونید از کشمش یا گردو نیز استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا سبزیجات یکعدد پیاز رو خرد کرده و سرخ کنید هنوز که کاملا سرخ نشده سیب زمینی نگینی خرد شده رو بریزید وباهاش سرخ کنید.یکی دو عدد گوجه فرنگی پوست گرفته وخرد کرده , قارچ ورقه ای خرد شده فلفل دلمه ای ونمک وفلفل زردچوبه آویشن همه رو بریزید شعله متوسط درشو بزارید .تا بپزه وابش کاملا کشیده بشه یکی دو قاشق رب بزنید و باهاش تفت میدهیم. دوست دارید دو قاشق آب لیمو هم همراه رب بزنید. پاستا رو با نمک وچند قاشق روغن حدود دوازده تا پانزده دقیقه می پزیم ابکش کرده ومیریزیم داخل مواد و همه رو با هم خوب مخلوط میکنیم شعله رو کم میکنیم درشو میزاریم حدود یک ربع بعد از یک ربع مقداری پنیر پیتزا روش بریزید دوباره درشو میزاریم تا پنیر آب بشه.واااای اون ته ماهی ماهیتابه که پاستا کمی برشته میشه 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش سيب و كاري هندي 🍏🇮🇳 . . ادويه كاري رو حتما تفت بدين تا عطرش در بياد و نكته ي بعدي اينكه پياز بايد رنده درشت رنده بشه و با آب تفت بخوره ،ميزان سرد بودن اين غذا با ادويه كاري گرفته ميشه ❤️ . . مواد لازم (٤ نفر) ساق مرغ ٥ عدد پياز ١ عدد نمك و فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري شكر ١ قاشق چ خوري زعفران دم كرده ٣ قاشق غ خ آب پرتقال نيم پيمانه ( مرينيت ) آب پرتقال ١ و نيم پيمانه خورش سيب ١ عدد كره ١٠ گرم آلو ٣٠ گرم . . خورش كلا ١ ساعت تا ١ ساعت و نيم كار ميبره(حرارت ملايم ) اين خورش جزء خورش هاي كم آبه ،براي برنج قالبي از برنجي كه به روش آبكش پختين استفاده كنيد ،اين خورش مستقيم ميره تو منو هفتگي شما ،شك نكنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا