#کیک_گلدونی
♨️طرز تهیه کیک گلدونی:
پودر کیک شکلاتی اماده یک بسته و یک بسته پودر کیک براونی اماده و هشت تا تخم مرغ رو خوب هم میزنیم با همزن.بعد تو یک قالب گلدونی شکل فویل میکشیم توش رو از مواد پر میکنیم و برای مدت زمان یک ساعت و درجه 180میزاریم تو فر .بعد در قالب های کپسولی از باقیمانده مواد کیک میریزیم و با درجه 180و مدت زمان 15دقیقه میزاریم توی فر.
بعد در ظرفی دو پیمانه باتر کریم و سی قطره رنگ زرد غذا میریزیم و ده قطره رنگ قرمز و چهار قطره قهوه ای رو باهم مخلوط میکنیم.ودر ظرفی دیگه دو پیمانه باتر کریم رو با یک قطره رنگ قرمز مخلوط میکنیم.
بعد کیکی که در قالب گلدانی بود بعد از سرد شدن از فویل جدا میکنیم و از باتر کریم که رنگ قهوه ای روشن شده مطابق فیلم حالت گلدون میزنیم روی کیک بعد باتر کریم قرمز هم با ماسوره گل رز روی کاپ کیک ها گل رز میزنیم.بعد این گل های رز رو با خلال دندون روی کیک گلدان فیکس میکنیم و مطابق فیلم تزیین میکنیم.امیدوارم دوست داشته باشید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان روز خوبی داشته باشید.براتون فیلم اموزش مافین گوشت رو تهیه کردم.خیلی عالی و لذیذ هست امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد.
♨️طرز تهیه مافین گوشت:
مافین گوشت با کاپ کیک گوشت کاملا فرق دارد.
🔷موادلازم:
🔹گوشت چرخ کرده 150 گرم
🔹پیاز متوسط یک عدد
🔹سیر یک حبه
🔹آرد سوخاری افخم دو قاشق غذا خوری
🔹هویج رنده شده یک عدد متوسط
🔹تخم مرغ یک عدد
🔹سس مایونز یک قاشق غذا خوری
🔹گوجه یک عدد متوسط
🔹رب گوجه 2 قاشق مرباخوری سر پر
🔹بیکینگ پودر نصفه قاشق مربا خوری
🔹فلفل سبز یا دلمه ای به مقدار لازم
🔹نمک و فلفل به میزان لازم
🔹پنیر پیتزا 150 گرم
🔹سس کچاب یک قاشق غذا خوری
اول از همه قالب مافین را چرب کرده و فر را ده دقیقه زودتر درجه 180 سانتیگراد روشن کنید.
گوشت+پیاز+سیر+هویج+تخم مرغ+آرد سوخاری+گوجه+سس مایونز+یک قاشق مرباخوری رب+فلفل سبز دلخواه+بیکینگ پودر و نمک و فلفل را میکس کرده تا کاملا یکدست شود در صورت دلخواه میتوانید چرخ کنید.داخل قالب مافین ریخته و روی مافین را با یک در فلزی یا با فویل بپوشانید ودرفر با دمای 180درجه و مدت زمان 20دقیقه بگذارید.بعد از پخت مافین ها رو در اورده.روی مافین ها پنیر پیتزا بریزید و کمی اویشن.شعله بالای فر را روشن کنی. تا پنیر اب شود و طلایی مافین طلایی شد دور تا دور مافین را با چاقو از قالب جدا کرده و نیم ساعت زمان داده تا مافین سرد و به راحتی جدا شود.
سس کچاب و یک قاشق مرباخوری رب گوجه با یک قاشق روغن تفت داده و نصفه فنجان آب اضافه کرده و کمی نمک و چاشنیهای دلخواه از جمله فلفل قرمز را اضافه میکنیم و پنج دقیقه میجوشانیم.
مافینها را در اورده وداخل ظرفی دیگر در فر گذاشته و کم کم این سس را به مافین اضافه میکنیم تا جذب مافین شود
حرارت فر 150 باشد.بعد نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خمیر_جادویی
سلام دوستان گلم اینم دستور خمیر جادویی همه کاره که من چند سالیه برای خیلی چیزها ازش استفاده میکنم.امیدوارم خوشتون بیاد دوستان.سوالی بود درخدمتم.این خمیر فوق العاده عالی بافتی نرم و سبک و چیزی شبیه بافت نان ساندویجی دارد.
🔷مواد لازم :
🔹آرد سفید قنادی 500 گرم
🔹تخم مرغ 1 عدد
🔹شیر ولرم نصف پیمانه
🔹ماست نصف پیمانه
🔹روغن مایع 6 قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده 5 قاشق سوپخوری)
🔹(مایه خمیر خشک فوری 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری یا (10 گرم)
🔹نمک 1 قاشق چایخوری
🔹شکر 1 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی )3 تا5قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر شیرین )
ابتدانصف لیوان آب معمولی را با یک قاشق شکر و کمی نمک مخلوط کرده مایه خمیر را به آن می افزاییم و فقط در حد هم زدن مخلوطش میکنیم
روی حرارت غیر مستقیم قرارمیدیم تا عمل بیاد.
♨️طرز تهیه:
روغن +بقیه شکر + تخم مرغ ماست و شیر را با هم مخلوط کرده در حدیکه یکدست شوند .خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بدون هم زدن مقداری از آرد را اضافه و هم بزنید .کم کم آرد را اضافه و باقاشق چوبی هم زده تا خمیر در کاسه جمع شود . خیلی مواظب باشید مقدار آرد زیاد نشود و فقط تا حدی باشد که خمیر به دست نچسبد .اگر بیش از حد آرد بزنید خمیری خشک و بافت سفتی بدست می آید .خمیر را روی سطح آرد پاشی شده گذاشته و به مدت 5 تا 10 دقیقه ورز دهید یا خمیر را روی سطح کارتون 100 بار بکوبید تا خمیر براق و یکدست و نرمی بدست آید که به دست نچسبد .خمیر را در جای نسبتا گرم در کاسه ای که با یک قاشق مرباخوری با روغن مایع چرب کرده اید گذاشته وبه مدت یکساعت تا یکساعت و نیم استراحت دهید تا وقتی که حجم خمیر دو برابر شود .پف خمیر را خوابانده و برای پیراشکی یا پیتزا یا خمیر شیرینی حاضر کنید .ناگفته نماند اگر شما برای خمیر شیرینی میخواین استفاده کنین باقیمانده شکررا هم زمان باشیر به مواد اضافه می کنیداین خمیر واقعا یک خمیر جادویی و خاص می باشد . قول میدم اگه یک با درست کنید برای همیشه عاشق بافت عالی و سبک این خمیر شوید . نان آماده شده فوق العاده ترد و لطیف می شود .
نان شکلاتی انواع نانهای مختلف. شیرینی دانمارکی و پیراشکی های شیرین وغذایی. پیتزاو هر چیزی که شما فکرکنید با این خمیر جادویی امکان پذیر است و عالی میشود.فقط اگر برای پیتزا و پیده و...استفاده میکنید شکر خیلی خیلی کم بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#املت_اسپانیایی
سلام دوستان گلم.براتون کلیپ اموزش املت اسپانیایی تهیه کردم رو گذاشتم ساده و خوشمزه و سریع امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.
♨️طرز تهیه:
اول یک مقدار کره رو تو تابه میریزم بعد ژامبون مرغ یا گوشت فرقی نمیکنه بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدم بعد قارچ رو اضافه میکنم(قارچ رو به خاطر اینکه اب میندازه یکم قبلش تفت داده بودم)و بعد تکه های فلفل دلمه ای (من رنگی ریختم برای قشنگ شدنش رنگش فرقی نمیکنه)بعد که کمی تفت خوردن گوجه فرنگی اضافه میکنم و نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه اضافه کردم وتفت دادم بعد دوتا تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی دربیاد ریختم روش درش رو گذاشتم تا تخم مرغ پخته بشه بعد در ظرف مورد نظرم ریختم و روش جعفری خرد شده ریختم.به همین سادگی یک املت خوشمزه داریم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه چیزبرگر خیلی خوشمزه و جدید
🔷مواد لازم
🔹ازین نون تپلیا (اکثر فروشگاه های نونوایی جینگول مثل نان سحر دارن)
🔹قارچ اسلایس شده و سرخ شده
🔹بیبی اسفناج (من خودم یه تفت کوچولوش میدم)
🔹بیکن یا ژامبون (بیکن خوشمزه تر میشه)
🔹گوجه
🔹سس مورد علاقه
🔹پنیر موتزارلا و پنیر چدار
🔹نمک فلفل سیاه و قرمز و پودر پیاز و سیر
♨️طرز تهیه
گوشت بهش نمک دورنگ فلفلمونو پودر پیاز و سیر اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم اجازه میریم تو حرارت متوسط یا بحالت گریل (که گریلش خیلی خوشمزه تره)بپزه
بعد هم به ترتیب کلیپ میجینیم داخل نون لابلاش سس مورد علاقتونممیتونید بزنید (اگر دوست دارین ک نونتون نرم تر باشه گوجرو بالاترین و پایینترین لایتون بچینید ک یکم از آبش بخورد نون بره چون این سبک نونا یکم ترد ترن)
بعد ک کامل شد یه چیزیمثل یه کتاب سنگین بزارید روش که یکم پرس شه بعد میزاریم چند دقیقه ای تو فر که پنیرش آب شه (زیاد بزارین نون خشکمیشه)
نوش جون 💛
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوسیس_خونگی_مرغ
🔷مواد لازم:
🔹سینه مرغ بدون استخوان 1کیلو
🔹به دلخواه چندتا ران مرغ استخوان گرفته
🔹شیرخشک قنادی نصف لیوان
🔹آرد سفید 1لیوان
🔹روغن مایع یکم از نصف لیوان بیشتر
🔹تخم مرغ 2عدد
🔹سیر7حبه
🔹وکیوم سوسیس یا همون کاور3متر
🔹عصاره دود 20قطره
🔹نخ پارچه ای محکم
🔹قیف و ماسوره بزرگ ساده
🔷ادویه ها:
🔹پودر تخم گشنیز 1ق چ
🔹ادویه کاری 1ق چ
🔹دارچین1ق چ
🔹نمک 1ق غ
🔹پودر اویشن1ق چ
🔹پودر هل1ق چ
🔹فلفل سیاه 1ق چ
🔹فلفل قرمز 1ق غ
♨️طرز تهیه:
اول مرغها را توی میکسر یا غذاسازمون میریزیمو کل ادویه ها و روغن و تخم مرغ و ارد وشیرخشک و سیرو عصاره دود رو اضافه و حسابی میکسش میکنیم
بعد از داخل میکسربه کاسه منتقل میکنیم وکیوم سوسیس رو با نخ یک سرشو میبندیم و مواد مرغمون رو داخل قیف ریخته و از قیف به داخل وکیوم منتقل میکنیم و اون طرفش رو هم با نخ محکم میبندیم
برای اینکه مواداز قیف راحتر در بیاد یکم کیف رو از قبل داخلش چرب میکنیم
بعد ک سوسیس ها رو اماده کردیم نیم ساعت داخل اب جوش میزاریم تا بپزه بعد میاریم بیرون توی دمای محیط میزاریم تا سرد بسه
سرد ک شد میزاریمش یخچال تا چند ساعت بعد هر مدل که دوست دارین برش بزنین و داخل روغن سرخ کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_امريكايي 🍲 😋
▫️سيب زميني آبپز 4 عدد
▫️هويچ آبپز 3 عدد
▫️خيار شور خرد شده 1 ليوان
▫️نخود فرنگي پخته شده 1 ليوان
▫️نمك،فلفل بميزان لازم
▫️سس مايونز نصف ليوان
▫️ماست نصف ليوان
🔸سيب زميني آبپز رو پوستشو گرفته نگيني خرد ميكنيم ميريزيم داخل ظرفي ب همين ترتيب هويچ رو هم خرد كرده همراه خيار شور خرد شده و نخود فرنگي همه رو باهم قاطي كرده نمك و فلفل،مايونز و ماست را اصافه كرده خوب قاطي كرده توي ظرف سرو كشيده به شكل دلخواه تزيين ميكنيم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واي مردم از بس خنديدم 😂😂بيچاره چوپان اونجاش كه گوسفند رو سپر ميكنه تا لگد نخوره😂😂😂😂😂
دوستان من تا الان اصرار به عضو شدن داخل هیچ کانالی رو نداشتم ولی #این_کانال_فرق_داره .👌
❗️مطمئنم پشیمون نمیشید.
😍👉 eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b
به زور هم که شده با لبخند وارد شوید😂
پشنهاد ویژه 😱😱😱😱😂😂
یکم بی ادبیه ولی خوراک خنده س😃🔞💦
#ماهیچه_رستورانی
🔷مواد لازم
🔹پیاز برای هر ماهیچه 1 عدد متوسط
🔹فلفله دلمه ای ترجیحا قرمز نصف 1 عدد
🔹زعفران دم کرده غلیظ نصف فنجون
🔹هویج 1 عدد خرد شده
🔹رب گوجه 3 قاشق
🔹سیر برای هر ماهیچه 1 حبه
🔹چوب دارچین یک تیکه
🔹فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
🔹نمک ب مقدار لازم ❌به هیچ عنوان پودر دارچین نریزید سس رو تیره میکنه❌
♨️طرز تهیه
اول از همه ماهیچه رو با مقداری روغن سرخ میکنیم ولی نمیسوزونیم ک طعم گوشت خراب میشه ( سرخ کردن گوشت باعث خوشمزه تر شدنش میشه) گوشت رو میزاریم کنار.
هویج فلفل دلمه ای پیاز و سیر رو خرد میکنیم لازم نیست سیر ریز بشه در حین پخت له میشه) همه مواد خرد شده رو توی تابه میریزیم باهم. نیاز نیست سرخ بشن فقط تفت ببینن. بعد چوب دارچین رو اضافه کرده مجدد تفت میدیم بعد فلفل قرمز رو اضافه کرده تفت میدیم و در بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم. رب گوجه رو خوب تفت بدید (خوب تفت دادن رب گوجه باعث خوش رنگ شدن سس میشه). 4 لیوان آب جوش اضافه کرده و زعفرون رو اضافه میکنیم و میزاریم جوش بیاد و زیر شعله رو کم میکنیم و ب مدت 1 ساعت زمان میدیم با حرارت پایین پخته بشه .
❌سوالای همیشگی👇
چرا رب گوجه ای ک استفاده میکنیم خوش رنگ نیست؟
اگر رب گوجه رو خوب تفت بدید واسه هر غذایی، رنگش خوش رنگ میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛