eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وبریزید روی مواد ترشی داخل شیشه درشو کیپ ببنیدید. عزیزان تووووجه کنید مواد بعد از شستن باید خشک بشن اینکار باعث میشه ترشی سفید نشه وکپک نزنه بعد از دو روز ترشی رو چک کنید اگه بی نمک بود کمی نمک بزنید اگر ترشی کم نمک باشه موادش رو به سفیدی میزنه ونرم میشه سرکه ای که توی ترشی شور میریزیم باعث میشه مواد ترد باقی بمونن با قاشق تمیز از ترشی بردارید هر دفعه بعد از مصرف درب شیشه رو محکم ببندید. آبی که روی شور میریزید حتما سرد باشه وگرنه باعث نرمی مواد شور میشه و آبش بعد از مدتی کدر میشه دوست داشتید کمی تخم گشنیز بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول چند تا نکته بگم که در تهیه یک کیک بدون شکر با بافت وطعم خوب بسیار مهم هست ۱.تمام مواد را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا همدمای محیط شوند، ۲.مخلوط ارد وبیکینگ پودر و دارچین را ۳بار الک کنید و کنار بگذارید، ۳.درتهیه کیک شیره انگور،طعم وغلظت شیره بسیار مهم هست اگر شیره ترش هست یا شیره ی خوش طعمی ندارید انتظار یه کیک خوشمزه نداشته باشید چون طعم وشیرینی این کیک از شیره هست شیره هم نباید سفت باشه شیره نسبتا رقیق میخواییم ۴.اگر شیره خوبی داشته باشین شیرینی کیک با این میزان شیره و آرد کاملا مناسبه در غیر این صورت می تونید مقداری شکر به دستور اضافه کنید، ۵.این کیک به دلیل داشتن شیره امکان سوختن زیادی داره پس حتما حرارت فر را کنترل کنید یا زیر قالب کیک سینی فر را قرار دهید، ۶‌.درهم زدن مایه کیک بخصوص موقع اضافه کردن ارد دقت کنید ،تا حدی با لیسک هم بزنید ،،،،،درنهایت یکی دو دور با دور کند همزن مایه را یکدست کنید چون مایه کیک ممکنه گوله بشه وبرای یکدست شدن ،،، با لیسک بیشتر هم بخوره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.اب ولرم را می تونید از ابتدا با شیره مخلوط و همزمان اضافه کنید دستور: ارد سفید قنادی ۱و ۱/۲پیمانه (۲۲۵گرم) بیکینگ پودر ۲ق چ پودر دارچین ۱ق چ الک کنید و کنار بگذارید تخم مرغ ۳عدد وانیل ۱/۴ ق چ روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم) شیره انگور ۳/۴پیمانه(۲۰۰گرم) اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم) 👈تخم مرغها +وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع را اضافه کنید وفقط کمی ،در حد مخلوط شدن هم بزنید شیره واب ولرم را از گوشه ظرف اضافه کنید هم بزنید تا شیره ومابقی مواد خوب یکدست شود سپس آرد را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک کمی یکدست کنید یکی دو دور با دور کند همزن گوله های ارد را باز کنید مایه کیک را درون قالب سایز ۲۲_۲۰ چرب و کنجد پاشی بریزید ودر فر ازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود سی تا چهل دقیقه پخت دهید این کیک با کنجد خوشمزه تره داخل مایه کیک می تونید از کشمش یا گردو نیز استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا سبزیجات یکعدد پیاز رو خرد کرده و سرخ کنید هنوز که کاملا سرخ نشده سیب زمینی نگینی خرد شده رو بریزید وباهاش سرخ کنید.یکی دو عدد گوجه فرنگی پوست گرفته وخرد کرده , قارچ ورقه ای خرد شده فلفل دلمه ای ونمک وفلفل زردچوبه آویشن همه رو بریزید شعله متوسط درشو بزارید .تا بپزه وابش کاملا کشیده بشه یکی دو قاشق رب بزنید و باهاش تفت میدهیم. دوست دارید دو قاشق آب لیمو هم همراه رب بزنید. پاستا رو با نمک وچند قاشق روغن حدود دوازده تا پانزده دقیقه می پزیم ابکش کرده ومیریزیم داخل مواد و همه رو با هم خوب مخلوط میکنیم شعله رو کم میکنیم درشو میزاریم حدود یک ربع بعد از یک ربع مقداری پنیر پیتزا روش بریزید دوباره درشو میزاریم تا پنیر آب بشه.واااای اون ته ماهی ماهیتابه که پاستا کمی برشته میشه 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش سيب و كاري هندي 🍏🇮🇳 . . ادويه كاري رو حتما تفت بدين تا عطرش در بياد و نكته ي بعدي اينكه پياز بايد رنده درشت رنده بشه و با آب تفت بخوره ،ميزان سرد بودن اين غذا با ادويه كاري گرفته ميشه ❤️ . . مواد لازم (٤ نفر) ساق مرغ ٥ عدد پياز ١ عدد نمك و فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري شكر ١ قاشق چ خوري زعفران دم كرده ٣ قاشق غ خ آب پرتقال نيم پيمانه ( مرينيت ) آب پرتقال ١ و نيم پيمانه خورش سيب ١ عدد كره ١٠ گرم آلو ٣٠ گرم . . خورش كلا ١ ساعت تا ١ ساعت و نيم كار ميبره(حرارت ملايم ) اين خورش جزء خورش هاي كم آبه ،براي برنج قالبي از برنجي كه به روش آبكش پختين استفاده كنيد ،اين خورش مستقيم ميره تو منو هفتگي شما ،شك نكنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊🌸صبح زیبـات بـخیر 🕊🌸روزتـون پراز موفقیت 🕊🌸حـال امـروزتــون زیبــا 🕊🌸 دلاتون پراز عشق و محبت 🕊🌸تنتون سـالم و روزتـون قـشنگـــ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌😎 @JOK_MOK 😜 شااد باشید😻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد لبو مواد لازم : 400_450 گرم ترشی لبو یا 2_3عددچغندر یا چغندر آب پز (در این ویدیو از ترشی لبو استفاده شده) 1.5 فنجان ماست (تقریباً 300 گرم) 3 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 حبه سیر 1 مشت گردو (خرد شده) 3_4 شاخه شوید (ریز خرد شده) 3_4 قاشق غذاخوری ذرت دستور پخت : اگر از چغندر ترشی استفاده می کنید، آن را به صورت نوارهای نازک برش دهید. اگر از چغندر تازه استفاده می کنید، آن را با پوست بجوشانید تا نرم شود، پوست آن را بگیرید و بعد از سرد شدن رنده کنید. سیر له شده، ماست، سس مایونز، گردو، شوید، ذرت را اضافه کرده، مخلوط کرده و سرو کنید. نوش جون😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر فنجانی🤍🍫 برای کاسترد:👇 شیر 1 لیتر 1 لیوان شکر 2 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته 1 زرده تخم مرغ 1 پاکت خامه 2 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ‌ برای لایه بیسکویتی:👇 1 بسته بیسکویت جو 1 فنجان فندق خرد شده (می توانید از بادام زمینی ، گردو و غیره استفاده کنید) ‌ برای سس:👇 شکلات شیری 120 گرم 1 پاکت خامه ‌ طرز تهیه:👇 ابتدا همه مواد را به جز پنیر و خامه در قابلمه بریزید و آنها را مخلوط کنید و روی حرارت بزارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شوند 🍃 سپس پنیر و خامه را اضافه کرده و برای آخرین بار مخلوط کنید. بیسکوییت را پودر کرده و به مقدار مساوی در هریک از فنجانها بریزید ، سپس کاستارد را بریزید ،بیسکویت دوباره اضافه کنید و برای آخرین بار پودینگ را روی آن بریزید و بگذارید دسر خود را در یخچال تا سس شکلات آماده شود 🍫 ‌ برای سس شکلات ، 1 پاکت خامه را گرم کنید ، 120 گرم شکلات شیری را داخل ظرف خامه ریخته تا ذوب شود و بعد سس را روی کاسترد ها بریزید و بگذارید 4 ساعت در یخچال بماند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم پیراشکی: خمیر مایه : 1.5 قاشق غذاخوری شکر : 1 قاشق مرباخوری آب ولرم : نصف پیمانه آرد : 500 گرم شکر : 100 گرم نمک : نصف قاشق مرباخوری آب ولرم : 1 پیمانه روغن مایع : نصف قاشق غذاخوری مواد لازم کرم پیراشکی : شیر یا آب جوش : 1.5 پیمانه شکر : 160 گرم آرد : 90 گرم وانیل : 1/4 قاشق چایخوری آب ولرم نصف پیمانه را در یک کاسه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و آن را در آب حل نمایید. خمیر مایه را به محلول آب و شکر افزوده، سپس در ظرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته تا خمیر مایه ور بیاید. توجه نمایید ولرمی آب باید در حدی باشد که دست را نسوزاند ولی با دست حس شود. بعد از گذشت مدت زمان لازم آرد، و شکر و نمک را به خمیر مایه آماده شده اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس کم کم آب ولرم یک پیمانه را اضافه و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. در آخر روغن را به آن افزدوه و با هم دوباره مخلوط نمایید. روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده و خمیر را ورز دهید تاخمیر نرم و یکدستی داشته باشید. سپس خمیر را درون ظرفی گذاشته و روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یک محل گرم بماند تا حجم خمیر 2 برابر شود. بعد از این مدت زمان، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر پهن کنید و با قالب گرد خمیر را قالب بزنید روی آن ها پوشانده و این بار به مدت یک ساعت خمیرهای قالب زده شده را کنار بگذارید تا حجمش دو برابر شوند. و تو قابلمه خیلی کوچیک روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شودقابلمه کوچیک صرفا جهت جلوگیری اززیاده روی روعن هست خمیر پیراشکی را در روغن گذاشته تا سرخ شود. پیراشکی های سرخ شده را از وسط برش زده و کرم پیراشکی را به وسطشون میزنیم من با قیف و ماسوره کار کردم مث خامه لابه لاشون ماسوره زدم. شیر و شکر و آرد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود، سپس وانیل را افزوده و هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید. در طرز تهیه پیراشکی کرم دار مانند شیرینی دونات از خمیر مایه بهتر است استفاده کنید و با اضافه کردن شکر به آن زودتر خمیر مایه عمل می آید. زمانی که حباب هایی بر روی خمیر زد، خمیر مایه آماده شده است.زمانی که پیراشکی ها درون روغن سرخ می شوند بهتر است برای پف کردن پیراشکی ها با قاشق روغن بر روی آن ها بریزید. استراحت دوم حتما باید انجام شه وگرنه روی پیراشکیا بعد پخت ترک و چروک میشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین با شکلات و مارشمالو چیکار میکنه😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت قیمه‌ بادمجون با زیره برای 4-5 نفر: لپه: 5 قاشق غذاخوری (90 دقیقه اجازه بدید داخل آب خیس بخوره) گوجه: 6-7 عدد رو پوره (یا رنده) کنید و 30 دقیقه داخل ماهیتابه حرارت بدید. پیاز: 2 عدد (ریز) با یکم روغن سرخ کنید (6-7 دقیقه) گوشت قرمز: 200 گرم (گوسفندی یا گوساله به سلیقه خودتون، من ماهیچه گوساله استفاده کردم) گوشت رو اضافه کنید و ادویه رو بزنید. زیره سیاه: (تازه با هاون آسیاب کنید): 2 قاشق چای‌خوری پُر زردچوبه: 1/5 قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری خوب مخلوط کنید و 6-7 دقیقه دیگه سرخ کنید. گوجه رو اضافه کنید. به همراه آب و اجازه بدید 90 دقیقه روی حرارت کم بپزه. بعد از 90 دقیقه لپه خیس خورده، نمک، 3-4 تا لیمو عمانی و یکم آب اضافه کنید و 90 دیگه بذارید تا بپزه. کته هم با آب و روغن و نمک بار بزارید. بادمجون رو قاچ کنید، سرخ کنید (کم، هر طرف 2 دقیقه). 20 دقیقه پایانی پخت خورشت، بادمجون رو به اون اضافه کنید(حرارت کم) تمام. داخل همون روغن که بادمجون رو سرخ کردید سیب‌زمینی هم سرخ کنید و نوش جون کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم پیراشکی: خمیر مایه : 1.5 قاشق غذاخوری شکر : 1 قاشق مرباخوری آب ولرم : نصف پیمانه آرد : 500 گرم شکر : 100 گرم نمک : نصف قاشق مرباخوری آب ولرم : 1 پیمانه روغن مایع : نصف قاشق غذاخوری مواد لازم کرم پیراشکی : شیر یا آب جوش : 1.5 پیمانه شکر : 160 گرم آرد : 90 گرم وانیل : 1/4 قاشق چایخوری آب ولرم نصف پیمانه را در یک کاسه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و آن را در آب حل نمایید. خمیر مایه را به محلول آب و شکر افزوده، سپس در ظرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته تا خمیر مایه ور بیاید. توجه نمایید ولرمی آب باید در حدی باشد که دست را نسوزاند ولی با دست حس شود. بعد از گذشت مدت زمان لازم آرد، و شکر و نمک را به خمیر مایه آماده شده اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس کم کم آب ولرم یک پیمانه را اضافه و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. در آخر روغن را به آن افزدوه و با هم دوباره مخلوط نمایید. روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده و خمیر را ورز دهید تاخمیر نرم و یکدستی داشته باشید. سپس خمیر را درون ظرفی گذاشته و روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یک محل گرم بماند تا حجم خمیر 2 برابر شود. بعد از این مدت زمان، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر پهن کنید و با قالب گرد خمیر را قالب بزنید روی آن ها پوشانده و این بار به مدت یک ساعت خمیرهای قالب زده شده را کنار بگذارید تا حجمش دو برابر شوند. و تو قابلمه خیلی کوچیک روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شودقابلمه کوچیک صرفا جهت جلوگیری اززیاده روی روعن هست خمیر پیراشکی را در روغن گذاشته تا سرخ شود. پیراشکی های سرخ شده را از وسط برش زده و کرم پیراشکی را به وسطشون میزنیم من با قیف و ماسوره کار کردم مث خامه لابه لاشون ماسوره زدم. شیر و شکر و آرد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود، سپس وانیل را افزوده و هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید. در طرز تهیه پیراشکی کرم دار مانند شیرینی دونات از خمیر مایه بهتر است استفاده کنید و با اضافه کردن شکر به آن زودتر خمیر مایه عمل می آید. زمانی که حباب هایی بر روی خمیر زد، خمیر مایه آماده شده است.زمانی که پیراشکی ها درون روغن سرخ می شوند بهتر است برای پف کردن پیراشکی ها با قاشق روغن بر روی آن ها بریزید. استراحت دوم حتما باید انجام شه وگرنه روی پیراشکیا بعد پخت ترک و چروک میشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین با شکلات و مارشمالو چیکار میکنه😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا دکمه ای از اون فینگرفودای خوشمزه س 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کن محشرههه مواد شیر 1 لیتر 8 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاست 12 قاشق غذاخوری شکر 1 بسته وانیل 1 قاشق غذاخوری کره پودر نارگیل همه مواد به جز کره و وانیل را در قابلمه ای عمیق ریخته، خوب مخلوط کرده و اجاق گاز را روشن کنید. آنرا بپزید تا غلیظ شود و مدام هم بزنید. پودینگ غلیظ شده را با اضافه کردن روغن و وانیل در آخر مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. و با همزن بزنید تا قوام یکنواختی پیدا کند. سپس لیوان صاف را خیس کرده، از پودینگ درون لیوانها ریخته سلفون بکشید، حداقل 6 ساعت در یخچال نگه دارید. پس از اطمینان از کامل بودن آن، لبه ها را با چاقویباز کنید و لیوان را به آرامی تکان دهید و آنرا برگردانید. دسر را به پودر نارگیل آغشته کرده و به عرض دو انگشت برش داده و روی بشقاب سرو قرار دهید. در یخچال نگهداری کنید و به صورت سرد سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا دکمه ای از اون فینگرفودای خوشمزه س 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛